Hyvä ompelija Calangutessa?

whatever

Kun nyt kerran pääsin vauhtiin, kysyn tätäkin: voisin teettää juhlapuvun tulevalla Intian matkallani. Suosituksia? Entä valmisvaatteita isokokoiselle naiselle? Olen käynyt Intiassa pari kertaa, mjutta useimmissa kaupoissa vaatehankinnoista oli turha haaveilla, koska kokoani ei löytynyt.

9

347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • !!!!

      ompelijoita on paljon, mutta itse teetin hyvällä kokemuksella monta asua pienessä räätälissä galangutessa ihan sea breeze bech hotellin ( tjäreborg käyttää) vieressä .
      samassa rakennuksessa pieni kioski. nimeä en muista.
      yleensä asut tuli sopivikisi 1 tai 2 sovittamisen jälkeen ja hinta ihan edullinen.
      teetän taas samalla räätälillä talvella vaatteita. saat myös kankaat samasta paikasta. myös nahka asut onnistuu. hänellä on jotakin kankaita varastossa, mutta hänellä on malli tilkut kojussaan ja niistä voi tilata kankaat . kankaat ovat halvempia kuin matkan järjestäjän suosimassa mapusan räätälissä ja myös työ.sinne asti ei kannata räätäliin lähteä. muuten paikassa kannattaa käydä päivä vierailulla.
      valmiita vaatteita en ole löytänyt edes kokoa 42 kuin t-paitaa. voit ottaa vaatteen mallin suomesta niin tekevät siitä tai piirrä itse kuva niin kyllä onnistuu.
      vain mielikuvitus rajana.

      • Räätälit

        Tässä kyseisessä paikassa on nyt 2 räätäliä,vanha unique-räätäli on vähän sivummalla siinä. Uniquessa hyvä laatu ja palvelu.Tällä uudella räätälillä ainakin viime viikolla epäonnistui 3 pukua! Eli rohkeasti vaan ohi siitä vaikka yrittääkin väkisin saada sisälle.Meidän porukalla kokemusta Uniquesta 2 pukua 3 housut ja mekko ja kaikki onnistui hyvin.


    • sea-54

      Olemme teettäneet vaatteemme voguessa, Calangutessa (hotelli Alorin yhteydessä), jossa Manu palvelee hyvällä suomen kielellä. Hän ottaa kokotietosi ja voit tilata suomestakin vaatteita postitse.
      Senkin olemme tehneet ja ei mitään ongelmia.

      • whatever

        Jassoo, Alorissa on sitten ompelija vaihtunut sitten meikäläisen käynnin jälkeen. Muutama vuosi sitten siellä oli joku jonka nimeä en muista, mutta ei hän suomea puhunut. Kiitos vastauksista, harkitaan tätäkin.


      • !!!!!
        whatever kirjoitti:

        Jassoo, Alorissa on sitten ompelija vaihtunut sitten meikäläisen käynnin jälkeen. Muutama vuosi sitten siellä oli joku jonka nimeä en muista, mutta ei hän suomea puhunut. Kiitos vastauksista, harkitaan tätäkin.

        sea breeze beach hotellin vieressä nyt 2 räätäliä vierekkäin
        sama vanha räätäli on vaihtanut uuteen tilaan viereen ja santun vuokra tilaan on tullut uusi räätäli
        molemmat ihan hyviä ja luotetavia - kilpailu heillä kova joten asiakkaan markkinat


    • da-capo2

      Meitä kuusi aikuista Goalla. Kaksi miehistä teettivät molemmat 2 lyhythihaista silkkipaitaa, taas me naiset teetimme yhden pitkähihaisen paidan ja kaksi Salwar Kazeemia (intialainen vaate, johon kuuluu tunika, housut ja huivi). Olimme kaikki erittäin tyytyväisiä. Räätälin (Anthony) tapaa Sea Breeze Village hotellin vierestä Baga roadilta tullessa. On erikoistunut miesten pukuihin ja naisten iltapukuihin. Ajattelin ensin käydä Panjimissa ostamassa valmiin Salwarin, mutta isokokoisena (46) en luultavasti olisi löytänyt sopivaa. Anthonylla mallikansioita tai voit ihan itse kertoa mitä haluat. Ensi kerralla aion teettää iltapuvun.

    • DonVito

      Onnistuu. Ihan Sea Breeze Village hotellin sisäänkäynnin minimarketin vieressä on on Anthony niminen räätäli joka ottaa sinusta mitat ja parin sovituksen jälkeen on asu valmis. Varaudu kuitenkin 2-3 päivän toimitusaikaan. Viimeistely on todella vimpan päälle. Ei roikkuvia langanpätkiä ja kaikki saumat tosi siistejä. Suosittelen lämpimästi. Teetin siellä itse kampasilkkipaitoja ihan huippulaatua. Osoite Umta Vaddo, Calangute, Bardez, Goa (Galangute Baga Roadilta sivukatu n. 50m Infantaria ravintolan jälkeen liikenneympyrästä ja vasemmalle) .

    • Oksanen

      Teetin viikko sitten itse Sea Breeze Beach hotellin vastapäätä olevassa Unique räätälissä, Alilla, iltapuvun ja vuorilliset housut ja laatu on todella hyvä. Suosittelen Alia! (Unique räätäli on se perimmäinen koppi ei eka koppi joka Santun tiloissa)

      • 2012 goalla

        teetin myös viime vuonna monta vaatetta Alillla. Hän on ammattitaitoinen, luotettava ja miellyttävä räätäli. kilpailija saattaa vähän musta maalata häntä, mutta se johtuu vain kun haluavat itse asiakkaan.
        Ali rakensi oman kiinteistön, kun joutui maksamaan santulle liian kovaa vuokraa.
        kilpailu ei ole ihan reilua goallakaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4849
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4413
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2871
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1675
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1603
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe