Suhteen hiipuminen

Huonossa suhteessa

Olen siis parisuhteessa elävä alle kolmekymppinen mies. Tänne päädyin kirjottelemaan, enpä olis ite ikinä uskonut. Asiat on vaan nyt jääny vaivaamaan ja tuntuu ettei oikeen koskaan saa irti keskustelemalla sitä mitä yrittää. Lähdin kirjoittelemaan aiheesta joka liittyy parisuhteeseen ja jos vastaavia löytyy niin olis ihan kiva jakaa kokemuksia/mielipiteitä.

Oon seurustellut noin puoli vuotta itseäni muutaman vuoden nuoremman naisen kanssa. Kaikki alkoi vähän vahingossa kesähuuman yhteydessä. Kumpikaan ei alussa odottanut siitä seuraavan mitään suurempaa mutt niin vain on edetty alkukesän, syksyn ja talven kautta tänne asti.
Muutamat ekat kuukaudet meni ihan toisillemme luvatessa että muihin ei kosketa ja ollaan uskollisia. Asiat eteni ja jossain vaiheessa jo seurusteltiin, Missään vaiheessa ei yhteen muutettu vaikka siitä ollaankin puhuttu jonkin verran.
Kaikki tuntui olevan hyvin ekat 3-4kk. Molemminpuolinen luottamus oli tietääkseni kunnossa. Soiteltiin päivisin, lähetettiin viestejä,oltiin sopivan mustasukkasia molemmat ja kyseltiin päivän tapahtumia muulloinkin kuin illalla nukkumaanmennessä. Arvostettiin toisiamme.
Jossain vaiheessa kaikki muuttui. Toki ihan perus parisuhderiitoja ja sopimisia on ollut alusta lähtien mutta ne on aikasemmin ollu harvassa eikä ne tietääkseni missään vaiheessa aiheuttanu katkeruutta kummankaan puolelta. Pari kertaa "erottiinkin" mutta palattiin nopeasti yhteisymmärryksessä takaisin. Itellä on ollut muutaman vuoden tauko seurusteluissa mutta en ajattele sen vaikuttavan omaan läsnäoloon ja toisen välittämiseen kovinkaan paljon, päinvastoin.
Nykyään kaikki asiat kääntyy riitelyksi, pienistäkin asioista. Kumppanilla päivät menee vuoristorataa. Ensin on täydellinen päivä ja heti seuraava on kaikkea muuta vaikka olisin kuinka kiva. Kerroin suhteen alkuajoista jolloin mietittiin yhdessä tulevaa, läheisyyttä ja lämpöä riitti niin olohuoneessa kuin makkarissakin eikä sitä pahemmin tarvinnu pyytää eli se tuntui luonnolliselta kaikinpuolin. Suurimmaksi osaksi kaikki on aikasemmin tuntunut hyvältä. Tiedän että rakastan tätä tyttöä, oon vaan tajunnu sen kai liian myöhään..?

Tän hetkinen tilanne on kaiken vastakohta. Ainoa läheisyys on nukkumaanmennessä se että kainaloon tullaan nukkumaan ja ei välttämättä edes sitä. Kaikki makuuhuoneessa tapahtunut on jääny kokonaan pois ja sitä on kestänyt parin kuukauden verran. Ruokaa ja muita perusjuttuja tehdään entiseen malliin, viestitellään ja soitellaan mutta se ei oo enää samanlaista. Lisäksi sain kuulla että tällä kyseenomaisella tapauksella on deittisivustolla profiili jossa käy aina välillä lukemassa viestejä. Se on kuulemma siltä varalta että pitää olla joku varalla jos hänet jätän. Kaikki perustuu kuulemma siihen että en ole enää samanlainen kuin alussa vaikka tiedän itse sen etten ole ihmisenä muuttunut mihinkään suuntaan.Musta alkaa pikkuhiljaa tulemaan vainoharhainen kun alan epäilemään kaikkea. Aikasemmin ei tarvinnut.
Sata kertaa oon huolissani kyselly että mitkä asiat vaikuttaa enkä itsekään oikeen voi olla enää oma itseni. Ketään muuta ei kuulemma missään vaiheessa ole ollut ja halut mua kohtaan eivät koskaan ole hävinneet minnekään.
Luottamus on tärkeää ja eihän tollanen tapahtumasarja sitä ainakaan paranna. Oliskohan kenelläkään mitää viisasta sanottavaa tällaseen probleemaan? :)

1

399

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tui vaan mieleen

   No mä sanoisin noin niinku maalaisjärkeä käyttäen, että arki on astunut kuvioihin. niin käy joka suhteessa. Alkuhuuma on nimenomaan sitä kiehnäys-pusipusi-seksi-sun kanssas haluan elää elämäni loppuun. Kun suhde arkistuu siitä joko jatketaan että joko haluan elää kanssasi elämäni loppuun tai sitten ei, mutta nuo muut esimerkit jää vähemmälle huomiolle.

   Tosin jos deittiprofiili pidetään varalta auki, niin silloin se tarkoittaa ainakin mielestäni sitä että sinäkin olet varalla. Jos hän ei saa muita niin hänellä on edes joku jonka kanssa olla ja jos taas eroatte niin hänellä on portti jo auki uuteen suhteeseen.
   Sinuna kyllä tuossa tilanteessa miettisin uudemman kerran kannattaako tuollainen varasija-suhde.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kun katsoit mua silmiin

   Niin... Olin ihan rakastunut... Olisin halunnut kertoa sua rakastan.
   Ikävä
   107
   2246
  2. Räjäytän koko Parkanon Tk:n

   Kannattaa varmaan hälyttää jo poliisit.
   Parkano
   20
   2126
  3. Purra vaatii koko itärajaa kiinni, vihervasemmisto haukkoo henkeään

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000010018060.html Upeaa, isänmaallista toimintaa Riikka Purralta. 70 vuotta vanhat ja
   Maailman menoa
   285
   1751
  4. Stefun tallilla helvetti irti

   kertoo Seven. Sähkölasku maksamatta ja hevoset kituu tallissa kylmissään. Juoma-automaatit ei toimi yms. Martina samaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   1568
  5. Koska olet viimeksi nähnyt

   ihastuksesi? Siis ihan ollut samassa paikassa, ei mitään vilaukselta nopeasti ☺️ Ja kerro myös oletko mies vai nainen?
   Ikävä
   67
   1094
  6. Perusnatsi piti palopuheen Kiovassa

   Kremlissä oltiin tästäkin oikeassa; Ukraina on natsien hallussa.
   Maailman menoa
   255
   1067
  7. Suomen varapääministeri Riikka Purra ei tajua olevansa Venäjän hyödyllinen idiootti.

   Vai tajuaako? Purran blogiteksti, jossa haukutaan niin "ääliöliberaalit" kuin "trollaava lehdistö" on juuri sellaista k
   Maailman menoa
   362
   975
  8. Hyvää yötä halikaveri

   Meenpäs sittenkin vaan nukkumaan. Tai tuskin uni tulee mutta jotain. Halitaan huomenna tai joskus. Ehkä. 💞 T. Itku-i
   Ikävä
   177
   925
  9. Surullinen tarina kulissien takaa

   Palstallahan on kovasti lgbtq-agendoja puolusteltu ja vihalla vastattu kun on epäilty että lapsia ja nuoria houkutellaan
   Sinkut
   125
   925
  10. Sä oot mun toinen puolikas

   Missä oot? Tuu jo..
   Ikävä
   43
   823
  Aihe