VETREA KUOPIO

hoitsu

Hei

Millainen uusi Vetrean paikka Kuopiossa oliko nimeltään Otsola? Jokohan siellä on talo auki ja työntekijät aloittaneet? Kertokaahan mitä tykkäätte tai yleensäkin Vetrealla hoitajina olevat? Paljonko on esim. sairaanhoitajan palkka?

88

2849

  Vastaukset

  • Eipä kummoinen paikka ole. Hoidon laatu ei ole ihmeellistä ja johtaminen ei toimi. Onneksi tuli lähdettyä ajoissa pois.

  • Samaa mieltä, johtaminen surkeaa ja hoidon laatu ala-arvoista

  • Satuinpa tänne vahingossa ja sanon oman sanani soppaan. Itse olin keikkaa siellätekemässä ja ihme touhua oli mielestäni. Milloin kenetkin laitettiin pois, kuka milläkin syyllä. Hoitajat mieluiten istuivat toimistossa uutisten ääressä, mummot keskenään huoneissa. Johtaja pitää semmoista mekkalaa ettei siitä meinaa selkoa saada kuinka pitäisi toimia,tänään näin huomena noin. En mene enää, kyllä osaava saa töitä muualta, niinkuin olen jo saanutkin.

   • Itsekin olin tuolla töissä ja läksin pois. Kuulin juuri, että vastaava hoitaja oli kylmän viileästi sivuutettu ja annettu hänen tehtävänsä toisen hoitoon. Muutenkin siellä vallitsee sellainen pärstäkerroin-peli, Jos et miellytä, tuntea saat sen nahoissasi, kunnes et enää jaksa. No, luu se jää joskus vetävän käteen, eikä tuollaiset paikat maineensa pilaamalla pitkään toimi.


   • Sipe666 kirjoitti:

    Itsekin olin tuolla töissä ja läksin pois. Kuulin juuri, että vastaava hoitaja oli kylmän viileästi sivuutettu ja annettu hänen tehtävänsä toisen hoitoon. Muutenkin siellä vallitsee sellainen pärstäkerroin-peli, Jos et miellytä, tuntea saat sen nahoissasi, kunnes et enää jaksa. No, luu se jää joskus vetävän käteen, eikä tuollaiset paikat maineensa pilaamalla pitkään toimi.

    En kyllä itse allekirjoita ollenkaan näitä teidän kommentteja,olen itse ollut siellä jo jonkin aikaa ja juuri se johtaja on aivan huippuihana,kannustava ja osaa kehua työntekijöitä.Tästä vastaavan hoitajan jutusta Sipe666 sinulla on väärää tietoa.Hoitokin on parempaa kuin monessa muussa paikassa missä olen ollut,ja siksi viihdynkin täällä kun hoitajat ovat tarkkoja ja tekevät hyvää työtä.Toki joukkoon mahtuu monelaista ihmistä,mutta vakiporukka ainakin on osaavia.


   • hoitsu vm-11 kirjoitti:

    En kyllä itse allekirjoita ollenkaan näitä teidän kommentteja,olen itse ollut siellä jo jonkin aikaa ja juuri se johtaja on aivan huippuihana,kannustava ja osaa kehua työntekijöitä.Tästä vastaavan hoitajan jutusta Sipe666 sinulla on väärää tietoa.Hoitokin on parempaa kuin monessa muussa paikassa missä olen ollut,ja siksi viihdynkin täällä kun hoitajat ovat tarkkoja ja tekevät hyvää työtä.Toki joukkoon mahtuu monelaista ihmistä,mutta vakiporukka ainakin on osaavia.

    vai on hyvä hoito...minun äitiäni kohdeltiin kyllä ihan alaarvoisesti ja suorastaan laiminlyötiin hänen kuolemansa aiheutti meille vuoden trauman ja nyt aion soittaa ja kysyä mitä hoitajat siellä tekevät.Vanhukset ovat tosi yksin ja kaltoin kohdeltuja!!


   • Kuulehan sinä sipe666. Taisit olla johtajan suosikki. Et kai vaan ollut se joka osallistui toisten hoitajien mollaamiseen ja mustamaalaamiseen. Ahkerille, osaaville hoitajille ei siellä ole paikkaa. Kateus tulee tilalle ja kohta saat lapun kouraan. Ilman mitään syytä tai sanotaan että olet sopimaton tehtävään. Jotainhan täytyy keksiä. Potkuja potkujen perään. Kyllä se pahakin saa palkkansa. Jos ei heti niin myöhemmin. Toivon että joku viisas huomaa ja puuttuu asiaan.


   • Talvituuli kirjoitti:

    Kuulehan sinä sipe666. Taisit olla johtajan suosikki. Et kai vaan ollut se joka osallistui toisten hoitajien mollaamiseen ja mustamaalaamiseen. Ahkerille, osaaville hoitajille ei siellä ole paikkaa. Kateus tulee tilalle ja kohta saat lapun kouraan. Ilman mitään syytä tai sanotaan että olet sopimaton tehtävään. Jotainhan täytyy keksiä. Potkuja potkujen perään. Kyllä se pahakin saa palkkansa. Jos ei heti niin myöhemmin. Toivon että joku viisas huomaa ja puuttuu asiaan.

    Paljon ykkösvapaita. Vast. Sh ei osaa tai halua tehdä kunnon työvuorolistoja.


  • Teepä hoitsu vm-11 virhe tai pari, niin loppuu kehuminen. Ole onnellinen jos olet ollut jo pidempään. Eivät voi sinulle potkuja antaa koeajalla huvin vuoksi tai kun ei naama miellytä. Ja usko pois, tiedän mistä puhun. On suoranainen ihme ettei avin tarkastajat ole puuttuneet hänen touhuihinsa. Vaikka mistäpä ne tietäisivät jos kukaan ei viestiä asiasta vie eteenpäin.

   • Näinpä juuri,kuulopuheiden perusteella näin tehdään.olen valmistumassa hoitajaksi ja just näihin liikkuviin hoitajiin aattelin liittyä mutta jospa saisin muualta töitä!kertokaa lisää kun kiinnostaa tämä touhu..


  • Kävin Kemilänrinteen palvelukodissa asiakkaani asialla.Sain alakerran hoitajilta erittäin ala-arvoista palvelua.Jouduin naurun ja pilkan kohteeksi,naama ei miellyttänyt.Olen halvauksesta jotenkuten työkuntoon toipunut,mutta kasvoihin jäi pysyvät vammat.Luulin.että tällaisessa laitoksessa on ymmärtämystä erilaisia ihmisiä kohtaan.Petyin pahasti.Toivottavasti en enää koskaan tarvitse avata kyseisen laitoksen ovea.

   • hyvänen aika! onko muilla lisää kokemuksia tästä paikasta?


   • kauhistus1 kirjoitti:

    hyvänen aika! onko muilla lisää kokemuksia tästä paikasta?

    Valitettavasti on huonoja kokemuksia asiasta ja varsinkin johtajasta.. Mielinkielin ollaan omaisia, maksajia ja pomoja kohtaan, mutta työntekijät ovat koiran asemassa. Näennäisesti kaikki on hyvin, mutta koko ajan mennään riskirajoilla turvallisuuden ja asiakkaiden hoidon suhteen. No metsä vastaa, niin kuin sinne huudetaan! Onneksi pääsin pois.


   • huhhuh1 kirjoitti:

    Valitettavasti on huonoja kokemuksia asiasta ja varsinkin johtajasta.. Mielinkielin ollaan omaisia, maksajia ja pomoja kohtaan, mutta työntekijät ovat koiran asemassa. Näennäisesti kaikki on hyvin, mutta koko ajan mennään riskirajoilla turvallisuuden ja asiakkaiden hoidon suhteen. No metsä vastaa, niin kuin sinne huudetaan! Onneksi pääsin pois.

    Näin myös minä koen asian.Entäs vastaava hoitaja?Kehuja ei hällekään voi antaa ollenkaan!


   • simputusta kirjoitti:

    Näin myös minä koen asian.Entäs vastaava hoitaja?Kehuja ei hällekään voi antaa ollenkaan!

    muita kokemuksia?


  • kertokee lissee?

  • nostellaan tätä

  • Millainen on Kuopiossa lähihoitajien työtilanne , ainakaan tuoem. paikka ei kuullosta houkuttelevalta...?

  • Katsopas vaikka Duunitorilta Kuopion lähihoitajien työpaikkatarjonta, taitaa olla kaksi paikkaa tarjolla. Ihme että edes niinkin monta!

  • Olisiko aika puhdistaa niiden hoitajien maine joita kohdeltiin väärin johtajan taholta. Ei arvostettu. Johtaja teki ilkeyttä hoitajaa kohtaan siinä missä pystyi. Kun olit ahkera, osaava.Opetit, ohjasit hoitajia joille perusasiatkaan eivät olleet hallussa. Yritit viedä hyvää hoidonlaatua eteenpäin. Antaa vanhukselle parasta hoitoa niin aina huomasit kohta että työ ei ollut tuottanut tulosta. Hoitajat osa hoitajista tekivät sen mikä oli juurikin pakkotehdä. Istuivat kansliassa ja näyttivät johtajalle hyvää naamaa ja johtajan kanssa mollasivat niitä ahkeria ja hyviä , tekeviä hoitajia. Johtaja antoi lapun kouraan hyvälle hoitajalle. Ei osannut syytä sanoa irtisanomiselle. Nauroi alakerrassa muiden sinne jääneiden kanssa pas..... naurua. Jatkoi tätä linjaansa . Monet saivat tämän kyseisen lapun käteensä.

  • Hei, onko kokemuksia muista Vetrea yksiköistä? Näyttää olevan muitakin yksiköitä Pohjois Savon suunnalla kuin tuo Kemilänrinne?

  • Kemilänrinne hieno paikka mutta hoidontaso surkea. Johtaja P.... S.......... aivan hirveä. Raha kelpaa mutta hoidontaso alaarvoista.

  • Nostellaan tätä. Kiinnostaa tuo touhu!

  • Mustamaalaaminen on turhaa sekä lapsellista.

  • Mielestäni tämä paikka on palvelukotina huippu! Hoitajat, johtaja ja muut työntekijät alan ammattilaisia, erittäin mukavia ja osaavat kyllä hommansa sekä ottavat asiakkaat erilaisine tarpeinensa huomioon ja tekevät kaikkensa minkä pystyvät heidän viihtymisensä eteen!

  • Onkohan nämä valheellisten viestien kirjoittajat ja mustamaalaajat toisten yksityisten firmojen edustajia? Olen tehnyt keikkaa vuosia kyseiseen yritykseen ja voin sanoa, että jotain ihme panettelua täällä kirjoitellaan.

  • Otsolan antama hoito on lämmintä ja yksilöllistä. Ruokaa runsaine tarjoiluineen ja juomavaihtoehtoineen on jokaisen aamupalan ja lounaan sekä päivällisen ydin. Kahvitkin herkullisine pullineen ja leivoksineen on tarjolla aina klo 14. Santsikupponenkin tarjoillaan pöytään. Kai hoitajilla on kiire, näin on kaikissa hoitokodeissa mutta parhaansa tekevät ja se ylittää vaativatkin odotukset. Mummut ja papat saavat levätä aamulla pitkään, takana ihanat yöunet yöhoitajien turvatessa hyvinvoinnin. Aamun virkut ja illan torkut saavat elää rikkaan elämänsä viimeiset päivät turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten lähi- ja sairaanhoitajien ympäröiminä. Omaisten tarpeet myös huomioidaan. Hoitajilla on aina aikaa keskustella kyselevien omaisten kanssa joko kasvotusten tai puhelimitse ottaen kultaisia neuvoja vastaan. Meidän omaisten tietämys on paljon suurempi kuin hoitajien. Mummojen ja pappojen elämissä on henkilökohtaiset punaiset langat eli tavat ja tottumukset joista kiinni pitäminen tuo turvaa. Saunapäivät, päivän lehdet, sokerinpala suuhun kahvihetkellä, lempivaatteet. Lista loputon lähes. Kouluarvosanoin Vetrea saa ainakin yhdeksikön.

  • Minä olen juuri irtisanoutunut Joensuun Vetrealta ja voin kyllä sanoa, että ei valitettavasti tule ikävä kuin asiakkaita. Henkilökunta keskenään juoruilee ja nauraa asiakkaille. Joku nuori opiskelijahoitaja esitää imitaatiota parantumattomasti sairaasta asiakkaasta ja toisilla on hauskaa. Meinasi monesti tulla kyynel silmään. Jos tulee hälytys kesken ruokatauon (joka on palkallista aikaa) niin hoiajien kommentit on tyyliin. Helvetti kun täällä ei saa edes syödä. Aamulla tutkitaan 0,5 tuntia työlistaa että ketä on ja mitä töitä ja voi voi kun on kaksi suihkutusta tälle päivälle. Sinä aikana jo jonkun asiakkaan hoitaisi. Jotkut hoitajat istuvat työaikana kyttäämässä koneelta toisten kirjauksia, jotta jos pääsisi kielimään esimmiehelle jostain työkaverin tekeästä asiasta. Yksi opiskelija tekin työharjoittelunsa osana kyselyt työpaikkakiusaamisesta ja siinä suuri osa vastaajista oli kokenut työpaikkakiusaamista, mutta asiaa ei otettu esiin palavereissa. Sillä esimiehen johdolla haukuttiin sijaisia selän takana. Että tällä tavalla.
   Olen nyt onnellisesti muualla töissä.

   • Kuulostaa ihan perusmeiningiltä, mitä on monissa muissakin hoitoalan paikoissa :( . Yhdessä pidettiin rapsaa ovet auki, vaikka asukkaat kurkki ovesta. Silti haukuttiin sukulaiset, puhuttiin rumasti asukkaista ym. Perushoito oli kyllä hyvää ja viihtyisä talo, mut moni muu asia pielessä. Tämä oli kunnan paikka.


   • paitsi ettei tässä paikassa tehdä kirjauksia koneella vaan käsin potilaspapereihin....


   • Kokemusta on asiakkaan puolelta. Omahyväisiä työntekijöitä, onneksi joku kilttikin seassa. Ei apua saanut elinaikana muuhun kuin välttämättömään. Valitettiin työntekijäpulaa. Huonosti suomea puhuvia, jotka eivät osaa lukea ohjeita ja seurauksista kovasti hyökätään omaisen oikomisyritystä vastaan. Hoidosta peritään hunajaista hintaa, mutta vanhuksen elämänlaatu on kyllä niin heikkoa, minkälainen rähisijähoitajakin ovesta minäkin päivänä tulee. Sairaanhoitaja täysin ammattitaidoton ja yhteistyökyvytön, ei huomaa tajunnantason laskua ym selviä merkkejä poislähdön edellä, horisee vain jostain joutavasta vedenjuomisesta! Näin jälkikäteen vuosien kokemuksella.... :(


  • surkealta vaikuttaa

  • Vuosia kyseisessä firmassa työskennelleenä olen myös huomannut johtajan "luonteen".
   Omaisia kohtaan ollaan mielin kielin, mutta selän takana puhutaan pahaa työntekijöistä. Milloin syytellään mistäkin asiasta. Kiitosta ei saa, vaikka kaikkensa antaa. Työntekijöitä laitetaan pois milloin mistäkin syystä. Asukkaat ja omaiset ovat ihania. Hoitajat tekevät asukkaiden eteen niin paljon kuin pystyvät.

  • Tossa firmassa ovi käy joka suuntaan niin että suhina kuuluu, niin suurta on hoitajien vaihtuvuus. Asukkailla ruuat ja piimät väliin poskia pitkin valuu kun niitä ei ehdi pyyhkiä ja siistiä. Vaatteita on mun omaisella ENEMMÄN pyykkikorissa LIKAISENA kuin kaapissa puhtaina ja viikattuina....en jaksa tästä sanoa hoitajille enää. Muutaman kerran sanoin ja näin hoitajan silmissä kyyneleet. Parhaansa tekevät. Mistä lähtien LÄHIHOITAJILLE JA SAIRAANHOITAJILLE on kuulunut PYYKINPESU?

   20 asukkaan ruokailu on ohi ALLE tunnissa. jokainen laskekoon kuinka monta minuuttia asukkaalle on aikaa 2-3 hoitajalta.

   Yöpuku puetutetaan klo VIISITOISTA päälle....

  • Olen useammassa hoitoyksikössä työskennellyt. Otsolan vahvuudet ja heikkoudet ovat alan toimijoille tyypillisiä.

   Vahvuutena vakihenkilökunnan vahva asukastuntemus joka saattaa olla ristiriidassa omaisten toiveiden kanssa. Tällainen tilanne on aivan normaalia hoivayksiköissä.

   Heikkoutena EHKA se ettei sairaslomalle jääneen työntekijän tilalle aina palkata toista työntekijää. Tällöin hoitoajat asukkaita kohtaan luonnollisesti vähenevät.

   Otsola on kaikkiaan hyvä paikka työskennellä poislukien pieni palkka esimerkiksi kaupungin työntekijöihin verrattuna kyse muutaman sadan euron erosta. Toisia motivoi raha, toisia ei.

  • Onko kokemusta Lappeenrannan Vetreasta?

   • Haluaisin myös tietää!


  • Oulun Vetreä sekavin ja kauhein firma minkä olen kohdannut, onneksi eivät kerenneet työsopimusta tehdä joten pääsin pois viikon työskentelyn jälkeen. Työsopimuksen tekemättäjättäminen oli laiminlyönneistä pienin.

  • EN allekirjoita.
   Olen töissä ollut täällä pitkään ja ainakin nykyinen johtaja on aivan ihana ja kannustava. Palasin sairaslomalta ja toivotettiin tervetulleeksi ja kerrottiin että oli ikävä.
   Meillä on virikesuunnittelija ja paljon yhteistä toimintaa. Päivittäin. Hoitajien jaksamista kysellään ja kukaan meistä ei kyllä ehdi istua toimistossa vaan ”ylimääräinen” aika vietämme vanhusten kanssa, käymme paljon ulkona jne. :) olen ollut monessa hoitolaitoksessa ja missään ei ole ollut näin hyvä. Toki vanhuksia on agressiivisia ja osumaa saa mutta ymmärrämme ja yritämme silti parhaamme mukaan tukea heitä. Saunassa saavat käydä joka viikko, alkoholittoman kaljankin saa löylyihin mukaan!
   En vaihtaisi työpaikkaani mistään hinnasta. Palkkakin on hyvä! :)

   • Salli mun nauraa...


  • Minkälainen meininki nykyään?

   • Nostellaan


  • Vetreä organisaationa on aivan karsea. Liian vähän työntekijöitä, kehno palkka, todella kehnot johtajat, ja antavat perusteettomia potkuja työntekijöille jotka puuttuvat epäkohtiin. Suosittelen boikotoimaan

  • En suosittele. Huono palkka, liian vähän hoitohenkilökuntaa. Esimies narsisti. Näin Porvoossa ainakin. Perusteettomia potkuja jakelee työntekijöille.

  • Vetrealla näyttäisi olevan paikkoja paljon auki. Itse erehdyin työskentelemään kyseisessä firmassa. Onneksi tulin järkiini, ja vaihdoin työnantajaa.
   Potkuja annetaan milloin mistäkin syystä. En voi suositella.

  • Suosittelen kiertämään Vetrean kaukaa!! Onneksi itse tajusin irtisanoutua kyseisestä firmasta, jossa ei työntekijöitä arvosteta ollenkaan. Sääliksi käy asukkaita. Työntekijät vaihtuu yhtenään, ei aikaa kohdata asukkaita, rahankiilto silmissä avataan uusia yksiköitä, vaikkei edellisetkään yksiköt ole toimivia.

  • Porvoon yksikössä vaihtuvuus on ollut suurta. Mollissa jatkuvasti haku päällä. Olen kuullut pelkkää huonoa kyseisestä yksiköstä. En menisi mistään hinnasta sinne töihin.

  • Onpa yllättävää että samat ongelmat joka yksikössä. Miksi avi ei puutu?

  • Tietääkö omaiset näistä asioista? Ovatko he tehneet mitään valituksia? Tekevätkö hoitajat ilmoitusta mihinkään?

  • Porvoon albertissa kuullut huonoa. Liian vähän henkilökuntaa ja nykyinen esimies ilkeä. Potkuja jaellaan joka kuukaisi. Meinasin hakea, mutta enpä hae. Porvoo on pieni paikka.

  • Miksi entiset hoitajat eivät vie kimpassa asiaa eteenpäin jos touhu tommoista

  • Vetrea Porvoosta ja sen esimiehestä olen kuullut vain ja ainoastaan negatiivista. Kannattaa välttää koko paikkaa.
   Hoitoalalla on laadukkaitakin työpaikkoja, joissa työntekijää arvostetaan ja lähiesimiestyö toimii.

  • Porvoo on pieni paikka ja asiat kiertää.. tästä uudesta esimiehestä nimenomaan kuullut huonoa.. narsisti.. En ihmettele ettei siellä ole kohta enään kuka hoitaa näitä asukkaita.

  • Juuri toi työntekijöiden arvostus. Siitä ei ole Vertealla mitään käsitystä mitä se tarkoittaa :D työntekijöitä kohdellaan kuin roskaa. Kiertäkää tämä firma hyvät ihmiset kaukaa.

  • Muita kokemuksia kun huonomaineinen Porvoo.? Ihan mielenkiinnosta haluaisin tietää. Onko kaikissa yksikössä samat ongelmat?

  • Porvoo on hyvin pieni paikka, ja maine kirii että mihin kannattaa mennä ja mihin ei kannata mennä töihin. Lähes alusta alkaen en ole tästä vetreasta kuullut muuta kuin negatiivista. Liian vähän hoitajia ja liian paljon töitä. Kuukauden potkuja annetaan joka kuukausi, huonoa johtamista, huonot palkat. Kierrän kaukaa kiitos, onneksi Porvoossa ja lähikunnissa on muitakin paikkoja kuin vetrea. Meno kuulemani mukaan ei ole muuttunut miksikään, varsinkaan uuden pomon tullessa taloon.

  • Meinasin hakea harkkapaikkaa sieltä mutta, ei kiitos lukemani perusteella! Pitäkää tunkkinne. Firma joka kohtelee näin huonosti työntekijöitään

  • En ikinä voisi omastani hoitoon vetreaan!

  • Onneksi Googletin vetreasta, kun on vieras organisaatio minulle. Katsoin vain, että paikkoja auki. Lukemani perusteella en todellakaan ole hakemassa vetrealle... kiitos tästä palstasta.
   Hyi olkoon, en käsitä miten työnantaja kohtelee työntekijöitä noin huonosti. Luin koko palstan läpi, ja potkuja jaetaan milloin mistäkin syystä no onneksi töitä on tällä alalla ja vetrean voi kiertää hyvinnnnn kaukaa:)

  • Porvoon yksiköstä en ole kuullut kuin huonoa. Huono johtaja, huonot palkat ja niska limassa saa töitä tehdä. Hoitajat siivoavat, laittavat ruokaa,tekevät hoitotyötä jne.. kaikki pois hoitotyöstä. Ja hoitajia muutenkin liian vähän vuoroissa.

  • Tsiisuss. Jos mun omainen olis tälläisessä yksikössä, ottaisin nopeasti pois. Rahankiilto silmissä nämä yksityiset toimijat pyörittää näitä hoivayksiköitä. Todella surullista......

  • Hurjaa luettavaa mutta en ole yllättynyt kun kyse on yksityisestä firmasta. Sääliksi käy asukkaita ja hoitajia. Onneksi työpaikkoja on hoitajille, mutta asukkaat. ? Eikö kunta valvo näitä toimipaikkoja ollenkaan? Nyt pitäs syynätä kaikki vetrean yksiköt pikaisesti läpi ja sassiin. Eikö avi puutu ollenkaan tähän. Ikävää että tämmöisestä kärsii niin asukkaat kuin hoitajat.

  • Hyvä että satuin tälle palstalle. En ikinä menisi kyseiseen firmaan töihin saatika veisi omaistani sinne.

  • Ei yllättänyt että Porvoon yksiköstä puhutaan. Pelkkää huonoa kuullut siitä paikasta.

  • Porvoo edustaa tällä palstalla. Allekirjoitan täysin edellä mainitut asiat. Hoitajat vaihtuivat tiuhaan tahtiin, en ole koskaan aikaisemmin työskennellyt paikassa jossa ovi käy näin useasti. Palkka todellakin on huono. Hoitotyön lisäksi vaaditaan että hoitajat siivoavat, laittavat ruokaa ja pesevät pyykkiä... tämä kaikki aika on hoitotyöstä pois. Henkilökuntaa on liian vähän ja hoitajia muutenkin. Hoiva-avustaja ja terapeutit lasketaan hoitajamitoitukseen. Potkuja jaetaan ihme syistä kuten esim. sairasloma. Kiertäkää kyseinen organisaatio kaukaa. Saatte ansaitsemanne paikan jostain muusta kuin kyseisestä firmasta :)

  • Hyi helevetti minkä kuuloinen paikka. En ikinä menis töihin tai veisi omaistani hoitoon vetreaan!

  • Tätä palstaa lukiessa tietää minne ei mene töihin!

  • Onneksi voi aina äänestää jaloillaan jos paikka ei ole mieluisa. Epäkohdista tietysti kannattaa ilmoittaa aviin ja palvelun maksajalle jotta saavat tietoa mistä maksavat ja avi voi puuttua epäkohtiin.

  • Perusmeininki yksityisillä!

  • Onneksi löysin tämän palstan. Tietää minne en mene töihin

  • Onneksi löysin tämän palstan. Tietää minne en mene töihin

  • Tietää minne ei mene töihin.. Onko muita kokemuksia?

  • Boikottiin menee koko firma. Ottakaa omaiset pois, niin menee koko firma nurin

  • Minkälainen meno muissa yksiköissä on?

  • Varmaan samanlainen kuin muissakin vetrean yksiköissä.

  • Tuskin se on sen parempaa menoa muissakaan yksiköissä.

  • Yhtä paska meno varmasti jokaisessa yksikössä.👌

  • Porvoossa lähihoitajan paikka auki, mutta ei varmaan kannata hakea:D

  • Hoiva-avustajan paikka näytti olevan myös haussa. Ovi käy, niin kuin tässä ketjussa on jo aikaisemmin puhuttu. Se kertoo paljon, etteivät työntekijät viihdy. Eli ei varmasti kannata edes harkita hakemista. 😀

  • Ei kannata hakea noita paikkoja. Voi saada perusteettomat potkut. Vuoroissa ei kuulema ole koskaan riittävästi henkilökuntaa, ja Avi sekä Porvoon kaupunki on käsittääkseni käsitellyt tämän yksikön epäselvyyksiä, johtajan käyttäytymistä ja muutenkin koko yritystä.

  • Näin kuulin myös, että avi tutkii yksikön asioita. Mutta se on hyvä asia. Koko firma pitäisi syynätä kunnolla.

  • Miksi avi tutkii?

  • Olen kuullut esim ettei hoitajamitoitus ole kohdillaan.

  • Monet tuttavat ollut nimenomaan porvoon yksikössä töissä. Yksikään heistä ei suositellut paikkaa.

  • Porvoon paikallisessa lehdessä oli juttua, että Porvoon Vetrea Elo Albertissa koronavirus todettu työntekijällä.

  • Vetreaa pyörittää onnettoman oloinen esimies ja työntekijät, jotka eivät muualle pääse. En ole yhtää mitään hyvää siitä paikasta kuullut, enkä ihmettele jos korona päässyt sinne myös

  • Kamalan kuuloinen firma.

  • Sitä se nimenomaan on. Tein keikkaa juurikin Porvoon yksikköön. Alussa yksikköä pyöritti päälikkö, jolloin yksikössä oli vielä joku roti hommaan, ja oli mukava mennä keikalle. Nykyinen esimies on täysin alalle sopimaton ihminen. Noin välinpitämätöntä ja kylmää ihmistä en ole hetkeen edes tavannut. Talon muutamat hyvät hoitajat ovat onneksi tajunneet vaihtaa työpaikkaa. Jäljelle jääneistä on enään muutama vanhempi ammattitaitoinen hoitaja, muuten taloa pyörittää opiskelijat tai vasta alalle valmistuneet. Onneksi voin valita itse minne menen keikalle. Tämän talon touhu riitti minulle.

  SEISKA.FI

  • Aku Louhimies palaa tositoimiin - ensimmäinen elokuva Tuntemattoman Sotilaan ja MeToo-kohun jälkeen!
  • Seiska rankkasi Linnan juhlien tavoitelluimmaksi poikamieheksi - nyt radiotähti Harri Moisio kertoo Anna-lehdelle haaveilevansa rakkaudesta
  • TIS-Iltarovio: Mira ei olisi kertonut hänen ja Markuksen seksihurjasteluista ilman Sami Kurosta – ”En tiennyt, että mitään oli kuvattu!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   120
   4850
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   165
   4492
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   19
   2603
  4. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   2499
  5. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   230
   2462