Miten Sukari ilkeää?

tositeevee?

Liikemies, Maskun kalusteketju ja Ideaparkin omistaja Toivo Sukarista kertova teeveesarja alkoi tällä viikolla. Tässä linkki tiedoksi:

http://www.mtv3.fi/sukari/

Ekassa osassa Topia kuvattiin epäliikemiesmäisessä asumismuodossaan heräämässä; hän asuu nyt vanhusten hoivatalossa kaksiossa! Missä on miehen entinen hulppea iso merenrantatalo -entisellä vaimollako? Mies esiintyi estottomasti ohjelmassa, kun oli menossa hammaslääkäriin, meni oksentamaan valtatien reunalle, lähti kesken hammaslääkärituolissa olemisen kauhuissaan vessaan karkuun peläten hammashoitoa ja soitti henkistä tukea saadakseen siitäkin yritysvalmentajalleen!

Onko Topi seonnut? Onko mies enää kunnossa johtaakseen firmojaan? Vaikutti siltä ettei oikein ole mukana, poikansa ja talousjohtaja selvästi johtavat firmoja.

Aika moinen reality-tv-sarja, sanon vaan. Mitähän seuraavassa jaksossa tuleekaan?

5 kommenttia

Vastaukset

 • mullekin tul mieleen, onko jo dementoitunut tai jotain.

 • Sukarilla kauppa ei ehkä käy hyvin. Aivan feikku juttu. Realityn kanssa sarjalla ei ole mitään tekemistä vaan sarja on MAINOS. Se, et mukaan on saatu syyttömiä uhreja voi johtua julkisuus adiktista. Suomalaisia pidetään täysin aivottomina, kun moista moskaa ees tehdään. Valitettavasti tämä samainen kanava on harrastanut samaa ohjelma tarjontaa pitkään. Pistäs kiinni "maksu" kanavat ja panostas laatuun tai sulkis tämän ilmasen kanavan kokonaan. Silloin, kun diga shitti ei ollut oli ohjelmien taso selkeesti parempi, kun oli pakko kilpailla myös laadulla. Onneksi ei oo pakko kattoa!

  • "Realityn kanssa sarjalla ei ole mitään tekemistä vaan sarja on MAINOS. "

   Olen niin samaa mieltä.... sama koskee myös keskisen kyläkaupasta tehtyä sarjaa.

   Itse en omaa aikaani tuhlaa moista shittiä katsomalla. Tuurista tehtyä ohjelmaa katsoin noin 5min ja pelin henki tuli heti esille .. pelkkää typerää mainosta.

   Tollot ihmiset ostavat mitääntekemätöntä rihkamaa ja romua, sitten luulevat olevansa jotakin päästessään mainostamaan keskisen rihkamatoria.

   Tätä toista en ole viitsinyt katsoa hetkeäkään .


 • TOPI ON SEONNUT

 • On aika surullinen tapaus. Kuluttava elämäntyyli on vienyt siihen pisteeseen että kykenee vain toistelemaan perässä mitä toiset sanoo.

  Burn out, ero, nais seikkailut ja masennus tekee tuollaiseksi. Tiedän kokemuksesta.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.