k4 center hervanta toiminnasta

Harrastava ihminen

Kannattaako aloittaa krav maga harrastus näiden herrojen opetuksessa.Minkä tasoisia sekä millasia hahmoja koulutukseltaan sekä muuten nämä henkilöt jotka löyty heidän sivultaan ovat eli Niko ja Jone ohjaaja- kouluttajat ovat?Minkälainen tietämys ja pohja ?

15

3744

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kimmo sinivyö krav m

      Saamamme tiedon mukaan he saivat kenkää Pohjolan krav maga itsepuolustusliitosta.En tiedä kyllä syytä,tietäskö joku muu sen syyn fuduihin?

      • atte ja patte

        Tämä kyseinen K4 Centteri seura hervannasta ei kuulu pkmi(pohjolan krav maga liittoon,heillä on sellainen liitto johon ei kuulu kuin www.K4.fi ,HÄMMENNYSTÄ JA IHMETYSTÄ HERÄTTÄVÄÄ TOIMINTAA .Suomessa voi näköjään kuka vaan keksiä mitä liittoja vaan ja perustaakin voi kaiken lisäksi oman liitoskankin.


    • Kimbo Kivinen

      Sama hölmö kysyy ja vastaa, noissa kahdessa aikaisemmassa viestissä. Ettei vaan olisi sama kaveri joka piti seuraa nimeltä nhb budo club ja koittaa nyt vaimonsa nimissä pyörittää City dealin kautta akatemiaa jonka harjoituspaikka vaihtuu viikon välein ja kohta sitä ei ilmeisesti ole olenkaan, sääliksi käy Dealin ostaneitaa.

      • Tarmo hervannasta

        K4 centterin hinnoista.Nyt täytyy ottaa puheeksi tämän kyseisen seuran huippu kallliit hinnat,voisi sanoa suoraan Suomen kalleimmat hinnat kamppailulajeissa Tampereella.Miten mahdollista koska heillä ei ole laatua lainkaan ohjaamis taidoissa Pelkkää rahastusta siis.


      • LÄÄKÄRIIN
        Tarmo hervannasta kirjoitti:

        K4 centterin hinnoista.Nyt täytyy ottaa puheeksi tämän kyseisen seuran huippu kallliit hinnat,voisi sanoa suoraan Suomen kalleimmat hinnat kamppailulajeissa Tampereella.Miten mahdollista koska heillä ei ole laatua lainkaan ohjaamis taidoissa Pelkkää rahastusta siis.

        Nyt näemmä alkoi taas jollain tyypillä pää sekoon, nää jutut tulee tasaisin välein aina tammi- ja syyskuun tienoilla tänne. Toi aloituskin on ihan sanatarkasti ollut aiemminkin.

        Varmaan vois olla hyötyä jos tää aloittaja, kertois psykiatrilleen, että oireet pahenevat aina alku keväästä ja syksyllä, eli silloin lääkitystä vois nostaa ja ilmeisesti sitten kesän pärjäisi pienemmällä annostuksella.
        Nyt kun olet jo monta ketjua taas aloittanut samasta aiheesta, niin varmaan olisi aika sinne mielenterveys polille taas poiketa. Sen verran alkuapua sinulle, että kerron suoraan sinun olevan se, joka vastaa useimpiin aloituksiisi, nimittäin mielestäni harhaista mieltä ei ole syytä ruokkia enempää.
        Toivottavasti saat asiasi kuntoon.


    • Mukana kivaa

      Hyvä seura ja hyvä henki tässä seurassa ja ammattitaitoisilla vetäjillä oikea asenne ja realistiset tekniikat.
      Tässä porukassa oppii ja opetetaan, toisin kuiun erässä huuhaa akatemiassa, jonka perustaja ja ainoa vetäjä ei ole käynyt edes krav magan alkeistasonkurssia ja harjoituksektin kovalla puulattialla, kömpelöitä videolta matkittuja liikkeitä, vähän kuin hölö hölö kungfua, mutta valkovyön ohjaamana.
      näin on. mnekää oikeaan ja hyvää seuraan, niin opitte taistelulajit ja saatte kovan kunnon.

      • taikuri nelkku

        Tässä ulkopuolisena taistelulajien harrastajana näkyy selkeetä nelkku seuran vedätystä hervannasta kyse on kahden kömpelön kenkää saaneen kelvottoman valmentaja ukkelin taholta jotka kaatuilee ja liukastele toistensa jalkoihin - kengännauhoihin.Tyypit opettaa itse keksimiä toimimattomia hassuja toimimattomia tekniikoita ja myöntelee toisilleen diblomeita joita he käyttää mainostaessaan .Kannattaa tutustua mihin seuraan liittyy ja saako taistelulajin tilalle ainoastaan muita lajeja kuin kamppailua,taistelulajeja.Knelkku mainostaakin kuin vanhanajan taikurit antavansa lajiharrastuksen muttei kerro sitä mihin ihminen hakeutuu todellisesti hakeutuu.Maksulappun saa kyllä joka on 400 EUROA- 10kk.Taju lähtee heidän keksimistään hinnoista koska kuluttaja ei maksa siitä mistä luulee maksavansa vaan maksaakin keksityistä lajeista joihin harrastaja ohjataan kyseisellä taikatempulla.Lisäksi epäammattimaiset ohjaajat opettaa ihmisiä tunneilla liikkuun se on tosi noloa koska he opettaa ihan outoja ja fysiikanvastaista.Tälläisellä pilataan jos harrastajan motivaatio jos sitä edes ehtiikään tulla koska saa tälläistä kovalla rahalla .


    • Treen Herkules

      Hervannassa on krav magaa, sen sijaan Ikurissa ei kyseisiä lajia ole, vaikka näin mainostaa, koska kyseisen juuri perustetun seuran Fighter Akatemian perustaja ja ohjaaja ei ole koskaan harjoitellut missään seurassa krav magaa, eikä ole käynyt itse edes lajin alkeiskurssia. Ihmeellistä on, että pelkän kahden päivän kuntonyrkkeilyohjaaja kurssin käymällä voi nimetä itsensä krav maga opettajaksi. Minkään liiton alla tämä ei tietenkään ole mahdollista, mutta kun perustaa oman yhden miehen liiton,niin näin joku toimii tällä kertaa ikurissa..
      Ihmetellä vain voi ja sama kaavahan toistui aiemmin entisessä seurassa Nhb budoklubissa, joka onkin jo lopetettu.
      Hervannan toiminta K 4 on aitoa krav magaa, koska ohjaajilla lajitausta, muista seuroista.
      Tampereella oikeita lajin saleja, mutta ikurin homma ei kuulu mihinkään, muuta kuin itse keksittyyn juttuun.

    • ihmettelijä 2012

      Tampereella näyttää olevan kateellisuutta urheilu ,kuntoilu seuratoimintaa kohtaan kun solvataan ja panetellaan hyvää seuraa.Taitaa käydä kyseisellä kursseilla vain muutama ihminen kun solvataan jo hyvämaineistakin seuratoimintaa.Kannattaisi varmaan miettiä muuta strategiaa kuin muiden seurojen alentaminen täällä internetin sosiaalisessa mediassa.Montako kamppailu urheilu seuraa Tampereella on,minkä nimisiä seuroja?

    • Real Streetfighter

      Miksei näitä ongelmia ratkota väkivallalla kun kerrankin olis alan miehet käytettävissä?? Taitaa olla nössöjä koko porukka, pullapoikia. Siksi EN tule kursseille.

    • ikurinjantteri

      Eikös se nhb budo club ole Ikurissa, tosin nykyään vain uudella nimellä.

      • tarrenttiinot tre

        Kysyimme vaan että onks tämä Hervannan nelkku ja nhb budo club ja hervannan krav maga style samaa mutta uudella nimellä.


    • Hervanta best

      Ikurin make se yrittää omia epäoonnistuneiat yrityksiää muiden nimiin laittaa.
      Ikurin fighter academy on onneton juttu kun ei koskaan ole treenannut magaa, eikä osaa mitään.

    • Tampereen jujutsu

      Hei, Tampereella on oikeita vakavasti otettavai kamppailukouluja Tampereen jujutsukoulu, Snikt, chitalada ja K 4 Center, tämä itse keksitty Ikurin Fighter Academia(entinen nhb budoclubi ei kuulu heihin)
      Hervannan K nelosessa osataan, koska siellä vuosien krav maga kokemus, mutta tämä Ikurin Academy on vitsi, perustaa oman lajin ja liiton, vaikka ei ole koskaan, eikä missään edes krav magan alkeita käynyt, eikä osaa edes peruspotkuja tai lyöntejä, saati taktiikkaa ollenkaan. Surkeaa katsoa, kun ihmisiä vedetään höplästä.

    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4499
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe