Hotelli Palm Paradise

Alissa

Onko kellän kokemuksia kyseisestä hotellista? Netistä en ole lköytänyt kenenkään kokemuksia tai muutakaan tietoa, ja olisi mukava kuulla minkälainen paikka kyseessä. Helmikuussa olisi lähtö, ja ankara matkakuume jo, tuntuu ettei aika kulu millään! ;)

31

789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niusu

      Voipi olla myöhäistä vastata, mutta olimme bungalowissa pari vuotta sitten ja voin lämpimästi paikkaa suositella. Siistiä ja ystävällinen palvelu. Rantaan matkaa, mutta kävellenkin pääsee ja ilmainen bussikuljetus on :)

    • Tupu

      kuvia kaipaan minäkin keskiviikkona olis lähtö eikä mistään löydy kuvia nimenomaan bungaloveista..... Eikä muuten konetyyppiäkään kuten yleensä kaikilla matkanjärjestäjillä on, istutaanko siellä kuin sillit tynnyrissä ;(

    • palmparadise

      matka varattu joulukuun loppuun..olis kiva kuulla kommentteja kyseisestä hotellista.. enää näytti olevan 4kpl bungalow huoneita vapaana..

    • palmparadise

      kukaan????

    • Sanje-98

      Sinne olis meilläkin tarkoitus tammikuussa -13 lähtee. Bungalovi varattuna, onkohan hyvä paikka...? Kuvia löytyy jonkin verran, mut olisko kellään lähiajoilta kokemuksia kyseisestä hotellista/bungaloveista?

    • alissa2

      On todella kiva hotelli. Olimme siellä viime talvena. Aavistuksen kaukana keskustasta mutta tuktukit kulkee, eivätkä ole kalliita.

      • `palmparadise

        Oliko aamupala millainen? saako allaspyyhkeitä ottaa rannalle mukaan vai täytyykö olla oma pyyhe?


      • reissuun
        `palmparadise kirjoitti:

        Oliko aamupala millainen? saako allaspyyhkeitä ottaa rannalle mukaan vai täytyykö olla oma pyyhe?

        ensi lauantaina suuntana kyseinen hotelli :) etenkin poikaystävää kiinnostaa millainen on hotellin "kuntosali".. sittenpähän näkee!


      • palmparadise
        `palmparadise kirjoitti:

        Oliko aamupala millainen? saako allaspyyhkeitä ottaa rannalle mukaan vai täytyykö olla oma pyyhe?

        kertokaahan joku


    • pian lähtevä

      Kertokaahan nyt joku lisää tietoa hotellista

      • täällä just!

        täällä justiin hotellissa makoilen ja tykkään! oikein mukava, tarpeeksi pieni ja rauhallisella paikalla. aamiainen on maukas ja palvelu hyvää! mukavia muutenkin nää thaimaalaiset. :) kuntosali on parempi kuin kuvien perusteella luultiin.. ainoa miinus on se että saatiin tasan kahtena päivänä lämmintä vettä suihkussa. mut mitäs pienistä. ja kaikki bussikuskit ei oikein taho tietää missä hotelli sijaitsee..


      • palmparadise
        täällä just! kirjoitti:

        täällä justiin hotellissa makoilen ja tykkään! oikein mukava, tarpeeksi pieni ja rauhallisella paikalla. aamiainen on maukas ja palvelu hyvää! mukavia muutenkin nää thaimaalaiset. :) kuntosali on parempi kuin kuvien perusteella luultiin.. ainoa miinus on se että saatiin tasan kahtena päivänä lämmintä vettä suihkussa. mut mitäs pienistä. ja kaikki bussikuskit ei oikein taho tietää missä hotelli sijaitsee..

        saako hotellilta pyyhkeet myös rannalle?


    • tranan

      uppaan tämän ketjun, löytyykö tuoreempia kokemuksia?
      helmikuussa lähtö.

      • joulukuussa siellä

        Ja pyyhkeistä en tiedä kun meillä oli aina ranalla omat isot pyyhkeet mukana. Oli sitten mukava käydä huuhtomassa suolat iholta ja kääriytyä hotellin valkoisiin pyyhkeisiin. :) kannattaa toki kysyä.


    • suvizu

      Onko vielä kokemuksia, erityisesti aamupala, allas, huoneet? Tämä hotelli harkinnassa!

    • Timo S

      Sinne kans matka varattuna vuoden päähän, mua kans kiinnostaa mm. aamupala?

    • ei enää ikinä

      Juuri thaimaan lämmöstä palanneena voin kertoa että tämä hotelli ei todellakaan vastannut odotuksiamme! Maksettiin tosiaan pikkusen lisää hintaa, että päästäisi kuvien mukaan viihtyisän oloiseen bungalowiin. Bungalow oli kyllä kaikkea muuta kuin viihtyisä, heti oven avauduttua sisältä löyhähti vanhan mummonmökin ja homeen sekainen löyhkä eikä ihme, sillä mesta oli aivan homeessa..... Laminaatti irvisti oven edessä( imenyt siis kohtalaisesti vettä, että laminaatti noin käyttäytyy). vessa oli aivan törkeässä kunnossa, kaakelit likaisia ja välit homeessa, katto oli suihkun kohdalta mustahomeen peitossa sekä pytyn raunassa olevissa kaakeleissa vihreää "levää" . Siinä sitten kun mentiin hotellin ravintolaan syömään ja odoteltiin oppaan tuloa tarkistamaan bungalowin kunto, lyötiin viimeinen naula arkkuun.... pöytiä ei vissiin kukaan ollut pyyhkinyt edellisten asiakkaiden jälkeen, oli sen verran murusia ja muuta töhnää täynnä. Kaiken kukkuraksi juomalasit olivat likaiset ja meillä yhdessä lasissa uiskenteli iloisesti muurahainenkin.... Juotiinpa sitten vedet ihan vaan pullosta. Opas se sitten totesiki myöhemmin myös meidän bungalowin kelvottomaksi, sillä siellä oli todellakin sitä hometta.... Luojan kiitos saatiin siirto toiseen hotelliin joka oli myöskin arvosteltu kolmella tähdellä. Tämä palm paradise ei kyllä ikipäivänä ollut sitä tasoa, tosin, paha sanoa millaisia ne päärakennuksen huoneet olisi ollut.

      • huhhuh

        Olemme juuri tällä hetkellä tässä kyseisessä hotellissa ja olemme samaa mieltä ettei hotelli täysin vastaa odotuksiamme .

        Meillä on huone päärakennuksessa ja huone on ok, erittäin tilava ja siisti.
        Mutta aamupalalle mentäessä kun on vielä ollut tunti aikaa niin kaikki ruuat on ollut loppu eikä lisää ole tuotu vaikka ihmiset seilaavat tyhjien lautasien kanssa , myöskään kahvia ei ollut eikä tullut lisää

        Kaiken huipuksi pihalla ja ruokailupaikan katolla seilaa rottia jotka kiipeävät palmua pitkin ylös ja näinollen illalla ja yöllä alkaa melkoinen rottaralli

        Emme tulevaisuuessa palaa tähän hotelliin emmekä suosittele muillekaan


    • Timo S

      Apua, mukava kuulla kun sinne ollaan menossa.. kai se on jo vuoden kuluttua mädäntynyt koko paikka. On kokemuksia muistakin hotelleista Ao Nangissa ja on ollut kyllä ihan ok paikkoja vaikka saman tasoisista kyse. On kyllä outoa kun kerran paikka rakennettukin 2010, vanhemmatkin on ollut hyvässä kunnossa siellä. Huoh.. No riittää että saa katon pään päälle jos sellaisia siellä vielä vuoden päästä on..

    • suvizu

      Siis mitä ihmettä, miten tuollainen hotelli voi sitten olla Finnmatkoillakin käytössä?? Meilläk varattu ko hetlli maaliskuulle!! Voi ei, vielä voisi kyllä perua ja vaihtaa toiseen ilamn maksuja..

      • siembre1

        olin palmissa 2012 maaliskuussa.luettuani viesti ketjua,ajattelin kanssa kertoa oman näkemykseni.hinta ja laatu suht kohillaan silloin,tän päivän tilannetta en tiedä.
        minulla oli bunkalovi siellä uima-altaan alapuolella ihan ok.ainoa nekatiivinen oli kylpy/vessa.kylppäriammeessa joka aamu muurahaisia(suihkulla sai eliminoitua).
        maaliskuun lopussa siellä jo melko kuuma.
        aurinko lämmitti kyseisen tilan tukalan kuumaksi joka ei jäähtynyt yölläkään.siivous mielestäni ok(en ole pikku-tarkka).sähköt toimii avaimen-perällä.eli sähkö/ilmastointi sammuu kun poistut.mutta kannatta laittaa lukiaan esim:pahvi jossa alumiinia esim monessa laatu whisky tai konjakki pullojen laatikoista on riittävästi.joten pahvi lukiaan,niin ilmastointi pysyy päällä.
        aamupala silloin oli ihan riittävä,ja moni puolinen.
        negatiivinen kokemus oli uima-allas tosi matala.joka lämpeni päivän mittaan liian lämpimäksi.ja välillä kloori-laitteisto ei toiminut,eli altaaseen kasvaa vihreää levää.
        puhtaat allas-pyyhkeet sai joka aamu vein myös rannalle.
        altaalle tarjoilu hankalaa (heitä ajatellen).kierreportaat... mutta toimi hyvin kuitenkin.
        niin ja vielä siitä ns:rotta rallista bungalovini katolla iltaisin oli jotain liikettä,en tiedä mitä.en nähnyt rottia ja ei se minua haitannut...
        yhteenveto olen ollut krabilla nyt 7 kertaa eri hotelleissa.ei ehkä paras mutta hinta/laatu kohillaan..hauskaa lomaa teille kun menette..
        itse menen taas maaliskuun lopulla sinne....


      • huhhuh1

        Taalla hotellilla on nyt tilanne muuttunut taysin.
        aamupalat ja muut systeemit toimivat kuten pitaakin ja rottaongelma on hoidettu asiaan kuuluvalla tavalla. Eli ei enaa mitaan valittamista.
        olemme erittain tyytyvaisia finnmatkojen toimintaan !!


    • krabi1

      Aamupalan sisältö kiinnostaa tarkemmin, onko esim munia, hedelmiä, lämpimiä ruokia?? Pärjääjö sillä pitkälle, se olisi tärkeä meille. Kertomukset kuulostavat melko hurjilta, meillä tuo hotelli jo varattuna maaliskuulle..!!

    • Timo S

      Tulimme siihen tulokseen että vaihdoimme hotellia, vaikka oliskin parantunut tilanne niin silti...Saa sitten odotella lomaa suht rauhallisin mielein, varaamastamme hotellista ei ollut paljoakaan negatiivisia kommentteja netissä..

    • karci

      kertokaa aamupalasta!!

      • omeletti2

        Aamupala on todella hyva. On montaa sorttia lamminta ruokaa , munakkaita ym. Todella monipuolinen ja tayttava aamupala kaikinpuolin , jaksaa pitkalle iltapaivaan!!


    • karci

      Kiitos, entä hedelmiä?? Jee! Onko muuta kommenttia?
      6 viikkoa lomaan!!

    • ana.

      aamupala maittava, paljon tarjolla lämpimistä ruuista ja leivistä muroihin ja hedelmiin. sillä jaksoi todella pitkään!

      hotellin puolella olleessa huoneessamme oli siistiä, ja huone oli erittäin tilava.
      siivous pelasi joka päivä, ja aina oli tuotu vesipulloja ja kylpytarvikkeita lisää.

      henkilökunta ei kovin hyvää englantia puhu, mutta perusasioissa heidän kanssaan pärjäsi kuitenkin hyvin.

      allasalue siisti ja rauhallinen, kuntosalikin ok, yllättävän hyvä odotuksiimme nähden.

      me ainakin nautimme!

    • Äitee1

      Käytiinpä ko. hotellissa. Oli todella kiva asua bungalowissa ja omistaa yhteinen terassi kavereiden kanssa. Ammeen päällä on lasikatto ja siellä saattaa olla roskia. Tuossa joku aiemmin valitti mustasta katosta:) Meillä oli kaksi kotioravaa puissa ja juoksentelivat myös katolla. Ei siellä mitään rottia ollut:)Aamupala ok ja ihan siis mukava ja rauhallinen paikka. Olen kiertänyt Thaimaata ja nähnyt monta muutakin hotellia ja mielellään tuonne palaisin

      • rottakammo

        Tosi hyvä, että rotat on saatu häädettyä hotellilta! Nythän tuohon hotelliin voisi mennä uudestaankin :))


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe