Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Etsitään kämppistä PK-seudulle tammikuun alusta

emilia-92

Hei,
etsin siis itselleni kämppistä PK-seudulle tammikuusta lähtien. Minulla alkaa koulu Helsingissä tammikuussa ja haen kämppistä yksinkertaisesti pk-seudun vuokrien takia. Minulla ei siis ole vielä valmista kämppää mihin voitaisiin muuttaa.
Olen 19-vuotias Pohjois-Suomesta kotoisin ja tällä hetkellä Espoossa asuva nainen. Kuvailisin itseäni todella sosiaaliseksi, energiseksi ja urheilulliseksi. Olisi siis mukavaa, että kämppis olisi myöskin sosiaalinen ja hyväksyisi esim. kaverien vierailut, mutta kunnioittaisi toisenkin kämppiksen mielipidettä tässä asiassa (joka viikonloppuinen bilettäminen ja kaverien roikkuminen meillä joka ilta ei ole ehkä se mitä haluaisin kummiskaan). Minulla ei ole lemmikkejä, mutta olen kyllä eläinrakas ihminen!
Haluaisin asuntoa max. 15-20min matkan päästä Helsingin keskustaa ja vuokra olisi max. 500e/kk kummaltakin.
Laittakaa ihmeessä viestiä tai kysykää lisää, jos unohdin kertoa tässä jotai olennaista mielestänne! :)

6

392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tinttiliin

      Moikka!
      Täältä löytyisi myöskin yksi kämppää vailla oleva, opiskelut tammikuussa aloittava 19-vuotias tyttö. Tunnut olevean aika samanhenkinen kun itsekkin, ja myös tuossa kavereitten kyläilyissä mennään samoilla linjoilla.
      Itse olen miettinyt ensisijaisesti Hoasin opiskelija-asuntoja, mutta muutkaan asunnot eivät ole poissuljettuja.
      Lemmikkejä en ole helsinkiin mukaan ottamassa, mutta olisi kiva jos voisin tuoda koiran joskus kyläilemään.. Nyt asun siis päijät-hämeessä.

      Jos olet vielä vailla kämppistä ja jos kiinnostaa niin sähköpostini on [email protected]

    • cristat

      Moikka! Oon 22v tyttö,pohjoisesta kotoisin mut asunu helsingissä pari vuotta nyt. Etin kämppistä kans ihan kulusyistä ja kokemuksena :) mulla on 4vuotias poika koira. Ota ihmeessä yhteyttä jos haluat lisätietoja. [email protected]

    • ST

      Elämäntilanteeni muututtua muutan tästä ihanasta Etu-Töölön asunnosta pois. Asunto sijaitsee Mechelininkadulla, Etu-Töölössä, kävelymatkan päässä keskustasta ja huone on 68-neliöisen kaksion isompi huone. Asunnossa on erillinen keittiö ja aulatila, korkea huonekorkeus ja suuret ikkunalaudat. Vapautuu 1.2.2012 alkaen. Vuokra 497,5€/kk. Ihana ja kämppisasumiseen hyvin soveltuva asunto. Vuokralainen valitaan Joulukuussa.

      Olethan rento ja kiva, mutta fiksu ja luotettava!
      Laita viestiä, jos kiinnostuit: [email protected]

    • kämppis-helsinki

      Hei
      Olen myös 19-vuotias opiskeleva ja töissäkyvä rento, luotettava, avoin ja urheilullinen tyttö. Olen muuttamassa Helsingin Oulunkylässä sijaitsevaan edulliseen kaksioon ensi tammikuussa. Hakusessa olisi suunnilleen samanikäinen mieluiten naispuolinen henkilö, sillä tätä 720 e hintaista vuokraa en pysty itse maksamaan ja asun mielelläni jonkun kanssa. Laita sähköpostia jos kiinnostuit! Tulen kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen joten ei tarvitse pelätä ettet olisi sopiva henkilö:) s-postini: [email protected]

    • tyttö86

      Moi! Olen 26-vuotias nainen Helsingistä ja etsin kämppistä itselleni(mieluiten samaa sukupuolta oleva). Asun Katajanokalla mukavan siistissä, 50 neliön kokoisessa kaksiossa, jonka toinen huone vapautuu helmikuussa 2013. Vapautuvan huoneen vuokra on 560 euroa/kk. Olen rauhallinen, mutta sosiaalinen ihminen ja samanlaisia piirteitä toivon olevan myös tulevassa kämppiksessäkin :) Jos kiinnostuit niin ota ihmeessä yhteyttä s-postiini: [email protected]

    • kämppis123

      Moikka! Täälläkin 20-vuotias työssäkäyvä nainen (vakiduuni) etsii kivaa kämppäkaveria Helsingistä jakamaan asumiskustannuksia. Tällähetkellä asun Espoossa, mutta nyt haluan nimenomaan muuttaa Helsinkiin. Etsin 1(-2) mielellään naispuolista kämppistä. Toiveena olisi asua mahd lähellä keskustaa, tai ainakin nopeiden kulkuyhteyksien päässä sieltä.

      Olen siisti ihminen, ja tykkään pitää kodin siistinä, kuitenkaan olematta siivousfriikki, joten toivon kämppikseltä samaa. Tykkään kokata ja kutsua ystäviä kylään, ja käydä itse kylässä. En ole kreisibailaaja, mutta viihdyn viihteelläkin.

      Asuntoa ei ole vielä tiedossa, mutta sitä voimme sitten yhdessä etsiä. Asunnolta vaadin suht siistiä peruskuntoa. Vuokraa haluan maksaa max 500€ per naama. Olisi hienoa jos voisimme käydä juomassa kupilliset kahvia ennen "sitoutumista" ;)

      Jos jotakuta kiinnostaa niin ota ihmeessä yhteyttä evelin.viljakainen @ hotmail.com

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe