Mistä sinkkunaiselle luotettava mies-naispari/naispari kimppaan?

naisfantasia82

Hei,

olen jo kauan halunnut toteuttaa fantasiani seksistä toisen naisen kanssa. Tässä voisi olla mieskin mukana, mutta ei välttämätöntä. Ongelmaksi muodostuu luotettavien ihmisten löytyminen, näitä pena30cm = ville15 v tapauksia kun on aina ja joka paikassa liikkeellä, asiattomista vastauksista puhumattakaan. Toinen ongelma on seksitaudit. Pitäisi voida luottaa, että toiset ovat yhtä huolellisia terveytensä suhteen kuin mitä itsekin on.

Luin Finswinger -sivustosta, mikä olisi tietysti myös yksi vaihtoehto. Onko yksinäisillä naisilla kokemusta toiminnasta? selvyyden vuoksi sanottakoon, että olen pikkuinen blondi, ikää on 29 vuotta, kauniiksi sanottu useaan kertaan, että sen puolesta ei ongelmaa, ainoa se, että miten tuo homma oikein Finswingerissä yksinäisten naisten suhteen toimii, jos kellään kokemuksia. joku oli kirjoittanutkin aiemmin, että oli tullut yksinäinen olo touhun jälkeen ja oli sen vuoksi lopettanut.

10

1155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fs on hyvä vaihtoehto.

      Me olemme olleet siellä (parina) jo useamman vuoden.

      Olemme sitä kautta tutustuneet pääsääntöisesti pareihin, mutta myös muutamaan sinkkunaiseen, jotka ovat olleet mukana jo useamman vuoden,joten ei varmaan kauhean ikävää ole ollut :)

      Meillekin kävisi hyvin nainen kolmanneksi.........

    • Jukkis1972

      tule victoria milan sivulle ja laita ilmoitus... vi ses ;)
      Terv. Jukkis

    • ananas1

      Olen myös halunnut toteuttaa haaveeni olla toisen naisen kanssa.. :)

    • naisfantasia82

      Kiitos niille jotka ovat vastanneet asiallisesti :) "Vaikka täältä", kiitos mutta etsin lähinnä omanikäistäni seuraa, älkää loukkaantuko :) pitääkin katsoa se victoria milan sivusto läpi, olen kuullut siitä. mimrk, mistä päin suomea olette, ettei muodostu välimatka esteeksi? :)

      • Pohjois lapista ollaan.


      • Jukkis1972

        KS- uusimaa ---välimatka ei tule esteeksi...


    • pari_kivaa_pks

      Victoria Milan on maksullinen ja melko uusi sivu, onkohan sieltä kukaan oikeasti saanut seuraa? Ja se on profiloitunut salaseuran hakuun. Pariskuntia/naisia, jotka haluisivat sinut kaltaisesi löydön tavata, on varmasti muilla sivuilla enemmän.

      Jos ryhdyt netti-ilmoitteluun, niin seksitreffit.com tai iskuri lienee niitä varteenotettavia. Niissä tosin joudut käsittelemään ihan hirveän määrän paskaa. Kuitenkin aidot ihmiset tunnistaa asiallisista, hieman pidemmistä vastauksista. Kirjoitus- ja ajattelukyvytön teini, joka kirjoittelee toisella kädellä runkatessaan toisella, jää helposti kiinni.

      Sitten on myös alastonsuomi.com, joka toimii myös seuranhakusivustona. Siellä etuna se, että näkee samantien kuvia vastapuolesta. Myös paljastavia kuvia. Jää jälleen helpommin kiinni niistä isottelupuheista. Meille toiminut melko hyvin. Muutama toinen pari löydetty sieltä.

      Mutta ehdottomasti paras ryhmäseksiseuran ja muutenkin vapaamielisen porukan löytämispaikka on Villi-Iran bileet. Siellä on saman mielistä porukkaa aina reippaasti koolla kerran kuussa ja voit löytää itsellesi sopivaa seuraa ja siirtyä samantien touhuamaan jonnekin. Ei myöskään ole mitään paineita osallistua jos ei uskallakaan. Voi myös seurata muiden touhuja. Siinä kyllä viimeistään sitten kiihottuu niin, että sukeltaa mukaan touhuun. Tuolla löydetyistä pareista on tullut meidän vakkareita. Jos et yksinäisenä naisena uskalla tuonne yksin mennä, niin voit lähteä myös jonkun parin kolmantena. Löydät myös varmasti jonoksi saakka miehiä, jotka ovat valmiita kavaljeeriksesi tuonne.

      Laitahan meille viestiä, jos alastonsuomeen eksyt. Nimimerkit täsmää.

      • naisfantasia82

        hei,

        rekisteröidyin juuri sinne palveluun ja etsin teidät käsiini, kunhan rekisteröitymiseni hyväksytään :) kiitos vinkeistä muutenkin!


    • Voi kiitos tästä kaikesta infosta, olemme miehen kanssa päättäneet viimein toteuttaa fantasian kimppakivasta, jos aluksi naisen löytäis kokeiluun, mies lupasi että saan myös miehen jos haluan....

    • just oli tyttöystäväni kanssa puhetta kyseisestä hommasta ja olisimme halukkaita kokeilemaan sitä jos kiinnostaa

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1512
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1288
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1210
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      164
      1139
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      810
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      804
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      691
    Aihe