InterRail-seuraa kesäksi 2012?

Heippa!

Olen haaveillut AINA tekeväni InterRailin ja ensi kesänä minä teen sen! Matkaseuraa olisi mukavaa saada, olen 29-vuotias nuori nainen Oulusta. Ajattelin reissata kuukauden ja nähdä ainakin Ruotsin, Norjan, Tanskan, Itävallan, Saksan, Tsekin...Otan vastaan myös vinkkejä maista, jotka kannattaa nähdä! Itse olen käynyt jo Kreikassa, Latviassa ja Ranskassa, joten ei niitä...

18

672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mutta saa siis ehdottaa muitakin kohteita! Olen avoin kaikille =)

    • talvicamino

      Jos suuntaat Itävaltaan päin, voisit pistäytyä myös Sloveniassa. Slovenia oli minulla yhden reilin yllätysmaa. Pieni maa, jossa paljon nähtävää ja kauniita junareittejä.

    • Moikka takke!
      Kiva kuulla että olet päättänyt toteuttaa unelmasi! :) Täällä on kaksi kesällä 2012 reilaamaan lähtevää :) Matkamme kulkee Italia-Sveitsi-Ranska-> ? Eli ilmeisesti eri suuntaan kuin sinun matkasi. Mukavia suunnitteluja sinulle! :) Olisi kiva lukea matkasi suunnitelmien edistymisestä ja lopuksi toteutuneesta matkasta ja kokemuksista! :)

    • cec-ci

      Suosittelen ehdottomasti. Mä olen tehnyt nyt nelikymppisenä kaksi junamatkaa Eurooppaan. Toisella kertaa InterRail-lipulla ja nyt viimeksi ostettiin yksittäisiä lippuja . Itse tykkäsin eniten Pariisista, Prahasta, Wienistä ja Barcelonasta. Me ei kummallakaan reisuiila voitu olla kun noin 2 viikkoa ja se tietysti aika vähän mutta tykkäsin. Ensikesänä tarkoitus taas ja tälläkertaa uudestaan Pariisiin ja Barcelonaan ainakin niissä riittää näkemistä edelleen. Ja ehkä Sveitsiin:)

      • Olen itse arpomassa, josko uskaltaisin lähteä tuollaiselle 2 viikon reilille luultavimmin kesäkuussa. En ole harrastanut reppureissailua aiemmin, 35 paremmalla puolella jo mennään, ja tuntuu että nyt jos koskaan täytyisi aloittaa. Yksin olen ajatellut lähteä, jos en löydä sopivaa kaveria. Sun viestisi, Cec-ci, kannusti mua!


      • cec-ci
        paukkis174 kirjoitti:

        Olen itse arpomassa, josko uskaltaisin lähteä tuollaiselle 2 viikon reilille luultavimmin kesäkuussa. En ole harrastanut reppureissailua aiemmin, 35 paremmalla puolella jo mennään, ja tuntuu että nyt jos koskaan täytyisi aloittaa. Yksin olen ajatellut lähteä, jos en löydä sopivaa kaveria. Sun viestisi, Cec-ci, kannusti mua!

        Kiva kuulla :) Me valmistellaan kesäkuulle lähtöä. Lähden mun pojan kanssa :) Ja junalla Ruotsin läpi ois aloitus. Mihkä päin sinä suunnittelit meneväsi? Meillä vähän muuttui suunnitelma ja Barcelona vaihtuu ehkä Italiaan..


      • cec-ci kirjoitti:

        Kiva kuulla :) Me valmistellaan kesäkuulle lähtöä. Lähden mun pojan kanssa :) Ja junalla Ruotsin läpi ois aloitus. Mihkä päin sinä suunnittelit meneväsi? Meillä vähän muuttui suunnitelma ja Barcelona vaihtuu ehkä Italiaan..

        Oi, Italia kuulostaisi melkein paremmalta kuin Barcelona... ja pojankin saat matkaseuraksi, mukavaa.
        Olin itse ajatellut Itä-Eurooppaa: Kroatia, Slovenia, Slovakia, Tsekki, Puola; Bratislava, Ljubljana, Sopot, Praha, Budapest, Krakova. Ton tyyppistä tai siis osaa noista, semmosia ei-liian-seikkailullisia-paikkoja kuitenkin :). Kotikaupungistani pääsee mukavasti halpalennoilla alkuun, joten varmaan lentäisin pisteeseen A. Tää vaan tosiaan on mulle sellanen irtiotto, että pikkasen hirvittää, mutta nyt tarvitsisi juuri tuollaista näyttämistä pärjäämisestä itelleen ja samalla saisi haaveensa toteutettua. Joten pidän kiinni ajatuksesta ja suunnittelen :)


      • cec-ci kirjoitti:

        Kiva kuulla :) Me valmistellaan kesäkuulle lähtöä. Lähden mun pojan kanssa :) Ja junalla Ruotsin läpi ois aloitus. Mihkä päin sinä suunnittelit meneväsi? Meillä vähän muuttui suunnitelma ja Barcelona vaihtuu ehkä Italiaan..

        Tuntuiko susta aiemmilla reissuilla, että kahdessakin viikossa kerkesi?


      • cec-ci
        paukkis174 kirjoitti:

        Tuntuiko susta aiemmilla reissuilla, että kahdessakin viikossa kerkesi?

        No ekalla reissulla tuntui vähän kiireeltä jossain vaiheessa vaikka oltiin kauemmin(16päivää) ja lennettiin mennen tullen Köpikseen. Toinen reissu hiukan alle 2 viikkoa mutta suunniteltu paremmin ei tuntunut ollenkaan kiireelliseltä.
        Ja tuolle ekalle reissulle ei oltu varattu juuri mitään etukäteen niin oli vaikea löytää edullisia yöpaikkoja. varsinkin kun usein tulimme melko myöhään joihinkin kohteisiin. Nyt miettii miten sitä tulikin lähdettyä niin hepposin tiedoin ja vailla mitään suunnitelmia..

        Sitä kasvaa vaan nälkä suunnitellessa ja haluaisi nähdä kaikki paikat :) Ekalla reissulla meni myös juna-asemilla aikaa kun en ollut yhtään katsonut etukäteen juna-aikatauluja, enkä siis tiennyt onko pakollinen paikkavaraus jne.. Sinuna katselisin jonkun verran jos kuitenkin jonkunlainen suunnitelma etukäteen. Saksan DB BHANin sivuilta saa hyvin tietoa lähes kaikkien maiden aikatauluista ja pystyy hakemaan pelkät paikallisliikenteen junat jne.

        Sun suunnitelma kuullostaa kivalta. Puolaa ja Kroatiaa on moni kehunut, itse en ole vielä käynyt. Budapestia ja Prahaa voin suositella!

        Olis kiva kuula sun reissusta kun olet tehnyt tai jos haluat kysellä jotain. Mun sp on [email protected]


    • vai oulusta,sama täälä. ja interrail on käynyt itselläkin mielessä,paljonko olet satsaamassa tuollaiselle reissulle? :) olemme työnantajan kanssa puhuneet että voisimme mennä kesällä kokeilemaan kyseistä ja vielä ollaan tässä vähän tuumiskelun puolella. koska aijjot matkan toteuttaa? :)

    • BBBHHH

      Koska oot lähdössä?

    • Ekakertareppureissaaja

      Moi kaikki! Oisko täällä ollu vielä seikkailunhalusta porukkaa lähteä reppureissaamaan nyt kesällä? Oon siis 18-vuotias tyttö Kotkasta, iällä ei väliä, mutta mieluusti tyttöjen kanssa reissaisin. Ei silläkään loppupeleissä oikeastaan hirveästi väliä! :D Kuhan on rentoja tyyppejä! Monia paikkoja olisi kiva nähdä ja voitaisiin mennä euroopankin ulkopuolelle.. :)

      • Girl91

        Hei! Itse sain päähäni samanlaisen idean, mutta seura puuttuu. Enkä oikein mitään tiedä reppureissaamisesta muuta kuin mitä lippujen hintoja katsellut. Olen 21 vuotias tyttö helsingistä ja lomaa on neljä viikkoa juhannuksesta eteenpäin. Uusia kokemuksia olisi kiva saada, tämä kun ensimmäinen kunnon kesäloma sitten peruskoulun enkä haluaisi hukata sitä täällä suomen maassa! =)


    • HannaPee

      Hei! Täällä nelikymppinen nainen haluaisi tai suunnittelee interrail-matkaa tälle tai ensi kesälle? Ole akateeminen ja lapseton ja ekaa kertaa lähdössä matkalle.

      • mh

        Hei, minä olen yli nelikymppinen nainen ja suunnitelmissa on lähteä interrail-matkalle heinäkuun puolessa välissä. Olen matkustellut jonkin verran myös yksin mutta aina aiemmin on ollut hotellit ja lennot varattuna etukäteen. Ajattelin aloittaa matkan Kööpenhaminasta eli skippaisin Ruotsi-Tanska välin.Vähän hirvittää, miten hyvin majoitus löytyy yhdelle hengelle ilman, että joutuu maksamaan maltaita. Ja jos yöpyy hostelleissa/retkeilymajoissa useamman hengen huoneissa, miten tällaisiin "ikäloppuihin" reilaajiin (vaikka mieli onkin kuin 20-vuotiaalla) suhtaudutaan.


    • Sanna85

      Mä suosittelen ehdottomasti Italiaa! Kaunista, vaikka sanotaan että Roomaa etelämmäs ei kannata mennä, mutta Vesuvius Napolissa on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. :) Suosittelen :) 10 päivää pelkästään Italiassa meni.

      Muita reissuja olen tehnyt mm. Britteihin ja Saksaa olen kiertänyt jonkin verran. Brysseli ja Pariisikin on nähty. Sekä tietysti Köpis jossa reissaan aika usein kun kummipoikani asuu siellä.

      Voisin hyvin kuvitella ensi kesänä lähteväni taas reilaamaan. Jospa vaikka vähän useampaa kuin yhtä maata. Edellinen oli huippu reissu, ainoastaan hautajaiset kotimaassa hieman häiritsi tunnelmaa.

      Ikää siis löytyy kohta 27vuotta.

    • matkatytsy

      Ehdottomasti kannattaa lähteä! oon ollu 2 kertaa: toisella kerralla meni 1kk ja toisella 15 päivää. Ehdottomasti huippukokemuksia molemmat =) olin 24 ja 25-vuotiaana ja mieluusti lähtisin näin 28-vuotiaana jos vaan olisi mahdollisuus. Suosittelen Kroatiaa ja Sloveniaa :) myös Espanja tottakai! Eniten tuli reissattua kuitenkin Saksassa, halpa maa ja junia kulkee usein. Koitan houkutella poikaystävääni joku kesä mukaan, hän tosin tykkää mieluummin pysyä loman yhdessä paikassa :)

    • Feidattu

      Hei joo nyt itelläkin olis sama ongelma et mulla jäi intti lykkäys pukkaa päälle ja opiskelija paperisota siihen kaupan päälle ja frendeillä oli tiukka aika taulu kun halus vielä festari kesääkii jatkaa puntala rockilla niin feidas sitten mut..

      Oon 20.v ja asun Helsingissä et jotain samaa ikästä porukkaa etin ainakin Ranskaa/Iso-B asti ideana oli mennä Euroopan länsi rannikko Espaniaan asti ja sit Italian ja Saksan kautta ulostuminen takas Suomeen. Pistäkää tähän lankaan viestei jos kiinnostaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 131
      3757
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      96
      3407
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2468
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1714
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1555
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      85
      1427
    Aihe