Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Paksuna?

Please

Olen nyt alkanut pelkäämään että mä oisin raskaana? Olen 16 vuotias. Harrastin seksiä humalassa eikä ehkäisystä tietoakaan.. Vaihto-oppilasvuosi Austraaliaan maksettu mut mitä mä teen jos oonki nyt raskaana! Yhdynnästä ei kyllä ole kun muutama hassu päivä, eikä tietääkseni raskausoireita voisi vielä havaita. Mulla on kyllä ollu vatsa vähän löysänä, mikä netin mukaan saattaa liittyä raskauteen. Raskaustestin aattelin tehä sitten ku menkat on myöhässä eli tammikuun alussa. Sitten tulis kuulemma varmin tulos..
Rakastan kyllä lapsia yli kaiken ja haluankin niitä mutta nyt jo! Milonha ensimmäiset raskausoireet rupeis näkymään?
Auttakaa jotkut ihanat ja kertokaa mikä mulle neuvoks...

5

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yihyi

      No kannattaisko hakea JÄLKEHKÄISYPILLERI? Seksiä humalassa, ilman ehkäisyä.. Kertoo paljon siitä miten vastuullinen oletkaan.. Ja et edes tajunnu hakea jälkiehkäsyä? Tajuatko että oot voinu saada jotain tautejakin.

    • NiinpäNiin

      Juu, jos olet ehtinyt, hait jälkiehkäisypillerin. Se otetaan 72 tunnin sisällä.
      Jos taas et sitä hakenut. Odottelet alkaako menkat. Jos ei ala, teet raskaustestin. Jos se on positiivinen. Soita äitiysneuvolaan, varaat ajan, päätät pidätkö lapsen. Ja he neuvovat sinut siitä eteenpäin.

      Ei sen vaikeampaa.

      Tälle ensimmäiselle vastaajalle. Moni ihminen harrastaa hetken mielijohteesta seksiä ilman kumia yms. Ikä ei siihen liity mitenkään. Eikä kerro mitään siitäkään miten vastuullinen ihminen muuten on. Taudit ovat hyvin ikävä asia. Mutta siitä on jälkikäteen turha surkutella. Ne tulevat sitten tietoon ja ihminen ottaa siitä opikseen. Jos aloittaja on saanut taudin, hän saa sen selville, hoitaa sen ja jatkaa elämää viisastuneena. (Ellei ole joku pahempi tauti)

      Mutta nyt aloittaja on ymmärtänyt sen (minkä kyllä aika hyvin muistaa humalassakin) että kannattaa muistaa se ehkäisy. Eikö niin?

    • Please

      No tauteja en ole voinu saada, sillä tunnen pojan henkilökohtaisesti hyvin. Ja jälkiehkäisypilleriin mulla ei ollut rahaa ja olin joulunvietossa Lapissa, missä ei todellakaan ollut apteekkeja lähimainkaan! Enkä voinut vanhemmillenikaan asiasta sanoa koska se ei ole millään tavalla varmaa joten olisin vain turhaan heidät huolestuttanu.
      Ei tässä muuta ongelmaa ole paitsi tuo vaihto-oppilasvuosi maksettuna, Raskaus ei muuten haittaisi vain olisi ihana asia, mutta en silti tarkoituksella hakeutuisi tässä iässä (16v) raskaaksi.
      Ja kyllä, otan aina virheistä opikseni ja asioillahan on tapana järjestyä juuri niinkuin niiden kuuluukin?
      Kiitos toiselle vastaajalle ymmärryksestä

    • -----------------

      Se että poika on tuttu ei kerro mahd. taudeista yhtään mitään, poikahan voi _tietämättään_ kantaa esim. herpesvirusta, esim., toki muitakin.

    • Please

      kuules -------------------, et tunne mua mitenkään ja ITSE TIEDÄN TASAN TARKASTI, ETTEI TÄLLÄ POJALLA OLE TAUTEJA! mutta ei siitä sen enempää. Sitä paistsi poika on käynyt joulukuussa testeissä eikä mitään löytynyt joten aika pieni todennäköisyys olisi jos hän olisi tällä välillä jostain herpeksen saanut kun ei ole harrastellutkaan pahemmin mitään kenenkään kanssa. Tunnemme siis _todella_ hyvin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2087
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      19
      1677
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1433
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1348
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe