Toini Vartiainen ja Erkki Viljos

Suomi-filmi fani

Hei,
Osaisiko joku kertoa enempi ihanasta näyttelijäpariskunnasta Toini Vartiainen ja Erkki Viljos? Molemmat tosi sympaattisia näyttelijöitä, mutta joiden elämästä tiedetään hirveän vähän. Olivat kuitenkin kuulemma aviopari. Minnekähän heidät on esimerkiksi haudattu?

14

4350

  Vastaukset

  • Erkki Viljos = Viljo Valdemar Siltanen, synt. 21.11.1920 Tampereella, kuoli 16.12.2001 (Tikkurila, Vantaa ?). Oli kolmesti avioliitossa, ensimmäinen Kaarina Savolaisen kanssa (ero 1954), toinen Toini Sirkka Liisa Alménin ent. Reivonen os. Vartiainen kanssa (ero 1957) ja kolmas Ilse Aino Fribergin os. Isaksson kanssa. Lapsia kolme, poika ensimmäisestä, tytär toisesta ja tytär kolmannesta avioliitosta.
   Terv. AP (serkku)

   • Itselläni kyllä on käsitys, että kolmannesta avioliitosta on poika.


   • LISÄTKÄÄ TIEDOT WIKIPEDIAAN. JOS TIEDOT PITÄÄ PAIKKANSA


   • Viljo Siltasen äiti oli kotoisin Parkanon Aurejärveltä eli oli Aureslainen. Viljo oleili eläkepäiviään paljon Aureen huvilalla. Muistaakseni hänen isänsä asui paljon huvilalla.


  • Kiitos AP, olipa tosi mielenkiintoista kuulla Erkki Viljoksesta jotain kun hänestä tiedetään yleisesti niin vähän. Olisiko mitenkään mahdollista kertoa, minne hänet on haudattu että voisi joskus käydä haudalla?

  • Sen verran voin auttaa isäni poika kun olen, että hänet on haudattu Hietaniemeen.

  • Morjens

   Toini Vartiainen meni naimisiin neljännen kerrran Lauri Hyrskeen kanssa josta kolme lasta yksi tyttö ja kaksi poikaa. Toini kuoli 1990 Järvenpäässä ja on haudattu Hietaniemeen.

  • Löysin tämän vanhan keskustelun kun etsin tietoa Erkki Viljoksesta, nimittäin sitä tietoa että onko hän tai Toini Vartiainen elänyt joskus Pieksämäellä? Jos Vartiainen on asunut Pieksämäellä, niin oliko hän töissä jossain? siis muuta kuin näyttelijänä?

   • Erkki Viljoksella on edellä mainittujen lisäksi muitakin lapsia kuin edellä mainitut. JS ja AP tämän tiennevät, jos sukua ovat. Muille se ei taida sen enempää kuuluakaan. Aika vähän tosiaan faktaa löytyy Siltasesta.


  • Tuskinpa Toini Vartiinen on koskaan asunut Pieksämäellä, olihan hän Rauman tyttöjä ja muutti jo alaikäisenä Helsinkiin näyttelijänoppiin. Toini Vartiainen kuuluu Suomi-Filmin upeaan komediennekaartiin Sirkka Sipilän, Lea Joutsenon ym. keralla.

  • Toini istui monesti järvenpäässä sonaatissa, baskeri päässään. Tarjosi kerran 70 luvulla Mäntsälässä meille pikkupojille limsat paikallisessa kahvilassa. Kaikki tiesivät että tuo on ollut kuuluisa filmitähti, vasta vanhempana selvisi tarkemmin, kuka oikeastaan olikaan kyseessä. Oli hymyilevä ja mukava ihminen.

   • Sonaatin alakerran bubissa old hat bub


   • Old hatissa


  • Viljo Siltanen toimi Pieksämäessä' taksiautoilijana. Tunsin hänet hyvin ja tapasimme usein, koska taksikoppi oli torin toisella puolella poliisiasemaa, josa olin silloin toimessa. Myöhemmin kuulin hänen olleen toimessa ruotsinlaivoilla, joskus 60-luvulla. Erkki V.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   140
   4017
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   3956
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2374
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   196
   2179
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   175
   1072