Aihe

sinirapu haluu ulos.

rapurallukka.

mietittiin tässä että haluisiko sinirapu välillä loikoilla jollain kiven pinnalla? onhan ne luonnossakin välillä matalammassa vedessä,uskaltaisikohan sitä vettä madaltaa tai rakentaa sellasen kivem murikan että pääsee ylös välilläÅ? yrittää niin kovasti aina kiipeä ylös ja uloskin on hypännyt,nyt siin on verkko. ni ei pääsis karkuun.

4

159

  Vastaukset

  • Ainakin meillä punarapu tykkäs istua sisasuodattimen "katolla" joka ylsi justi ja justi vedenpintaan. :D Tosin kannattaa katella, ettei pääse karkuun.

  • Eikö kalat pelkää rapuja?

   Kun ravut syövät niitä ja ovat voimakkaita saksiensa kanssa.

   Syksyllä saa kaupoista syötäväksi tarkoitettuja joki- ja täplärapuja elävinä, niitä voi mennä joskus katiskoihin kalojen perässä syksyllä.

   Jotkut pienet joskus olivat katsomassa kaupassa sellaista rapuallasta kaupassa, ajattelivat että voisikohan tuollaisen ostaa lemmikiksi, niin akvaarioon :)

  • Jokiravut ovat aika sitkeitä otuksia, kun ravustetaan, mutta hirveän aggressiivisia myös, jos niillä loppuu ruoka niin ne alkavat taistelemaan keskenään katkomalla toisiltaan sakseja. Syövät nokkosen lehtiä ja perunaa mielellään.

   Ahven voisi olla suomen kaloista sitkeä mikä voisi pärjätä akvaariossa.

   Ahvenet syövät rapuja omalla tekniikallaan: tökkäävät kuonolla mönkivän ravun seläkkeen ja syövät sitten mahasta sitä terävillä hampailla. Ahvenilla on sellaiset pienet terävät hampit.

  • olemme hankkimassa siniravun. toivottavasti se ei kiusaa muita kaloja

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   351
   15792
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   525
   8433
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   55
   4861
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   2059