Elämäni on turhaa

Giddo

Vuosia jatkunutta yksinäisyyttä on mulla takana. Lisänä masennusta ja vielä paniikkihäiriötä. Koe elämäni niin turhaksi ja koen ettei kukaan välitä minusta. Koko ikäni olen saanut vain haaveilla että joku ihan tavallisessa elämässä pitäisi minusta. Seuraan vaan sivusta kuinka toiset löytävät puolisoita ja menevät naimisiin. Usein käyn katsomassa näitä sivuja ja joitakin viestejäkin jättämässä. Mikään ei kuitenkaan ole muuttunut ja vuodet vierivät eteenpäin. Koen olevani jotenkin vääränlainen ihminen kun kukaan ei välitä minusta mitenkään erityisesti. Ulkonäköni on mielestäni erikoinen ja monet kohdat kropassani ikävännäköisiä. En siis ole tyytyväinen ulkonäkööni.

34

4639

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Giddo

      Niin turhaa taas ihan yksin koko päivän.

      • Anonyymi

        Niin se eilen päivä oli pitkä kun mikä, yksin kämpässä möllötin ja yritin nukkua väkisin että
        saisin ajan kulumaan. Onko tämä elämää edes?


    • Giddo

      Luulempa että voimani ehtyvät piakkoin ja seinä tulee vastaan. Keinot eteenpäin pääsemiseksi alkavat olla vähissä. Mitä syytä on jatkaa eteenpäin kun päivästä toiseen saa vain vieraiden pilkkaa osakseen. Ahdistaa eikä voi hakeutua uusia ihmissuhteia kehittelemään. On se hyvä että toiset rakastuvat niin maailmassa riittää väkeä ja rahaa tulee lisää. Täytyy varmaan syödä loppuikä näitä lääkärin määrämiä "onnipillereitä" kun ne turruttaa ettei tunne juuri mitään.

      • Anonyymi

        Lopeta niiden pillereiden syönti.

        Lääkärit määrää niitä sen vuoksi että saavat provisiot määräämistään lääkkeistä.


    • 12

      Sanoit että olet ulkonäöltäsi erikoinen, kuinka erikoinen ?
      Ettet vain omissa silmissäsi ole erikoinen.

    • lottamarisija :)

      Jep olet oivaltanut, elämä todella on turhaa. Elämän ainut tarkoitus on pitää elämää yllä, siis paritella ja lisääntyä. Eläin maailmassa kaikki turha on karsittu pois sellainen mitä meidän ihmisten keskuudessa käydään...pelinpito.. ja keskitytty vain ravinnon ja suojan saantiin, jotta suvunlisääntyminen voitaisiin taata. Heikot luonto karsii pois ja elämä on armotonta kilpailua ja selviytymistä, vain vahvat ja terveet hallitsevat suvunjatkamista ja elämää, muu kaikki on vain elämälle uhrattavaa ravintoa ja kiertokulkua.

      Ymmärrän yksinäisiä ja heikkoja, mutta miksi lopultakaan murehtia, kun kaikkia kohtaa samanlainen loppu, kaikki loppuu aikanaan ja päättyy kuolemaan. Onnellinen elämä ei ole kiinni mistään muusta kuin terveydestä. Terveys ja hyvinvointi tekee ihmisen onnelliseksi silloin hänellä on mahdollisuus toteuttaa elämässään asioita, jotka elämä hänelle tarjoaa. Ulkonäkö ja muut kysymykset ovat sivuseikka, ne eivät ole este hyvälle elämälle, mutta sairauden aiheuttamat rajoitteet ja esteet ovat.

      Jokainen, joka on fyysisesti ja henkisesti terve tuhlaa jokaisen päivän elämästään, jos ei näe, että hänellä jo on onnea elämässään ja kaikki mahdollisuus elää hyvä ja täysi elämä, eikä tuhlata sitä joutavaan itsensä säälimiseen.

      Elämä on asettanut meille haasteita ja katsoo miten me tuon haasteen otamme vastaan ja siitä selviydymme. Elämä katsoo vierestä oletko kohtaloosi alistuva, elämäsi hukkaan heittävä, elämää kunnioittamaton ja siten sille kelpaamaton yksilö vai uskotko itseesi ja elämään, annat elämän kantaa luottamalla sen voimaan hyväksymällä sen ja itsesi sellaisena kuin elämä on ja itse olet.


      Jos uskovat vannovat Jeesuksen nimeen ja huudahtavat :"hallelujaa, Jeesus elää", niin minä voin ihannoiden huudahtaa: "hallelujaa, Aira Samulin elää" :D

      • Tuo lause "elämä todella on turhaa" on tosiaan ristiriitainen lause, varsinkin ja ainakin kun kirjoitat että elämä sinänsä on turhaa, ei vain sinun elämäsi. Me päätetään mikä on turha ja mikä ei. Kollektiiviset ja yksilölliset arvot ei ole sama asia.


      • Anonyymi
        hibiskus kirjoitti:

        Tuo lause "elämä todella on turhaa" on tosiaan ristiriitainen lause, varsinkin ja ainakin kun kirjoitat että elämä sinänsä on turhaa, ei vain sinun elämäsi. Me päätetään mikä on turha ja mikä ei. Kollektiiviset ja yksilölliset arvot ei ole sama asia.

        Śrīla Bhaktivinod Ṭhākur
        Durlabha mānava-janma

        ...

        ‘saṁsār’ ‘saṁsār’, kori miche gelo kāl
        lābha nā koilo kichu, ghaṭilo jañjāl [2]

        (2) Elämä toisensa jälkeen on kulunut tässä aineellisessa maailmassa, kaikki aikani on mennyt hukkaan (materialistisen perhe-elämän orjuudessa). En ole saanut yhtään mitään ja olen kokenut vain ongelmia ja huolia.

        ...

        e deho patana ho’le ki robe āmār?
        keho sukha nāhi dibe putra paribār [4]

        (4) Mitä minulle jää jäljelle, kun tämä ruumis kaatuu kuolleena maahan? Silloin eivät poikani eivätkä rakkaimmat läheiseni pysty antamaan minulle minkäänlaista onnea.

        garddabher mata āmi kori pariśram
        kāra lāgi’ eto kori, nā ghuchilo bhram [5]

        (5) Teen joka päivä kovasti töitä kuin aasi, ja silti ihmettelen, kenen vuoksi yritän niin kovasti? Olen edelleen niin monien illuusioiden vallassa!

        dina jāy michā kāje, niśā nidrā-baśe
        nāhi bhāvi maraṇa nikaṭe āche bose [6]

        (6) Tuhlaan jokaisen päiväni turhiin ja merkityksettömiin asioihin, ja yöni kuluvat unen vallassa. Enkä ajattele hetkeäkään koko vuorokauden aikana, että kuolema on aina läsnä.

        bhālo manda khāi, heri, pari, chintā-hīna
        nāhi bhāvi, e deho chāḍibo kon dina [7]

        (7) Elän huoletonta elämää: syön, ulkoilen, pukeudun haluamallani tavalla, mutta en ajattele sitä, että jonain päivänä minun on luovuttava tästä kehosta.

        deho-geho-kalatrādi-chintā abirata
        jāgiche hṛdoye mor buddhi kori hoto [8]

        (8) Sydänparkaani piinaavat jatkuvat huolet toimeentulostani ja huolet, jotka johtuvat kehostani, kodistani, vaimostani, sukulaisistani ja julkisista velvollisuuksistani. Nämä huolet aiheuttavat minulle kärsimystä ja tuhoavat järkeni.

        hāy, hāy! nāhi bhāvi — anitya e saba
        jīvana bigote kothā rohibe vaibhava? [9]

        (9) Voi, voi! Miten valitettavassa tilanteessa olenkaan! Olen uppoutunut näihin ongelmiin ajattelematta, että ne ovat lyhytaikaisia ja katoavat pian unholaan. Mitä aineelliselle omaisuudelleni tapahtuu kuolemani jälkeen?

        śmaśāne śorīra mama poḍiyā rohibe
        bihaṅga-pataṅga tāy bihāra koribe [10]

        (10) Kun ruumiini heitetään polttohautausmaalla olevaan kuoppaan, se vain makaa siellä liikkumattomana. Varikset, korppikotkat, muurahaiset ja madot kerääntyvät paikalle ja herkuttelevat sillä!

        kukkur sṛgāl sob ānandita ho’ye
        mahotsava koribe āmār deho lo’ye [11]

        (11) Kulkukoirat ja shakaalit iloitsevat, juhlivat ja herkuttelevat ruumiillani.

        je deher ei gati, tāra anugata
        saṁsār-vaibhava āro bondhu-jon jata [12]

        (12) Katsokaa, tämä on tämän aineellisen ruumiin lopullinen kohtalo! Ja hämmästyttävää on, että kaikki maalliset saavutukseni, kotini, perheeni ja ystäväni tulevat kokemaan saman kohtalon!

        ...4


    • yksin kotona

      No enpä ole minäkään naisten suosiossa ikinä ollut vaikka olen melko tavallinen tallaaja. Et kyllä tätä yksin olemista riittää tuleville vuosillekkin.

    • z(8-0)

      Näin se on täälläkin. Itselläni samat vaivat: yksinäisuus, paniikkihäiriö, masennus. Yksin kait se on kuljettava tätä tylsää elämän tietä, kunnes se päättyy.

    • Den moronen

      Ei minustakaan pidetä. Jokin aika sitten, hieman nuorempana minua haluttiin ulkonököni vuoksi. Ei musta oikeesti ihmisenä koskaan ole kukaan ollu kiinnostunut. Joku nainen saattoi olla ihan hulluna raukkaudesta muhun. Mä en silti tuntenut mitään häntä kohtaan ja sitten sain kuulla, et onn varmaan homo tai jotin. Entä jos olen homo? Enkö sitten sellaisena kelpaa? Meillä rakkaus kulkee raha-asioiden mukana ja tämän johosta olen päättänyt, että kun raha-asiat on hoiidettu, niin lähden pois niiden parempien tieltä.

      • idkfjckcifididid

        Hienoa. Olette oikeassa. Elämä on turhaa, sillä kaikki tapahtumat ovat vain myrskyjä vesilasissa. Vain muutama tuhat ihmistä päättävät koko maailman tulevaisuudesta. Katsokaa Zeitgeist YouTubesta vaikka alusta tai jostain 1:39:00 kohdalta eteenpäin.


    • Olet kova arvostelemaan. Koet elämäsi turhaksi ja se vaatii arvostelukykyä ja sitä sinulla on sen verran että voit kutsua jotain turhaksi ja jotain muuta tarpeelliseksi. Sinulla on kuva mielessäsi miten asiat pitäisi olla, toiveesi ei vastaa todellisuutta ja olet pettynyt. Elämä on välttämätön seuraus jostain, turhuudesta huolimatta. Mikään ei muutu? Asiat muuttuuvat koko ajan hetkestä toisen. Miksi teit tämän viestiketjun jos on turhaa?

      • Anonyymi

        Tää viestiketju on aloitettu v 2011.

        Eikö lie ratkennut jo johonkin suuntaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tää viestiketju on aloitettu v 2011.

        Eikö lie ratkennut jo johonkin suuntaan.

        En huomanut aiemmin, mutta alkuperäinen viesti on jo kirjoitettu ajasta huolimatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tää viestiketju on aloitettu v 2011.

        Eikö lie ratkennut jo johonkin suuntaan.

        Vitunko tuolla on väliä, koska aihe on hyvinkin ajankohtainen muiden kohdalla.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Elämä ei ole turhaa.

    • Anonyymi

      Mulla sama. Mua huijattu ym. En halua enää ihmisiä elämääni.

      • Anonyymi

        selvä. kiitos tästä tiedosta.


    • Anonyymi

      Keksi jotain tärkeämpää kuin ulkonäkö elämääsi, niin huomaat että olet yhtä mukiin memevä kuin muutkin. Jos eristäytyy muista ihmisistä liian pitkäksi aikaa, niin alkaa pyörimään ajatukset liikaa samaa tuhoisaa rataa.

      • Anonyymi

        neuvot ihmistä joka on kirjoittanut viestin 11 vuotta sitten.kuka odottaa neuvoja yli 10 vuotyta tällä palstalla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        neuvot ihmistä joka on kirjoittanut viestin 11 vuotta sitten.kuka odottaa neuvoja yli 10 vuotyta tällä palstalla?

        Varmaan on samankaltaisia ajatuksia muillakin, kuin aloittajalla.


      • Anonyymi

        Siis mikä muka on tärkeämpää kuin ulkonäkö? Mistään ei voi nauttia jos ei ole siedettävän näköinen! Minnekään ei kehtaa mennä eikä edes yksin ole kiva olla kun itse inhoaa itseään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis mikä muka on tärkeämpää kuin ulkonäkö? Mistään ei voi nauttia jos ei ole siedettävän näköinen! Minnekään ei kehtaa mennä eikä edes yksin ole kiva olla kun itse inhoaa itseään.

        Siinä se ongelman ydin onkin, " itse inhoaa itseään ".
        Jos inhoaa itseään, silloin luulee, että muutkin inhoavat, vaikka se ei todellisuudessa ole niin.
        Ulkonäkö ei ole tärkeintä elämässä, tavallisempikin naamataulu kelpaa joka paikassa, tai yli- tai alipaino, lyhyys tai pituus.
        Kun hyväksyy itsensä sellaisena kuin on, ymmärtää muidenkin hyväksyvän.
        Ja jos joku ei jostain syystä hyväksy, hän ei ole sinun arvoisesi, eli jatka matkaa ilman häntä, muita kyllä riittää, kenelle kelpaat juuri itsenäsi ja omannäköisenäsi.

        Eihän me eletä täällä muita varten, vaan itseämme. Siis niin kuin pääasiassa, toki muutkin on otettava huomioon olematta liian itsekäs, itserakas, tms.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        neuvot ihmistä joka on kirjoittanut viestin 11 vuotta sitten.kuka odottaa neuvoja yli 10 vuotyta tällä palstalla?

        hieno kommentti sinulta.

        Oletko vähän sairas päästäsi?


        Muista tappaa itsesi


    • Anonyymi

      Joakinen jolla on pankki häiriö ja läkri sen todennut,jopa kirjoittanut siitä sairaseläkeen.On saanut jotain terapiaa ja iän ikuiset läkeet. Likaa ei itseään pidä tarkkailla ja verata omaa elämää muiden.Some F.B. on keinotekoinen valheelinen maailma.Kaukana toisielämästä.Asuit missä päin suomea.Netiin haku Helsinki mission.Löyyy numeroita mihin soitaa tai cahtt otta nimetömänä kontakti.Punanen risti järjestä ystävän yksinäiselle ikään,sukupuolen katsomatta .Kuin kirkon diakoni.

      • Anonyymi

        Hyviä ja viisaita neuvoja!

        Sinne Punaiseen Ristiin tai kirkon diakonin luo vain!
        Kyllä se silloin järjestyy, kun itse vain lähtee liikkeelle ja käy pyytämässä apua.


    • Anonyymi

      Vaikka aloitus vanha onkin, silti aina ajankohtainen.
      Kovasti tuolla korostui, että kuvitellaan elämältä vaadittavan pariutumista ja lisääntymistä, muuten elämä on muka turhaa.

      Elämässä on jos vaikka mitä, kun ei keskity siihen pariutumisen ja lisääntymisen tarpeeseen, ilmankin pärjää.
      Ja on oikeasti lupa olla ja tehdä itse, miten haluaa, ei tarvitse kuvitella, että joku muu odottaa juuri sinulta/minulta jotain tiettyä " jatkumoa ", lisääntymisineen ja pariutumisineen.
      Elämästä voi hyvin tehdä oman näköisensä.

      • Anonyymi

        Niinpä. Mutta kun ei ole saanut tehdä omannäköistä! Elämää häiritty monin tavoin kauan!!


    • Anonyymi

      Se on totuus että elämä on turhaa. Moni sen hokannut.

      • Anonyymi

        Näin on. Eli eikö silloin ole ihan OK lopettaa se? Huvittavaa kun on niin paljon jotain "keskusteluapua" tai puhelinnumeroita joihin voi soittaa tai niin paljon vaahdotaan itsemurhien ehkäisystä. Kertokaa joku miksi niitä pitää ehkäistä? Eikö jokaisella ole vapaus valita haluaako jatkaa turhaa elämäänsä vaiko ei? Maailma joka tapauksessa kärsii liikakansoituksesta. Sehän on vain hyvä jos moni haluaa poistua täältä etuajassa.


    • Anonyymi

      Tavallaan hyvä, etä elämä on edes turhaa.
      Siitähän ei tulisi mitään, jos elämä ei olisi yhtään mitään.

    • Anonyymi

      Junan alle vaan.

      Ei se haittaa. Orpo valitsi ihmisten pahoinvoinnin ja tämäkin tragedia on hänen syytään.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4673
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe