Ashin vahvin lintupokemon

Bulbasaur3

Täällä voi kertoa, kuka Ashin lintupokemoneista (Pidgeot, Noctowl, Swellow, Staraptor ja Tranquill) on omasta mielestään vahvin ( ainakin lyhyiden perusteluja kera).
Omasta mielestäni vahvin on Swellow, joka on myös suosikki niistä. Tässä perusteluja:
-Swellow pärjäsi loistavasti saliotteluissaan. Se voitti Winonan Swellowin, Taten ja Lizan Lunatonen ja Solrockin yhdessä Pikachun kanssa ja Juanin Whiscachin
-Hoennin liigassa Swellow voitti sekä Katieta ja Tysonia vastaan otellessaan molemmilta 2 Pokemonia. Varsinkin ottelussa Tysonia vastaan Swellow taisteli mestarillisesti. Swellow kesti Seismic Tossin, 4 Rolloutia ( mitkä ovat kivityyppiä ja niiden voima tuplaantuu joka kerta ja Psychicin ennen kuin se lopulta hävisi Metagrossin Hyber Beamille, mutta vasta, kun se oli onnistunut tekemään Metagrossiin pienen mutta varman aukon.
-Swellow voitti Battle Frontierin aikana Tuckerin Swampertin ja Spencerin Venusaurin, eli kaksi Frontier Brainin Pokemonia

Swellowilla on siis paljon voittoja, joskin viime ottelussan se valitettavasti hävisi nopeasti Tobiaksen Latiokselle. Mutta se ei muuta sitä, että se on vahva Pokemon, ja mielestäni Ashin vahvin lintupokemon. Pidän myöskin Swellowin suuresta päättäväisyydestä ja sinnikkyydestä , mikä on näytetty monissa taisteluissa.
Mutta kuka on teidän mielestänne Ashin vahvin lintupokemon. Eli tämä ei koske Butterfreetä, Charizardia eikä Gliscoria, koska vaikka ne ovat osittain lentotyypin Pokemoneja, ne eivät ole lintuja ulkonäöiltään.
Eli vaihtoehtoina ovat Pidgeot, Noctowl, Swellow, Staraptor ja Tranquill.

3

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PT

      Noista viidestä minunkin mielestä Swellow on vahvin, mutta hyväksi kakkoseksi tulee ehdottomasti Staraptor. Se voitti Paulin Honckrowin siinä rengaskilpailussa, mikä oli mielestäni todella kova suoritus. Honckrowhan voitti samassa turnauksessa edellisen vuoden voittajan Dragoniten yhdellä iskulla, jos nyt oikein muistan. Kyseessä oli siis voitto todella vahvasta pokemonista. Sinnohin liigassa Staraptorin suoritus ei ollut paras mahdollinen, mutta oli se silti ihan ok. Lisäksi sillä on kaksi todella hyvää liikettä: Brave Bird ja Close Combat. Kuitenkin siis Swellow on mielestäni vahvempi. En viitsi hyviä perustelujasi toistaa.

      Pidgeottoa ei voi oikein arvioida, koska siitä ei kuulunut mitään todella pitkään aikaan. Tranquill taas ei ole vielä lopullisessa muodossaan. Pidän erittäin todennäköisenä, että se kehittyy Unfezantiksi, kuten olen jo yhdessä aikaisemmassa viestissäni todennutkin. Samasta viestistä löytyy oma veikkaukseni muidenkin Ashin Unovan pokemonien kehittymisestä.

      Kiva, että jaksoit aloittaa keskustelun pitkästä aikaa Bulbasaur3. Täällä onkin ollut aika hiljaista. Minä ainakin vastailen aina mielelläni.

    • Bulbasaur3

      Mukava kuulla, että sinusta on mukava vastailla näihin keskusteluihin. Täällä on tosiaankin ollut varsin hiljaista aika pitkään, mikä on harmillista. Olen muuten samaa mieltä siitä, että Staraptor on Ashin toiseksi vahvin lintupokemon. Silläkin on ihan mukavasti voittoja taskussaan, kuten Candicen Medicham ja Paulin Weavile.

    • Hihihihi_

      En tiedä muista Ashin lintupokemoneita paljoakaan, mutta Ashin Pidgeot oli aika voimakas. Ainakin sen Gust jaksossa Pallet Party Panicissa oli Fearowiin paljon voimakkaampi kuin silloin kun se oli vielä Pidgeotto. Harmi kun Pidgeot lähti : (

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      338
      3418
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      227
      2098
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1662
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1517
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1376
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      288
      1271
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1111
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1111
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1097
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      150
      933
    Aihe