HÄÄT ULKOMAILLA

Santorini 2012

Kaipailisin kokemuksia vihkimisestä ulkomailla. Jonkin verran olen jo keskusteluita lukenut, että sen pitäisi onnistua aika kivuttomasti jos hiukan jaksaa nähdä vaivaa. Nyt kuitenkin hintapolitiikka mietityttää. Puoliskon kanssa ollaan nimenomaan sen takia alettu miettiä tuota vihkimistä ulkomailla, sillä jos kotimaassa järjestämme häät on vieraslistalla 200 henkeä, ja siihen ei yksinkertaisesti ole varaa, lisäksi tykkäämme matkustaa. Nyt siis ideana olisi mennä naimisiin ensi syksynä, mahdollisesti Kreikassa. Haluaisin nyt siis tietää että mitä vihkiminen sielä noin suunnilleen maksaisi. Paikalle saapuu n. 10 vierasta, yksinkertainen seremonia rannalla/puutarhassa ym, hääkimppu, musiikki ym. perussetti. Kertokaa hintahaarukkaa???

13

5214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miraclelise

      Olemme menossa Kreikassa Agistri nimisellä saarella naimisiin tänä kesänä, tai kyseessä on vain vihkimis seremonia, meidät vihkitään ensin maistraatissa. En ole varma tarkasta hinnasta, mutta mitä netistä katselin niin hotellien hääpaketit ulkomailla ovat olleet n. 1000e hujakoilla. Niihin sisältyy vihkiminen, kakku, ruoat, valokuvaus, kukat, musiikki jne. Meillä hinta laski 300e kun jätimme kukat ja shamppanjat pois. Kannattaa laittaa sähköpostia ja kysellä eri matkatoimistoista, tai suoraan hotelleista vihkipakettien hintoja.

    • Hl

      Moikka..me olemme menossa kesäkuussa samoksen saarella naimisiin...kysyin monelta eri firmalta tarjouksia ja päädyimme tähdenlennot nimiseltä firmalta ottamaan koko häiden järjestelyn...kannattaa ottaa heihin yhteyttä...he tekevät ja muokkaavat häistänne juuri teidän näköisen...hintahan aina riippuu hotellin ym..tasosta....koen että näin pääsin itsekkin luistamaan isoista häistä ja nyt saan mieleiseni häät...helppoa ja vaivatonta kun siellä päässä ne hoitaa kaiken. Tietenkin voisin mainita sen että menemme suomessa maistraatissa naimisiin ja siellä on ns.uudelleen vihkiminen/siunaus....suosittelen...ps.heiltä saa varmasti muuallekkin kuin samokselle/kerikkaan tarjouksia...

    • teinihömppää

      Miksi järjestää "leikkihäät", jos vihkiminen on jo suoritettu ja olette aviopari? Eikö pelkää juhla riittäisi?

    • Häät espanjassa.,,.

      Onko mahdollista jos ulkomailla menee naimisiin ja kaikki läheiset eivät pääse sinne, niin järjestää uuden vihkitilaisuuden kotimaassa ihan kirkossa? Meillä aikomus tyttäreni kanssa yhdessä mennä avioon espajassa ja nyt tyttäreni sanoi etteivät menekään koska anopit ja muut eivät pääse sinne. Ehdotin että pitävät sitten suomessa jonkun ajan päästä kunnon kirkkohäät. Onko tämmöinen mahdollista? Koska minä niin haluaisin mennä tyttäreni kanssa yhtä aikaa vihille :)

    • Zzimbba
      • Nada133

        Jumala yhdistää miehen ja naisen eikä mikään pappi tai kirkko mikä rahallistaa ihmissuhteet. Palveletko Jumalaa / rakkautta vaiko rahaa / saatanaa ?


    • Lisbet-83

      Italiassa ainakin onnistuu virallinen vihkiminen maistraatissa. Itsekin suunnittelin kirkkohäitä, mutta katolisessa kirkossa ei voi vihkiä ellei ole katolilainen. Toscanan Tuulesta vakuuttivat että maistraattivihkiminen Italiassa on juhlava ja tosiaan sitähän se olikin, en olisi ikinä uskonut. Kaupungin pormestari piti meille vielä vihkimisen jälkeen niin ihana puheen että koko hääväki oli tippa linssissä. Eli ei kannata mitään leikkihäitä järjestää kun voi saada aidot:)

      • prinsessa-86

        Samat sanat, meille myös Toscanan Tuuli järjesti oikean vihkimisen Lucignanon (pieni idyllinen kylä Toscanassa)kaupungintalolla ja tilaisuus yllätti juhlallisuudellaan. Kaupungintalon sali oli sopivan pieni ja kaunis, joten saimme pienen seurueemme voimin sinne ihanan lämpimän tunnelman. Ja tosiaan kaikilla tippa linssissä... ihania muistoja..


      • 001

        Saako udella, mitä häänne Toscanassa tulivat suurinpiirtein maksamaan? :) Montako henkeä oli paikalla? Täällä olisi myös suunnitelmissa häät Toscanassa mahdollisesti juuri Toscanan tuuli-järjestäjän toimesta.


      • Anne_VelaBiancaTravel

        Hei, pyydä ihmeessä tarjous Toscanassa pidettävästä hääjuhlasta myös meiltä. www.velabiancatravel.com.
        Olemme Toscanan Luccassa sijaitseva italialais-suomalainen matkailualan yritys ja olemme vuosien varrella järjestäneet kymmeniä hääjuhlia kansainvälisille asiakkaille eri puolella Italiaa. Toscanasta löytyy upeita hääjuhlapaikkoja kaiken kokoisiin budjetteihin. Yleisesti voi todeta, ettei häiden järjestäminen Toscanassa välttämättä maksa sen enempää kuin Suomessakaan. Mutta ne maisemat, maut ja tuoksut, niistä jäävät muistot.. niitä ei rahassa mitata. :-)


      • Anne_VelaBiancaTravel

        Tässä vielä linkki fb-sivuille: www.facebook.com/velabiancafinland


      • elämänkevät2015

        Hei, meilläkin hääjärjestelijänä Toscanan Tuuli. Rahaa saa kulumaan paljon kaikenlaiseen turhaan ja oli kyllä hyvä että saatiin kasvokkain jutella hääjärjestelijän kanssa jo täällä Suomen päässä. Saatiin hiottua budjetti meille sopivaksi ja karsittiin ylimääräiset pois. Ruuasta ja näköalasta ei alettu tinkimään. Vieraita oli mukana 22 ja hääpäivä tuli maksamaan meille alta 5000 eur. Tässä mukana vihkiminen, kampaus, kukat, viulisti, pitkä hääillallinen hääkakkuineen ja hääjärjestelijän palkkio. Villan maksoimme kimpassa sukulaisten kanssa.


      • LoveIdeas_WeddingEvents
        Anne_VelaBiancaTravel kirjoitti:

        Hei, pyydä ihmeessä tarjous Toscanassa pidettävästä hääjuhlasta myös meiltä. www.velabiancatravel.com.
        Olemme Toscanan Luccassa sijaitseva italialais-suomalainen matkailualan yritys ja olemme vuosien varrella järjestäneet kymmeniä hääjuhlia kansainvälisille asiakkaille eri puolella Italiaa. Toscanasta löytyy upeita hääjuhlapaikkoja kaiken kokoisiin budjetteihin. Yleisesti voi todeta, ettei häiden järjestäminen Toscanassa välttämättä maksa sen enempää kuin Suomessakaan. Mutta ne maisemat, maut ja tuoksut, niistä jäävät muistot.. niitä ei rahassa mitata. :-)

        Jatkoa edelliseen viestiini.. kasvaneen kysynnän vuoksi keskitymme jatkossa enemmän juuri häiden ja muiden juhlien järjestämiseen Toscanassa ja muualla Italiassa, käykää tutustumassa sivuihimme: www.loveideaswedding-events.com ja fb: loveideas.weddingevents. Keskustelut voidaan hoitaa kätevästi Skypellä tai puhelimitse. Tehdään yhdessä hääunelmistanne totta! :-)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe