Kokemuksia hotelli Vila Verdestä Santa Marian laitamalla?

Lähdössä reissuun

Finnmatkoilla on uutena hotellina noin kolmen kilometrin päässä Santa Mariasta Vila Verde. Onko kellään ehtinyt vielä karttua kokemusta ko. hotellista, koska se on osa vasta juuri valmistunutta samannimistä "lomakylää"?

23

1456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Salista palannut

      Palasimme juuri Santa Mariasta, jossa alkuperäisenä majoituskohteena oli Vila Verde. Saimme onneksi vaihdettu majoituksen Belorizonteen. Vila Verden markkinointimateriaali ei vastannut todellisuutta ainakaan vielä. Ehkä parin vuoden päästä vastaa paremmin. Oppaat olivat erittäin epäystävällisiä ja palvelu töykeää hotellinvaihtovaatimuksia esitettäessä. Vaihdon hintahaitari Belorizonteen saman hintaisen matkan ostaneille asiakkaasta riippuen 10-700 eur! Oppaat eivät myöntäneet, että markkinoitimateriaali on harhaanjohtavaa.

      Ohessa markkinointimateriaali referoituna:

      ”Perheystävällinen Vila Verde Resort Santa Marian laidalla on vasta valmistunut hotelli- ja huoneistohotellialue, jossa on kylätunnelmaa. Huoneistot ovat tilavia ja vaalein värein sisustettuja ja niiden varusteluun kuuluvat myös pesukone ja mikroaaltouuni keittiössä. Voit valita joko kaksion tai kolmion, jossa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. ”

      -Huoneistot laadukkaita, mutta niitä ei ole otettu vielä käyttöön. Meiltä puuttui sähköt ja vesi. Sähköt asennettiin suht pian, mutta vettä jouduimme odottamaan 6 tuntia. Vessa ei tänä aikana voinut käyttää. Asensimme itse lämminvesiboileria lujemmalla, mutta lämmintä vettä emme saaneet tulemaan seuraavaan aamuun mennessä. Ilmastoinnissa oli todennäköisesti suunnitteluvirhe ainakin meidän huoneistoissa, eikä ilmastointi viilentänyt ilmaa, pyöritti vain lämmintä ilmaa.

      - Kylätunnelmasta ei tietoakaan. Talot olivat aivan tyhjiä ja alue vastasi aavekaupunkia. Huoneistoja on yritetty myydä lomaosakkeiksi ainakin briteille, mutta taantuma on tainnut vaikuttaa menekkiin.

      ”Finnmatkojen asiakkaat majoittuvat kahdessa alueen kaikkiaan 13 rakennuksesta. Jokaisella rakennuksella on oma allasalueensa, jossa on allasbaari ja erillinen lastenallas. ”

      - 24 suomalaisen joukko ripoteltiin pitkin resortia niin, että yhdessä talossa oli 1-2 asuntoa suomalaiskäytössä ja muuten talot olivatkin suurin piirtein tyhjiä.

      ”Rentoutumista ja toimintaa Vila Verde Resortissa
      Päivät voit viettää leppoisasti rentoutuen ja erilaisten aktiviteettien parissa. Vila
      Verde Resortissa on muun muassa:”

      •uima-allasalue allasbaareineen ja erillisine lastenaltaineen.
      - Allasbaari ei vielä toiminnassa. Uima-altaat jääkylmiä. Belorizontessa vesi on lämpimämpää.

      •tenniskenttä, kuntoiluhuone ja mahdollisuus hierontaan
      - Hierontaa olisi tuskin saanut

      •bussikuljetus hotellin ja rannan välillä
      -Ei tietoa, mitä tällä tarkoitetaan. Ilmainen shuttlebus kulki 5 kertaa päivässä Santa Marian ja resortin väliä. Resortilla ei ole rantaa. Lähin ranta oli kuulemma n. 400 metrin päässä, mutta kenellekään ei selvinnyt missä. Asiaa salailtiin ja suositeltiin menemään keskustaan rannalle. Rannalla ei kuulemma olisi ollut aurinkotuoleja eikä palveluja. Luulen, että rantana olisi tarkoitettu rakennustyömaata, jonne oltiin rakentamassa hotelleja ja joka ehkä jossain vaiheessa olisi ollut myös Vila Verden käytössä.

      •viihdeohjelmaa päivällä ja illalla joka päivä
      -Ainoassa ravintolassa olisi kuulemma ollut live-musiikkia perjantaina.

      ”Ja saaren tärkeimpään kylään Santa Mariaan pääset helposti hotellin omalla bussikuljetuksella. ”

      -Siis shuttlebus keskustaan 5 kertaa päivässä. Aikataulut huonot. Alueella ei siis voi tehdä mitään muuta kuin max. uida jääkylmässä altaassa ja käyttää lasten leikkipuistovälineitä. Muutoin on mentävä taksilla (tai shuttlebussilla) keskustaan 3 km.

      ”Varaa ateriat ennakkoon, syö ulkona tai laita itse ruokaa
      Vaivattomimmin vietät lomaa varaamalla ennakkoon aamiaispöydän, puolihoidon (aamiainen ja päivällinen noutopöydästä) tai All Inclusiven. Aukiolla, keskellä Vila Verde Resortia on myös supermarket ja useita ravintoloita. ”

      -Alueella oli yksi kauppa, jossa paikalliseen tapaan ei ollut käytännössä mitään. Sieltä ei olisi pystynyt kokoamaan itselleen aamupalatarvikkeita, lounas-illallistarvikkeista puhumattakaan. Keskustan minimarketeissa sama tilanne. Keittiövarustelu ovat siis käytännössä turha, kun ruokaa ei pysty itse laittamaan. Kaupasta loppui vesi muutaman suomalaisen vierailun jälkeen. Oppaat kehottivat lähtemään taksilla keskustaan 3 km päähän hakemaan vettä.

      -Alueella yksi ravintola toiminnassa klo 19 alkaen. Menuvaihtoehtoja 2, joista niistäkään ei välttämättä kaikkia raaka-aineita tarjolla. Olet todennäköisesti ravintolan ainoa asiakas.

      -Kaikki muut rakennusten kivijalan liikkeet olivat vielä tyhjiä. Jos niihin kaikkiin tulee joskus tulevaisuudessa toimintaa, voisi alue olla kivakin.

      -Muutamat olivat erehtyneet ottamaan all inclusiven. Pullan lisäksi ei ainoa ravintola pystynyt tarjoamaan muuta perheen pienelle lapselle saapumispäivänä ennen klo 19. Illallisella perhe oli lähinnä hävennyt ravintolan avuttomuuden puolesta.

      • Hirveä lomakohde

        Hirveä lomakohde ainakin talvella ja kesällä milloin olisi hyvät ilmat ei meiltä ole valmismatkoja.


      • Opasta onnistaa

        Osa oppaista keskittyyy vain kuolaamaan paikallisen bed frendin kanssa.


    • Salista palannut

      Yhteenvetona: Vila Verde voi olla ihan kiva paikka, kun se otetaan käyttöön ja sinne avataan palveluita. Vielä tässä vaiheessa ei kohteeseen kannata mennä, ellei halua hävetä alueen työntekijöiden puolesta.

      Suosittelen suhtautumaan varauksella myös kohteen muihin uusiin hotelleihin. Keskeneräistä/tyhjää hotellikantaa näytti olevan paljon.

      • Loman tarpeessa

        Apua! Olen hiihtolomalla menossa juuri Vila Verdeen perheeni kanssa, ja toivomme rentouttavaa lomaa, uintia, lapsille tekemistä, ja paljon, hyvää ruokaa. Siksi varasimme All Inclusiven.
        Onko muilla hyviä/huonoja kokemuksia Vila Verdesta?


      • Odotettu loma
        Loman tarpeessa kirjoitti:

        Apua! Olen hiihtolomalla menossa juuri Vila Verdeen perheeni kanssa, ja toivomme rentouttavaa lomaa, uintia, lapsille tekemistä, ja paljon, hyvää ruokaa. Siksi varasimme All Inclusiven.
        Onko muilla hyviä/huonoja kokemuksia Vila Verdesta?

        Mekin olemme hiihtolomalla (20.2) menossa sinne. ( 5 hengen perhe) Kertokaa ihmeessä enemmän kokemuksistanne!!


      • Opas koti lomalla

        Jotain rajaa.


      • Ei se joka pyytää v
        Odotettu loma kirjoitti:

        Mekin olemme hiihtolomalla (20.2) menossa sinne. ( 5 hengen perhe) Kertokaa ihmeessä enemmän kokemuksistanne!!

        Me ollaan tyhmää kansaa, ikävä kyllä Ruotsissa on enään vähän tehdastyöpaikkoja meille .


    • käynyt

      Via Verdestä meillä on ihan yhtä huonoja kokemuksia,kuin edellisellä.Vaihtakaa ihmeessä hotellia.

    • Välttäkää

      Hei

      Palasimme juuri Vila Verdestä. Olimme paikan ainoa suomalainen seurue. Ruokaillessa näkyi seurueita 2-9 kappaletta eli alue on aavekaupunki. Kyseessä on noin 20 hehtaarin tyhjä lomakylä eli valtava kokonaisuus. Markkinointi harhaanjohtavaa.

      Saimme hyvityksenä AlI Inclusivesta 50 % ja yhden retken katamaraanilla. Suosittelen vaihtamaan välittömästi hotellia! Ei sovellu lapsiperheelle.

      Teemme valituksen kuluttaja-asiamiehen kautta eteenpäin harhaanjohtavasta markkinoinnista. Matkanjärjestäjänä Finnmatkat.

    • Loman tarpeessa

      Hei!
      Kiitos kommenteistanne. Mieheni soitti Finnmatkoille ja saimme Vila Verde resortin vaihdettua Riu Funanaan samalla hinnalla. Syy miksi emme alunperin valittu sitä hotellia oli että nyt meillä on 2 x 2-hengen huonetta, yhden kolmion sijaan, mutta nyt voimme taas odottaa lomaamme innostunein, eikä huolestunein mielin.

    • __matkalle___

      Viikon päästä lähtö Vila Verdeen.... saas nähdä pitääkö haukkunne paikkansa :)

      • kokemuksia

        Tulehan kertomaan meille matkakokemuksestasi. Itsellä olisi lähtö viikon päästä.


    • ___matkalle___

      Vila Verde on tosiaan aavemaisen hiljainen paikka! Iso alue jossa muihin matkailijoihin ei juuri törmää.

      Minimarketissa on erittäin suppea ja kallis valikoima. Huomioikaa ettei sieltä tai muualtakaan saarelta löydä lasten vaippoja / soseita

      Vila Verden huoneistot (2mh/2kph/oh/k) ovat uudenkarheita ja upeasti kalustettuja/varusteltuja, mm. mikro, uuni, hella, jääkaappi/pakastin, silitysrauta ja -lauta.... kattiloissa oli vielä hintalaputkin kiinni ja leikkuulaudat muovikelmuissaan.

      Eli siisti hotelli jossa kaikki teknisesti ottain kunnossa... tunnelma vain puuttui!

      • Odotettu loma

        Jos voisit vielä kertoa jos huoneisitossa löytyi DVD soitin? Ja onko kaupassa esim vettä, virvokkeita ja leipää, jogurttia? Entä hotellin ruoat?


    • Lomaa suunnitteleva

      Hei.

      Onko joku majoittunut lähiaikoina Vila Verde Resortissa? Olisi mukava tietää minkälaine paikka on nyt? Onko turistit jo löytäneet hotellin ja millainen oli palvelu, ruoka, ym.?

    • Haluais tietää?

      Onko viimeaikaisia kokemuksia Vila Verdestä?

    • Minäkin

      Täällä toinen halukas, ensi helmikuussa olisi lähto ja juurikin tämä hotelli valittuna. Onko kukaan käynyt hetkeen, millainen on tunnelma nykyään yms?

      • pettynyt saariin

        Yksinkertaisesti ihan kauhee, never again :(


    • Bella Stella

      Vila Verde = aavekaupunki. Siellä on toki todella siistiä mutta eipä siellä ole ihmisiäkään. Vaihtakaa toiseen hotelliin jos vain voitte, sen verran kaukana oleva kohde joten ei kannata pilata lomaansa asumalla täällä.

    • Ploope

      Onko kellään yhtään tuoreempaa kokemusta vila verde resortista?

      • ultsipultsi

        Olin Vila Verdessä ystäväni kanssa viikon tämän vuoden helmikuussa. Saimme sopuhintaan todella tilavan ja siistin kolmion. Kyllä se todellinen aavekaupunki on, onneksi taksilla pääsi halvalla Santa Marian kylälle. Eläintarha oli kävelymatkan päässä, samoin ranta, missä tosin helmikuussa oli aivan liian tuulista uimiseen. Ja hotellin uimallas oli jäätävän kylmä.


    • lentohiekkaa

      Just hyvä, ei liikaa porukkaa. Snorklausranta vähän Sallin päin rannassa, siellä vietettii aikaa viime talvena. Hiljaista oli Tropicalissakin (ei ole nyt valikoimissa) aika väsynyt tunnelma ja ympäristö kuin kaatopaikka. Toivottavasti Villa Verdessä vähän siistimpää ympärisö.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe