Häpeän ex miestäni

ihmehyypiö

SAmalla häpeän itseänikin. MIten ihmeessä saatoinkin rakastua tuollaiseen petturiin. Hälle nauraa nytkin kaikki jotka hänet tuntee. On kuuleman kihahatanut k___n päähän.

6

402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AchmedDeadTerrorist

      pettäjät ja petturit ovat kurjia ihmisiä. se on jotain että ihminen on hyvin epäkypsä kaikilla tavoin vielä.
      mä olen kuitenkin aivan varma siitä että itse he kärsivät siitä kaikkein eniten itse sillä sellainen petturuus mustaa sielun täysin jonka kanssa kuitenkin joutuu elämään sitten lopunelämäänsä.
      ei sellainen ihminen joka on täynnä kurjia tekoja toisille kykene rakastamaan aidosti ketään koskaan ollenkaan. niin kauan se jatkuu kunnes on ymmärtänyt todella syntinsä ja hyvittänyt ne. tehnyt totaalisen elämänmuutoksen.
      se tietysti vaatii ensin ymmärrystä ja tajuamista että on edes tajunnut niin toisille tehneensä ja sitten sen myöntäminen itselleen ja toisille.
      sen jälkeen se vaatii pitkää katumusta ja kaikkien kurjien tekojen hyvittämistä tai ainakin sen yrittämistä kaikin mahdollisin keinoin.
      otan osaa. mutta jos petturiin tutustuu niin kyllä pettureista on yleensä ne petturin merkit ilmassa hyvin nopeasti jos vaan pitää silmänsä auki ja korvat höröllä. käytös sen kertoo se on ihan varma. eikä petturiin siksi pitäskään rakastua koska eihän sellaisessa ihmisessä joka ei kohtele hyvin pitäskään olla mitään rakastettavaa. ihmisissähän pitäs rakastua hyviin puoliin eikä kurjiin. jos ihminen on kurja ja silti sellaiseen kurjaan tyyppiin muka rakastuu ei rakkaus ole varmasti aitoa, vaan jotain muuta. aito rakkaus perustuu aitoon välittämiseen ja toisen hyvin kohteluun aina. että haluaa toiselle parasta ja toimii myös siten. aito rakkaus saa jokaisen meistä ylittämään itsensä ja halun olla parempi ihminen. otan osaa, pääset varmasti yli petturistasi kun mietit sitä hänen petturuuttaan ja epäkypsyyttään. jos kerran on petturi on yleensä aina.
      tuskin kukaan sellaista petturia elämäänsä kaipaa joka jälleen pahoittaisi mielen ennenmin tai myöhemmin pettämällä tavalla tai toisella koska hän ei aidosti kykene rakastamaan niin niinhän siinä kävisi taas uudestaan.
      joten olet varmasti onnellisempi ilman ei epäilystäkään.
      ota se kokemuksesi tärkeänä oppina siten vastaan.
      olet onnekas jos opit etkä toista virhettä enää, silloin ei kokemus mennyt hukkaan vaan siitä tuli arvokas sinulle, teki sinusta paremman ihmisen.
      tsemppiä

      • H.K

        Niin, facit i hand, jos olisin tiennyt silloin sen mitä tiedän nyt niin ei tuo ihminen olisi edes saanut mahdollisuutta.
        Minun elämänkatsomus ja moraalini on aivan toista luokkaa kuin hänen
        Hän vain osasi olla niin hurmaava ja olin kai hänelle jonkinlainen trofé joka hänen piti saada. Teki työtä vuosia voittaakseen luottamukseni ja sitten ei arvostanutkaan.

        Minua hävettää että olin kuitenkin niin höynättävissä.


    • Exnainen_hävettää

      Häpeän ex-naistani, en oikein koskaan kehdannut olla hänen kanssaan missään julkisesti, kiva tyyppi luonteeltaan, mutta ei kovin nätti.

    • ihmehyypiö

      Kauneus on katsojan silmissä rukasi exäni sanoa

    • TurkuTurku

      Häpeän ex tyttöystävääni, kerroin hänelle joskus että olisi tykänyt hänestä yli kaiken ja hän on se paras.. Lisäksi kerroin ja uskottelin että olisin kaikille kertonut hänestä kaikille..... en kertonut juuri kenellekään enkä tunnustanut että chillasin & panin vain häntä. Teatteria siinä missä 1,5v etsin uutta ja parempaa, enkä ole edes pahoillani siitä hehehee :)

    • jk

      niinkö

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4873
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2310
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1156
    Aihe