Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

töitä venäjältä

työnteko,,,,,

Harrastan itä matkailua ja suuri kiinnostus Venäjää kohtaan, olen monesti mietttinyt minkalaista oisi olla Venäjällä töissä, tietysti matkailua ja työntekoa ei voi verrata keskenään mutta jos paikalla on jolla tietoa minkalaisia työmahdollisuuksia Venäjällä on? ja minkalaista siellä oisi asua töiden lomassa ni ois kiva kuulla kokemuksia?
tietysti työ Venäjällä ei kuulu ihan tälle palstalle,

8

914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Työtä, työtä, työtä tehdään, jotta siitä leipää saadaan"! Muistatko sen laulun?

      Ajattelin aivan samaa muutamia vuosia sitten. Esitin venäläiselle kaverilleni Petroskoissa, että perustaisimme yhteisen firman, jonka tarkoitus olisi tehdä ns. "euroremontteja" paikallisissa kerrostaloasunnoissa. Ei se ottanut tulta ja nyt se asia meni unholaan.
      Nytkään ei ole liian myöhäistä. Vielä olisi mahdollisuus pienellä pääomalla ja suomalaisilla pienyrityksillä lähteä mukaan.
      Petroskoihin, Pietariin, Moskovaan. Markkinat ovat niin pirun isot, että suomalaiset pienyritykset eivät voi heti vastata kysyntään.

      Jos haluat töihin venäläiseen firmaan, sinun pitää myydä itsesi ammattitaidollasi ja kielitaidollasi. Venäläiset yritykset tarvitsevat ammattiosaajia, mutta siihen liittyy hyvä kielitaito. Englanti ei ole ainut mahdollinen.

      Helpointa on ehkä hakeutua suomalaisiin yrityksiin ja osoittaa niissä Venäjän tuntemus ja kielitaito.
      Nuorimmainen tyttäreni oli juuri työssä harjoittelijana Pietarin pääkonsulaatissa viisumiosastolla kuutisen viikkoa. Ajattelen niin, että aina kannattaa yrittää: Nuorissa on tulevaisuus!!!!

      Muutama vyuosi sitten ajattelin aivan samoin. "Millaista olisi olla
      työssä Venäjällä"? Lopputulos minun osaltani oli se, että olisin sopeutunut hyvin.
      Minä puhun venäjää, mutta opiskelen edelleen venäjää.

      • Puhuuko tyttäresikin venäjää, vai mitä kieltä hän puhui siellä?


    • Työssä....

      Eräs tuttavani oli vastikään suomalaisen firman palveluksessa Venäjällä pitkään rakennustöissä. Kyllä hän viihtyi siellä hyvin. Rakennustyöt eivät ole aina kovin hohdokkaita, joutuu tekemään melkein mitä vaan. Asuminen on vähän sellaista siirtolaisen elämää, mutta siihen pitää vain sopeutua. Kyllä asumiseenkin tottuu, ei se loppujen lopuksi ole sen ihmeellisempää kuin Suomessakaan. Olot ovat vähän heikommat, mutta eipä juuri muuta.
      Joillekin on vaikeampaa pysytellä alkojuomista erossa, houkutus iloiseen elämään on suuri.

      Olen majaillut petroskoissa pitkiä aikoja ja siihen on jo tottunut. Helposti Venäjälläkin saa kontakteja paikallisiin, ihmiset ovat usein vähän uteliaita suhteessaan ulkomaalaisiin, mutta aivan positiivisella tavalla.

    • duunari11

      Minulla on haaveena työntekö Venäjällä ja kielitaitoa löytyy sen verran, että alkuun pääsee ja opiskelen koko ajan lisää. Ainut hankaluushan se on saada kontakteja tahi minkäänlaista yhteyshenkilöä joka mahdollistaisi työnteon Venäjän maalla. Karjalan alueella on tullut seikkailtua monesti ja maan tavat ja kulttuuri on ollut kiinnostuksen kohteena pitkään ja näistä se vasta onkin hyötyä JOS vain pääsisi töihin. Itse tarkoitus ja ei se ole edes mahdollista niin päästä "hyville" palkoille työskennellessä siellä vaan pointtini onkin oppia kieli kunnolla, tutustua paremmin tapoihin/kulttuuriin ja yksinkertaisesti elää tätä nyky elämää Venäjän tapaan. Koulutusta on kiinteistönhoitajasta autokuskiksi ja kaikkea siltä väliltä mutta ei vaan osu kohdalle sellaista henkilöä joka edes sanoisi, että kysyppäs sieltä tai tältä. Jos jollain on esittää "yleismies Jantuselle" linkkiä/vinkkiä mistäpäin vaikka tätä raksapuolen hommaa voisi kysyä niin [email protected] saa laittaa postia.

    • mansikka poikanen

      Duoda duoda.. mene mansikan poimijaksi kesätyöhön venäjän karjalaan...

    • oikeita töitä

      ... edellinen kirjoitti mansikan poiminnasta .. mutta tässä ois lissää
      http://www.job.ru/
      jos osaat venäjää niin ei luulisi olevan vaikeeta löytää oikeita töitä

    • moskovalainen

      Moi kaikkille! Olen venäläinen.
      The main job site is http://www.hh.ru, u find there most of russian and international companies. As about www.job.ru and other sites, i personally don't use it, there are not so much vacancies and some bad unhonest companies oftenly.
      If u don't speak russian, look for job in Moscow, Piter(SPb). If u speak russian, u may choose another regions like Sochi(Olympic Park) or Saha republic

      • Anonyymi

        Hyvä linkki ja toimii edelleen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe