CLear Blue-viikkonäyttö

_?_

Hei,

kysyisin kokemuksia ko. raskaustestistä, eli kuinka luotettava viikkonäyttö on ollut, onko siis esim. ultrassa vastannut samoja viikkoja mitä tämä raskaustesti näytti hedelmöittymisen arvioinnista?

Mulla näytti raskaana, 1-2 viikkoa hedelmöittymisestä, mutta heittää laskujeni mukaan kahdella tai kolmella viikolla viim. kuukautisista laskettuna..eli siis testin mukaan ovulaationi on ollut 2 tai jopa 3 viikkoa myöhässä, onko se mahdollista?

Ja tein testin aamuvirtsasta ohjeen mukaan.

Ultraan vasta 3 vkon päästä, mietityttää vaan että mitä ne viikot mahtaa oikein olla.

8

11828

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12+0rv

      kyllä mulla näyttäny ihan oikein, paitsi ekassa ultrassa tuli päivä lisää viikkoihin mutta se tuskin mitään vaikuttaa siihen viikkonäyttöön. kyllä siis luotettava vempele se on :)

      onnea raskaudestasi!

    • Clearbluen testistä

      Mulla kyseinen testi näytti rv 4 1 "raskaana 1-2" ja viikkoa myöhemmin rv 5 1 "raskaana 3 ". Siinä välissä se ois voinu näyttää vielä "raskaana 2-3", mutta raskaushormonin määrä elimistössäni olikin noussut tuon 4 1 -- 5 1 viikon aikana niin paljon, että nousikin suoraan tuonne 3 viikkoon (mikä siis vastaa rv 5 viikkoja).

      Niin ja tuo sinun testin tulos "raskaana 1-2" tarkoittaa, että hedelmöityksestä on kulunut noin 1-2 viikkoa. Olet siis ollut testin tekemisen aikoihin raskaana noin viikoilla rv 3-4.

      Se mitä kyseisen testin tulos näyttää riippuu siitä paljonko raskaushormonia on jo tullut elimistöösi. Testin viikkonäyttö on siis suuntaa-antava, mutta mielestäni siihen ei voi täysin luottaa.

      Itse olen nyt vasta 5 2 viikolla, joten ultra ei ole vielä viikkoja varmistanut.

    • ap.

      Kiitos vastauksista

      siis viim. kuukautisista laskettuna olisin ollut testin tekemisen aikoihin raskausviikolla 5 2 eli eikö sen viikkonäytön olisi pitänyt näyttää "raskaana, 3 " (siis jos olisi tosi luotettava!)

      No, eipä sillä parilla viikolla nyt niin väliä ole mutta kiinnostaisi vaan tietää enkä malttaisi odottaa ultraan asti :)

    • testeistä

      Mielestäni sen ois pitäny näyttää rv 5 2 sitä "raskaana 3 " tesktiä, mutta tietenkään tuommoiset eivät voi olla 100% luotettavia. Tekisin sinuna uuden samanlaisen testin viikon päästä tuosta tekemästäsi testistä johon ilmestyi se "raskaana 1-2". Oletko tehnyt myös normaaleja liuska tai puikko raskaustestejä, johon ilmestyy niitä viivoja? Onko niissä näkynyt jo kaksi yhtä vahvaa viivaa?

      Suurinmäärä raskaushormonia on elimistössä käsittääkseni aamulla (eli aamuvirsassa). Testin tulos riippuu myös siitä kuinka kauan edellisestä pissalla käynnistä on ja kuinka paljon olet sitä ennen juonut esim. vettä tai muita juomia.

      • ap.

        Olen jo viikolla 9 4 (kuukautisista laskettuna), eli ei enää hyödytä toi testaus :)

        Mutta jos tuo testi piti paikkansa viikkojen suhteen, niin oonkohan mä vasta viikolla 7?


    • tinppaz

      minulla ainakin tuo testi piti täysin paikkaansa.. tein ovulaatio testin jälkeen tämän clearblue testin (2viikkoa väliä) ja näyttöön pamahti raskaana 1-2 viikkoa

    • Anonyymi

      Kommentoin näinkin vanhaan keskusteluun,mutta asia on itselleni nyt ajankohtainen ja muutenkin mielestäni mielenkiintoinen. Eli että näinkin hienoja testejä nykyisin kehitelty että osaa laskea jopa hedelmöityspäivän melkein 97% tarkkuudella! :)

      Eli, ongelma tässä on se, että minulla on kaksi isäehdokasta,eli häpeän tunnustaa että tapahtui moka humalassa ja ei käytetty ehkäisyä.
      Ovulaatiosta ei tietoa milloin oli. Kierto ollut aina silti säännöllinen n.27-28 vrk.
      Harrastin seksiä 23.5 ja 26.5.
      Tänään aamuvirtsasta ClearBlue Digital näytti (11.6. torstaina), Raskaana 1-2 vko:a. Josta pystyy laskemaan siis sujuvasti taaksepäin (max.2 vko?) jos testiä oikein ymmärrän,koska olen hedelmöitynyt, testin mukaan torstaina 28.5.

      Jos tämä testi siis antaa näinkin tarkan tuloksen kun tein sen aamuvirtsasta, olen melko varma että siittiösolut lauantailta 23.5.ei enää torstaina eläneet, joten tämä yhdenyön juttu olisi siis isä lapselle... En kaipaa haukkuja vaan haluan vain kertoa.
      Olisiko se näin helppoa tietää koska hedelmöittyminen oli???

      Huhhhui kun alkaa jännittää. Emme siis miesystäväni kanssa ole kovinkaan kauaa seurustelleet ja paljon kommervenkkeja edessä ja takana,mutta tätä lasta olen kaivannut jo kauan. Siksi en harkitse edes aborttia vaikka tilanne on nyt tämä (kaksi vaihtoehtoa isäksi)... :/

    • Anonyymi

      Täällä näytti 1-2 ja rv 5+2 joten ei kyllä ihan nappiin mennyt tällä testillä ellei ole tapahtunut myöhäinen hedelmöittyminen. Joka tapauksessa meni kyllä uskottavuus tähän testii.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1809
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      76
      1592
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe