onko samaa ?

c2rolin2

onko kellään samaa että oksenteleejoka kerta kun syö? oon lukenu että bulimiassa on ahmimis kohtauksia jolloin oksentaa! mä oksennan aina kun syön jotain. en pysty pitää mitään sisällä. joskus ehkä jonkun leivän. mutta jos syön kaks leipää se tulee jo ylös! ja kun ei vatsassa koskaan oo mitään mulla on vartin välein kamala nälkä vihaan tätä mulla oli 6v pahaa ongelmaa oksentelun kanssa jouduin jatkuvasti johonki pakko hoitoon tai osastolle. nyt mulla on kaks lasta ja on menny paremmin kunnes kuulin eräältä että mulle on tullu jenkkakahvaa ... rupesin taas kyttää itteeni peilistä. oon nyt kamppaillu 3kk tän kans ja haluisin täst eroon en vaa uskalla kertoo kellekkään pelkään että mun syömistä kytätään saatika sanotaan et oon huono äiti tai jotain. rakastan vaan ruokaa tykkään kokata mut sit taas syön liikaa! mut tosiaan ois kiva tietää et oksenteleeko muutki koko ajan vai vaan välillä ?

3

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jepsistelijä

      Jenkkakahvat tulee vaan jos käyttää liian pieniä housuja. En ole mikään syömishäiriöekspertti, mutta voin sanoa etten todellakaan ymmärrä tällasta hullua painon tarkkailua. Olen jo monta vuotta katsonut anorektikkoystäväni jojo-laihdutusta vierestä. Niin epäterveellisiä ovat hänen elämäntapansa, että ei tulisi itselleni kuuloonkaan.

    • c2...

      joo mäkin vihaan sitä . ja tulee paha olo kun katsoo liian alipainoisii ihmisii...ja pelkään että musta tulee taas yksi heistä. en vaa tajuu mikä omas pääs sanoo ettei oo tyytyväinen omaan kehonkuvaan. en käytä liianpienii housuja olin nimittäin pikkuhousuis ja topin kassa silloin kun ystävä ystävällisesti huomautti että vähän on kertyny raskaus ajasta. ja tiedän kyllä että kahden lapsen saaneena ei olekaan enää lapsi vartaloinen vaan tulee naisemman näkösesk. kait sitä vaan kun on 6v sairastanu ni on herkkä kuuntelemaan kritikkiä itsestään. en tiedä.

    • Peter Pan

      Mäkin olen erittäin herkkä kriitikeille,mutta hei Sinun olisi vain hyvä ryhdistäytyä ja ajateltava lapsiasi sekä tottakai ITSEÄSI! (kuetn tiedät itsekkin varmasti)
      Sinä eikä KUKAAN ansaitse tuota H*lvettiä elämäänsä.
      Sairaus katselee SINUN silmilläsi peiliin ja valehtelee liian isoja jenkkiksiä yms.
      Tiedän,että on vaikeata olla kuuntelmatta VALHEITA ja tiedän kuinka vaikeaa on lähteä prantumisen tielle! Tavat ovat opittuja. ja sairaudesta tulee kuin osa identiteettiä ja sitä on vaikea nujertaa vaikka haluaisikin.
      Itse olen sairastanut 4 vuotta bulimiaa.
      Täytyy vain rohkeasti ja päättäväisesti sanoa sille sairaudelle,että se EI saa päättää mitä sinun kuuluu tehdä!Sairaus EI saa enään valtaa sinun mielessäsi! Sinä ET halua enään olla sairas,vaikka se tarkoittaisikin lihomista!
      Mulal on itsellänikin kamala lihomisen pelko,mutta jos OIKEASTI haluaa parantua siihen vain ON ryhdyttävä HETI eikä huomenna. Kuten laihdutuksessaki naina sanotaan,että "aloiet heti äläkä vasta huomenna" sama pätee PARANTUMISEEN!
      Aloite heti eli ÄLÄ mene sinne vessaan...älä ahmi äläkä varsinkaan OKSENNA!
      Täytyy tietää mitä parantumisesta seuraa(lihomista),mutat se vain täytyy hyväksyä sillä parantuminen tuo oikeasti vain PELKKÄÄ hyvää!
      Parantuminen tuo ELÄMÄN takaisin! Sairauden vallassa "eläminen" ei ole oiekatsi kunnon elämää!
      Pienin,mutat VARMOIN askelin siis parempaan! Mä toivon,että sinä onnistut ja pystyt paremaan eli parantumaan!
      Sä ansaistet paremman elämän ja juurkin ELÄMÄN!:)
      Voimia ja tsemppiä sinulle!
      Muista sä voit valita paremman tien! (tiedän kuinka se on vaikeata)
      Sun ei ole pakko oksentaa vaikka siltä se sillä hetkellä tuntuukin ihan kuin olisi "pakko" oksentaa! Vaikka sairaus huutaa ja kiljuu,että sinun olisi MUKA pakko oksentaa,sun ei ole..sä voit päättää! Siihen tarvitaan sisua ja jaksamista!Uskon,että sinussa on sitä!
      Laihuus tai mikään sairauden MUKA tuomat "hyvät"puolet eivät ole ELÄMÄN arvoisia! Olet varmasti täydellinen omana itsenäsi,et sairauden muuttamassa kehossa tai mielessä! Sinä et ole yhtä kuin sinun painosi muista se:) tsemppiä vielä kerran!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      947
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      59
      725
    Aihe