Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Bf3 top 10 aseista

Ei hajuu

Ei sinkoja,haulikkoja ja snipuja

4

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei välii

      BF:ssä ei perinteisesti ole ollut suuria tilastollisia eroja aseiden välillä ja ideana on että pelaaja käyttää aseita jotka tuntuvat hyvälle. Itse pidän eniten famasista, G36C:stä ja supportin ensimmäisitä aseista.

      • BLACK-FAILZ

        ei välii: on niis aseis kumminkin aika paljon eroja jos tarkkaan kattoo mutta oon ite aika samaa mieltä sun kanssas ja taas ite tykkään sks:sästä , ump45 ja famasista
        vaikka oonki vast joku 20 rank ja mul ei oo famasii mut kerran sain sen maasta ja vedin sillä 13 killstrekin neljännessä matsissa minkä pelasin ps. pelaan ite ps3:sella.


    • ::DDD

      battlefieldissa kaikki aseet ovat yhtähyviä kuten yllä olevissa kommenteissa sanotaan
      mutta aseissa on eri ominaisuudet esim rate on firessa ja damagessa on paljon eroja

      itse pidän aekista koska siinä on hyvä rof

    • suomiTAPPOKONE

      kuten edellä mainitaan on tilastollisesti pelin aseet luokittain samantasoisia, esim. rynnäkkökiväärit kaikki tekevät saman verran damagea, mutta juuri esim SCAR-H jossa on isompi kaliiperi ja siksi myös vähemmän patruunoita lippaassa, tekee enemmän kuin muut. Sama pätee Kevyt konekivääreihin, kaikki tekee saman verran vahinkoa, mutta M60:ssa ja PKP Pechenegissa on enemmän tehoa kuin muissa, ja PKP:ssa on vielä M60:a enemmänkin. M249, RPK74, M27, Type 88, MG36 jne. tekee saman verran vahinkoa kuin rynnäkkökiväärit, joten niiden hyöty perustuukin lähinnä isoon lippaaseen.

      Sniput ovat oikeastaan identtisiä luokittain, esim. kaikki puoliautomaattiset ovat tehoiltaan samanlaisia, samoin kuin pulttilukkoiset, mutta M98B on parastehoisin, eli teoriassa sillä on kaikkein todennäköisintä saada tappo yhdellä luodilla ilman pääosumaa (luoti tekee parhaimmillaan 95 damagea, joten jos vihu on vaikka pudotessaan ottanut sen 5-6 damagea, niin kyseinen kivääri tappaa yhdestä, kun muut pulttilukkoiset eivät kyseisessä tilanteessa).

      Haulikoissa sama juttu, pumppari on ylitse muiden, kuten myös M26 MASS, puoliautomaattiset (M1014, Saiga, DAO-12) ovat hieman tehottomampia ja epätarkempia, mutta kaikkein huonotehoisempia ovat täysautomaattiset (MK3A1, USAS-12), jotka sitten korvaavat heikon tehon sarjatulella. Haulikoissa Flechette ammo eroaa Buckshotista siinä, että haulien hajontakuvio on pienempi, eli osuu tarkemmin hieman kauemmas, ja samalla naula-haulit tekevät enemmän vahinkoakin keskietäisyyksiltä kuin tavallinen Buckshot, joka menettää tehokkuutensa ja tarkkuutensa erittäin lyhyeltä etäisyydeltä kauempaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe