Hurghada Titanic Resort & Aquapark, millainen?

matkaaaja

Joo elikkäs olemme matkaamassa kyseiseen hotelliin, ja olisinkin halunnut kysyä että josko joku olisi käynyt siellä? Kyseessä siis on hotelli, jossa on vesipuisto samassa. Että jos kukaan ei ole tässä hotellissa majoittunut, mutta vesipuistossa kuitenkin käynyt, niin miltä tämä hotelli vaikutti yleisesti?
Meillä on matkalla All inclusive, mutta oliko ympäristössä muita ruokapaikkoja ja oliko ympäristö muuten siisti?
Mitenkä muuten ylipäänsä koko Hurghadan alue? Olivatko ihmiset ystävällisiä vai hyökkääviä yms? Ja shoppailusta kun tykkään niin oliko Hurghadan keskustassa tms. jotain kauppakeskusta, markkinoita?

Kiitos jos joku näihin kysymyksiin vastaa, kyseessä on eka kerta Egyptissä :)

108

1924

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itzuggi

      Ite ollaan menossa samaan hotelliin. Eipä paljoa tietoa oo näkynyt ainakaan huonoa. Eli odotan loistavaa hotellia. Kyllähän nuo basaari kauppiaat sun kimppuus hyökkää :D Parhaitenhan pääsee aina kauppiaista kun esittää kielitaidotonta eikä puhu mitään, ellei jotain aio tosissaan ostaa.

      • matkaaaja

        kiva kuulla että muitakin menee :)
        menettekö muuten minkä yhtiön kautta? meillä on air finland holidays.
        ja mihin aikoihin olette menossa, olisi kiva kuulla millaisia kokemukset olivat, me itse menemme vasta maaliskuun loppupuolella. :)


    • all inclusive

      Moi! Mekin ollaan menossa kyseiseen hotelliin 23.3, eikä meilläkään mitään kokemusta hotellista tai koko maasta. Eli niitä kertomuksia odotellaan! :)

      Ei ole varmaan moni käynyt kun ei ole yhtäkään keskustelua aiheesta missään.

    • Titanic

      Täälläkin samaiseen hotelliin matkaaja (helmikuussa)!
      Jos jollakulla kokemusta ko. hotellista tai sen lähiseudusta, niin kiinnostaisi tietää kuinka lähellä on ruokakauppa (joku muu kuin hotellin oma) ja miten sinne pääsee?

      • eka kerta

        millaisella kokoonpanolla te muut matkustatte, ihanko pariskuntia, tyttö/poika-porukalla vai lasten kanssa? :)


    • Jungle Park
    • matkaaaja

      no kiva kuitenkin kuulla että on muitakin menossa, ettei kuitenkaan tule sellainen olo että "onkohan tuo nyt niin hyvä kun kukaan muu ei ole varannut" :)

      sinä nimimerkki "Titanic", olisi kiva kuulla sinulta sitten kokemuksia kun kuitenkin näiden kommenttien perusteella taidat olla ensimmäinen joka siellä käy! :)

      • All inclusive

        23.3 pariskuntana ollaan menossa, "häämatkalle". Muita matkaajia menossa samana päivänä?


      • minävaaa
        All inclusive kirjoitti:

        23.3 pariskuntana ollaan menossa, "häämatkalle". Muita matkaajia menossa samana päivänä?

        oi onnea teille! :)


      • Eioota
        minävaaa kirjoitti:

        oi onnea teille! :)

        Ei ole näköjään porukka käyny...


      • matkaaaja
        Eioota kirjoitti:

        Ei ole näköjään porukka käyny...

        no siltä näyttää... olisi kiva niiltä jotka menee ennen maaliskuuta kuulla sitten kommentteja!


    • S

      Me ollaan menossa 16.3. Odotetaan jo kovasti!

    • MP

      Ollaan myös menossa 23.3. ja Air finland holidayssin kautta. :) Ollaan käyty aikaisemminkin Egyptissä mut silloin oltiin Sharm el Sheikhissä,kiva maa mut kauppiaat tosi ärsyttäviä :(

      • tatatatar

        Me olemme menossa (pariskunta) 29.3. Mahtaako silloin olla muita menossa?


    • jeij!

      Jahas... Esimmäiset jo lähtee kohta matkaan. Toivottavasti tulevat tänne kertomaan millaista oli :)

      • traveller

        Toivottavasti tulevat kertomaan niin.Itellä tasan kuukausi reissuun lähtöön ja kauhea matkakuume päällä:)


    • Titanic

      Tämä lähtijä on vielä hieman ymmällään. Hurghadassa on ilmeisesti kaksi Titanic-nimistä hotellia?!
      Kysyin matkanjärjestäjältä mitä eroa hotelleilla on, mutta en saanut muuta vastausta kun että me olemme menossa tähän:
      http://www.primasol.com/cms/website.php?id=/de/aegypten/primasol_titanic_resort_aquapark.htm
      Ja se toinen on tämä: http://www.titanicresorts.com/
      Englanninkielisestä keskustelusta ymmärsin että olisivat vierekkäin, mutta en ole sitten jaksanut sen enempää tonkia asiaa. Eiköhän se selviä kun pääsee paikanpäälle.

      Pian on tosiaan lähtö. Lähdemme miehen ja kahden alle kouluikäisen lapsen kanssa.

      Palaan asiaan loman jälkeen :))).

    • S

      Käsitin että Titanic-hotelliin kuuluu kaksi hotellia, Beach ja Palace. Ja tämä Beach on se mihin esim. Air Finland Holidays majoittaa. Mutta Palacen puolella voi "hengata", hakea rantapyyhkeitä / käyttää Palacen ravintoloita.

      Hei te jotka lähdette nyt helmikuussa, varautukaa kertomaan yksityiskohtaisesti hotellin asioista kun palaatte! :) Itse lähden 16.3. , lähteekö joku muu palstalainen silloin? Lupaan tulla sitten kertomaan myöhemmin lähteville vinkkiä.

    • zilu

      2.3 tyttären kanssa lähdössä, ja olisi kiva kuulla muiden kokemuksia?

      • me myös

        oletteko menossa siis ihan kahdestaan? ja minkä ikäinen tytär on? meilläkin olisi meno hurghadaan tuolloin 2.3, aikaisin näytti lento lähtevän... :D no ei, hyvä vaan että jää jo silloin perjantaina auringonottoaikaa :)

        ja tosiaan, te jotka palaatte ennen tuota 2.3 olisi hirmu kiva kuulla niitä kommentteja! :)


    • zilu

      tyttö täyttää 13, kahdestaan faijan kanssa matkassa.

    • S

      Olis kyllä kiva kuulla onko hotelli "suomalaiseen makuun", tripadvisorissa pitkälti brittien arvioita.

    • joonas--

      ei kukaan vielä ollu?

    • aquapark

      Moikka,
      Me ollaan lähdössä matkalle 30.3. ja tarkoitus on majoittua TItanic resort & aquaparkiin. Koska lapsia on lähdössä matkalle mukaan, niin olisi tosi kiva kuulla muiden kokemuksia hotellista.
      Itselle tuli kanssa vähän epävarma olo, kun tuntuu, että kukaan muu suomalainen ei ole aikaisemmin käyttänyt tätä hotellia.

    • matkaaaja

      toivon tosiaan kovasti että ekat matkaajat tulevat kertomaan kokemuksia! :) tosin sitten jos onkin paljon negatiivista niin en tiedä onko enää niiin kiva reissuun lähteä.... no, oma mielipidehän se rakentuu vasta siellä paikanpäällä :)

    • veljekset..

      kokemuksia hotellista odotellaan täälläkin ja matkaan olisi tarkoitus lähteä veljeni kanssa 14.5.. =)

    • Eka kertaa egyptiin

      Lähden nyt tulevalla vkolla 24.02.2012 Air Finland Holidaysin matkalle ko. hotelliin, kerron palattuani kommentteja.

    • S

      Kovasti kommentteja edelleen minäkin odotan :) Onko kukaan muu lähdössä 16.3.?

    • reissssaaja

      Ittekki oon menos nyt 24.2 tuonne hotellille ekaa kertaa.

      Sen verran oon kuullu, että kauppiaat huijaavat todella paljon, varsinkin sillä tavalla kun 50 egyptin punnan seteli on pahasti samannäköinen kuin 500 egyptin punnan seteli, niin jos maksat 500 setelillä, niin kauppias piilottaa setelin ja väittää sinun maksaneen 50 setelillä.

      Toinen huijausmuoto ainakin Luxorin suunnalla on kuulema se, että siellä saa mennä kamelin selkään ja ottaa kuvia muistoksi, mutta kamelin omistaja ei käskekkään kamelia laskeutumaan ennenkuin olet maksanut itsesi kipeäksi.

      Mutta toivottavasti siel ei nyt iha täysin huijatuksi tuu ja pittää tulla tänne kertoilee kokemuksia sitten palatessa :)

      • A

        Olemme lähdössä myös 16.3 ja kovasti jo matkaa odotellaan.Meillä lähdössä 5-henkinen perhe ja ensimmäinen kerta Egyptissä.


    • PalannutArkeen

      Heippa!

      Itse tulin Hurghadasta takaisin perjantaina ja oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen reissu kyseiseen kohteeseen. Hotellina toimi hotel Hor Palace. se oli ihan ok, lukuunottamatta surullista aamiaista, joka oli sama joka aamu, eikä todellakaan mikään maku elämys.

      Ruoka hurghadassa on tosi surkeeta. ei pahaa, mutta todella surkeeta. Mitään makuelämyksiä sieltä ei saa, kun korkeintaan mäkkäristä.

      Kauppiaat ja taxi kuskit ovat pahimpia. Turismi on tippunut huimasti viimeaikoina ja myyjät ovat entistä agressiivisempia. Paras keino totisesti on esittää kielitaidotonta, eikä kannata ottaa mitään kontaktia näihin ihmisiin jos haluat olla rauhassa. Jotkut myyjät saattavat suuttua "törkeydestäsi" jolloin alkavat huudella perääsi kaikkia mahdollisia kirosanoja, joita he osaavat.

      Taxeista sen verran, Älä ikinä ota taksia joka on parkissa, vaan ota taxi AINA lennosta. Hinta on sovittava etukäteen ja kannattaa aina itse ehdottaa matkan hinnaksi 10puntaa ja siitä voi sitten tinkiä 5-10 puntaa ylöspäin. Jos kuskille ei kelpaa tarjoamasi hinta, lähde kävelemään uutta taxia kohta. Kummasti kuskia alkaakin rahasi kiinnostamaan, ja pääset haluamaasi paikkaan tarjoamallasi hinnalla. ÄLKÄÄ SIIS MAKSAKO LIIKAA!

      Äläkä mene taxin etupenkille istumaan. jos kuski pyytää, että tule eteen, mene taakse. Jos menet eteen, kuski katsoo kukkaroasi nähdäkseen paljonko maksajalla on rahaa. Sitten alkaa se kusetus. Taksi maksaa 20 puntaa, kuski haluaa että annat hänelle 100 ja saat takaisin 80. Yhtäkkiä hän haluaakin takaisin antamansa 80 jnejnejne koittaen hämätä sinua rahojen vänksläämisellä, yrittää siis pölliä rahasi.

      Satamassa kannattaa käydä. Illalla varsinkin, siellä on elämää! Päivällä kannattaa lähteä kävelemään sieltä takaisin kaupunkiin päin. matkalla on paljon kivoja pikku kojuja täynnä krääsää ja merinäköala on upea.

      Pieniä "marketteja" löytyy joka nurkasta , mistä saa ostettua elintarvikkeita, mutta jos haluaa käydä isommassa kaupasssa, kannattaa mennä senzo mall:iin. Sieltä löytyy iso ruokamarketti (kuten prisma) jonka nimi on "spinneys". Selkeästi hinnat esillä ja saat shoppailla rauhassa!!!!! Keskustasta menee sinne bussi joka maksaa 3 puntaa / suunta tai 5 puntaa menopaluu! Taxilla kauppakeskukseen pääsee 15-30 punnalla, mutta takaisin tulo on hankalaa, koska kaikki taxit on parkissa etkä voi ottaa taxia lennosta. Joten kuskien kanssa saa jäädä tappelemaan!

      Itseäni ainakin alkoi tympimään tuo tinkimiskulttuuri. Jos haluan jotain ostaa niin tuotteen ostamiseen menee tunti! Myyjä heittä hinnat kattoon ja siitä sitten kärsivällisesti on tingittävä alemmas.Miettikää aina tarkoin, mitä tuote maksaisi euroissa, niin et tule niin huijatuksi. suurin osa kaduilla myytävistä tavaroista on silkkaa krääsää, eikä niistä todellakaan kannata maksaa paljoakaan!

      Jos tykkää ajella mönkijöillä, sitä kannattaa kokeilla. n 20e maksaa ja saat ajaa omalla mönkijällä n 2-3h aavikolla, jossa maisemat on myös upeat. Miinuksena siinä touhussa se, että hiekka pöllyää paljon joten retkelle kannattaa otttaa jotkut rupuvaatteet. Kasvot on suojattava huivilla ja aurinkolaseilla.

      Kannattaa myös käydä muillakin retkillä, sillä turisti puljulen kiertely käy aika puudattavaksi pidemmän päälle eikä keskustassa maisematkaan ole kovin päätähuimaavia, vaan päinvastoin. kaatopaikkoja keskellä katuja yms yms. :D

      Toivottavasti en lannistanut teidän lomalilijoiden fiiliksiä, kerroin vaan oman mielipiteeni kohteesta. Ja toivon, että ette tule huijatuiksi :)

      • matkaaaja

        kun sanoit että taksit kannattaa ottaa aina lennosta, niin kulkeeko niitä sitten niin paljon että ei joudu tuntia tien varressa seisomaan?? ja mistä näkee että onko taksi jo varattu?
        Ja vielä jos sen kuulisi, että MIKSI sitä taksia ei kannatta ottaa sieltä parkista? :)


    • 1.3

      No HUH HUH, kiitos rehellisestä kuvauksesta, toivottavasti meillä menee joltakin osalta paremmin..... Miten sää? Saitteko rusketusta pintaan ja ns rantalomaa viettää ollenkaan? Kävittekö Makadi Bay:ssä tai El Gounassa? Kairossa?

    • S

      Edellinen kommentoija. Eikö säiden puolesta aurinkolomailu onnistunut kun tekemisvaihtoehdot retkien lisäksi oli turistipuljuissa ja keskustassa kiertely? Meillä tosiaan kuukauden päästä reissu ja tarkoitus juurikin olla hotellin vesipuistossa ja rannalla viikko, lukea ja relata. Kaupunkilomilla sitten tuota keskustassa hengausta. :) Ehkä yksi meriretki tehdään. Yritetään välttyä ostamasta yhtään mitään, tarpeeksi jo krääsää edellisiltä reissuilta :) Emme todennäköisesti edes käy Hurghadan keskustassa.

    • PalannutArkeen

      Kyllä siellä aurinko paistoi päivisin kivasti, jos jaksaa vaan rannalla köllöttää niin varmasti ruskettuu!

      No meillä muutenkin kävi vähän huonotuuri, että vilustuttiin ja viruttiin kuumeessa puolet lomasta. Vatsataudilta kuitenkin säästyttiin tälläkertaa!

      Kairoon ei reissuja edes tällähetkellä tehdä. Siellä kun on nyt aika levotonta. Parivkoa sitten ihmiset ampuivat toisaan jonkun jalkapallopelin takia ja yli 70 ihmistä kuoli. El Gounassa olin kerran viikon, siellä ainakin saa olla rauhassa, koska paikka on niin pikkuruinen, ettei sielä paljoo mitään ole. Hotelleitakin sielä on vain muutama. Golf lomailijan paikkahan se on.

      Suurin pettymys oli edelleen ruoka, olen jonkinverran matkustellut ja harrastan ruoanlaittoa yms, mutta egyptin ruoka on todella surkeeta. Kuivaa, mautonta ja alkeellista, ravintolat on päivällä tyhjiä, kuin aavekaupungissa..

      • PalannutArkeen

        Ainiin, illat on tosi tosi kylmät, joten kannattaa ottaa riittävästi lämmintä vaatetta mukaan. Heti kun aurinko laskee tulee tosi kylmä. ja kauppiaat alkaa vitsailla pimeän tullen "welcome to alaska!" :)


    • 1.3

      Kiitos asiallisista vastauksista.... Matkatoimistosta sanottiin viime viikolla että Kairon retkiä tehdään ja että mitään erityisrajoituksia ei turvallisuusnäkökulmasta ole?! ?

      • PalannutArkeen

        Toivotaan näin. Meillä matkan järjesti aurinkomatkat,eikä he tehneet retkiä kairoon ollenkaan. Ja paikallisetkin kertoivat että siellä meno on aika hurjaa, eikä välttämättä kovin turvallista. Mutta ottakaa selvää! :) Mukavaa matkaa teille, ja olkaa varovaisia!


    • S

      Kiitos asiallisista vastauksista myös minun puolesta! :)

    • veljekset

      Itse ole käynyt kolme kertaa aikaisemmin egyptissä ja ei minulla ole ainakaan valittamista ollut,, 2 kertaa hurghadassa ja kerran sharmissa.. Nyt kolmas kerta hurghadaan ... myyjät voi olla ärsyttäviä, mut kun kävelee vaan ohi paikoista joista ei ole kiinnostunut niin ei mitään ongelmaa.. jokaisen kanssa ei kannata alkaa kaveeraamaan.. =) Egypti on maa josta jotkut pitävät jotkut eivät.. jakaa aika paljon mielipiteitä.. Hyvä paikka se on =)

    • AL

      Hei S! Täällä myös lähtijä 16.3. Mihin hotelliin olet menossa? Meillä Minamark ja AirFilandin matkalla :)

    • S

      Hei AL, samassa lentokoneessa varmaan ollaan siis! :) Me majoitumme juurikin tuohon Titanic -hotelliin.

      • Eka kerta Egyptissä

        Hei!

        Palasimme juuri perjaitana Hurghadasta ja Titanic-hotellista. Meille tämä oli eka kerta Egyptissä, vaikka muuten olemmekin aika paljon reissanneet.

        Egyptissä sinänsä riitti nähtävää ja koettavaa, vaikka kulttuuri aika omanlaisensa onkin. Kairoon tehtiin kyllä viime viikolla matkoja ihan normaalisti, itse emme siellä käyneet. Luxorissa kävimme ja siitä tykkäsimme todella paljon! Kävimme myös Punaisella merelle snorklaamassa ja sitä suosittelen ehdottomasti! Ostimme matkan hotellin aulasta Red sea Star- yhtiötä ja kaikki meni hyvin. Reissu oli n. puolet halvempi kuin matkatoimiston kautta ja kaikki toimi. Vene oli siisti, opas hyvä ja ruoka ihan ok. Pullovettä sai laivalta koko päivän. Lisäksi olimme Air Finlandin kautta safarilla, joka oli vähän pettymys. Päivän aikana pääsi kyllä kokeilemaan mönkijällä, rantakirpulla, kamelilla, aasilla jne. ajoa mutta safarikeskus oli aikamoinen turistirysä, jossa vuorotellen jonotettiin eri pisteisiin. Ruoka oli kyllä hyvää, mutta illan show aika kehno....

        Air Finland on ostanut opaspalvelut paikalliselta firmalta eli opas oli paikallinen englantia puhuva opas. Pelotteli ettei retkiä kannata ostaa muualta kuin heiltä, mutta ainakin sukellusretkeemme olimme tosi tyytyväisiä ja huomasimme että hinnat oli oman oppaan kautta kyllä lähes tuplasti kalliimmat.

        Hotellina Titanic oli kaikenkaikkiaan mielestämme hyvä. Huoneet olivat siistit, ihan hyvää keskitasoa. Hieman kuluneisuutta, mutta eipä hotelli ihan uusi olekaan. Huoneet siivottiin joka päivä ja yleiset tilat olivat myös siistit. Iso aula oli hotellin keskus ja siellä ihmiset istuivat päivällä aikaa viettämässä ja illalla pienellä lavalla oli vaihtuvaa ohjelmaa ja silloin koko alakerta oli aina aivan täynnä ihmisiä. Erillinen ravintola oli iso ja yleensä täynnä. Aina paikka kyllä löytyi, vaikka jonakin iltoina joutui hetken pöytää odottamaan. Ruoka oli monipuolista ja hyvää. Keittiössä touhusi kymmeniä kokkeja ja osa ruoasta tehtiin tilauksesta (esim. aamulla munakkaat ja letut, illallisella pastat ja useampi kokki grillasi ulkona lihoja jne.) Vaihtoehtoja löytyi kyllä joka makuun, aina oli useampia liharuokia ja varsinkin erilaisia kasvisruokia oli valtavasti. Paljon erilaisia tuoreita leipiä ja valtavasti erilaisia leivoksia ja kakkuja oli aina tarjolla. Joka päivä oli eri ruoat, mutta toki ne oli hyvin samantyyppisiä siitä huolimatta. Juomana paikalliset väkevät joista sai paukkuja (gin, rommi, vodka), viinit (puna, valko, rose) ja olut. Olut oli vaaleaa lageria ja ainakin kuumalla ihan ok. Viineistä punaviini oli meidän mielestä juotavaa, mutta toki ei mitään kovin huippulaatuista. Limut ja mehut oli myös aina saatavilla. Allasbaarista sai päivisin hodareita, ranskiksia ja hampurilaisia.

        jatkuu....


      • Eka kerta Egyptissä
        Eka kerta Egyptissä kirjoitti:

        Hei!

        Palasimme juuri perjaitana Hurghadasta ja Titanic-hotellista. Meille tämä oli eka kerta Egyptissä, vaikka muuten olemmekin aika paljon reissanneet.

        Egyptissä sinänsä riitti nähtävää ja koettavaa, vaikka kulttuuri aika omanlaisensa onkin. Kairoon tehtiin kyllä viime viikolla matkoja ihan normaalisti, itse emme siellä käyneet. Luxorissa kävimme ja siitä tykkäsimme todella paljon! Kävimme myös Punaisella merelle snorklaamassa ja sitä suosittelen ehdottomasti! Ostimme matkan hotellin aulasta Red sea Star- yhtiötä ja kaikki meni hyvin. Reissu oli n. puolet halvempi kuin matkatoimiston kautta ja kaikki toimi. Vene oli siisti, opas hyvä ja ruoka ihan ok. Pullovettä sai laivalta koko päivän. Lisäksi olimme Air Finlandin kautta safarilla, joka oli vähän pettymys. Päivän aikana pääsi kyllä kokeilemaan mönkijällä, rantakirpulla, kamelilla, aasilla jne. ajoa mutta safarikeskus oli aikamoinen turistirysä, jossa vuorotellen jonotettiin eri pisteisiin. Ruoka oli kyllä hyvää, mutta illan show aika kehno....

        Air Finland on ostanut opaspalvelut paikalliselta firmalta eli opas oli paikallinen englantia puhuva opas. Pelotteli ettei retkiä kannata ostaa muualta kuin heiltä, mutta ainakin sukellusretkeemme olimme tosi tyytyväisiä ja huomasimme että hinnat oli oman oppaan kautta kyllä lähes tuplasti kalliimmat.

        Hotellina Titanic oli kaikenkaikkiaan mielestämme hyvä. Huoneet olivat siistit, ihan hyvää keskitasoa. Hieman kuluneisuutta, mutta eipä hotelli ihan uusi olekaan. Huoneet siivottiin joka päivä ja yleiset tilat olivat myös siistit. Iso aula oli hotellin keskus ja siellä ihmiset istuivat päivällä aikaa viettämässä ja illalla pienellä lavalla oli vaihtuvaa ohjelmaa ja silloin koko alakerta oli aina aivan täynnä ihmisiä. Erillinen ravintola oli iso ja yleensä täynnä. Aina paikka kyllä löytyi, vaikka jonakin iltoina joutui hetken pöytää odottamaan. Ruoka oli monipuolista ja hyvää. Keittiössä touhusi kymmeniä kokkeja ja osa ruoasta tehtiin tilauksesta (esim. aamulla munakkaat ja letut, illallisella pastat ja useampi kokki grillasi ulkona lihoja jne.) Vaihtoehtoja löytyi kyllä joka makuun, aina oli useampia liharuokia ja varsinkin erilaisia kasvisruokia oli valtavasti. Paljon erilaisia tuoreita leipiä ja valtavasti erilaisia leivoksia ja kakkuja oli aina tarjolla. Joka päivä oli eri ruoat, mutta toki ne oli hyvin samantyyppisiä siitä huolimatta. Juomana paikalliset väkevät joista sai paukkuja (gin, rommi, vodka), viinit (puna, valko, rose) ja olut. Olut oli vaaleaa lageria ja ainakin kuumalla ihan ok. Viineistä punaviini oli meidän mielestä juotavaa, mutta toki ei mitään kovin huippulaatuista. Limut ja mehut oli myös aina saatavilla. Allasbaarista sai päivisin hodareita, ranskiksia ja hampurilaisia.

        jatkuu....

        ....jatkuu

        Ravintolapalvelut oli siis hyvät, ainoana miinuksena se että ihmisiä oli paljon ja välillä siis myös kovat ryysikset ja tunnelma ravintolassa kuin ruotsinlaivan buffetissa. Eli pitkää pinnaa ja positiivista mieltä siellä tarvittiin.

        Hotellin henkilökunta oli todella ystävällistä ja palvelualtista. Koko ajan kyselivät miten menee, mistä ollaan ja miten viihdytään. Huumoria heiltä löytyi myös, ja pieni vitsailu oli päällä jatkuvasti. Henkilökuntaa hotellissa oli todella paljon huolehtimassa koko ajan asiakkaista.

        Suomalaisia hotellissa oli vajaa bussillinen eli melko vähän. Suurin osa muista asukkaista oli puolalaisia. Vaikka ihmisiä oli paljon oli meno rauhallista. Toki suomalaiset ovat huomattavasti kohteliaampia kuin nämä polskit ja välillä heidän jonossa kiilamisensa oli aika ärsyttävää...

        Vesipuisto oli hyvä ja ainakin meidän jo teini-ikää lähestyville lapsille löytyi hyviä mäkiä ihan riittävästi. Osa altaista oli lämmitetty, iso allas ei ollut ja oli jääkylmä... Allasalueella oli jumppaa ja vatsatanssin opetusta, mutta ei niissä osalistujia kovin paljon ollut. Mutta kiva lisä oli tämä oma vesipuisto!

        Hotellin biljardi oli maksullinen (7e/h) joten mielestämme aika kallis. Hotellissa oli myös kuntosali jota emme testanneet. Hieronnassa kävimme pari kertaa ja tykkäsin kovasti, hierojat olivat ammattitaitoiset.

        Hotellin rannalle emme ehtineet joten siitä ei ole kokemuksia.

        Kaikenkaikkiaan meillä oli hyvä lomaviikko. Upeita paikkoja nähtiin ja oli kiva nähdä Egypti. Negatiivisena asiana koimme kauppiaiden todella päällekäyvän asenteen. Ilkeitä he eivät olleet, mutta todella sitkeitä ja roikkuivat perässä vaikka mitä teki. Ostoksilla sai olla myös tarkkana, esim. apteekissa meitä yritettiin vedättää. Totuttelemista vaati myös tippi-kulttuuri, sillä ihan kaikesta piti antaa tippiä... ja se alkoi jo lentokentän vessasta. Toisaalta on hyvä ymmärtää että se on paikallinen tapa ja myös paikalliset antavat itsekin kaikesta tippiä.

        Hotellissa ja muuallakin kävi paikallisen valuutan lisäksi myös eurot eli rahaa ei välttämättä edes tarvitse vaihtaa. Toki siinäkin saa sitten olla tarkkana vaihtokurssin kanssa ettei tule huijatuksi. Hotellin aulassa oli pankkiautomaatti josta sai nostettu kätevästi rahaa.

        Tässäpä tietoa, toivottavasti tästä on apua! Kävin itsekin ennen matkaa tätä ketjua kurkkimassa :)


    • matkameesi

      Suurkiitos sinulle! :)

    • Titanic

      Mekin palasimme perjantaina Titanic-hotellista. Ja yhteenvetona koko reissusta jäi positiivinen olo.

      Pari ekaa päivää olivat todella tuuliset ja kipeäksihän siinä tuli. Ja la-aamuna meistä neljästä kahdella oli ripuli ja la-iltana toisella korkea kuume. Lisäksi itselleni tuli pahat allergiset oireet pölyisyydestä - sekä aavikon hiekkapölystä että hotellin todella likaisesta ilmanvaihdosta :(.

      Hotelli oli luksuspaikka! Kuten edellinenkin kirjoitti, niin kulunuthan se jo on, mutta siisti. Ruoka oli tosiaan monipuolista ja hyvin maustettua. Epäonnistumisiakin tietysti oli joukossa. Aamupala oli joka päivä samanlainen, mutta vaihtoehtoja oli lukuisia. Lounas ja illallinen vaihtelivat. Joka toinen ilta oli grillilihaa, joka piti erikseen hakea ulkoa. Ravintolassa oli ruoasta tehtyjä taideteoksia! Jos lähti retkelle, sai mukaan tilata edellispäivänä lounaspaketit, jotka voi hakea ennen retkeä respasta.

      Vesipulloja oli koko ajan hotellihuoneen jääkaapissa! Oli siis suuri helpotus ettei sitä tarvinnut rahdata kaupasta!

      Hotellin rannassa oli oma baarinsa, joten sinne ei erillisiä eväitä tarvinnut ottaa.

      Meille ei rantaelämä maittanut, mutta hotellin altaita käytettiin sitäkin enemmän. Yllättävää oli se, että suurin osa liukumäistä oli K-10 ja se oli suuri pettymys.

      Hotellin henkilökunta todella lapsiystävällisiä ja muutenkin huomaavaisia. Tosin ravintolassa saattoivat tyhjentää pöydän liian nopeasti. Muutenkin ravintolan kaoottisuus otti välillä hermoille vaikka Ruotsin laivoilla onkin sellaiseen tottunut.

      Senzo Mall on kävelymatkan varrella ja muitakin ostospaikkoja löytyy kävelymatkan varrelta. Itse kävimme vain Senzo Mallissa, joten emme käyttäneet takseja emmekä vaihtaneet Egyptin puntia. Takseja oli hotellin edessä jonoksi asti ja liikenteessä vähän väliä taksi hidasti kohdalla ja yritti saada kävelijät kyytiinsä. Eli todellakin saa taksin lennosta.

      Kulttuurin erilaisuus ja seudun karuttomuus aavikoineen ja keskeneräisinerakennuksineen tuntuivat masentavilta ja vierailta. Kun pääsi kotiin luonnon keskelle, niin huomasi että silloin vasta osasi rentoutua. Voisi siis sanoa että oli toisaalta rankka reissu.

      • Titanic

        Lisää:

        Hotelli oli hygieeninen, eikä siellä tarvinnut pelätä sairastuvansa. Käsidesiä tarvittiin vasta kun lähdettiin hotellin ulkopuolelle.

        Matkaopas lupasi olla joka päivä tiettyyn aikaan tunnin hotellilla, mutta kolmena päivänä ei näkynyt sovittuna aikana! Tosin puhelimella sai hyvin kiinni.

        Opas vaati, että häneen otetaan yhteyttä heti kun sairastuu ja olisimme luottaneet siihen. Onneksi ei tullut tarvetta. Opas tarkoitti tällä, että näin saamme heti apua, tiedon oikeasta lääkkeestä, annostuksesta ja hinnasta - apteekit tykkäävät kuulemma huijata matkailijoita. Parikin apteekkia ihan lähellä.

        Me kävimme matkanjärjestäjän kautta varatulla sea scope reissulla eli puolisukellusveneellä ja kuten edellinen kirjoitti, oli hinta huomattavasti korkeampi kuin muilla samoja reissuja tarjoaville. Mutta halusimme maksaa matkasta ekstraa, koska hintaan kuului vakuutus. Muiden hintoihin ei kuulu. Elävänä mielessä muutaman viikon takainen sea scope -onnettomuus, jossa saksalainen perhe kuoli kun veneen lasi meni rikki.


    • S

      Hei, iso kiitos teille jotka tulitte kertomaan reissustanne :) Kiva tietää vähän jotain hotellista jossa muutaman viikon päästä majailemme! Mukavaa tietenkin kuulla että teidän reissut menneet hyvin.

      Haluaisin vielä kysellä teiltä, että millainen se (puolisukellus?)vene oikein on, jolla merellä käydään? Ollaanko siinä jotenkin lasin päällä? Kuulostaa hurjalta, onko se lasi siis oikeasti ihan kestävää :D (Tuo onnettomuus herätti epäilykset...) Entä miten teidän käyttämien retkifirmojen snorklaus, oliko asialliset lainavälineet?

      Millainen tuo Senzo mall oli? Mitä kauppoja siellä? Apteekki?

    • Titanic

      Puolisukellusvene näyttää ulospäin lautalta, jossa on tuoleja kannella. Kannan alla on vesitiivis alaosa, jossa on seinät lasia jotka suurentaa. Eli lattia ei ole lasia. Kannen alla oltiin 50min-1h ja ylös pääsi jos oli tarvetta. Vaikutti turvalliselta ja oli mielenkiintoinen kokemus.
      Missä vaan saattaa joutua onnettomuuteen/kuolla ;).

      Senzo Mall on Hurghadan uusin ostoskeskus ja on länsimaista tasoa. Siellä on iso leikkipaikka lapsille ja paljon tuttuja liikkeitä. Rinnastettavissa suomalaisiin ostoskeskuksiin, mutta esim. halpavaateketjut puuttuvat. Sieltä löytyy myös Mäkkäri, apteekki ja Spinners-ruokakauppa.

      Lähin apteekki löytyy vielä lähempää kuin Senzo Mall.

      Titanicista piti vielä kirjoittaa, että kaikki laskeutuvat koneet ajat hotellin yli ja Venäläisten koneet aamuyöstä saattavat herättää, koska ovat niin kovaäänisiä. Niillä koneillahan ei saa tuon äänihaitan takia ajaa lainkaan EU:n ilmatilassa. Muuten hotelli on hiljainen eikä naapurihuoneista kuulunut häiriötekijöitä oikeastaan laisinkaan.

      Siellä ei muuten ollut hyttysen hyttystä, toisin kun joistain vanhoista kirjoituksista on saanut lukea. Siellä laki määrää nykyään myrkyttämään... Kärpäsiä oli sitäkin enemmän, joten matkaan kannattaa varata kärpäslätkä :). Krääsäkaupoista saa ostaa pattereilla toimivia "lätkiä".

      • Titanic

        Jaahans, kirjoitin väärin: Senzo Mall on Hurghadan mainostetuin ostoskeskus. Saattaapa tuo olla uusinkin kun on niin moderni :).


    • joonas444

      puhuko opas hyvin englantii?
      millasta ohjelmaa hotellilla oli?
      tarkeniko ulkona kuinka?
      paljonko annoitte tippiä henkilökunnalle?
      oliko hotellilla jotain opaskirjoi tms, miten osata liikkua esmes sinne tavarataloon, jos ei taxia käytä?
      oliko rantsuun pitkä matka kävellen?

      TACK! :D

    • PalannutArkeen

      senzo mallista löytyy apteekki. siellä maksoi yskänlääke pullo 4 PUNTAA! kun sama lääke maksoi toisessa apteekissa 50 puntaa.. eli sieltä kannattaa ostaa lääkkeet, siellä ne ei huijaa! :D

    • 6.3 matkalle

      kiitos mukavasta palautteesta Titanic !
      Ostitteko Luxorin matkan hotellilta ? Paljonko maksoi ?Mikä aikataulu ?

    • zilu

      Oliko altaalla pyyhepalvelu?

      • Eka kerta Egyptissä

        Hei,

        vastailempa minäkin vähän lisää :)

        - Ostimme Luxorin matkan Air Finlandin kautta. Mukana oli suomea puhuva opas ja se oli tällä reissulla hyvä koska paikkoihin liittyy niin paljon historiaa joten lapsetkin ymmärsivät kunnolla mitä kerrottiin. Matkaan lähdettiin hotellilta klo 4.55 ja palattiin ilta yhdeksän aikaan. Matka maksoi muistaakseni noin 85-90 e/hlö, alle 12 v lapset puoleen hintaan. Jos historia yhtään kiinnostaa, niin suosittelen reissua. Meistä oli yksi matkan kohokohta! Bussimatka kesti n. 3 h yhteensuuntaan eli se tietenkin tässä miinuksena mutta kyllä tämä reissu antoi upean kuvan Egyptistä!

        - altaalla oli pyyhepalvelu, joka päivä sai vaihdettua uudetpyyhkeet pyyhekortteja vastaan

        - Me kävimme snorklaamassa tämän Red Sea Starin kautta, joka myi matkoja hotellin aulassa. Vene oli kivan kokoinen (ei lasipohjavene) ja plussaa oli se ttä isohkoon veneeseen otettiin vaan max 25 matkustajaa joten tilaa oli hyvin. Tämä koko päivän retki maksoi 35 e ja oli tosi hyvä. Varusteet oli hyvät ja toimivat ja päivän aikana oli neljä pysähdystä jolloin pääsi uimaan ja snorklaamaan. Vesi korallien luona oli tosi lämmintä!

        - Air Finlandin opas puhui hyvin englantia ja oli auttavainen. Meitä yritettiin huijata lähimmässä apteekissa, joten opas lähti hakemaan omalla autollaan lääkkeitä tuolta Senzo Mallista eli tosiaankin auttoi tapauksessa kuin tapauksessa.

        - Hotellissa oli show time 21.30 joka ilta. Erilaisia keskinkertaisia musiikki ja show esityksiä. Ei kyllä näitä nähty kun parina iltana, vikan illan "puolalainen-karaoke" oli aika mielenkiintoinen kokemus ;))

        - Iltaisin oli tosi kylmä! Tosin nythän on jo kevät kovaa vauhtia tulossa eli lämpenee koko ajan. Tuuli oli lähes koko viikon todella voimakas. Lämmintä mukaan! Auringossa oli kuitenkin lämmintä ja ihan hyvä rusketus tarttui mukaan!

        - Tippia annoimme 1-10 puntaa/hlö/palvelu siitä riippuen. Vessaraha 1-2 puntaa, hierojalle/oppaalle yms. 10 puntaa jne. Jopa kaupan myyjät ottivat tippiä kun olivat myyneet tuotteet!

        - en ainakaan nähnyt hotellilla mitään opaskirjoja, mutta Air finlandin lähettämä opas printattiin mukaan ja siitä oli matkalla jotain hyötyä. Ostari oli ihan näköetäisyydellä, ja sieltä ruokakaupasta sai hyvin tuliaiskarkit, teet jne., ostettua.


    • S

      Kiitos, Eka kerta Egyptissä ja Titanic! Huippua kun on noin reiluja tyyppejä, jotka oman loman jälkeen jaksavat välittää siitä että muillekin tulisi onnistunut loma. :)

      Koska saitte Air Finlandilta oppaan? Meille ei ole tullut, vai onko jäänyt huomaamatta....

    • Titanic

      Ekakertalainen olikin vastannut jo hyvin kysymyksiin :).

      Opas tuli sähköpostitse keskiviikkona eli n. 2vrk ennen lähtöä. Siis tosi myöhään!

      Me annettiin tipit euroina, pääasiassa 20-50snt. Viimeisenä päivänä jätettiin ravintolaan 10e ja siivoojille samat.

      Joonas kyseli rantaan kävelemisestä. Se on ihan kävelymatkan päässä, mutta suosittelen rantabussin käyttöä, koska välissä on portti. Veikkaan että siitä kyllä pääsee kävellen, mutta vaativat tippiä avaamisesta :). Bussi kulkee vartin välein, mutta todellisuudessa harvemmin, kun kuskin pitää jäädä vaihtamaan kuulumisia matkalla ym. huvittavaa.

      Vinkkejä antaa ihan mielellään, koska niitä olisi kaivannut itsekin etukäteen.

      Senzo Mall on "kallis" ostospaikka, mutta palvelu tosiaan taatusti luotettavaa. Vessassakaan ei ollut rahastajia.

    • joonas444

      kiitti titanic!!!!!!!!!!!!

      maksaaks se bussi joka kulkee rantaan? millanen se titanicin ranta on? saako siellä juomia ja jotain purtavaa? onko all inclusive asiakkailla joku oma ranneke tms mistä tunnistaa?

      onko senzo mall kalliinpi kuin esmes suomalaiset tavaratalot

      TAcK!!

    • S

      Kiitos taas. Ja hyvä tietää, etten ole missannut tuota opaslehtistä. Saa varmaan sitä itsekin vielä hetken odottaa kun matka vasta 16.3.

    • juujjjjj

      hei! me lähdetään 22.3 Hurghadaan, hotell Triton Empireen.. onko kyseisestä hotellista kokemuksia? ois kiva kuulla :) kiitos etukäteen!

    • ihan OK

      Palasin 24.2.2012 oltuani viikon Titanic resort & aquaparkissa ja olen samaa mieltä muiden samalla reissulla olleiden kanssa. Hotelli on OK jopa hyvä mutta ravintolassa vähän kaosta ja jonottamista ruotsin laivojen tapaan.

    • reissssaaja

      Palasin reissulta eilen ja eipä noihin aijempiin kommentteihin ole paljon lisättävää, paitsi muutama juttu:

      Siittä tippijutusta, niin meillä jaettiin kirjekuoret hotellille tultua ja opas pyysi jättämään siihen 10e toiseksi viimeisenä päivänä, tällöin ei hotellialueella tarvinnut antaa tippiä, eivätkä he olleet sitä vaillakaan.

      Luxorin reissuun lisäisin sen verran ja koskee varmaan Kaironkin reissua, että jos tulee helposti linja-automatkasta huono olo, niin kannattaa varata näille reissuille jotain matkapahoinvointilääkettä, koska tiet ovat huonot ja egyptiläinen ajotapa hieman "hurja". Meidän Luxorin reissulla myös oli loppumatkasta todella tunkkainen ilma ja omaakin päätä alkoi jo särkemään, niin kannattaa varata mukaan myös buranaa jos haluaa. Muuten mahtava reissu!

      Punaisen meren rannasta sen verran, että silloin kun me kävimme, niin siellä ei ollut kuin 10-20 ihmistä, joten sai todellakin olla rauhassa (Odotin jotain sellaista että aurinkotuolille saa ettiä paikkaa tuntitolokulla, mutta ei) Meressä kannattaa toki olla tarkkana, koska itse kävelin rantaa pitkin vähän matkaa ja näin ainakin 5 meduusaa lyhyellä matkalla, en toki tiedä ovatko ne meduusat vaarattomia vai ei.

      Ruoka oli hotellilla välistä todella eksoottisen näköistä, mutta terveenä pysyttiin vaikka kaikkia maistettiin.

      Tosiaan niinkuin joku mainitsi, niin jos haluaa varmistaa rauhalliset yöunet, niin kannattaa varata kärpäslätkä mukaan.

      Sitten jääkaapin täytöstä, niin sinne tuli päivittäin siivouksen ohessa lisää vettä, niin että kaapissa oli aina 2 litraa täysiä pulloja ja sanoimme päivää ennen Luxorin reissua siivoojalle että menemme retkelle ja tarvitsemme lisää vettä niin hän oli täyttänyt kaapin ihan täyteen (4-5l) ja kaikki meni reissulla. Toki toiseksi viimeisenä päivänä teimme havainnon että täysistä vesipulloista kaksi oli korkattu jo, jätimme ne pullot juomatta kaiken varalta.

      Meidän opas myös mainosti, että hotellin palveluihin kuuluu päivittäin kuljetus Downtowniin ilmaiseksi "privat limousinella" Todellisuudessa homma meni niin, että hän tuli omalla vanhalla Nissanin maasturilla hakemaan meitä, autoon ahattiin kuskin lisäksi vielä viisi henkilöä ja kauheaa kaahailua sitten Downtowniin. Kun pääsimme perille, niin oletimme että tulemme samaan paikkaan kahden tunnin päästä, mutta opas totesi että turisteja huijataan jos hän ei ole mukana ja hän kulki sitten matkassa vaikka välillä katosikin aina vartiksi johonkin. Ja oli se vähän hankalaa kun mukana oli kaksi eri porukkaa, niin toisten piti odottaa aina kun toiset kävivät jossain toisessa paikkaa jne. mutta jos sinne pääsee vain yksi porukka kerralla, niin silloin varmasti hyvä reissu.

      Tämmösiä pikku lisäyksiä ja todettakoon vielä, että hotellin väkeen kannattaa luottaa, he eivät huijaa paljon yhtään, hyviä reissuja! :)

    • reissssaaja

      Niin ja meinasi unohtua mainite sellainen juttu, että kun hotellihuoneen avaimia ootellaan, niin tiskille voi ja kannattaa esittää toivomus paikasta, toivoimme ensimmäistä kerrosta, jolloin huoneestamme oli näkymä altaille ja terassiltamme pystyi kävelemään altaalle jne.

    • oma maa mansikka

      Matkusta Egyptiin jos pidät auringosta. Todella hirveitä kauppiaita jokapuolella. Taksit huijaavat ja väittävät että annoit 10 puntaa vaikka annt 100 puntaa. Maksoi muka 50t puntaa takas. Huomasimme että se olikin jokin väärä raha, pimeässä taksissa emme huomanneet. Törkeää huijausta.Pysyimme sitten hotellilla.. Luxorin retki oli ihan ok, mutta sielläkin kauppiaita jotka tulivat iholle kiinni.. Parhaiten pärjäsi kun ei ollut ymmärtävinään mitään.

    • hei

      titanic aqua park on vanhempi ja enemmän venäläisiä. Uudempi ja parempi jungle aqua park.

    • janipetteri

      Titanicissa käyneet. Kuinka lähellä on joku kiinteähintainen basaari? Vähän kiinnostaa muutenkin, mitä on hotellialueen lähistöllä. Kuinka paljon kaupittelijoita on sillä tienoolla? Entä muita hotelleja?

      • All inclusive

        Kiinnostaisi myös, että kuinka pitkä matka on lentoasemalta hotellille? Jos aikoo viettää viikon hotelliloman, niin riittääkö tekeminen hotellin ympäristössä?


      • palasin

        Kiinteähintainen bazaari on aivan hotellin vieressä, hitaallakin vauhdilla menee korkeintaan se 5 minuuttia. kauppakeskus senzo mall on noin 15-20 minuutin kävelymatkan päässä. Kauppiaita ei ole paljoa, melkeimpä ainoat ovat juurikin siinä Cleopatra Bazaarilla, ja jos kävelet päätien laitaa eivät he huomioi sinua mitenkään. Jos taas poikkeat alueelle, saat kyllä kuulla monia uteluita että mistä maasta olet.

        Titanic Resort on isommalla hotellialueella, jossa on monia isoja hotelleja. Kuitenkin hotellia ympäröi muuri ja heti muurin takana on hiekkaa, että ei sitä aluetta ole täyteen tumpattu.


      • palasin
        All inclusive kirjoitti:

        Kiinnostaisi myös, että kuinka pitkä matka on lentoasemalta hotellille? Jos aikoo viettää viikon hotelliloman, niin riittääkö tekeminen hotellin ympäristössä?

        lentoasemalta menee hotellille noin 15-20 minuuttia.

        Hotellilla on jo itsessään paljon tekemistä, vesiliukumäet, isot altaat... allasalueella on eri maista kotoisin olevia ohjaajia, jotka opettavat napatanssia, pitävät vesijumppaa, aamujumppaa ja muuten vain kiertelevät juttelemassa turisteille.

        heti hotellin vieressä on pienoinen bazaarialue, siellä voi käydä shoppailemassa jos ei halua lähteä hurghadan keskustaan isommille alueille.


      • All inclusive
        palasin kirjoitti:

        Kiinteähintainen bazaari on aivan hotellin vieressä, hitaallakin vauhdilla menee korkeintaan se 5 minuuttia. kauppakeskus senzo mall on noin 15-20 minuutin kävelymatkan päässä. Kauppiaita ei ole paljoa, melkeimpä ainoat ovat juurikin siinä Cleopatra Bazaarilla, ja jos kävelet päätien laitaa eivät he huomioi sinua mitenkään. Jos taas poikkeat alueelle, saat kyllä kuulla monia uteluita että mistä maasta olet.

        Titanic Resort on isommalla hotellialueella, jossa on monia isoja hotelleja. Kuitenkin hotellia ympäröi muuri ja heti muurin takana on hiekkaa, että ei sitä aluetta ole täyteen tumpattu.

        Kiitos vastauksista :)


    • janipetteri

      Kiitos! Mistä sen kiinteähintaisen basaarin tunnistaa? Onko se juurikin Cleopatra Bazar? Miten löysitte Senzo Mallille? Tyhmiä kysymyksiä, mutta mietityttävät.

      • Ostari

        Senzo Mall näkyy kyllä pimeällä ostarin katolla valomainoksista.
        Kiinteähintainen basaari on juuri se Cleopatra-ketjun kauppa.Siellä on mukava katsella ja ostella rauhassa ilman tyrkyttäviä myyjiä ja tinkimistä
        Titanic oli loistava hotelli ja ruoka hyvää !


      • Suomestaegybtiin
        Ostari kirjoitti:

        Senzo Mall näkyy kyllä pimeällä ostarin katolla valomainoksista.
        Kiinteähintainen basaari on juuri se Cleopatra-ketjun kauppa.Siellä on mukava katsella ja ostella rauhassa ilman tyrkyttäviä myyjiä ja tinkimistä
        Titanic oli loistava hotelli ja ruoka hyvää !

        Mitenkäs ne venäläiset? Oliko niin pahoja kuin puhutaan vai tuliko niiden kanssa toimeen jonottaessa ruokaa ynm? Oliko paljon muista maista porukkaa?


      • Reissusta palannu
        Suomestaegybtiin kirjoitti:

        Mitenkäs ne venäläiset? Oliko niin pahoja kuin puhutaan vai tuliko niiden kanssa toimeen jonottaessa ruokaa ynm? Oliko paljon muista maista porukkaa?

        Ihan nätisti olivat ruodussa nuo itänaapurit.Lisäksi oli Puolalaisia,Saksalaisia ja jokunen Britti sekä tanskalainen.Kun vähän katsoi kellonaikaa milloin meni syömään,niin ei juurikaan tarvinnu jonottaa.

        Tultiin reissusta 9.3.Muuten ok hotelli mut ite kyl vähän kaipasin parempia liharuokia...Mut hengissä selvittiin.


      • palasin
        Reissusta palannu kirjoitti:

        Ihan nätisti olivat ruodussa nuo itänaapurit.Lisäksi oli Puolalaisia,Saksalaisia ja jokunen Britti sekä tanskalainen.Kun vähän katsoi kellonaikaa milloin meni syömään,niin ei juurikaan tarvinnu jonottaa.

        Tultiin reissusta 9.3.Muuten ok hotelli mut ite kyl vähän kaipasin parempia liharuokia...Mut hengissä selvittiin.

        näinhän se juurikin meni. omalla kohdalla olisiko yhtenä aamuna joku venäläinen mies kiilannut leipäjonossa eteen, mutta se olikin se eka aamu ja sen jälkeen kyllä katsoin että kukaan ei minun eteen kiilaile :D hyvin niiden kanssa toimeen tuli, altaalla vaan pelasivat aika riehakkaasti vesipalloa joten jos oli aurinkovarjopaikka ihan altaan vieressä niin sai vähän varoa ettei saa palloa naamaan.

        muuten hotellin ruuista jos puhutaan, niin taisimpä itse elää sen viikon melkeimpä leivällä, leivoksilla, muroilla ja ranskalaisilla. vaihtoehtoja kyllä löytyi PALJON mutta en ole mikään innokkain uusien ruokien kokeilija. muutenkin jätettiin päivällä esim lounas yleensä välistä ja haettiin vain allasbaarista ranskalaiset, muuten olisi tullut niin täyteen tuolla all inclusivella.

        ja ravintolan henkilökuntahan (kuten muukin hotellin henkilökunta) koostuu pelkästään miehistä (respassa oli joku ulkomaalainen nainen), ja ainakin tuolla ravintolassa tulivat hanakasti kyselemään nimeä ja kotimaata. yksi kokki tulikin sitten joka aamu kyselemään että maistuvatko leivokset ja osoitteli mikä olisi hyvää :D mutta hyvin niiden kanssa pärjää, kun ei vain näytä liian innokkaalta :)


    • supa-supa

      Oooo mulla on lähtö 2vkon päästä ja jänskättäääää!

    • EKA KERTAA EGYPTIIN

      Oooo mulla on lähtö 2vkon päästä ja jänskättäääää!

    • S

      Kiitos. Jee, huomenna lähtö! Palailen minäkin kertomaan kokemuksia sitten reilun viikon päästä.

      • tiiitanic

        sen voisin vielä sanoa kaikille, että hotelliin saapuessa kannttaa TODELLAKIN ehdottaa huonetoivetta, itse ei näin tehty ja saatiin huone heti aulan yläpuolelta, jonne sitten kuului joka ikinen ääni alhaalta. varsinkin ensimmäisenä iltana oltiin väsyneitä koska ei matkustuksen takia oltu nukuttu edellisenäkään yönä yhtään, ja aulabileet jatkuivat melko pitkään, kun alkoivat joka ilta silloin puoli 10. toisena päivänä sanottiin oppaalle että halutaan vaihtaa huone, hän meni sanomaan siitä respaan, mutta mikäpäs oli kommentti kun mentiin sovittuna aikana huonetta kysymään. Uutta huonetta ei saatu, koska yhtään ylimääräistä ei oltu siivottu. Sanoivat että tulkaa seuraavana päivänä kysymään uudelleen, mutta retken takia ei ehditty, joten päätettiin sitten nukkua samassa huoneessa koko loppuloma. Mutta varsinkin lapsiperheet ehdottakaa huonetoive! muuten oli kyllä kiva hotelli ja henkilökunta ystävällistä :)


      • All inclusive
        tiiitanic kirjoitti:

        sen voisin vielä sanoa kaikille, että hotelliin saapuessa kannttaa TODELLAKIN ehdottaa huonetoivetta, itse ei näin tehty ja saatiin huone heti aulan yläpuolelta, jonne sitten kuului joka ikinen ääni alhaalta. varsinkin ensimmäisenä iltana oltiin väsyneitä koska ei matkustuksen takia oltu nukuttu edellisenäkään yönä yhtään, ja aulabileet jatkuivat melko pitkään, kun alkoivat joka ilta silloin puoli 10. toisena päivänä sanottiin oppaalle että halutaan vaihtaa huone, hän meni sanomaan siitä respaan, mutta mikäpäs oli kommentti kun mentiin sovittuna aikana huonetta kysymään. Uutta huonetta ei saatu, koska yhtään ylimääräistä ei oltu siivottu. Sanoivat että tulkaa seuraavana päivänä kysymään uudelleen, mutta retken takia ei ehditty, joten päätettiin sitten nukkua samassa huoneessa koko loppuloma. Mutta varsinkin lapsiperheet ehdottakaa huonetoive! muuten oli kyllä kiva hotelli ja henkilökunta ystävällistä :)

        Viimeisiä vinkkejä kyseiseen hotelliin ja mihin huoneeseen kannattaa yrittää päästä? Kolmen yön päästä lähtö :)


    • MP

      Joo niin olis lähtö :)

    • reissssaaja

      ensimmäisen kerroksen huoneita kannattaa kysyä, silloin pääsee lähelle allasaluetta (huoneesta suora reitti altaalle)

    • alibaba

      Reissusta eilen palanneena...

      Kokonaisuudessaan loistava reissu, vaikkakin kovat ennakkoluulot maata sekä hotellia kohtaan.

      Hotellialue suhteellisen laaja sekä paljon tekemistä etenkin lapsiperheille. Buffetissa paljon erilaisia ruokia, jotkut hyviä jotkut sitten vähemmän, mutta aina löytyy jollekin jotain :) Hotellin henkilökunta ovat mukavia, sekä varsinkin silloin kun jätät tippiä :D tätä suosittelen harrastastettavan.

      Ostokset suosittelen tekemään Senzo Mallissa sekä Cleopatrassa, etenkin viimeisessä. Hinnat Cleopatrassa erittäin edullista suhteessa perkleen basaareihin. Parasta on että saa rauhassa katella ja ihmetellä :) Egyptin yhteiskunta on ajanut kauppiaat agressiivisiksi ja vedättäjiksi, joten vedätyksiltä ette voi välttyä vaan minimoikaa tappiot :D hehe

      Reissuksi suosittelen ehdottomasti snorklausta (ostettiin hotellin aulasta, hinta 35€) Missaatte paljon jos jätätte tämän väliin.

      Ja sitten viimeisinä meidän matkaoppaasta eli Mohammedista. Päällepäin ok kaveri, vastaa mihin kysytään. (päätelkää sitten itse onko totta vai tarua). Häneltä saa ilmaisen Hurghadan visiitin miehen omalla "jeepillä". Kaverin mukaan hänen kanssaan ostokset kannattaa tehdä, jotta saa hyvän hinnan. Mutta lppujen lopuksi hinta on hyvä Mohammadille sekä kauppialle, ei meille, :)
      Suosittelen edelleen Cleopatraa.

      T. prinssi alibaba

      • ilovetitanic

        meillekin tuo opas kyllä tarjosi ilmaisen Hurghadan keskustan visiitin, mutta ihan tuli englannin kielinen opas pikkubussilla hakemaan... no, näköjään on sitte monenlaista ILMAISTA reissua. :D


    • S

      Me myös palasimme kyseisestä hotellista. Tykkäsimme kyllä! Ruoka oli hyvää ja sitä oli paljon. Yksi meistä kolmesta sai silti tosi ärhäkän vatsataudin, vaikka hygieniasta pidettiin kovasti huolta. Henkilökuntaa paljon koko hotellin alueella ja tosi palvelualtista.
      Hotellin alueella hajuvesiä myyvässä basaarissa tulee helposti "Marcon" kopeloimaksi, jos antaa tehdä ilmaisen hieronnan hajuvesiostosten lomassa. Itse välttäisin kyseistä putiikkia. Shoppasimme viereisessä Cleopatrassa lähinnä, hyvät valikoimat ja kiinteät hinnat.
      Altaat ei ollu lämmitettyjä, ja vähän kehno sää (tuulinen useina päivinä) joten kamalasti ei aikuisia huvittanut pulikoida.
      Hotellin rannalla käytiin kerran, oli kelpo ranta kyllä.

      Voin vastailla kysymyksiin! :)

    • jesieas

      Kannattaa siis shoppailla vain senzo mallissa ja cleopatrassa? Onko alueella paljon kauneushoitoloita ja kampaamoja? Itse menossa minimark hotelliin.

    • S

      Cleopatraa tosiaan voi suositella. Itse asioisin vain siellä.

      Käytiin Titanicin kauneushoitolassa, hiustenleikkaukset ja värit. . Ok hinta-laatu-suhde. Jalkahoidot ok. Kasvohoidot ok. Naispuoleinen työntekijä teki erityisen tarkasti.

      Venäläisistä, Titanicissa ei "riesaksi asti". Enempi oli saksalaisia joiden käytös hyvää! Yksi venäläinen porsastelija siellä pyöri, örvelsi kännissä, mutta senhän me suomalaisetkin osaamme.

    • All Inclusive

      Tulipahan käytyä. Pyydettiin huonee ekasta kerroksesta ja saatiin huone sitten ihan eri rakennuksesta kuin missä muut suomalaiset oli. Ihan ok mutta mieluummin olisin jäänyt päärakennukseen kun siellä tuntui olevan paremmat ja uusitut huoneet.

      Ruoka oli syötävää, ei välttämättä kehumisen arvoista mutta joka päivä ähky tuli. Venäläiset, Puolalaiset ja Saksalaiset olivat suoraan sanoen SIKOJA ja paskiaisia. Eivät osaa jonottaa eikä käyttäytyä. Joka kerta jonottaessa tuli ainakin 10 ellei enemmän kyseisten mitten edustajia eteen mitään sanomatta ja osa heitteli tahalleen lusikoita ja ottimia tarjoilu astioihin ja jättivät sinne. Ei ihme jos taudin sieltä saa. (itse en saanut)

      Jos menette takseilla keskustaan niin kannattaa maksaa vain 25 puntaa suunta vaikka pyytävät 100 puntaa. Maksuuvaiheessa kannattaa tarkastaa vielä seteli mitä tarjoaa ja antaa vasta sitten koska taksikuskit vaihtavat ratin alla pienenpään ja väittävät että olet antanut liian pienen setelin joten joudut maksamaan kaksi kertaa oikean hinnan. (opin vasta toisella kerralla, taksikuskit kusettaa joka kerta)

      Uusi kaupunki oli mielestämme parempi ja puhtaampi, varsinkin päivällä kuin vanha kaupunki. Myyjät ei olleet niin agressiivisia ja lähtöhinta oli puolet pienempi kuin vanhassa kaupungissa, vaikka tuote oli sama. Tosin joka kerta joutui tinkimään.

      Suosittelen myös hotellin vieressä olevaa cleopatra basaaria. siellä ei tarvitse tinkiä eikä ahdistua.

      Pyörin vielä näillä sivuilla vähän aikaa, että jos on kysymisiä niin yritän parhaani mukaan vastata.

      PS. Ostakaa valmiiksi ensimmäisenä päivänä apteekista ( zenzo mallista) Antinal mahatatuti lääkkeitä. Itse en tarvinnut, mutta muutamalle annoin kun olivat taudin saaneet. parantuivat parissa tunnissa.

    • egyptholiday
    • Olisiko

      Ollaan ite lähössä maanantaina 9.4 et oliskos joku muu suomalainen lapsiperhe tulossa vastauksia haluaisin aika pian

    • Myöhemmin matkalle

      Hei!

      Suuret kiitokset kaikille, jotka ovat tästä kertoneet. Olemme menossa Titanic-aquaparkiin, mutta huolestuin hieman, kun joku sanoi, että alle 10-v lapset tulevat kyllä pettymään, kun suurin osa aktiviteeteista on k-10. Meillä on yksi kymmenvuotias ja kaksi alle. Mitenhän oli, oliko liukumäkiä pienemmillekin? Tai saako melkein 10-v pojan salakuljetettua liukumäkeen? :-)
      Kiitos jo etukäteen, jos joku lapsiperheellinen matkaaja jaksaa jakaa kokemuksia allasosastoilta ja lastenruuistakin. Eli saako sieltä kylliksi ranskalaisia tms. Tuskin panostamme äyriäisiin tällä kertaa...
      Kiittäen juuri matkan varannut äiti

    • Ihme ja kumma
    • All Inclusive

      Jo vain on alle kymmen vuotiaille aktiviteettia ja paljon. Siellä on erillinen liukumäki ja allas osasto alle 10v lapsille, mitkä on lähes samat kuin aikuisille (liukumäet), mutta pienemmässä mittakaavassa :) Joka aterialla on lapsille, juomia vastapäätä vasemmassa nurkassa kokki, joka kokkaa lasten ruuat. klo 13-17 saa allasbaarista hampurilaisia, hot doggeja ja ranskalaisia ynms joka päivä. Lapsilla tulee olemaan varmasti kivaa :)

    • Myöhemmin matkalle

      Ihanaa, kiitos tiedosta, All Inclusive!

      • Sirukka

        Hei, kertoisiko joku lapsiperheellinen vielä, että söittekö hotellialueella lainkaan jätskiä lomalla? Jotkut sanovat, että eivät söisi Egyoptissä jädeä, mutta toiset taas tuntuvat syövän hyvällä ruokahalulla. Tuleeko vatsatautia, jos syö hotellialueella jätskiä siis?


      • Egypti kutsuu...
        Sirukka kirjoitti:

        Hei, kertoisiko joku lapsiperheellinen vielä, että söittekö hotellialueella lainkaan jätskiä lomalla? Jotkut sanovat, että eivät söisi Egyoptissä jädeä, mutta toiset taas tuntuvat syövän hyvällä ruokahalulla. Tuleeko vatsatautia, jos syö hotellialueella jätskiä siis?

        Hei
        Meidän perhe on lähdössä viidettä kertaa Egyptiin toukokuussa. Jokakerta ollaan syöty hotellien all Inclusiveen kuuluvia jäätelöitä. Ei olla kertakaan jätskien taikka ruokien kautta sairastuttu vatsatauteihin. Onnea lienee ollut mukana? Hyvää sekä aurinkoista matkaa teille.


    • Jäätelöä Egyptissä

      Kolme kertaa Egyptissä käynyt ja joka kerta All Inclusiveen kuuluvia jäätelöitä ollaan syöty, myös pienet lapsemme jotka suurimmaksi osaksi taisivat jäätelöllä elellä reissun ajan. Ei mitään ongelmia ole ollut, joten turvallisin mielin voitte kyllä jäätelöä syödä.

    • nsdifshsfdkl

      olisimpa omistanut kaiken kestävän persreiän! koko porukka oli ripulilla ja aina sai kytätä missä on lähin vessa. ruoat maistui parina ekana päivänä, sen jälkee ei oikein pystynyt syömään kun mahaa väänti. sama vika monella turistilla. HUOMIO: hommatkaa matkavakuutus, sillä talossa on lääkäri, joten sieltä vaan hakemaan lääkettä niin tauti saattaa parantua tai sitten ei.

      mohammedin "halvat" ostosreissut on täyttä huijausta, käykää hotellin vieressä olevassa cleopatrassa. mohammed kuljetti meidät kavereidensa putiikkeihin, jossa huivi normaali toppi maksoivat yhteensä 63e. cleopatrassa samat paidat ja huivit maksoivat 2-4e ja kauppiaat eivät hönkineet niskaan.

      mohammedin tarjoamat matkat ovat puolta kalliimpia kuin esim. hotellin aulassa myyvien. koko päivän veneristeily maksoi 30e aulasta ostettuna, mohammed kuulema myi päälle 60e ja oli vielä huonompi. samoin mönkijäsafarille pääsee 30e viideksi tunniksi sisältäen ruoat, esitykset, aasin ja kamelin ratsastukset ym. kun ostaa aulassa myyviltä. joten älkää pelästykö muhammedin puheita siitä, että kaikki matkat pitää ostaa häneltä tai muuten tulette huijatuksi.

      ps. kiertäkää hotellin alueella oleva marcon hajuvesikauppa kaukaa! siellä pistetään hajuvedet pussii ja pakotetaan lähes tulkoon ostamaan kalliita litkuja. saatatte joutua myös kopeloitavaksi.

      iltaesitykset herättivät suurimmaksi osaksi myötähäpeää, mutta onneksi niitä ei ollut pakko katsoa:) lapsille mukavasti ohjelmaa, mm. lastendisco iltaisin.

      muut asiat olivat sitten positiivisia, joten suosittelen paikkaa ;)

    • Rudolf The Rednose

      Itse palasin ko. hotellista 21.5.2012. Viihdyin tyttäreni kanssa erittäin hyvin, ei paljonkaan moitittavaa :) Ja lähes kaikki oleellinen on jo ylempänä sanottukin.

      Myös meille iski kylläkin vatsatauti, mutta saimme ilmaiseksi lääkkeet respasta, ja ne kyllä auttoivat erittäin nopeasti. Lääkärin apuakin tarjottiin, mutta onneksi emme sitä tarvinneet. Paitsi nyt Suomessa, kun tuntuu, että tauti alkoi uudemman kerran jyllätä ;) Tuntui kyllä mahavaivat olla aika yleisiä ihmisten keskuudessa meidän lomaviikolla.

      Oma huoneemme oli 3. kerroksessa, ei pääaulan puolella, vaan "siivessä", näkymät kadulle päin, ja ihanan rauhallinen. Ei pihahdustakaan kuulunut mistään, ja kun liikenne kadullakin oli suht rauhallista, sai olla ihan rauhassa. Paitsi miespuolinen siivooja oli kyllä turhan innokkaasti tunkemassa aamuisin ovesta sisään ;) Halusi syystä tai toisesta aina ensin hakea erikseen pyyhkeet pois, ja vasta lähdettyämme ulos, tuli hän siivoamaan huoneen. Ihan mukava mies silti.

      Suoritimme kaikki ostokset Cleopatrassa, ja olihan helpotus, kun ei tarvinnut joka asiasta tingata. Myyjiltä sai tarvittaessa apua, mutta he eivät tungetelleet. Cleopatran vieressä taasen myyntikojuissa hääränneet perinteiset basaarimyyjät olivat rasitusten rasitus. Nopeasti opimmekin, että parempi kävellä pääkadulla aina Cleopatran kohdalle asti, ja sitten sukkelasti puikkelehdimme sisään... Hintataso oli kohdallansa, ellei jopa puoli-ilmaista.

      Ranta oli tosi kiva ja rauhallinen, paitsi klo 12.30, kun alkoi lounasaika rannan ravintolassa. Silloin oltiin taas kuin Ruotsin laivalla, vaikka porukkaa olikin vähemmän kuin aamuisin ja iltaisin itse hotellin ravintolassa. Rantaravintolan ruokatarjonta ei ollut kovinkaan kummoinen (hodarit, hampurilaiset, ranskalaiset ja joitakin rehuja), mutta baarimikot humoristisia :)

      Mielestäni loma oli todella onnistunut, kunhan pysytteli kultaisen kolmion alueella = hotelli, ranta, Cleopatra. Aika suppeata ja yksitoikkoista toimintaa meillä, mutta ainakin hermot olivat vielä tallella kotiin palatessamme :)

      Hauskaa lomaa kaikille Titanic Resortiin tulevaisuudessa matkaaville!

      • Ilmari49

        Ensiksi SUURKIITOS kaikille teille, jotka olette vaivautuneet kertomaan kokemuksistanne.

        Pari kysymystä lisää:
        Onko hotellissa WLANia tai nettibaaria. Hinta?

        Minkälainen pistorasia on hotellissa käytössä?
        http://www.adaptelec.com/index.php?main_page=document_general_info&products_id=291

        Onko lähettämänne postikortit tulleet perille Suomeen?

        Minä olin 5 v sitten Egyptissä. Lähettäni kortit eivät tulleet koskaan perille! Olen lähettänyt kortteja noin 60 maasta ja kaikkialta muualta on posti kulkenut!


    • Rudolf The Rednose

      WLANista en tiedä, mutta hotellissa on nettibaari, joka on auki klo 12 alkaen, ja ilmeisesti iltamyöhään.

      Hinta ei ole kovinkaan edullinen: 30 min 25 Egyptin puntaa (n. 3,5 €), ja 60 min 37 Egyptin puntaa (n. 5 €). Voi maksaa sekä punnilla että euroilla.

      Pistorasia on ihan "normaali", eli adaptereita ei tarvita. Kortteja en maailmalta lähetä, joten en valitettavasti osaa tuohon kysymykseen vastata.

    • Kotiutunut juur

      Ruoka oli hotellissa todella ala-arvoista moskaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 21.5.2012

      Mohamed ja Marco jäivät erityisesti mieleen. He auttoivat hyvin ja huijasivat sadoittain euroja. Ja Marcon moskat olivat ala-arvoisia. Mohamed myi ylihinnoiteltuja matkoja, jotka venäläiset tai hänen omat tutut pilasivat. Marco omistaa hotellialueen takaosassa, vessojen vieressä olevan hajuvesikaupan. Mohamedin puheesta ei saanut mitään selvää. Lisäksi hän sanoi, että hotellilta ei saa ostaa mitään retkiä, vaan häneltä itseltään piti ostaa ylihintaiset retket. Ruoka oli hyvää ja vihanneksista sai tehokkaan suolihuuhtelun. Muuten hyvä matka. Hotellilta ostimme sukellusretken, joka oli aivan mahtava ja maksoi puolet Mohamedin venäläispilaamista retkistä.
      Hotelli oli mahtava ja huoneet hyviä, paitsi että vedet tulvi huoneesta 1107 käytävälle asti parina päivänä. Hotelli oli aivan titanicin näköinen ja muuten oli hyvä matka. ;O

    • Laitesukeltamaan!

      Olen lähdössä kyseiseen hotelliin 11.6. Kävikö kukaan matkan aikana harrastamassa laitesukellusta? Joltain sivustolta olin näkevinäni että hotellin yhteydessä on joku sukelluskeskus. Onko joku käynyt testaamassa sitä? Olis ihanaa päästä Hurghadassa pinnan alle, riuttojen kauneutta on niin kovasti kehuttu:) Hieman jännittää lähteä turisti englannilla sukellusreissuun jos sitten joku tärkeä info, asia jää ymmärtämättä:/

    • Scubaope

      Hotellissa toimivan sukellusfirman nimi kyllä kiinnostaisi. Vähän googlailin ja hotellia vastapäätä on tuollainen Black Shark -niminen lafka. Taidan kuitenkin kiertää sen kaukaa, oli sen verran arveluttavan kuuloista toimintaa: http://goo.gl/F9B6G

      Varmaan syyskuussa mennään tonne hotelliin ja ajattelin käydä parina, kolmena päivänä dyykkaamassa. Colona on tietty turvallinen vaihtoehto...

      Kiitokset kaikille niille, jotka ovat jaksaneet tänne kirjoittaa kokemuksiaan kyseisessä hotellissa. Selväksi on tullut, että ruokaa on ja se on hyvää, huoneet siistejä ja rauhallisia ja allasalueella on ipanoiden kanssa tekemistä. Siinähän sitä jo onkin hyviä puolia... ;)

    • KP KOKENUT

      VAROKAA VIHANNEKSIAA!!!!!!!!!!!!!
      NIISTÄ TULEE RIPULIAA!!!!!!!!!!!!!!!

    • Kyllä sapettaa!

      Se on sitten Air Finland Holidays hakeutunut konkurssiin!

      Voi kilin..ttu!!!

    • Miss Alaa Aldin

      Titanicissa 23.2-9.3.2013
      4 aikuista ja 6 lasta(3-8v) viettivät erittäin onnistuneen loman!!! Kenelläkään ei ripulia ja kaikkia syötiin ja maisteltiin. Ruoka oli kaiken lisäksi erittäin hyvää, ehkä kalaa lukuunottamatta.
      Hotelli oli kaikin puolin juuri sopiva meidän tarpeisiin, lapsille kivat altaat ja liukumäet ym. hyvä juttu myöskin se että lastenkerho oli lastenaltaiden vieressä, joten lapset tuli ja meni sinne oman mielensä mukaan, aikuisten ottaessa sillä välin aurinkoa. Uima-altaat oli joka päivä kiinni 13-13.30 välisenä aikana, puhdistamisen vuoksi. Siinä välissä oli hyvä syödä lounas, allasbaarista sai ranskalaisia ja hamppareita ym, toki ravintolasta olisi saanut lounasta, mutta meille riitti allasbaari.
      Aikuiset kävivät hotellin spassa hieronnassa, voin suositella, oli aivan mahtava!! 125e maksoi viiden kerran paketti, yks kerta kesti n. Tunnin. Kampaamossa lapsille letit puoleen päähän 25e,jalkahoito 15e.
      Yhden snorklausretken teimme, vuokrattin iso vene vaan meidän porukalle, koko päivä sis. ruuat, tingitty hinta 285e(pyysi ensin 350) mahtava reissu, nähtiin delfiinejä ja käytiin snorklailemassa kahdessa eri paikassa, kalastelemassa ym ym. Nähtiin monta samankokoista venettä joissa oli porukkaa ku pienes kyläs, joten suosittelen privaattia jos vaan mahdollista!! ja retki me ostettiin hotellilta!
      Ostoksia kannattaa tehdä cleopatrassa(vieressä) tai senzo mall, joka on vähän cleopatrasta eteenpäin, kuitenkin kävelymatkan päässä.
      Tippikolikoita(euroja) kannattaa varata mukaan! Annoimme muunmuassa joka päivä altaalla Mohamedille 2e(1e olis varmaan riittäny, mut meitä oli 2 perhettä.....) ja vastineeksi hän oli joka aamu varannut altaan vierestä parhaat paikat!
      Kaikin puolin meillä oli siis hyvä reissu ja voin lämpimästi suositella tätä hotellia lapsiperheille!! Palaan asiaan jos jotain oleellista tulee vielä mieleen....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe