Annetaaan astutukseen.

Jedi09

Annetaan astutukseen uros kultaisennoutajan ja labriksen sekoitus.
Etsitään labrista tai kultaistanoutajaa..
Haluaisimme yhden jälkeläisen meidän ihanasta koirasta.
Koira on 2.5Vuotta. Terve ja erittäin hyvä luontoinen.
PK-Seutu.
T:Jedi

Lisätietoja saatte jos kiinnostuitte.

14

237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mites

      miltäs kuulostais labbis-pk.sefu mixi? näyttää ihan sileäkarvaiselta noutajalta musta mutta ruskeat jalat. ,2 v.kiltti,iloinen ja varmasti terve :)

    • iphj

      ooi ihana mut liia iso mein nartul;(

    • 1234

      Voi helvetti iha oikeasti !! ettekö te hyvät ihmiset tajua että ei ole mitään järkeä teettää sekarotuisilla koirilla pentuja!!

      Vahinko pentuja on muutenkin liikaa sekä kodittomia koiria!!

      ÄLYHOI

      Ps. omistan kaksi sekarotuista eli en ole mikään sekarotuisten vihaaja

      • serserjees

        1. Sekarotuiset on yleisesti katsottuna terveempiä, kuin puhdasrotuiset

        2. Aina ei haluta puhdasrotuista, vaan "uniikki", kaunis sekoitus

        3. On ne puhdasrotuisetkin olleet joskus sekarotusia monien yhdistelmien jälkeen. jolloin on huomattu että tämä on nyt se sellainen rotu mitä halutaan alkaa jalostamaan, ja se "korotetaan" puhdasrotuseksi monen monituisen kerran jälkeen ;)

        Ei sitä tiedä, jos joskus haman tulevaisuudessa kultsi-labbis sekotuksesta tehtäisi yksi oma rotunsa ;o

        Mutta joo onhan siinä riskinsä, löytääkö nämä jopa tarkotuksella teetätetyt pennut kodin. Kuten myös puhdasrotusten kohdalla myös, ei nekään aina kaupan mene, vaikka niillä on suurempi mahdollisuus löytää kodin.

        Ps. en ole mikään suuri sekarotusten fani kun näin ns puolustelen asiaa, vaikka omistan seropin, mutta myös puhdasrotuisen..


    • 1234

      Millä ihmeen perusteella väität että sekarotuiset ovat puhdasrotuista terveempiä?

      Ja juuri tuolla itsekkäällä ajattelulla että minä haluan minun mustin pentuja kun se on niin lutunen.. Muttakun minä haluan. kasvakaa aikuisiksi.

      Koiria on muutenkin ihan yli äyräiden!!

      Jonkun toisen koiran vahinkopennut voivat olla ihan yhtä lutuisia.

      Ja jos haluat tietyn näköisen koiran ota sitten rotukoira.

      No tuskmpa sitä kultsi-labbis sekoitusta aletaan omaksi roduksi jalostamaan jonkun omassa pikku kotikennelissä missä ei ole luultavasti koiria terveystarkistettu tms....

    • serserjees

      no otetaanpa vaikka seefferi, joka tunnetaan lonkka vioistaan.. sitten tulee vahinkopentue, vaikka collien kanssa.. noni tässä sinulla on seeffein ja collien risteytys, ja lonkka vian saaminen puolittuu.. noin.. ja laitetaan siihen joukkoon sitten vaikka laika joka tekee tämän edellä mainitun sekotuksen kanssa pentuja, oli sitten vahingossa tai tahalteen, ihan sama.. mutta kuitenkin.. nyt jälleen tämä lonkka vian saaminen pienentyy.. ja HEEEI! pistetään tämä seefferi-collie-laika -sekoitus vielä astumaan vaikka, ajokoira! NONI! Millä todennäköisyydellä uskot tämän seefferin tunnetun lonkka vian periytyvän tälle sukupolvelle jossa on tällä hetkellä jo 4 rotua?? Tuota hain takaa tuolla terveydellä..

      Ja miten se on yhtään sen itsekkäämpää teetättää sillä sekarotusella koirallaan pentuja, kuin tavan tallaaja sillä puhdasrotusella?? Ja tavan tallaajalla tarkoitan näitä ei-kasvattajia, vaan ihan normaaleja ihmisiä jotka haluavat teetättää pennut lemmikillään ilman mitään kennel ym kasvatus meininkejä mielessä..

      Ja meinasinkin että JOS haman tulevaisuudessa tehtäis oma rotu tuosta yhdistelmästä, eli ihan yhtä pitkä aika eteenpäin, kuin mitä esimerkiksi on mennyt tehdä vaikka bulldoggi.. En tiedä, sitä emme ole näkemässä enään silloin.. Melkein jatkuvasti tulee uusia rotuja, joten miksi ei myös olisi mahdollista tuollaista sekoitusta..

    • kirsu

      Heips.
      itse juuri etsiskelen nartulleni lappis/noutaja urosta..
      meidän mimmissä ei kyllä näitä rotuja ole...jotain noutajaa,ajokoiraa ym.aika sekalainen :) mutta aivan ihana luonteeltaan.säkä n.50cm.

      jos kiinostuit meilaa [email protected]

    • jippijaijee

      Lisää vaan kiertopalkinnoiksi päätyviä sekarotuisia maailmaan. Hyi.

    • sekosekomix

      yhdistelmä sakemanni, labbis, hysky, aivan mahtava koiran joka suhteen! knnattaa kokeilla sekoitteen tekijät. (omaani en anna astutukseen, on sydänvika ja kilpirauhasen vajaatoiminta, mutta näitäjän saitauksia satuu joka roduille)

      • uhkapeliä

        Mistäs sinä tiedät minkälaisia niistä pennusta tulee? Vaikka itselläsi olisi kyseisten rotujen sekoitus se ei todellakaan tarkoita sitä että näistä toisista pennuista tulisi sellaisia.


    • voilol

      1. Sekarotuiset on yleisesti katsottuna terveempiä, kuin puhdasrotuiset

      Siis että mä nauran! Et voi olla tosissas? V*ttu :DDDDDDDD

      • voilollol sulle hah

        "no otetaanpa vaikka seefferi, joka tunnetaan lonkka vioistaan.. sitten tulee vahinkopentue, vaikka collien kanssa.. noni tässä sinulla on seeffein ja collien risteytys, ja lonkka vian saaminen puolittuu.. noin.. ja laitetaan siihen joukkoon sitten vaikka laika joka tekee tämän edellä mainitun sekotuksen kanssa pentuja, oli sitten vahingossa tai tahalteen, ihan sama.. mutta kuitenkin.. nyt jälleen tämä lonkka vian saaminen pienentyy.. ja HEEEI! pistetään tämä seefferi-collie-laika -sekoitus vielä astumaan vaikka, ajokoira! NONI! Millä todennäköisyydellä uskot tämän seefferin tunnetun lonkka vian periytyvän tälle sukupolvelle jossa on tällä hetkellä jo 4 rotua?? Tuota hain takaa tuolla terveydellä.."

        Kyllä mä ainakin uskon kun noin perustellaan, että sekarotuiset on yleisesti katsottuna terveempiä. Perustele itse paremmin, miksi eivät olisi???????


    • uteliasvili

      Kun kaksi sairasta (millä tavalla vaan) koiraa saa pentuja on myös mahdollista pentujen saada kummaltakin vanhemmalta eri perinnöllinen sairaus. Kiva varmaan saada sekarotuinen, lonkkavikainen allergikko...

    • Koiratus

      Kuinka moni myös tutkituttaa sekarotuisensa (lonkka,- kyynär-, polvi- ja silmätutkimukset esimerkiksi), jos näitä ei ole teetetty, ei koiran rakenteesta voi sanoa mitään varmaa, nämä kun eivät välttämättä oireile kuin vasta vanhemmiten, jolloin ne on helppo pistää sen vanhuuden piikkiin. Samoiten monet muut perinnölliset sairaudet, eivät ne aina kovin nuorella oireilla.

      Omalla rotukoirallani on toinen silmä lähes sokea (synnynnäinen vika), mutta tätä ei huomaa koiran ulkonäöstä tai käytöksestä mitenkään, vaan asia selvisi silmätutkimuksissa (toki tämä on sitten riski vanhuuden kannalta, mahdollisesti tulee jossain vaiheessa sokeutumaan, kun on vain yksi kunnolla näkevä silmä). Vamman perinnöllisyydestä ei ole tarkempaa tietoa, joten koiran suku ei tule jatkumaan vaikka muuten onkin uskomattoman upea luonteeltaan. Kuinka moni sekarotuisen (tai rotukoirankaan, jos ei ole tutkittu) "terveen koiran omistaja tietää mitä sieltä nahan alta löytyy pelkästään rakennevikoina? Melko harva.

      Mutta sama tutkimattomuus koskee rotukoiran omistajia. Huvittaa eräs tunnettu kasvattaja ja tuomari, jolta on lähtenyt vuosien varrella maailmalle satoja pentuja. Väittää kasvattavansa terveita, rodunomaisia koiria (rotuina vielä sellaiset, joille ei ole pakko tehdä terveystutkimuksia) ja kun jalostustietokantaa selaa, on ko. kasvattajan koirista suurin osa tutkimatta. Joten hyvä se on väittää koiriaan terveiksi kun mitään tilastoja ei ole. En lähtisi tuollaiselta kasvattajalta pentua ostamaan ikinä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 190
      2234
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2054
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      165
      1830
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      164
      1675
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      18
      1280
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1168
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1168
    Aihe