ahdistava mustasukkaisuuus syö mieltä

ahdistunut...

miesytäväni entisen heilan kanssa käydyt keskustelut aiheuttavat minulle pelkoa ja ahdistusta..... eli mustasukkaisena ihmisenä päätin mennä urkkimaan mieheni tekstiviestejä ja facebook keskusteluja. öisin kännissä hän on tekstaillu hänelle ja facebookissa hän toitotti että hän piti ja pitää edelleen tästä kyseisestä heilasta ja hän ei toivonut heidän juttunsa jääneen vain säätämiseksi.

Noh, sain asiat keskusteltua mieheni kanssa, kävimme facebook keskustelut läpi ja hän perusteli tuon pitämis jutun sillä että hän pitää tästä heilasta kaverina.. ja tuon säätöjutun hän perusteli sillä että hän ei oikeasti halunnut aiheuttaa heilalleen pahaa mieltä kun tuli rakastettu nainen kuvioihin niin heidän juttunsa jäi vähän lyhyeen eiklä sitä oltu suunniteltu.
Ymmärrettäviä selityksiä, mutta silti hyvin epäilyttävie varsinkin mustasukkaiselle naiselle.

Voinko luottaa mieheeni, hän ei ole ksokaan pettänyt minua (kai?) mutta itse aina pelkään tätä. ja tälläisellä ajattelulla varmasti ajan häntä kauemmaksi!

jotain vinkkejä kaipaisin!!

2

337

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • annn-ski

   jaa a. Sun täytyy ite miettiä, että vaikka antaisit anteeksi nuo miehes känni keskustelut niin pystytkö niitä koskaan unohtamaan ja pystytkö itse siihen luottamaan enään, että jääkö sinun mieleesi kaivertamaan nuo kännikeskustelut etkä unohda niitä?.. Vaikeaa varmasti on, tiedän itse kun olen todella mustasukkainen nainen...ja olen antanut miehelleni myös tuollaisia samantyylisiä ''tempauksia'' anteeksi, mutta olen huomannut että niitä en ole unohtanut ja ne on jäänyt kaivertamaan mieltäni.. Ikävää, kun piinaa minuakin tämä mustasukkaisuus. Koita jotenkin selvitä tämän asian kanssa!

  • ketjun aloitttaja

   no itseasiassa en oikeastaan ole pystynytkään unohtamaan. vaikka keskustelimme asian aikalaillla perinpohjin kun hän antoi selitykset jotka loppujenlopuksi saattoivatkin olla (ehkä? :D ) ihan ymmärrettäviä, niin silti ne asiat kaivertavat mieltä, ja tavallaan jotenkin kummittelee mielessä.

   Niinhän sen pitäisi olla, että puhumalla olo paranee, mutta alkaa jo tuntua että se pahentaa jos otan samat asiat AINA puheeksi. minkäs minä tunteilleni mahdan että tuollaiset asiat jäi vaivaamaan ja pahoittamaan mieltä. vaikeata!
   Rakastan kuitenkin miestäni joten pakko tässä on myös jotenkin selvitä asian kanssa.

   Helpottaa edes se, ettei ole yksin tälläisessä tunnesekamelskassa :) voimia ja jaksamisia myös sinulle ja sinun mustasukkaiselle pienelle mielenjuoksullesi!! ;)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   239
   2623
  2. Fatima Diarra Suomen pakolaiskiintiö nostettava moninkertaiseksi

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010021408.html Hallitus on laskemassa Suomen pakolaiskiintiön 500 pakolaiseen vuod
   Maailman menoa
   239
   1918
  3. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   252
   1611
  4. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   81
   1443
  5. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   63
   1288
  6. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   141
   1185
  7. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   180
   1150
  8. Hän, kaivattuni

   varmaan luulee, että unohdin, jatkoin elämääni, päästin irti. Vaikka ajattelen häntä edelleen koko ajan. Näin se vaan me
   Ikävä
   53
   1043
  9. Muistatko? Selviytyjät Teemu Roivainen on Saara Aallon ex-mies - Nyt kumpikin naisen kanssa - Kuvat!

   Kääk-juoru! Teemu Roivainen ja Saara Aalto tapasivat lukiossa ja seurustelivat vuosia. Nyt kumpikin on vakiintuneessa pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   895
  10. Onko kaivattusi

   seksikäs? Miten on?
   Ikävä
   45
   890
  Aihe