Miten Sukari ilkeää?

tositeevee?

Liikemies, Maskun kalusteketju ja Ideaparkin omistaja Toivo Sukarista kertova teeveesarja alkoi tällä viikolla. Tässä linkki tiedoksi:

http://www.mtv3.fi/sukari/

Ekassa osassa Topia kuvattiin epäliikemiesmäisessä asumismuodossaan heräämässä; hän asuu nyt vanhusten hoivatalossa kaksiossa! Missä on miehen entinen hulppea iso merenrantatalo -entisellä vaimollako? Mies esiintyi estottomasti ohjelmassa, kun oli menossa hammaslääkäriin, meni oksentamaan valtatien reunalle, lähti kesken hammaslääkärituolissa olemisen kauhuissaan vessaan karkuun peläten hammashoitoa ja soitti henkistä tukea saadakseen siitäkin yritysvalmentajalleen!

Onko Topi seonnut? Onko mies enää kunnossa johtaakseen firmojaan? Vaikutti siltä ettei oikein ole mukana, poikansa ja talousjohtaja selvästi johtavat firmoja.

Aika moinen reality-tv-sarja, sanon vaan. Mitähän seuraavassa jaksossa tuleekaan?

9

866

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 56gh

   mullekin tul mieleen, onko jo dementoitunut tai jotain.

   • Anonyymi

    Pönttö se on jo tarvitsis edunvalvojan itselleen.


  • missä laatu?

   Sukarilla kauppa ei ehkä käy hyvin. Aivan feikku juttu. Realityn kanssa sarjalla ei ole mitään tekemistä vaan sarja on MAINOS. Se, et mukaan on saatu syyttömiä uhreja voi johtua julkisuus adiktista. Suomalaisia pidetään täysin aivottomina, kun moista moskaa ees tehdään. Valitettavasti tämä samainen kanava on harrastanut samaa ohjelma tarjontaa pitkään. Pistäs kiinni "maksu" kanavat ja panostas laatuun tai sulkis tämän ilmasen kanavan kokonaan. Silloin, kun diga shitti ei ollut oli ohjelmien taso selkeesti parempi, kun oli pakko kilpailla myös laadulla. Onneksi ei oo pakko kattoa!

   • ei typerys!

    "Realityn kanssa sarjalla ei ole mitään tekemistä vaan sarja on MAINOS. "

    Olen niin samaa mieltä.... sama koskee myös keskisen kyläkaupasta tehtyä sarjaa.

    Itse en omaa aikaani tuhlaa moista shittiä katsomalla. Tuurista tehtyä ohjelmaa katsoin noin 5min ja pelin henki tuli heti esille .. pelkkää typerää mainosta.

    Tollot ihmiset ostavat mitääntekemätöntä rihkamaa ja romua, sitten luulevat olevansa jotakin päästessään mainostamaan keskisen rihkamatoria.

    Tätä toista en ole viitsinyt katsoa hetkeäkään .


  • JK

   TOPI ON SEONNUT

  • samis..

   On aika surullinen tapaus. Kuluttava elämäntyyli on vienyt siihen pisteeseen että kykenee vain toistelemaan perässä mitä toiset sanoo.

   Burn out, ero, nais seikkailut ja masennus tekee tuollaiseksi. Tiedän kokemuksesta.

  • Anonyymi

   Ukko sekaisin! Vanhus jo on kuitenki harmittaa omaisten puolesta häpeävät varmaankin.🤔

   • Anonyymi

    Kun on paljon rahaa ja on kokenut moneen kertaan kaiken minkä rahalla voi ostaa, tulee tarve maadoittaa kokemuksiaan. Tosiystävät öyrikkailla on harvassa. Päällisin puolin ökyrikkaiden omien elämien repostelemisessa ei näytä olevan mitään järkeä, mutta totuus on että nämä elämän sisältönsä ja tarkoituksensa hukanneet tarvitsevat edes yhden joka kuuntelijan ja pönkittäjän. Esimerkiksi loma Espanajan residenssissä ei tunnu enää yhtään miltään, ellei lomanviettoa saa raportoitua 7-lehdelle. Toimittaja sitten (työnsä vuoksi) myötäilee ja toteaa moneen kertaan kuinka ökyn elämä on ihanaa, vaikka öky itse kokee elämänsä sisältököyhäksi kaikista tekemisistä huolimatta.


  • Anonyymi

   heheheheheheheee.......................................!!!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   1258
  2. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   491
   1232
  3. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   247
   1182
  4. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1164
  5. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   64
   1129
  6. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   384
   944
  7. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   901
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   107
   846
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   837
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   760
  Aihe