Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sudet

wanha$waari

Pöytyän susijahdissa kaadettiin vahingossa kaksi sutta. Siitäkös byrokraatit pillastuivat! Asiaa ruvetaan kuulemma oikein tutkimaan kissojen ja koirien kanssa. Sehän täällä Suomessa on vikana. Jos EU keksii jonkin älyttömyyden kuten susidirektiivin, niin täällä byrokraattiporukka on heti polvillaan ja yrittää panna vielä paremmaksi.

Vaikka me pilkaammekin italialaisia, niin heillä on hieman järkevämpi suhtautuminen direktiiveihin. Tällainen mitätön susijuttu olisi tuskin aiheuttanut siellä tällaista kalabaliikkia.

8

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antaa susien olla

      Kyllä tänne muutama susi mahtuu, pahemmat asiat tapahtuu ihmisten toimesta, kuin metsän eläinten. Menen mielummin keskellä yötä metsään, mutta en kaupungille. Tosi rikolliset saa toimia, kunhan vain yksi susiparka saadaan kiinni.

    • Yksflikka1111

      Kyseessä on törkeä metsästysrikos ja hevosmiesten tietotoimisto tiesi kertoa, että aikovat tappaa alfan jo ajat sitten. Koko porukalta pois luvat ja aseet. Yhteisösakkoja tuntuvasti ja suden ampuneen tulee korvata valtiolle suden arvo, tais olla likimain kymppitonni, lisäksi vankeutta. Metsästysrikoksesta minimi on 4kk ehdollista. Vähintään sen verran pitäisi tulla.

      130 miestä parin suden perässä, on siinä oikein varsinainen tunaripelkurijoukko. Hameet päälle koko sakille!

      • pimeä panta

        "On vaikea uskoa, että kyseessä oli vahinko, Lyytinen toteaa ja lisää, että ainakin vielä syksyllä alfayksilön panta oli aivan oikean värinen." Näin Sami Lyytinen TS 17.1.2012 Siinäpä kommentti!

        Kiitos Turun Sanomille. Annatte meidän lukijoiden oikein poliisin ottamassa värikuvassa ihan läheltä otettuna katsoa pantaa alfasuden kaulassa.
        Näyttäkää tämä sama kuva myös Sami Lyytiselle vielä kerran. Pyytäkää häneltä vielä varmistus, onko hänen yhä edelleen vaikea uskoa... (tämähän ei ole uskonasia)

        Siinä on susi hangessa ja pannan väri nähtävissä lähietäisyydeltä.
        Viekää tämä kuva, sekä 9 vastaavaa ilman pantaa olevaa susikuvaa 38 metrin etäisyydelle (kuvat oikeaan mittakaavaan). Siitä sitten Lyytisen tehtävänä on osoittaa se "vielä syksyllä oikean värinen ollut panta".
        On osuttava oikeaan!

        Kiitos Turun Sanomille.


    • ONSE VAHINKO

      metsästäjille kun käy näitä "VAHINKOJA" hehän ovat alan asiantuntioita.

    • Ei susia

      Täytyy todeta, että laki on niinkuin se luetaan. Jos samaa direktiiviä sovelletaan Eu.ssa miksi Viro voi myöntää 110 kaatoluipaa (50 %) susista ammutaan n. 110 kpl (Virossa on n. 220 sutta) ja Ruotsikin saa tappaa 50 sutta vuodessa.
      Lisäksi Suomen, Ruotsin ja muutaman muun maan metsästäjäliitot kävivät Brysselissä keskustelemassa asianomaisen komissaarin kanssa, ja komissaarin mielipiteen mukaan asia päätetäänkin kansallisesti ! Tämä susien suojelu taitaakin olla ihan kotikutoinen asia.

    • Sussiunakkoon

      Eikös noissa susilaumoissa käy vielä siten, että molempien tai pelkästään toisen alfa-johtajan kuollessa lauma hajoaa. Siinä on sitten ihmettelemistä, kun ilman johtajaa "hukassa" olevat alemman statuksen yksilöt pyörivät kuin ellun kanat ihmisten nurkissa. Vahinkoja sattuu, mutta luulis nyt metsästäjillä olevan semmoiset kiikarit kivääreissä ja malttia ampua varmistettua kohdetta.

      • hukollpv

        Alfa-parihan on kuolematon? Luonnon kiertokulkuun liittyy oleellisena asiana kuolema. Elämä jatkuu siltí muiden osalta. Ihan normaalia. Susi ei seiso kylki kohden ampumarataa aukealla paikalla heijastinliivi päällä odottaen miloin metsätäjän ase on kunnolla kiinni ja kohdistettu männyn kyljessä olevaan ruuvipenkkiin.


    • Kotipihalla

      Nämä valittajat on niitä jotka kattoo kerrostalon yläkerroksen ikkunasta kiikarilla puiston suuntaan jaovat erottavinaan horisontissa metsän alkavan, metsää ja maaseutua eivät ole koskaan kongreetisesti kokeneet. Täällä missä sudet liikkuu on päivärutiinit siten muuttuneet että aina tulee katsottua tarkemmin mitä eläimiä on pihapiirissä kulkenut.Tämänkaltaiseen toimintatapaan vaikuttaa ratkaisevasti mm. se kun aamulla menet ulos ja näet pihavalon loisteessa uudet jäljet tuoreessa lumessa alle 10 m päässä asuntosi sisäänkäynnistä ja toteat ne kahden suden jättämäksi jotka on pyörinyt pihassa ja jatkaneet matkaansa. Tulee siinä outo olo kun koirakin oli illalla asioillaan pihalla yksikseen kuten on koko 9 vuotisen elämänsä ajan tehnyt. Jälkien tullessa pihalle ei suostunut menemään ilman seuraa rappusilta mihenkään vaan pyrki karvat pystyssä takaisin sisälle. Näin se menee meilläpäin muista en tiedä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe