Ujous vei mahdollisuuden suhteeseen

Ap

Olen ujo, ja koulukiusaamisen (se on nyt onneksi menneisyyttä) yms takia taitaa olla jonkinlaista sosiaalisten tilanteiden pelkoakin.

En ole koskaan ollut hyvä tyttöjen kanssa. Heidän seurassaan jännittän ja paljon. Koulun ryhmätöissä pystyn kyllä puhumaan niistä ryhmätöihin liittyvistä asioista mutta muuten en oikein keksi mitään sanottavaa.. Menen vaan lukkoon.

Eräänä perjantaina, yksissä kotibileissä eräs kaunis tyttö tuli iskemään minua. Oltiin molemmat kännissä, joten juttelu sujui minultakin luontevasti. Siinä sitä tuli sitten illan aikana vähän halailtua yms.

Tyttö on selvänäkin aina erittäin pirteän oloinen ja sosiaalinen, sellaisen kuvan ainakin olen saanut.

On pyytänyt treffeille nyt muutaman kerran. Olen aina keksinyt jonkin tekosyyn. Ei sen takia etten häntä haluaisi nähdä, mutten vaan uskalla.

Ajattelen muutenkin jatkuvasti että sitten jos tapaisimme selvinpäin hän huomaiai että olen vaan tälläinen hiljainen tylsä poika ja pistäisi välit heti poikki. En oikeasti ole sellainen mutta en vaan pysty olla luontevasti tyttöjen kanssa.. Saatika sitten ihastukseni.

Taidan olla jo menettänyt hänet.. :(

Omaa syytänihän se vaan on.

Ja vaikka en olisikaan vielä menettänyt häntä, en silti vieläkään uskaltaisi selvänä nähdä.

Kaveripiiriemme takia tullaan kyllä näkemään uutenavuotena 90% varmuudella... Vaikka aionkin silloin juoda niin voi tulla vähän outo tilanne. Enhän ole häntä suostunut näkemään ja pitää sitä tietenkin merkkinä siitä etten ole kiinnostunut.

Olisi kyllä varmaan ihan hyvä silloin uutenavuotena olla tekemättä mitään hänen kanssaan sillä joutuisin taas tuottamaan hänelle pettymyksen sillä en edelleenkään uskaltaisi häntä tavata.

5

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksinäinenmatikko

      Jos olet oikesti yhtä ujo kuin väität olevan niin tilanne on suosinut sinua, kannattaa ottaa tilanteesta kiinni. Tyttö on selvästi huomannut sinussa jotain kiinostavaa kun päätti rikkoa kaikki stereotypiat ja iski sinua (in soviet russia girls pick you up). Paljonko aikaa on kulunut tuosta tapaamisesta? Jostain sinun on vain löydettävä rohkeutta lähteä treffeille, varsikin kun olet jo uskaltanut pyytää hänet treffeille.
      Itsensä syyttelyyn ja ujouteen ei kannata vajota, nimittäin se kuoppa on pohjaton. Jos nyt et pysty ottamaan itsensä niskasta kiinni niin myöhemmin siitä tulee vain vaikeampi. Näin on käynyt minulle, nyt olen 23 ja ikäiseni nainen tuskin iskee minua, varsinkin kun ikätoverini ovat jo hyvinkin kokeneet sosiaalisesti.

    • 2+5

      "On pyytänyt treffeille nyt muutaman kerran. Olen aina keksinyt jonkin tekosyyn. Ei sen takia etten häntä haluaisi nähdä, mutten vaan uskalla. "

      Sulla on pullat aika hyvin uunissa kun tyttö kysyy sua treffeille, mua ei oo ikinä kysytty treffeille vaikka ikää jo 25. Sä et voi jättää tollasta tilaisuutta käyttämättä.

    • hjfghruyr

      Voi vittu että joku voi olla avuton, akka vois varmaan vaikka riisutua edessä alasti ja asettua sängylle jalat levällään ja tämä tyyppi vaan ikisis että "ei uskalla kun ei ole juonu mitään". - Ja mä olen nainen, vaikka kirjoitustavasta kieltämättä vois muuta päätellä, mä en vaan jaksa käsittää yhtään tuollaista.

      • m25_

        No hienoa, että et ole avuton. Sori mutta jotkut ihmiset ovat jostain syystä estyneempiä kuin toiset. Itse kuulun tähän estyneempään ryhmään. Minua on pyydetty treffeille useammin kuin kerran ja useamman naisen toimesta mutta en ole silti ollut koskaan treffeillä tai seurustellut. Olen näissä asioissa järjettömän ujo ja en vain osaa vastata kyllä vaikka haluaisinkin. En ole sosiaalisesti ujo ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa mutta kaverisuhdetta pidemmälle en uskalla ihmisiä päästää.

        Aloittajalle vanhemman ja nyt viisaamman neuvona sanoisin, että mene ihmeessä niille treffeille nimittäin kun ikää tulee ei se treffailun aloittaminen tule ainakaan helpommaksi. Tiedän, että se on vaikeaa. Itsekkin vannon aina, että seuraavalla kerralla lähden kunnes taas mahdollisuuden koittaessa kiemurtelen itseni ulos tilanteesta kieltäytymällä.


    • redfowx

      kyllä toi on tuttua naiselleki... mä oon aina tahtonu ajatella että mua ei edes kiinnosta seurusteleminen kenenkään kanssa koska mä en halua olla sidottu kehenkään yms. mut nyt kun oon tarkemmin ruvennu miettii asiaa niin miten mä oikeastaan pystyn olemaan tota mieltä kun en ole koskaan aikaisemmin edes seurustellu, ei mulla ole hajuakaan milllasta se vois olla ja sopisko se mulle vai ei. mä en oo vaan halunnu myöntää itelleni sitä tosiasiaa että mä en kertakaikkiaan uskalla alottaa suhdetta kenenkään kanssa koska mä en edes juurikaan oo ollu tekemisissä miesten kanssa paitsi kännissä.
      mulle on jo pari kertaa tapahtunu niin että humalassa ollessani oon tavannu kiinnostavan oloisen miehen ja sit ollaan vaihdettu yhteystietoja ja jälkeenpäin tää mies on pyytäny mua kahveille yms, mutta mä en vaan ole pystynyt menemään koska mä en halua näyttää sille kuinka mä oon kömpelö luuseri selvinpäin joka ei saa sanaa suustaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      284
      2978
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1562
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1350
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1218
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      262
      1162
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1021
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      961
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      143
      821
    Aihe