CLear Blue-viikkonäyttö

_?_

Hei,

kysyisin kokemuksia ko. raskaustestistä, eli kuinka luotettava viikkonäyttö on ollut, onko siis esim. ultrassa vastannut samoja viikkoja mitä tämä raskaustesti näytti hedelmöittymisen arvioinnista?

Mulla näytti raskaana, 1-2 viikkoa hedelmöittymisestä, mutta heittää laskujeni mukaan kahdella tai kolmella viikolla viim. kuukautisista laskettuna..eli siis testin mukaan ovulaationi on ollut 2 tai jopa 3 viikkoa myöhässä, onko se mahdollista?

Ja tein testin aamuvirtsasta ohjeen mukaan.

Ultraan vasta 3 vkon päästä, mietityttää vaan että mitä ne viikot mahtaa oikein olla.

7

8441

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 12+0rv

   kyllä mulla näyttäny ihan oikein, paitsi ekassa ultrassa tuli päivä lisää viikkoihin mutta se tuskin mitään vaikuttaa siihen viikkonäyttöön. kyllä siis luotettava vempele se on :)

   onnea raskaudestasi!

  • Clearbluen testistä

   Mulla kyseinen testi näytti rv 4 1 "raskaana 1-2" ja viikkoa myöhemmin rv 5 1 "raskaana 3 ". Siinä välissä se ois voinu näyttää vielä "raskaana 2-3", mutta raskaushormonin määrä elimistössäni olikin noussut tuon 4 1 -- 5 1 viikon aikana niin paljon, että nousikin suoraan tuonne 3 viikkoon (mikä siis vastaa rv 5 viikkoja).

   Niin ja tuo sinun testin tulos "raskaana 1-2" tarkoittaa, että hedelmöityksestä on kulunut noin 1-2 viikkoa. Olet siis ollut testin tekemisen aikoihin raskaana noin viikoilla rv 3-4.

   Se mitä kyseisen testin tulos näyttää riippuu siitä paljonko raskaushormonia on jo tullut elimistöösi. Testin viikkonäyttö on siis suuntaa-antava, mutta mielestäni siihen ei voi täysin luottaa.

   Itse olen nyt vasta 5 2 viikolla, joten ultra ei ole vielä viikkoja varmistanut.

  • ap.

   Kiitos vastauksista

   siis viim. kuukautisista laskettuna olisin ollut testin tekemisen aikoihin raskausviikolla 5 2 eli eikö sen viikkonäytön olisi pitänyt näyttää "raskaana, 3 " (siis jos olisi tosi luotettava!)

   No, eipä sillä parilla viikolla nyt niin väliä ole mutta kiinnostaisi vaan tietää enkä malttaisi odottaa ultraan asti :)

  • testeistä

   Mielestäni sen ois pitäny näyttää rv 5 2 sitä "raskaana 3 " tesktiä, mutta tietenkään tuommoiset eivät voi olla 100% luotettavia. Tekisin sinuna uuden samanlaisen testin viikon päästä tuosta tekemästäsi testistä johon ilmestyi se "raskaana 1-2". Oletko tehnyt myös normaaleja liuska tai puikko raskaustestejä, johon ilmestyy niitä viivoja? Onko niissä näkynyt jo kaksi yhtä vahvaa viivaa?

   Suurinmäärä raskaushormonia on elimistössä käsittääkseni aamulla (eli aamuvirsassa). Testin tulos riippuu myös siitä kuinka kauan edellisestä pissalla käynnistä on ja kuinka paljon olet sitä ennen juonut esim. vettä tai muita juomia.

   • ap.

    Olen jo viikolla 9 4 (kuukautisista laskettuna), eli ei enää hyödytä toi testaus :)

    Mutta jos tuo testi piti paikkansa viikkojen suhteen, niin oonkohan mä vasta viikolla 7?


  • tinppaz

   minulla ainakin tuo testi piti täysin paikkaansa.. tein ovulaatio testin jälkeen tämän clearblue testin (2viikkoa väliä) ja näyttöön pamahti raskaana 1-2 viikkoa

  • Anonyymi

   Kommentoin näinkin vanhaan keskusteluun,mutta asia on itselleni nyt ajankohtainen ja muutenkin mielestäni mielenkiintoinen. Eli että näinkin hienoja testejä nykyisin kehitelty että osaa laskea jopa hedelmöityspäivän melkein 97% tarkkuudella! :)

   Eli, ongelma tässä on se, että minulla on kaksi isäehdokasta,eli häpeän tunnustaa että tapahtui moka humalassa ja ei käytetty ehkäisyä.
   Ovulaatiosta ei tietoa milloin oli. Kierto ollut aina silti säännöllinen n.27-28 vrk.
   Harrastin seksiä 23.5 ja 26.5.
   Tänään aamuvirtsasta ClearBlue Digital näytti (11.6. torstaina), Raskaana 1-2 vko:a. Josta pystyy laskemaan siis sujuvasti taaksepäin (max.2 vko?) jos testiä oikein ymmärrän,koska olen hedelmöitynyt, testin mukaan torstaina 28.5.

   Jos tämä testi siis antaa näinkin tarkan tuloksen kun tein sen aamuvirtsasta, olen melko varma että siittiösolut lauantailta 23.5.ei enää torstaina eläneet, joten tämä yhdenyön juttu olisi siis isä lapselle... En kaipaa haukkuja vaan haluan vain kertoa.
   Olisiko se näin helppoa tietää koska hedelmöittyminen oli???

   Huhhhui kun alkaa jännittää. Emme siis miesystäväni kanssa ole kovinkaan kauaa seurustelleet ja paljon kommervenkkeja edessä ja takana,mutta tätä lasta olen kaivannut jo kauan. Siksi en harkitse edes aborttia vaikka tilanne on nyt tämä (kaksi vaihtoehtoa isäksi)... :/

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puukotus koulussa Ylivieskassa

   Nuori puukottanut toista. Onko jollain tietoa mitä tapahtunut? https://www.kaleva.fi/nuori-puukotti-toista-nuorta-ylivieskan-kaisanieme/5438560
   Ylivieska
   182
   10587
  2. Suomi pulassa työttömien kanssa ? Kelan tuet pois !!

   https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/e0bf1770-a252-4d9f-8d78-6d74bbc5ca8b Ainut keino lopettaa tämä vuosia jatkunut pelleily on siirtää oikeasti s
   Maailman menoa
   500
   2569
  3. Farmi-tippuja Jade Nyström paljastaa - Loppukisassa ei puhtaat jauhot pussissa: "Mä itse tiesin..."

   Tätä et nähnyt tv:ssä. Yleisurheilija Jade Nyström oli kautta aikain Farmi Suomen nuorin kisaaja. Nyström tekee aikamoisia paljastuksia tippumisensa j
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1696
  4. Yksinasumisen tukeminen lopetettava

   Mukavuudenhaluiset köyhät haluavat asua kalliisti yksin. No ei se mitään, jos maksavat itse asumisensa. Mutta kun eivät. Kun lopetetaan asumistukie
   Maailman menoa
   323
   1615
  5. Oulaisten kaupunki päätti henkilöstön muutosneuvotteluista

   Näinhän tässä kävi, Oulaisten kaupunki päätti henkilöstön muutosneuvotteluista. Kaupunginhallitus päätti, että Vahva Oulainen -toimenpideohjelma edell
   Oulainen
   23
   1020
  6. HS Gallup: kokoomuksen kannatus enää 19,8 %

   KOK: 19,8 % PS: 19,2 % SDP: 19,2 % Kolmen kärki alkaa olla melkoisen tasainen. Aivan kuten viime vaaleissakin. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000
   Maailman menoa
   199
   823
  7. Näetkö usein häntä?

   Itse nään harmittavan harvoin ja vain vilaukselta. Ne harvat kerrat kuitenkin on tuonut pienen ajan iloa. Toivon koko ajan jotain kohtaamista, missä p
   Ikävä
   45
   776
  8. Keklu heilui

   Ylivieskassa https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eb124d34-19f1-448b-aabe-46ece8d00dfa
   Ylivieska
   16
   761
  Aihe