Pitkän linjan ruoka-ammattilainen Sikke Sumari hyökkää rajusti suomalaisia lihavalmistajia vastaan. Hän kritisoi Helsingin Sanomien mielipidesivulla nakkivalmistajan mainoskampanjaa, jossa myyntivalttina toimii se, että niissä ei ole kamaraa.
- Miksi kamara kelpaa, kun se on hitaasti uunissa haudutetun lihapalan rapeana kruununa illallispöydässä, mutta muuttuu pelottavaksi "lisäaineeksi" makkarassa? Sikke penää kirjoituksessa.
- Mitä vikaa on lihapulliin jauhetussa broilerin nahassa, kun se grillatussa broilerissa on parasta herkkua?
Sumari ihmettelee myös, miksi suomalaiset teurastamot eivät hyödynnä eläinten kaikkia osia ruokatuotannossa.
http://www.iltasanomat.fi/viihde/Nakkisota! Mainos oli liikaa Sikke Sumarille/art-1288374062779.html
Mikä tämä Sikke Sumari on olevinaan? 1980-luvun alussa hän oli nuorena naisena YLE:n toimittaja, joka käytti silloin nimeä Sirkka-Liisa Sumari-Iho. Hänen mielestään oli hienoa esittää ikäistään vanhempaa jakkupukuista naista, joka puhui muka elämän mukanaan tuomalla kokemuksella asioista.
Nykyään hän on tietoisesti pyrkinyt nuorentamaan imagoaan, ja esittää ikäistään nuorempaa naista, esiintyy muodikkaassa lyhyeksi nylpätyssä tukassa ja pukeutuu farkkuihin. Nimikin on muuttunut Sikke Sumariksi. Nyt hän pyrkii olemaan parikymppinen, vaikka onkin jo vanha nainen.
Ja mikä hän on raivoamaan sitä vastaan, että suomalaiset eivät halua syödä kanannahkapullia? Asiakas on aina oikeassa, ja siksi einesvalmistajat ovat lopettaneet kanannahan laittamisen lihapulliinsa. Nykyiset eineslihapullat ovat täynnä kunnon lihaa, vastoin Sirkka-Liisa Sumeri-Ihon tahtoa.
Sirkka-Liisa Sumari-Iho.
25
6926
Vastaukset
- Sukari ei tiedä
oikeasta nakinvalmista hevonv a imeskelis ja grillailis vaan äijänsä pätkää.
- Pink girl 78
Miten niin "on olevinaan"? Sikke esitti perustellun mielipiteensä, ja siihen hänellä on täysi oikeus. Ei ole pakko olla samaa mieltä mutta luulisi nyt että jopa sinun kaltaisellasi alhaisimmasta alhasimmalla näädällä on muuta tekemistä kuin hyökätä Sikkeä vastaan henkilökohtaisuuksilla.
Menisit hoitoon purkamaan pahaa oloasi, näätä!- Anonyymi
Onko lippua MYYRÄ
- menisi pois
Sikke, tai Sirkka, imagon vuoksi siis Sikke, Sirkkahan on vanhahtava nimi joka kertoo että kyseessä on jo ammoisina aikoina synytnyt ihminen.
Nyt alkaa olla Hildaa ja Helmiä uusilla vauvoilla, mutta Sirkkoja ei vielä näy.
Ohhoijaa, en tykkää SIRKKA-LIISASTA sitten yhtään.- Joo,
eläkkeelle jo, ja 1970-luvulla oli vielä kova kommari!
- mma_mma
Sikke on ihan oikeassa. Rapea nahka maistuu parhaalta, ja kamara tekee slow-foodista maukasta.
- Vapaus valita
Kyllä ainakin HK käyttää makkaroissaan kaikkea mahdollista teurasjätettä. Joistakin puuttuu liha kokonaan. Ostakoon Sikke niitä.
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/111782-paljastus-makkarasta-naissa-lihaa-0 - 07.03.2012
Makuasioista ei voi kiistellä, ainoastaan kiitellä.
- Panta naulaan
Samaa mielipuolta Sumari-Ihon kanssa, että melkein kaikki osat kelpaavat syotäväksi.
Suomessa ollaa turhan tarkkoja ja liian niuhoja. Turhaan hurskastellaan ruoan laadun kanssa. Kysymyksiä: Miksi suomalainen turistipolo useimmiten sairastuu vatsapöpöön lomamatkallaan? Tai miksi suomalaiselle sairaslomaa kertyy huomattavasti enemmän vuodessa kuin keski- tai eteläeurooppalaiselle kollegalleen? Vastaus: Suomalainen on liian steriili. Piste. Syökää ja nauttikaa elämästä niin kuin kuuluu ja jättäkää analysointi ja niuhotus vähemmälle.
Joustavuus saattaisi parantaa elämänlaatua ihan jokaisen kohdalla. - Kokkiikkok
Onhan se hieman eriasia valmistaa uunissa kamaran tai broilerin nahan rapeaksi kuin se,että teollisuus jauhaa eltaantuneet jätökset einesten sekaan.
- lullu
Sikkeläisen isä oli Kemirassa töissä!
- sdfasdfaserwer234234
Sirkka-Liisa Sumarilla ei ole ruoka-alan koulutusta, on vaan julkkistyrkky jonka on pakko heitellä kaikenlaista herjaa pysyäkseen julkisuudessa.
- syömäri
Minä en ole katsonut Vanamon ja Kolmosen jälkeen ruokaohjelmia. Nykyajan heitukoilta puuttuu olemuksesta uskottavuus, koskee myös kuusikymppistä Sikkeä. TV-kokki ei saa näyttää myöskään homahtavalta.
- Anonyymi
Pieni viilaus ikäkategoriaan: Hieman yli seitsemänkymppistä...
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Pieni viilaus ikäkategoriaan: Hieman yli seitsemänkymppistä...
Edellä olevaan kommenttiini: Sorry, luin vain kommentteja, enkä huomannut päiväystä ...
- Keiser W.
Itse vasta Saksaan muuttaessani ymmärsin, mitä tarkoittaa maukas ja laadukas makkara. Täällä voi joka kaupasta ostaa halpaan hintaan bratwurstia dijon-sinapin kera ja tarjota ohessa knödeleitä. Samaan aikaan Suomessa mässytetään HK:n sinistä Puolassa valmistetun "Turun" sinapin kera ja puoli vuotta perunakellareissa homeessa maanneiden perunoiden kanssa. Hyi olkoon!
- Anonyymi
Toivottavasti pysyt siellä Saksassa, olet tyypillinen nousukas, todennäköisesti kuitenkin palannut jo maitojunalla Suomeen. Meitä on niin moneksi, kaikki eivät mahdu samaan junaan.
- Anonyymi
Joku näätäpalstalaineko täällä kirjoittelee? Luin siitä Hesarista juttua aikanaan. Joku vanhempi ihminen koska etsitty käsiin Sikke Sumarin ketju 12 vuoden takaa?
- Anonyymi
Heti aloituksesta toinen kirjoitus näyttää olevan samaa tasoa mitä tänä päivänä joku kirjoittelee.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Heti aloituksesta toinen kirjoitus näyttää olevan samaa tasoa mitä tänä päivänä joku kirjoittelee.
Vuonna 2014 JOKU oli kirjoittanut että "Sumarilla ei ole koulutusta, on vain julkisuustyrkky" - eli joo, samat täällä edelleen tänä päivänä kirjoittelevat. Köyhää on heidän elämänsä mutta ehkä sitten saavat kiksit tuollaisesta, kuten saavatkin.
- Anonyymi
Sikke Sumari valmistui kokiksi 66-vuotiaana ravintolakoulu Perhosta. Kunnioitettavaa!
- Anonyymi
Helsingin parasta ruokaa tarjosi aikoinaan ravintolassaan Bulevardilla. Ei se koulutus, vaan se maku.
- Anonyymi
Mitä koulutusta hänellä on?
Amis? - Anonyymi
Miehensä laittoi ruokaa Boulevardilla.
Sicke tarjoili ja tiskasi. - Anonyymi
Hyi. Olen muutenkin lähes kasvissyöjä ja sikke kyllä vahvisti suuntausta.
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos
Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä1404472Pelotelkaa niin paljon kuin sielu sietää.
Mutta ei mene perille asti. Miksi Venäjä hyökkäisi Suomeen? No, tottahan se tietenkin on jos Suomi joka ei ole edes soda3512243Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik42220Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?
Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?2481901- 1081843
IL - VARUSMIEHIÄ lähetetään jatkossa NATO-tehtäviin ulkomaille!
Suomen puolustuksen uudet linjaukset: Varusmiehiä suunnitellaan Nato-tehtäviin Puolustusministeri Antti Häkkänen esittel4591805Nyt kun Pride on ohi 3.0
Edelliset kaksi ketjua tuli täyteen. Pidetään siis edelleen tämä asia esillä. Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että4841640MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."
Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar571519Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun4931376Esko Eerikäinen tatuoi kasvoihinsa rakkaan nimen - Kärkäs kommentti "Ritvasta" lävähti somessa
Ohhoh! Esko Eerikäinen on ottanut uuden tatuoinnin. Kyseessä ei ole mikä tahansa kuva minne tahansa, vaan Eerikäisen tat451350