Puutarhurit

kuokka !!

Hyvää Uutta Vuotta 2012

9

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • virsuiita

      Kiitos.
      Oikein hyvää ja leppoisaa mökkielämää näin talvisestakin Siirtolapuutarhasta. Täällä meillä on koko talven Siirtolapuutarha "auki" Joulu ja uudenvuoden saunassakin on käyty ja täällä saunotaan joka viikonloppu ja usein keskiviikkonakin. Olemme varmaan ainoat Siirtolapuutarhamökin vuokraajat jotka voi nauttia talvellakin puutarhamaisemasta, saunasta,rantasaunasta, eräkämpästä, rauhasta luonnonkeskellä. Siksi Tervetuoloa Kangasniemen Siirtolapuutarhaan.

      • pilkun*******

      • Sori ei ollut tark..

      • 815

        Vuokramökkejähän nuo ovat. Vähän kuin leirintäalue siis.


    • jukee

      Hyvää uutta vuotta 2012 minunkin puolesta.

      Ainakin Vantaalla löytyy siirtolapuutarhoja joissa vietellään aikaa myös talvisin, tosin sauna ei ole käytössä mutta uimahalli löytyy parin kilometrin päästä. Aivan mahtavaa oleilla nyt kun lumikin on tullut maahan.

    • Eijamaija

      Hei,
      kyllä teidän kelpaa siellä Kangasniemellä. Teidän siirtolapuutarhanne taitaa olla melko nuori, kun mökit on alunperin rakennettu talvilämpimiksi. Meillä täällä Helsingissä alueet ovat 35-90 vuotta vanhoja ja perinteisesti siirtolapuutarhoiksi rakennettu eli mökit ovat kevytrakenteisia. Meillä on myös pelko, jos mökit olisivat omakotitalotasoa, niin kaupunki saattaisi kaavoittaa alueet omakotialueiksi, jolloin alkuperäinen siirtolapuutarha-aate häviää.

      Tiedän, että täälläkin on alueita, joissa vietetään myös talviviikonloppuja, mutta ne sellaiset mökit ovat kuitenkin vähissä. Näitä mökkejä on myöhemmin paranneltu, rakennettu takkoja ja lämpöpumppuja.

      Itseäni ei hirveästi haittaa, vaikka asunkin ainoastaan kesät mökillä. Muutan sinne yleensä huhtikuun lopulla ja viihdyn syyskuuhun.

      Hyvää kesän odotusta kaikille siirtolapuutarhureille.

    • vpj

      Kouvolan Pentsojan mökit on myös talvilämpimimiä (haluttaessa). Yöpymiskielto on kyllä talvikautena. Mutta mökissä on mukava käväistä pyöräretken välissä vetämässa kunnon päiväunet (missään ei nuku niin mukavasti kuin omalla puolilämpimällä verannalla). Samalla voi tarkistaa pihan talvisuojauksien tilanteen. Mökeissä on kunnallistekniikka kesävedellä (ehkäisee tuota muuttumista asumiskäyttöön).

      En tiennyt ennen oman mökin rakentamista miten mukavaa siirtolapuutarhamökkielämä on. Puutarha on sopivan kokoinen että siinä saa kokeilla omia juttuja mutta haluttaessa voi tehdä myös helppohoitoisen. Oma on siitä väliltä (tosin näyttää nyt tuo into kokeilemaan taas olevan kasvussa). Siirtolapuutarhan suurin vahvuus on mielestäni tuo lyhyt etäisyys. Olen joskus pyörällä mennyt ruokatunnilla laittamaan takkaan tulet, lämmittänyt ruuat ja mennyt sitten takaisin työhön virkistäytyneenä. Lisämajoituskapasiteetti on myös melkoinen (sukujuhlien aikaan tullee olemaan hyötyä).

      Pentsojahan on vajaan vartin pyöräilyetäisyydellä kaupungista. Kauppa (K-supermarket) on kävelyetäisyydellä. Myös alueen muu tarjonta on helposti saavutettavissas. Vaikka pelaamaan pienoisgolfia (tai golfia) 8,5 km päähän.

    • Oulu Kajaani tie

      Kuokka !!

      Meidän yhdistys on Kokkolassa ja nuorin kolmesta yhdistyksestä. Suurin osa mökeistä on talviasuttavia .

    • kakenkattaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe