Härkäruoskalla selkään kokeilumielessä?

maista rusoaks

Onko vaarallista kokeilla paukauttaa härkäruoskalla (bullwhip) toista ihmistä selkään ihan kokeilumielessä? Voiko munuaiset vaurioitua jos osuu väärään kohtaan? Tuleeko muuta kuin punainen viiru?

27

754

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pillerit hoi

   tuo kullostaa hiukan [suluissa] sairaalta... voi munaskuut vammautua,mutta sinullahan taitaa olla muumivajausta ylempänäkin..kaiketi?

  • Anna mulle piiskaa

   Kokeilumielessä tuota kannattaa kokeilla että me muutkin saataisiin tietää.
   Kai tuo on lähes jokaisella meistä joskus käynyt mielessä kun on alkanut makuuhuoneessa noi kesymmät piiskaleikit alkaneet tuntua liian normaalilta...

   • Anonyymi

    Jussi haluaisin saada pitkästä piiskasta


  • napsuvaanahkaa

   Ei se minusta sairaalta kuulosta, tottakai olisi mielenkiintoista tietää miltä se tuntuu. Olisihan se kyllä oikein aitoa piiskaleikkiä, pornokauppojen "ruoskat" on ihan leluja eikä ne edes satu. Olen katsonut länkkäreitä ja niissähän usein sai joku äijä ruoskaa, villissä lännessä ruoskittiin sen sijaan että olisi "perinteisesti hakattu".

  • Onkohan tämä

   kovin keskeinen kysymys täällä asefoorumilla ??
   Ehdottaisin keskustelua tuolla seksipuolella, niin voisi löytyä parempia asiantuntijalausuntoja.

  • terve järkimies

   Iho menee rikki ja arpia tulee. Mikään paineaalto ei tuhoa sisäelimiä, mutta pehmytkudoksen kyllä.

  • Härkäajuri

   Etsipä nyt lähin fysiikan kirja ja laske, mikä mahtaa olla piiskan pään nopeus. Laske siten sen ja massa perusteella energiamäärä, joka piiskan kautta siirtyy naapurin nahkaan. Tulet hämmästymään!

  • nättijussi160kg

   Myö kun kokkeiltiin tuossa -80 luvun alussa erräällä tanssilavalla kuinka kestää aikuisen miehen selkä kuivaa koivuhalakoo, huonosti kesti, polovilleen nyykähti heti ja tuohenkappaleet vaen sinkoeli, tehokas kurinpallauttaja.

  • piiskailijapate

   Nopeus on 340m/s mutta onko ruoskan painolla merkitystä asiassa? Kuinka paljon painaa naudan tai kengurunnahkainen bullwhip?
   Jos itse kiinnittä varren päähän päähän 1,5 metrisen ohuehkon sähköjohdon ja sen päähän ohuemmasta sähköjohdosta omatekoisen kräkkerin niin onko sellaisella ruoskalla sama voima vai pienempi?

  • RuoskaRane

   Ryhtyin itse valmistamaan ruoskaa tolppamuuntajan harusvaijerista. Nyt on muuntaja nurin ja kylä pimeänä. Meneekö kotivakuutuksen piiriin vai kuka muuntajakulut maksaa? Ruoskasta tuli todella hyvä ja kestävä.

  • Härkäajuri

   Totta kai ruoskassa tai halossa on oltava massaa, eihän muuten syntyisi energiaa. Toinen tekijä puuttuisi liike-energian kaavasta. Klassisen fysiikan mukaan nimittäin levosta liikkeelle lähtevän kappaleen liike-energia voidaan laskea kaavasta Ek=½mv2 ,jossa m on massa ja v nopeus.

   Mutta ruoskan kyseessä ollen, pitäisikö enegia sittenkin laskea pöyrimisliikkeen liike-energian kaavalla Ek=½J ω2 ,jossa J on kappaleen hitausmomentti ja ω on kulmanopeus? Nyt kaikki ruoskijat vastailemaan! Onko tietoa tai kokemusta?

  • painopainoea

   Eli painavamman ruoskan isku nipsaisee enämpi kuin kevyemmä? Paljonko keskiverto bullwhip painaa?

  • Härkäajuri

   Ei painavamman vaan nopeamman noin nyrkkisääntönä....

   Mutta miten ruoskan pään energia lasketaan tarkkaan?

  • kyllä paukkua

   Mutta eikö kaikki paukahtavat ruoskat ole suurin piirtein yhtä nopeita? Mutta kyllähän painavamman ruoskan isku sisältää enemmän energiaa? Millaista se ruoskan kärki on, pehmeää vai kovaa tai joustavaa? Kuinka kapea se pää on enen varsinaista kräkkeriä?

  • sdsdksds

   Siisti kapistus se on silti, hyvää käsityötä. Haluaisin itse kokeilla :D

  • voi juma

   Menee samaan sarjaan, kuin itseään tai kaveriaan ilmakiväärillä tai muilla aseilla ammuskelevat.

   No, evoluutio on usein kivualias tapahtumasarja ja kaikki eivät selviä..

  • l-h

   mutta oikeasti nuo vanhat ruoskan kayttajat olivat niin taitavia,etta tappoivat paarman ajokistaan ilman ,etta elukkaan sattui..

  • paukkunahkaa

   Paljonko sattuu kun läjähtää selkään? Onko kokeilemisen arvoinen asia?

  • Ihahaaa!

   Paljon sattuu, on sen arvoista!

  • Pertsa itse

   Oletko sitten kokeillut? Kerro toki minulle ja muille, haluaisin kernaasti kuulla!

  • paukku vaan

   Sattuu kai se aika kovasti mutta en silti sanoisi että se vaarallista olisi ainakaan kun selkään osuu. Silmään osuminen on sitten eri juttu.

  • Vaadin harjoittlua

   Minusta teidän pitäisi ensin verytellä sellaisella 1,5 metriä pitkällä koivuraipalla. Ei tällaiseen urhoollisuussuoritukseen pidä lähteä kylmiltään.

  • lässyt huutaa

   En usko että härkäruoska sattuu enemmän kuin "koivuraippa" että kyllä se kipu liioiteltua on että ei siinä normaali ihminen käy huutamaan.

  • enpä suosittele

   Itse asiassa ruoskimisrangaistusten yleisin kuolemaan johtava tekijä on munuaisten pettäminen ja verenvuotoshokki. Tosin silloin kyse on oikeasti paljon pahemmasta käsittelystä kuin joku yksittäinen isku selkään ruoskalla.

   Historiallisesti tiedetään, että esimerkiksi Rooman valtakunnassa oli voimassa laki, joka kielsi antamasta tuomitulle enempää kuin 39 raippaparia, mutta silti ruoskiminen yksinään oli hyvin usein riittävä tappamaan uhrin.

   En suosittele leikkimään minkään bullwhip-ruoskan kanssa. Se on aidosti vaarallinen.

  • viuh taas

   Mutta ei yksi bullwhipin isku voi mitenkään tappaa. Minua kiinnostaa suoraan sanottuna ihan vitusti miten paljon sen isku sattuu johtuen juuri lännen elokuvista joita olen katsonut.

   • Taivaanrannan_maalannut

    viuh taas on tainnut saada kohtalokkaan iskun, kun ei ole mitään kuulunut.

    Muuten: Eihän ne elokuvissa oikeasti lyö. Suosittelen aloittamaan tuolla 1,5 metrisellä. Riski nopeakätinen ukko pistää sut parkumaan suoraa huutoa 0,5 metrisellä risulla.


  • Lasher112

   Saudeissa on
   1. Lyhyt ruoska jolla sivalletaan vain Koraani putoaisi lyöjän kainalosta.
   2. Pitka ruoska, joka on lähes onkivavan pituinen kahdella kädellä pidettävä.
   3. Monisäikeinen hauleilla varustettu, jota sivaltaja vetää puoleensa iskun lopulla.

   Tuolla viimeksi mainitulla ruoskittava menehtyy jojo ensimmäisen tai toisen session aikana. Ruoskinnan välillä pidetään taukoa sen verran, että arvet ovat herkimmillään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   345
   3318
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   2977
  3. Taposta epäilty Mika Moring

   "Taposta epäilty Mika Moring on poliisin tutkimusten perusteella ajeluttanut useita naisia ympäri Suomen eri aikoina." Onko samoja Moringeja, jotka m
   Maailman menoa
   54
   2617
  4. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   130
   1439
  5. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   97
   1069
  6. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   57
   1057
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   67
   949
  8. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   268
   872
  Aihe