Rahan nosto automaateista?

debit?

Mites toi rahan nostaminen tuolla mahtaa onnistua? Elikkä millä korteilla tuolla pärjää ja minkä "merkkinen" automaatti on hyvä? Kuinka kaupoissa pystyy kortilla maksaa vai on käteinen kova sana? Kiitos jo etukäteen.

4

307

Vastaukset

 • Visa, Visa electron(epävarma) ja mastercard ovat minulla toimineet. Ainakin Metrobank ja China Bank toimii ihan loistavasti. Rahan nosto on tyyristä puuhaa, kiitos siittä luottokunnan Suomen päässä, eli suosittelen lämpimästi myös alkuun euroja mukaan ja vaihtoon paikan päällä. Sit hoitelet isoimmat ostokset malleissa kortilla ja Hotellithan voit jo ennakkoon maksaa varatessa.

 • Kurssi huonontunut, kävin tänään forexilta 12500 php, jotka olivat valmiina laatikossa. kurssi 54 php euro.

 • rahan nosto automaatilla toimii myös hyvin visa electronilla, ainut huono puoli on , että et näe saldoasi automaatilla....

 • 20 kertaa Filippiineillä käyneenä ja noin 450 päivää lomailleena. BDO. Ainut luotettava ATM. Mutta etenkin viikonloppuna saa etsiä automaattia josta saisi rahaa (Cebu)

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

 • VilleGallesta eronnut Veronica Verho pyörsi päätöksensä: ”Kaksi vuotta sitten sanoin, etten koskaan…!”
 • Salasuhde paljastui! Paula Vesalan rakas on suosikkinäyttelijän veli – edustivat yhdessä Lontoossa Star Wars -elokuvan ensi-illassa!
 • Jennifer Aniston loksautti leuat palkintojuhlassa: nännit nöpöttivät puvun alta täysin estoitta - kuva!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3470
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1045