Ryhmässä1

Rouva pöydällä

Olin saapunut sovittuun paikkaan. Ilmoitukseeni vastanneiden miesten piti olla paikalla. Toivoin todellakin koska niin monta huijaria jo kokeneena hiukan jo luovuttanut.
Paikalla pitäisi siis olla 20 miestä iältään 40-65v, terveitä ja valmiita .
Osa bi. Sovittu paikka johon yksi vanhempi mies minut toi oli jonkun kellarivarasto .
Kävelimme raput alas ja kehnossa valossa näin valokuvansa lähettäneiden kasvoja. Kaikki paikalla kun laskenta tehtiin. Olimme sopineet että minua kyydinnyt mies kerää osallistumismaksun muilta joka laitettiin kassiini kuoressa. Se oli aika iso summa per mies mutta tarkoitus olikin kokoontua ainakin neljä kertaa.
Kellarissa oli iso pyöreä pöytä ja kymmenisen tuolia ympärillä. Sytytin tupakin jolloin miehet alkoi riisua vaatteitani. Pyöreä iso mahani ja paksut reidet sai käsiä heti kimppuunsa. Rintani vapautui liiveistä ja miehet vuorotellen niitä maistamaan. Minut autettiin pöydälle selälleen makaamaan jalat koukussa reunalla. Pöytälevy oli pyörivä. Tuoleihin istui vanhemmat ensin, vanhin sai aloittaa nuolennan. Hiukan kömpelö kieli sai kuitenkin pilluni sykkimään ja sitten olikin jo toisen kielen vuoro. Pöytää pyöritettiin aina seuraavalle.. Ja sitten toinen pöydällinen aloitti. Muut runkkailivat katsellessa.

6

10430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kimpassa

      Kerran olen ollut naitavana monelle vanhemmalle miehelle. En ajatellutkaan ennen että voi antaa niin monen miehen naida samaan aikaan. Miehet oli 50-60v mutta seiso kaikilla, sai 18v tyttö kerralla kahtatoista miestä.

      • Hyvin ryhmässä oli

        Kerran olin tuuraamassa eräässä pitopalvelufirmassa ja minut oli luvattu illan tarjoilijaksi eräälle metsästysmajalle yhdessä åalvelun tuotteiden kanssa. Majalla oli ehkä vajaa kaksikymmentä miestä ja tunnelya oli ihan mukava. Jo alkuillasta sain viattomia pikkuläpsäytyksiä takamukselleni. sitten osa porukasta lähti ja jäljelle jäi vielä kuusi miestä juomaan loppuja viinoja ja kaljoja pois.
        Siinä vaiheessa lääppinen kävi jo rohkeammaksi. Itsekin olin ottanut jo juomaa ja olin iloisella ja riettaallä pällä. Soitin miehelleni, että menen yöksi työkaverin luo ja päätin ottaa ilon irti elämästä. Lopulta miehet, jotka olivat kaikki yli viisikymppisiä, taisi pari olla jo yli kuuskymppisiäkin, alkoivat ihan härskisti työnnellä käsiään hameeni alle. Muodn vuoksi alkuun estelin, mutta, kun olin kostunut halusta, tiesin mihinkä kaikki päättyy. Pöytä puhtaaksi ja siihen laitettiin joku pehmeä peitto. Sukkahousut ja pikkarit suorastaan revittin pois. Ensin tuli sellainen hätäinen jonopano. Kävivät jokainen vuoronperään nussimassa ja tyhjämässä pussit, mutta sitten... Selnjälkeen alettiin nussimaan. Sain kaikkia miehiä ja välillä piti imeä niiden kullit pystyyn. ammuyöstä en oikein pystynyt kävelemään, niin arkana oli paikat. Mentiin taksilla kaupunkiin ja menin vielä yhden miehen asunnolle jatkamaan, Halusisin lisää, vaikka alapää oli jo turvoksissa. Öljyn kanssa kuitenkin ennen nukkumaan menoa se onnistui. Olin kyllä lukenut vastaavista, mutta pidin niitä juttuja aina keksittyina fantasioina, mutta nyt ajattelen, että vielä tällainen viittäkymppiä lähestyvä vähän ylipainoinenkin nainen kelpaa panopuuksi monellekin miehelle. Uudesta sessiosta olen haaveillut sen jälkeen.


      • kummastusta

        tylsä, ehkä nautitun Stolichnaya litran jälkeen menettelee, ei muuten


    • Nainen 39

      Tosi upee tarina. Sai pilluni kostumaan. Itse olen fantasioinut myös useammasta miehestä ja itseäni vanhemmista. Tiedossa saattaa jopa olla sitä.

    • Ylläriä,,,

      Mun tuttu nainen houkutteli mut naisten iltaan, säännöt oli että olen silmät sidottuna enkä näe naisia ollenkaan ketkä osallistuu arvontaan. Olin 18v ja käsituntumalla naiset olivat 50-70. Kyllä sai jokainen vuorollaan seisoo ja tyydyttää itsensä. Enkä tiedä ketä kävi naimassa muo, mutta kiihottavaa kun ei tiennyt ikää eikä kokoa kun toiset halus sitoa.

    • Ryhmäkivaparempi

      Minä aloin todenteolla pitämään useamman kanssa olemisesta jo vähän ennen kuin täytin 16 vuotta. Kerrostalomme kellarissa oli sellainen varastohuone, mihin vuokralaiset keräsivät rojujaan ennenkuin ne kärrättiin pois. Istuimme siellä usein iltaisin porukalla. Neljä poikaa ja kaksi tyttöä. Minä ja serkkutyttöni Ritu. Sitten kerran pojat alkooivat käymään härskinä ja levittivät vanhan patjan lattialle ja siinä ensin puolittain pakottaen minut selin 'poseeraamaan vaan' kuten sanoivat. Siinä vaiheessa olin kuitenkin jo niin märkänä, että olisin ottanut sisääni mitä vaan. Niinhän siinä siten k'ävi, että sain kaikilta peräjälkeen. Ritu istui tuolilla ja hieroi itseään. Ei itsensä mukaan uskaltanut. Myöhemmin kuulin, että oli kyllä uskaltanut vielä isomman sakin kanssa. Olin näiden pokien panopuu aika pitkään ja nautin siitä. Sitten alkoi mieli tekemään vanhempaa ja onnistuin siinäkin yhdellä metsästysmajalla useamman äijän kanssa. Vanhin taisi olla jo yli 70 vuotias. Sitä on sitten jatkunut äihin päiviin saakka ja vaikka olen jo kohta 65, pidän hommasta edelleenkin ja se että aina löytyy halukkaita tyhjentämään itsensä naiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      113
      8690
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2346
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1986
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1734
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      7
      1219
    Aihe