Nimi kuopukselle?

SofiaMaria_86

Tarvitsisin apua nimen päättämisessä kuopukselle. Olemme miehemme kanssa kovin erimieltä nimestä emmekä ole oikein läytäneet sopivaa nimeä vielä maaliskuussa syntyvälle kuopuksellemme. Mieheni on espanjalainen ja itse olen puoliksi ranskalainen joten nimen tulisi olla kansainvälinen emmekä asu Suomessa, mutta olen täällä synnytystä varten jo. Nimen tulisi myös jollain tavalla sopia sisarusten nimiin. Muut lapsemme ovat Felix Edward Alexander, Alexia Isabella Anastasia ja Xenia Arabella Elisabet. Jos lapsi on poika niin nimeksi tulee Max. Ehdotella saisi etunimeä ja toisia nimiä myös pojalle. Mieheni tykkää hirveästi nimestä Calma, mutta minuun se ei oikein uppoa, olemme myös miettineet nimeä Beatrix, mutta jotenkaan se ei säväytä. Kiitos jos etukäteen mahdollisista vastauksista.

15

184

  Vastaukset

  • Nimi Alma lienee Calman toinen kirjoitustapa. Ymmärrettävistä syistä paljon parempi.
   Jos saatte tytön, niin sopisiko nimeksi Maxima?

   • Äksällä
    kirjoitetaan myös nimi Roxana, Aleksanteri Suuren puolison nimi. Ja tietysti Sokrateen paremman puoliskon nimi Xantippa.


  • Ei nyt ainakaan Calmaa, jos on suomalaisia sukulaisia. Calma vääntyy Suomessa Kalmaksi. Ja kalma tarkoittaa sumenkielessä kuolemaa.Vai oliko tää provo?

  • Rosa Carla Eleonora.
   Lydie Daisy Victoria.
   Beatrix Anna Mirelle.

   Joseph Rene Patrick.
   Max Thomas Antonin.

  • Alma on kaunis ja sillä on kiva tarkoituskin.

   Roxana/Roxanne tytölle ja Madox pojalle.

   Roxana Alma Evelina
   Madox Edvin Oliver

  • Xandra
   Xara
   Xatia
   Xena

   Xander
   Jaxon
   Lennox

  • Kiitos kauniista nimiehdotuksista :) Pidämme nimistä Maxima ja Roxana, myös Beatrix voisi toimia hyvillä toisilla nimillä :) Myös Joseph on kiva nimi ja sillä olisi metkityskin, koska se on isäni nimi :) Kun tuosta Calma nimestä kyseltiin, niin mieheni tai lapseni eivät puhu sanaakaan suomea joten nimi vain kalahta minun korvaani :) Toisina nimiä pidän ehdotuksista Alma, Eleonora ja Victoria.

   Mietimme mieheni kanssa jos tämän lapsen nimeäisi meidän vanhempien mukaan siis toisiksi nimeksi eli vanhempani ovat Joseph Maximilian ja Victoria Marie Antoinette, mieheni vanhemmat ovat taas Elias Leonardo ja Aurora Eleonora :) Vielä saa tietenkin ehdotella kauniita nimiä lisää, onhan tässä vielä aikaa päättää :)

   • Taitaa olla nukkeleikki menossa:)


  • Roxana Alma Eleonora

   Roxana Marie Victoria
   Roxana Alma Aurora

   Max Joseph Leonardo
   Max Elias Oliver

  • Joseph Elias Leonardo.

   Beatrix Marie Eleonora.

   Omista kauniista sukunimistänne pyöritellen.

  • Jos kerran itse olet puoliksi suomalainen, niin kiinnostaa kyllä melkoisesti, kumpi vanhemmistasi - Joseph Maximilian vai Victoria Marie Antoinette - on se "suomalainen" vanhempi? Ja mitä tyyppiä kyseisen "suomalaisen" vanhemman sukunimi tai tyttönimi on? Vaikea kuvitella Joseph Maximilian Turakaista tai Victoria Marie Antoinette Möttöstä... Hmm...

  • Maxima Julia Eleonora
   Maxima Julia Antonina

   Max Joseph Vincent
   Max Joseph William

   • Kiitos vielä kauniista ehdotuksista :) Päädyttiin seuraaviin nimiin: Beatrix Aurora Eleonora ja Max Elias Joseph. Ja Lavanderinalle tiedoksi ei isälläni ole suomalaista sukunimeä. Hänen sukunsa ei ole Suomesta lähtöisin, mutta vaarini ja isäni ovat molemmat syntyneet Suomessa, joten isäni on suomalainen minun silmissäni. Ja mitään nukkeleikkiä ole menossa, minun vanhempani vain omat molemmat taustaltaan ulkomaalaisia, eikä äitini ole Suomessa vuotta enempää asunutkaan. Kun taas appivanhempani ovat täysin ulkomaalaisia eivätkä ole koskaan Suomessa käyneet.


   • SofiaMaria_86 kirjoitti:

    Kiitos vielä kauniista ehdotuksista :) Päädyttiin seuraaviin nimiin: Beatrix Aurora Eleonora ja Max Elias Joseph. Ja Lavanderinalle tiedoksi ei isälläni ole suomalaista sukunimeä. Hänen sukunsa ei ole Suomesta lähtöisin, mutta vaarini ja isäni ovat molemmat syntyneet Suomessa, joten isäni on suomalainen minun silmissäni. Ja mitään nukkeleikkiä ole menossa, minun vanhempani vain omat molemmat taustaltaan ulkomaalaisia, eikä äitini ole Suomessa vuotta enempää asunutkaan. Kun taas appivanhempani ovat täysin ulkomaalaisia eivätkä ole koskaan Suomessa käyneet.

    Ja tulit sitten tänne synnyttämään?


  • Pojalle myös olisi ollut myös Jax

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   112
   5709
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   96
   1047
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   924