Maito ja viljat

kuin tulessa

Olen jollakin tavalla herkkä viljoille, perusviljojen lisäksi oireita aiheuttavat ainakin speltti ja tattari. Saan vehnästä mm. pakohaavoja, kovaa turvotusta ja mahakipuja. Käsien iho kuivuu kovaksi koppuraksi. Viime aikoina tämä on pahentunut mielestäni ja olen huomaavinani oireita myös pähkinöistä, mantelista ja siemenistä (ainakin auringonkukansiemenet).

Toinen raskauteni laukaisi viljaherkkyyden lisäksi jonkinlaisen maitoherkkyyden. Pitkään pystyin syömään juustoja ja voita, mutta kun pidin jonkin aikaa taukoa kaikesta maidosta, olen alkanut saada aina vain rajumpia oireita. Oireita aiheuttavat myös laktoosittomat ja hyla-tuotteet. Oireina mahavaivat, jotka saattavat kestää 2 - 3 päivää maitotuotteen nauttimisesta. Kokeilin eilen pitkästä aikaa syödä kermaa sisältävää ruokaa ja nyt käteni ovat kuin tulessa, iho on kuivaa ja koppuraista, arpien näköisiä viiruja sekä haavaumia pitkin sormia. Ihottuma on levinnyt kämmenistä käsivarsiin asti. Kasvoissa ei näy mitään mutta iho tuntuu herkemmältä, kuyin olisi vereslihalla.

Voiko nuo uudetkin oireet olla maidosta? Ei mahavaivatkaan kivoja ole, mutta tämä tuntuu kamalalta! Viljat ovat jo pannassa ja jos maito tekee tällaista, ruokavalio näyttää aika suppealta... Miten voi olla, että aikuisiällä (olen 28) alan saada tällaisia oireita?

3

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bakteerit! Ne hyvät.

      sivu1/2
      ""............jatkuu. Kahden tärkeimmän probiootti-bakteerin:
      1.(1.) Lactobacillus asidophilus ja
      2.(3.) Bifidobacterium luonnollisin saantilähde on lehmän raakamaito (=käsittelemätön maito).

      Mutta mihin ovat kadonneet hyvät/tarpeelliset Probiootti bakteerit vuosien saatossa:
      - Ennen vanhaan juotiin vasta lypsettyä lehmän raakamaitoa, jossa oli tärkeimmät Probiootti bakteerit Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium. Eikä silloin sairasteltu niin valtavasti kuin nykyisin, ei ollut allergioita, eikä ollut vatsa, eli suolisto sekaisin, jne.
      - Olette varmaankin kuulleet tämän mystisen lauseen, jonka on esittänyt laktoosi-intoleranssia tai migreeniä sairastava henkilö:
      “Kun käyn hakemassa suoraan maatilalta lehmän raakamaitoa niin voin juoda sitä ongelmitta, mutta kun ostan kaupasta meijeriltä tullutta maitoa, niin laktoosi- ja migreeni-ongelmat alkavat heti”.
      Eli syy mm laktoosi-intoleranssi- ja migreeni-ongelmiin on Probiootti bakteereiden puutteessa!

      Herää kysymys:
      - Mihin tarpeelliset Probiootti bakteerit sitten katoaa?

      Vastaus on yksinkertainen ja löytyy 1970-1980 luvuilta lähtien:
      - Vasta lypsetty raakamaito sisältää 2-tärkeintä Probiootti bakteeria 1.(1.)L-a ja 2.(3.)Bif.), jotka kuolevat kuumennettaessa maito yli 50 C-asteen(=pastörointi meijerillä) ja jäljelle jää vain rasvaan sitoutuneet Probiootti-bakteerit.

      Huom! Raakamaidon kaupallisessa käsittelyssä raakamaidon pastörointi on välttämätöntä - poislukien suoraan maatilalta myytävä raakamaito! Mutta meijerien suorittama homogenointi (=probiootti bakteereita suojaavien rasvapallojen pilkkominen) on täysin turha-tarpeeton toimenpide! Kun maidossa oleva rasva pilkotaan, niin rasva ei enää suojaa probiootti bakteereita. Pilkottuun rasvaan sitoutuneet Prob.bakteerit kuolevat kuumennettaessa yli 50 C-asteen ja viimeistään mahahappojen vaikutuksesta, jolloin ohutsuoleen päätyy ainoastaan kuolleita Prob.bakteereita joista ei kuolleina ole hyötyä - ainoastaan elävistä Prob.bakteereista on hyötyä!

      Ja silloin kun raakamaito pastöroidaan ja siitä poistetaan kaikki Prob.bakteereita suojaava rasva, niin tällaisessa maidossa ei voi olla Prob.bakteereita, jolloin ainoaksi keinoksi jää palauttaa po Probiootti bakteerit limakalvoille syöden (Prob.jauhe/jauhekapseli) näitä riittävästi! 3-tärkeimmän Probiootti bakteerin saantisuositus on 3×2-miljardia bakteeria/vrk muut Probiootti-bakteerit joita Prob.tuote saa sisältää:
      1.(1.)Lactobacillus asidophilus - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
      2.(2.)Lactobacillus bulgaricus - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
      3.(7.)Bifidobacterium - jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
      - Joita on yhteensä saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3×1(suositus on 3×2)-miljardia bakteeria/vrk muut Probiootit => joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa.
      Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
      1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
      2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP on alle 12) limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella “antibiootti-kuuri lla”!

      Huom! Ylläolevat bakteeriohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kyseessä ei olisikaan allamainittu(B.) kvht-altistus! Jatkuu linkissä............
      >Klikkaa:
      http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-kadonneiden-elamaa-yllapitavien-probiootti-bakteerienmhb-arvoitus-ja-homeiden-antibiootti/

    • viljat myrkkyä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5484
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      21
      2440
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      50
      1674
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1297
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe