Oliver- ihminen vai apina?

katsoja

Kattoko joku sitä dokumenttiä eilen neloselta? kyllä oli ihmeellinen apina. Aivan ihmismäisiä piirteitä vaikka olikin simpanssi aivan kuin sen sisällä olisi pieni ihminen. Ilmeet ja kaikki. Kaljukin oli..heh heh. Ja se kävely, kädet näytti olevan sopeutunu pystyssä kävelyyn sillä oli taaksepäin.tosin siitä ei voi olla täysin varma onko kukaan joskus kouluttanut sitä..??? vaikka siinä toisin väitetään. Minusta se oli jokin mutaatio apina. Tuskin mikään puuttuva osa tai eri laji..

Tuli aika sairas olo siitä kun ne puhuivat ihmisen ja simpanssin risteyttämisestä. Ja siitä että jotkin aikavat vielä tehdä sen ja tutkimuksia jo nyt käynnissä. Säälin vaan sitä otusta jos semmoinen joskus syntyy, joutuu hirveään mediapyörityksiin ja tuskin kohdellaankaan hyvin. Ja entä sitten minkälainen on sen mieli? Onko sillä ihmisen viisaus ja apinan näköinen? Vaiko eläimen tasolla? Tuntuu kyllä niin oudolta ajatelkaa nyt risteyttää simpanssi ja ihminen?!! vaikka lähisukulaisia ollaankin on minusta tuo väärin.Ajatelkaa jos joskus semmoisia syntyisi, jos ne pystyisivät lisääntymään keskenään toisin kuin tavalliset hydridit, sitten ihmisen kanssa asuisi toinen ihmislaji?? aika hullua....Tosin kuka tietää miten älykkäitä ne olisivat? Tuskin ihmisen tasoa ehkäpä, mutta niillä olisi kaikki ihmisoikeudet. Ne olisivat vähän kuin kehitysvammainen lapsi(oliko downin syndroma en nyt muista mikä syndrooma seo oli) eli sillä pienen lapsen tasolla. Aika hullua? tuskin ne kovin välkkyjä olisivat....

Mielipiteitä? mitä mieltä olitte tästä dokumentista? ja ihmisen ja simpanssin risteyttämisestä?

7

1709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vegata

      minusta ihmisen ja apinan risteytys on jo liikaa. muutenkin nykyään tehdään paljon turhia kokeita, miten ihmisen ja apinan risteytys tulisi hyödyttämään maailmaa? poistaisiko se köyhyyden, ja nälän? entä saisiko se väkiluvun pienenemään, ja sairaudet maailmasta? mielsestäni ei pitäisi edes ajatella tuollaisia, kehittelisivät mielummin jotain hyödyllisempää! muutenkin idea on täysin moraaliton.

    • hmmm

      Siinä dokumentissa annettiin ymmärtää että lajien risteyttäminen keskenään olisi aivan yksinkertaista, tuskinpa on näin. Varmasti tällaisia tutkimusryhmiä on maailmassa. Ihmettelempä vain näiden tutkijoiden eettisiä arvoja ja moraalikäsityksiä. En myöskään ymmärrä, miksi tällaiseen tuhlataan rahaa järjettömiä summia, eikö esimerkiksi syöpätutkimus tai vaikka geeniterapian kehittäminen olisi tarkeämpää. Tässä tapauksessa Oliver nyt sattui olemaan hieman erinäköinen simpanssi ja se ruokki ihmisen mielikuvitusta.

    • Euro

      Vaikka ihminen onkin tieteen avulla pystynyt tekemään vaikka mitä, tällainen risteytys menisi mielestäni aivan liian pitkälle. Ihmisen ei tule leikkiä "jumalaa" ja risteyttää eläimiä noin luonnottomalla tavalla!

      "....Tosin kuka tietää miten älykkäitä ne olisivat? Tuskin ihmisen tasoa ehkäpä, mutta niillä olisi kaikki ihmisoikeudet."
      Minä en usko, että vaikka tuollaisille hybrideille hehkutettaisiin annettavan ihmisoikeudet, se ei todellakaan toimisi käytännössä. Uskonpa, että ainakin ensimmäisillä sellaisilla olisi elämä aikamoista helvettiä. Te jotka katsoitte kyseisen dokumentin varmaan huomasitte millaisessa pyörityksessä Oliver joutui elämään.

      Ja eläisivätkö nämä hybridit muka ihmisten seassa ihmisten tavoin? Tuskinpa vain; uskon, että ihminen tuntisi olevansa paljon paljon korkea-arvoisempi suuremman äo:n vuoksi ja varsinkin siksi, että ilman sitä ei niitä ihmisen ja simpanssin risteytyksiä olisikaan. Näin ollen nämä hybridit olisivat varmasti ihmisille vain inhimillisempiä lemmikkejä.

    • mijäs

      risteyttäväthän älykkäät humanoiditkin itsensä ihmisten kesken! Juhan of Gran on joutunut kertomansa mukaan parittelemaan humanoidien kanssa ihan fyysisesti :) tarkoitus on kuulemma saada älykkäämpiä ihmisiä johtamaan maata!
      eli pannan apinat paksuksi, niin saavat sademetsien apinat älykkäämpiä apinapomoja :D

    • fdsfa

      se on nähkääs meiän kissa!

    • Ram87

      Ohjelman alkuvaiheessa puhuttiin siitäkin, että jos joku ihminen on tehnyt "likaisen tempun" jollekin apinalle ja tämän seurauksena olisi syntynyt Oliver. Oliver ei tosin ollut ihmisen ja apinan risteytys, mutta ohjelmassa sanottiin, että jossain päin USA:a joku ihminen olisi pariutunut apinan kanssa ja tästä olisi syntynyt hybridi. Kukaan ei tosin tiedä, mitä tälle hybridille tapahtui.

    • Jiipå

      Onhan noita apinoiden tasoilla olevia ihmisiä syntynyt maailmaan ilman että kukaan ois rakastellu minkään apinoiden kans. Downsyndrooma ja autisti sairaat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1565
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1404
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1295
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1176
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe