Ampumahiihto

Juha822222

Mari Laukkanen; miten voi ampua 4 hutia kun treenaa niin paljon?? huippujen lailla! ei voi käsittää mut kova on hiihtämään ainakin.
mieluuummin niinpäin että kova hiihdossa ja huono ampumaan kuin hyvä ampumaan ja huono suksilla.
Parannettavaa Laukkasella loppukautta kohden...kausi vasta nuori.

Kaisa Mäkäräinen; lampaasta kasvanut tappaja lähinnä, pokka pitää hyvin,mieli on korkealla ja kunto on kivikova. Voittanee maailman cupin jälleen kerran.
uskomaton Kaisa! pitäisi valita Vuoden urheilijaksi!!!!!!!!Voitti maailman cupin vika kaudella ja Maailmanmestaruuden.

Magdalena Neuner; kuuma kissa Kaisan tapaan mut huippu-urheilija. Haastaa aina Kaisan kovasti tämän kauden kisoissa, kova tykki suksilla ja hieno ampuja mut mielestäni Kaisa on niukasti parempi ampumaan tai tasapeli(no winner). Suksilla Kaisa lienee lievästi kovempi mut kait se menee aina vähän päivän kunnonkin mukaan mut viime kausi osoitti että mm Kaisa oli koko ajan huippukunnossa, ei notkahduksia.

Helena Ekholm; nätti Ruotin likka ampuu varmasti aina, mut taipumusta ollut yleensä arvokisoissa alisuorittaa mtu viime kisoissa taisi napata kuitenkin mitalin Arvokisoista, ettei vaan ollu Kultainen mitali (= ...muuten oli hieman epätasaiset arvokisat. Suksilla voisi olla vielä kovempi.

Thura Berger; ei voit missikisoja mut näissä karkeloissa ulkonäöllä ei ole mittään väliä eikä haittaa vaikka hiihtoasu on ruma (kuten Alatalo laulaa että rikoo on riskillä ruma). Berger on kova kilpailija, haastaa aina maailman kerman. Päivän kunto ratkaisee yleensä, ailahtelee. Mut kovimmassa tykityksessään lienee Mäkäräistä ja Neuneriakin parempi vielä.

9

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .30-06

      Onneks Laukkanen on kova hiihtämään niin pääsee edes takaa-ajokisoihin mukaan (60 parasta) ja poimii niistä mm-cupin pisteitä (40:n joukkoon). Muut suomalaisneidot vielä opettelee, voimatasot pitää viel nousta.

      Tora Berger, Magdalena Neuner ja Kaisa Mäkäräinen ovat sen verran tasaisia että päivän kunto ja päänsisäiset asiat ratkaisee paremmuuden mm-cupissa, yksittäisissä kisoissa voi voittaja tulla n. 20 hengen porukasta.

      Miesampumahiihtäjissä ei paljon kehuttavaa ole.... .

      Ampumahiihto tuppaa vaan jäämään maastohiihdon jalkoihin vaikka laji paljon jännittävämpi. Pohjanoteerauksena jotkut 20 min pätkityt jälkilähetykset josta n 5 min paskanjauhantaa. (ainakin viime kaudella )

    • Juha822222

      Mielestäni Antilan Timossa ollu aina potentiaalia mut miehen suorituksen pilaa usein huonot hermot mikä näkyy ampumapaikalla.
      Tiesitkö sen että Paavo Puurunen on menestynyt hyvin yleensä Arvokisoissa, mm 1 MM-Kultakin taitaa olla plakkarissa.
      Kauppisen kehitys junnaa paikallaan.

    • taivaantähen

      Kommentti mari laukkaseen. Itselläsi kokemusta lajista? Ampua voi kuinka paljon tahansa, oli treenaus määrä mikä vain. Ammunta, varsinkin sykkeen kanssa on erittäin vaativa laji. Katsojat sitä eivät ymmärrä. Jos pienikin asia painaa päälohkossa mieltä, vaikka ei mielessä olisiaan nii kyllä tulee sakkokierroksia.

    • sosex

      Ampumahiihtäjille pitää suunnitella uudet edustusasut. Nykyiset asut muistuttaa liikaa Venäjän asuja, kunnon sinivalkoista vaikkapa samoin kuvioin. Silloin hiihtäjät erottautuisivat ladullakin paremmi katsojan seurattavaksi ja ehkäpä se vaikuttaisi muutenkin innoittavasti.

    • 46456

      niin, totta, kyllä niissä hiihtopuvuissa on venäjän värit. ei pitäs olla liikaa vaadittu että olis sininen ja valkonen valikoitunu väreiks

      • Will C

        Vois myös olla ranskantyyliset erottuvat asut, viron hiihtäjillä on ja sinivalkoasut lievästi mustalla höystetty (muistaakseni). Ei tarvitsisi olla räikeätkään.


    • 10+19=29

      Eikös nuo Suomen puvut ole ostettu suoraan Odlon kataloogista. Viime vuonna oli ainakin samat puvut Suomella ja jollain toisella maalla. Liitto kun on niin köyhä, niin ei ole varaa ostaa muutamaa kymmentä hiihtoasua custom-väreillä.

    • Anonyymi

      Pitää vaihtaa koko porukka. miksi pitää väkisin olla matkassa.kun ei kulje.niin ei kulje

    • Anonyymi

      Surkeassa jamassa toi naisten ja miesten ampumahiihto.Suomalaiset kuuluvat B..sarjaan.Turha tommoista porukkaa lähettää arvokisoihin..Ennen oli Kaisa ja Ikolan Heikki jotka olivat mitaleilla arvokisoissa,,Nyt on vain pummilaukauksia ja kaikenlaisia selittelijöitä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7431
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2392
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1369
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe