Kuinka korkea verenpaine sinulla oli kun sait lääkityksen?

kyselijäkyselijäkyse

Eli otsikossa kysymys, kiinnostaa myös minkä ikäinen olit ja kumpaa sukupuolta.

55

16728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 162/55

      Sain lääkityksen (Losartan) verenpaineilla 162/55. Minulla on vaikea aorttaläpän vuoto sydämessä. olen 46-vuotias nainen.

    • 150/70

      Sain lääkityksen 38-vuotiaana vuonna 1994 paineilla 150/70. Syynä oli munuaisten vajaatoiminta, omalla kohdallani diabeettinen nefropatia eli verenpainelääkitys lähinnä munuaistensuojalääkityksenä.

      Ai niin, olen nainen.

      • kiinnostaa tietää

        Mielenkiintoista, eli molemmilla edellisillä vastaajilla on ollut nimenomaan yläpaine koholla mutta alapaine hyvä. Lisää vastauksia!


    • jshgd-ö

      Nainen 36v todettiin kakkostyypin diabeteksesta johtuva verenpaine.
      Alapaine hieman koholla. Ei lääkitystä, liikuntaa ja kasviksia lisännyt, sokerit ja vehnäjauhot pois.

    • verenpaine

      140/100. Olen nainen, 45 v., muuten täysin terve. Asun Jenkeissä, seuraan tätä palstaa mielenkiinnolla, koska olen suomalainen perimältäni ja mielenkiintoista seurata miten hoitokäytännöt jne. toimii Suomessa.

    • excorge

      Olen 38v mies ja erään leikkauksen yhdeydessä mitattiin paineet jotka olivat luokkaa 170/130 ja ne olivat olleen kuulemma pitkään jo korkeat koska jälkiä näkyi ultrassa.
      Nyt syön kahta pilleriä päivässä ja nyt kun tänään viimeksi mittasin niin 120/71

      En ole ikinä tupakoinut,en käytä pahemmin alkoa,ja syön aika normaalisti ja en lisää suolaa ikinä ruokiin jos teen itse.

      • paineita riittää

        Minä sain lääkityksen jo 27-vuotiaana.Paineet olivet:140/90 luokkaa..Nyt monesta lääkkeestä johtuen paineet :170/95 luokkaa
        Että mitä enemmän ikää,sen enemmän paineita.


    • sson1c

      Olin 18-vuotias kun korkea verenpaine huomattiin, se oli silloin jotain 180/100.
      Nyt lääkkeiden ansiosta paineet 130-140/80-90.

    • vanha suikkapää

      Kuntopyörällä 280/130

    • v. paine

      Nainen 40 . Naama rupesi puutumaan. Lääkärissä mitattuna paineet 187/125. Ja ne mitattiin siellä 3 kertaa. Ekaksi jotan jotain lääkettä mitä en muista, ja sitten Losatrix 50mg. Ei vaan auta, joten olen itse, joskus kun on tuntunut pahalta, ottanut 100mg.

    • hipheijakkaa1

      Noin 31v ja nainen,Paineet pari vuotta seurannassa 140/100.Ei aloitettu kuin aloin tosissani kinuta (olin hoikka ja urheilin ja sukurasitus)ja sitten löytivät sydämestä sivuäänen-Sisätautilääkäri aloitti heti lääkityksen ja ihmetteli työterveyden sangen pitkää ja turhaa seurantaa..nyt paineet pysyneet Bisoprolol 5mg Candexetil 4mg tasolla 120/70

    • kjlkjll

      Mies 48v, 200/110, todettiin sattumalta muun lääkärissä käynnin yhteydessä. Samantien lääkitys, nyt paineet 130/80 paikkeilla.

      • Anonyymi

        Minulla yli 200 yläpaine voimakas huimaus. Nyt sydäntä epäillään.


    • suvussa on

      Nainen 53, n. 180/110, löydettiin vahingossa, Losatrix 50 mg aloitettiin, viikon käytön jälkeen paineet 120/78.

    • mysteeridiagnoosi

      190/130 piti olla että sain lääkityksen. Ilmeisesti eivät aiemmin myöntäneet, koska olen nuori ja halusivat välttää medikalisaatiota.

    • nyt yli 40 v.

      Olin alle 30 v. nainen, paineet 202/165, sukurasite.

    • 123456a

      ikä 35, nainen. En saanut lääkitystä paineilla (vastaanotolla mitattuna) 150-180/97-120. Yleislääkäri meinasi kirjoittaa, mutta laittoi sittenkin kuitenkin vielä sisätautilääkärille ekg:n ja verikokeiden jälkeen.

      Sisätautilääkäri laittoi minut kotiin mittarin kera ja totesi vuorokausivaihtelun olevan "tervettä" ja kotipaineet ok, ekg hyvä ja verikokeet ihanteelliset, että ei laita lääkitykselle (liian alhaisia kaliumpitoisuuksia kyllä löydettiin). kehotti myös kieltäytymään liiallisista vastaanottomittauksista ja tarkkailemaan kaliumin saantia.

      niin ja pahoitteluni, että vastasin ketjuun vaikken kuulunutkaan kohderyhmään, tahdon vain muistuttaa kaikkia verenpainelääkitykselle joutuvia ihmisiä tekemään/vaatimaan aina myös kotimittausjakson, jos nyt ei ole hoidon tarpeelle täysin selkeitä syitä.

      (huikeiden verenpainelukemien syyksi todettiin kohdallani vastaanottoverenpaine)

    • jari petri hil..

      oma lääkitys alotettii noin 8v sitten ja olen 38v paineet oli 200/120 p.110 ja silti kesti kax vuotta ennen ku alotettii mitää lääkitystä..onko tehny jo tuhoja ku on tuntemuksiin ja ruumiin lämpö heittelee 35-33 ja tää on tosi t.j

      • Anonyymi

        Nosta kantelu!


    • miesurheilija27 v

      itsellä 27 vuotiaana miehenä. alapaine 70-78 vaihdelle. Yläpaine 125-170 riippuen missä mittaa. Kotona näyttää usein n.130-140 ja lääkärissä helposti vähintään 160-170. Koko elämän urheillu kilpaa. Ja olen huippukunnossa. Ikinä ei ole ollut mitään ongelmia tuon yläpaineen takia. Vaihtelee älyttömästi.. varmaan 10 vuotta sitä itse seuraillu...ei ole koskaan lääkäri edes miettinyt mitään lääkitystä

    • Pertti18
    • Hyötybakteerit

      1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyötybakteereilla tehdään ihmeitä! Hänellä verenpaineet lääkäreiden kauhu: Yläpaineet 125-135/ Alapaineet 95-100, eli lääkkeillä ei pystytä laskemaan vain toista painetta, MUTTA noilla kolmella hyötybakteerilla SE ONNISTUU:

      ............jatkuu.
      Ensin ajattelin, että ei tämä voi olla totta, koska lääketieteen korttipakka menee kerralla uusjakoon ja Lääke-tieteestä tuleekin Terveys-tiedettä. Päätin, että sehän on helppo todistaa:
      -Aloin 9/2006 syömään po limakalvojen kolmea tärkeintä L-a, L-b ja Bif hyöty-bakteeria jatkuvasti n.15 miljardia bakteeria/vrk ja jos olen väärässä, niin siinä menee korkeintaan henki ja jos olen oikeassa, niin tautini paranevat!
      - 3,5 kuukauden kuluttua parani laktoosi-intoleranssi ja migreeni,
      - >>>>>>>4 kuukauden kohdalla tapahtui jo ensimmäinen verenpainelääkityksen(=synteettinen) vähentäminen. Tämä verenpaineen normalisoitumisen nopeus yllätti minut täysin.
      - >>>>>>>8,5 kuukauden kuluttua verenpaineeni normalisoitui kokonaan!
      - >>>>>>>Reilun vuoden kuluttua veriarvoni/rasva-arvoineen olivat normaalit, jolloin lopetin kaikkien synteettisten-lääkkeiden syönnin ja jatkoin ainoastaan L-a, L-b ja Bif bakteerien syöntiä!
      - Sellainen jännä ilmiö tapahtui ja tapahtuu koko ajan: Hiukseni alkoivat tummumaan!
      Eli testasin itse ensin näiden bakteereiden turvallisuuden ennen kuin uskalsin tehdä testejä ulkopuolisilla henkilöillä!
      Potilastesteissä palaute oli 100%.sti positiivista silloin kun Probiootti-bakteerien käytössä ei oltu tehty virheitä!
      Lisäys 29.12.2012:
      Sillä rahamäärällä mikä minulta meni aiemmin vuodessa(!) synteettisiin lääkkeisiin, niin v.2008 jälkeen samalla rahamäärällä olen saanut 2,5 vuoden hyötybakteeri-tuotteet ja mm flunssan sairastin viimeksi reilut 4-vuotta sitten! Jatkuu...........
      Kokonaan linkissä:
      http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/mhb-rankat-bakteeri-kokeet/

      P.S. Yläpaine aikuisella pitää olla alle 140 ja alapaine alle 90 ja paine-eron pitäisi olla yli 40!

    • Tervepäterve! :)

      Olin 21v kun aloitettiin verenpainelääkkeet, paineet olivat ilman lääkkeitä alimmillaan 180/100. Nyt olen kohta 11v syönyt verenpainelääkkeitä.

      Ennen lääkitystä oli muistikatkoksia, tajuttomuuskohtauksia ja jatkuvaa päänsärkyä.

      • Nainen vm51

        Olen nyt 62 v. Lääkitys. 19- vuotiaasta. Alapaine 110-120. Pari kertaa sairaalassakin verenpaineen taka. Toisella kertaa aineet 206/156 kun otettiin sisään.
        Muita sairauksia nivelpsori, SLE, keuhkosarkodoosi, krooninen lymfosiittikoliitti, sjögrenin syndroma, monimuotoinen valoherkkyysihottuma. Munuaiskivet kahdesti olleet, maksa-arvoissa häippää, ihosarkoidoosi, iriittejä.


    • tuu1

      28 v. paineet 180/125.

      • Anonyymi

        Mene lääkäriin.


    • neiti4

      Aina ollut koholla mutta nyt vasta 31 vuotiaana antoivat lääkkeet(160/120 ). Aiemmin vaan sanottu että nuorella pitää olla paineita

      • toinen tapaus

        Joo, tyypillistä. Täälläkin paineet olleet koholla niin kauan kuin muistan ja aina lääkäri vaan todennut, että "pikkusen koholla, mutta eipä tuosta tarvinne välittää". Enpä sitten osannut tuosta itsekään huolestua kun lääkäritkin vähättelivät asiaa.
        Nyt kun ikää ja järkeä on tullut lisää ja tajusin alkaa itse tutkiskelemaan aihetta, niin totesin, että lääkitys olisi pitänyt saada jo vähintään vuosikymmen sitten. Vaatimalla vaadin vuorokausimittauksen jonka myötä lääkkeet sitten aikani jankattua sainkin (paineet 148/105).

        Haluaisin lisätutkimuksia, koska usein nuorena alkanut verenpainetauti voi johtua jostakin muusta (munuais- yms.) sairaudesta, mutta eipä lääkäreitä kiinnosta alkaa sitä(kään) tutkimaan. Pitäisi päästä jonkun pätevän erikoislääkärin juttusille, mutta sinne taitaa päästä vasta kun/jos jotain vakavia komplikaatioita ilmaantuu.


    • Parantunut

      Minä sekä lähisukulaiseni (vanhemmat ja veli) kärsimme erittäin vaikeahoitoisesta verenpainetaudista useita vuosia. Lääkitys jo 30 vuotiaana aloitettiin. Kukaan meistä ei ollut ylipainoinen, vaan päinvastoin hoikkia ja söimme kuten ravintosuosituksissa sanottiin. Edes kolmen-neljän lääkkeen yhdistelmälääkitykset eivät saaneet paineita pysymään hyvinä. Lisäksi kärsin migreeneistä ja turvotuksista jaloissa ja mahassa. Vuosi sitten kokeilimme ohjelmaa nimeltä Whole30, jossa jätetään 30 pvän ajaksi pois kaikki viljat, sokerit, alkoholit ja maitotuotteet. Tämä tehdään, jotta saadaan elimistössä mahdollisesti oleva tulehdustila pois ja voidaan alkaa "testaamaan" yksi ryhmä kerrallaan mitkä aiheuttavat oireita. Jo kahden viikon kuluttua tuon ohjelman aloittamisesta sekä minä, veljeni että isäni olimme päässeet eroon verenpainetaudista, jota kukaan ei ollut sitä ennen osannut hoitaa! Syynä verenpainetaudillemme oli siis ollut jatkuva tulehdustila, joka johtui viljoista sekä sokerista. Meidän sukumme on yliherkkä kaikille viljoille (niiden proteiineille) ja näiden yhdistäminen sokerien kanssa oli pitänyt tulehdusta yllä. Nyt elämme kaikki terveinä, ilman lääkityksiä, kun emme syö viljatuotteita lainkaan. Sokereita hillitysti. Pääosa ravinnostamme perustuu low carb high fat-ruokavalioon. Sen ansiosta kaikkien kolesteriarvotkin ovat parantuneet ja ovat nyt erinomaisia! Huvittavinta kyllä, kenenkkään lääkäri ei ole "hyväksynyt" uutta ruokavaliotamme tämän parantumisen aiheuttajaksi. En ole myöskään kärsinyt mahavaivoista enkä migreenistä tämän muutoksen jälkeen. myös energiatasoni ovat olleet kuin pienellä lapsella eli huipussa kaiken päivää. Kehoitan kokeilemaan. Et häviä mitään kokeilemalla elämää ilman viljoja. Voit päinvastoin voittaa terveen elämäsi takaisin.

    • jkhffdhhdhdfh

      Lääkärin mittaamana paineet 140/100. Kotimittauksessa 135/85. Mittarit tarkistettu että näyttävät samaa. Ilmeisesti jännitän, tai en ehdi levätä tarpeeksi kun käyn mittaamassa lääkärillä.

      Taitaa lääkäri haluta vaan provikat lääkkeistä. En ymmärrä miksi hieman koholla olevat paineet pitäisi hoitaa lääkityksellä, kun laihdutus on kokeilematta, jonka pitäisi luonnollisesti laskea paineita.

      No molempien vanhempien puolelta on tosin vakavaa sydän ja verisuonitauteja, että ehkä siksi...

      • candexetil

        5 kg painonpudotus alentaa verenpainetta 10%


      • Eimuutenole

        Mikäli olet perusterve n. 30 vuotias nuo paineet on normaalit. E todellakaan tarvi olla alle 120/70


    • Hei!

      Yksiselitteistä vastausta kysymykseesi ei voida antaa. Kuitenkin jos yläpaine on toistuvasti mitattuna yli 160 tai alapaine yli 100, lääkitys aloitetaan, mikäli elintapamuutoksilla ei saada paineita alas.

      Varsinainen hoidon kohde ei kuitenkaan ole itse verenpainelukema, vaan potilaan kokonaisriski sairastua sydän- ja verisuonitauteihin. Tämän vuoksi on tapana arvioida myös muita riskitekijöitä, kuten tupakointia, ikää ja kolesterolitasoa. Mikäli näiden kautta sairastumisriski on koholla, voi verenpainelääkitys olla tarpeen jo matalammillakin arvoilla.

      Halutessasi voit lukea tiiviin tietopaketin verenpainetaudista, sen tutkimuksista ja hoidosta esim. osoitteesta: http://klinik.fi/terveysinfo/verenpainetauti

      Paineetonta loppusyksyä toivotellen:

      -Klinikin lääkäritiimi

      Klinik - terveyspalvelusi netissä
      www.klinik.fi

    • Kiitollinen_lääkkeis

      Minulla oli 18-vuotiaasta asti verenpaine todella korkealla. Korkeimmat mittaukset taisivat olla 220/120 luokkaa. Useimmiten kuitenkin vain 160-170/90-100. Kävin monta kertaa lääkärillä, muttei suostuttu antamaan lääkeitä nuoren iän ja matalan kolesterolin vuoksi (kokonaisriski kuulema pieni).

      Lopulta sain kovan taistelun jälkeen lääkkeet 27-vuotiaana. Minulla oli jatkuvaa päänsärkyä ja välillä joitain päiviä siten, että minulla oli ihmeellisiä aukkoja päivän tapahtumissa. Aivan kuin yhtäkkiä tietty ajanjakso olisi hävinnyt päivästä tai kulkenut sen sumun läpi. Kun vaatimalla vaatien pyysin saada edes lievän verenpaine lääkkeen, sain sitten lievän verenpainelääkkeen.

      Kontrolliaika oli eri lääkärillle kuukauden päästä, koska alkuperäiselle lääkärille en päässyt. Tämä lääkäri moninkertaisti lääkkeen annostuksen saman tien ja ihmetteli, kuinka sitä ei ollut aloitettu jo vuosi sitten. Kyllähän se olo oli niin helpottunut, etten ollut edes tajunnut lääkityksen jälkeen. En ollut edes tajunnut millaisen usvan seassa olin jo vuosia kävellyt ilman lääkitystä!

    • ddeewe

      paineet pasahti illalla hyvin valvotun yön ja päivän töisä olon jälkeen lukemiin 220/170
      menin maate vähäksi aikaa ja paineet sitten 138/95
      joten mikä mätti

      • Anonyymi

        Sama täällä korkea yläpaine, kolme pvää sairaalassa. Yhden kerran kaaduin seinästä kiinni pitäen kävelin. Välillä hyviä päiviä


    • Anonyymi

      25-vuotiaane vuonna 2003. Yläpaine taisi olla jotain 170 ja alapaine 110. Diovanilla on hoidettu. Ensin oli 80 milligrammaa sitten nostettiin 160 milligrammaan johon lisätty vielä tiatztidini 12.5 milligrammaa.

    • Anonyymi

      yläpaine 224, alapaine 138. En saanut lääkitystä työterveyshuollosta vaan ravitsemusneuvoja ja kehotuksen laihduttaa normaalipainoon. Näin toimii mehiläinen.

      • Anonyymi

        Aivan oikein toimittu lääkäriltä; ensin muut keinot, sitten vasta lääkkeet kehiin. Eikös elämäntapojen korjaaminen ja tarvittaessa myös laihduttaminen ole aina ne ensisijaiset hoitokeinot, jos verenpaineen syy löytyy lihavuudesta, ruokavaliosta ja liikkumattomuudesta? Lääkkeet hoitavat oiretta, mutta elämäntapamuutos parantaa koko vaivan.

        Lääkkeet sitten kehiin, jos ei tuloksia synny tai motivaatio/selkäranka ei riitä elämäntaparemonttiin.


      • Anonyymi

        Todella korkeat, minulla samankaltaiset lukemat ja heti lääkitys, sukurasite


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todella korkeat, minulla samankaltaiset lukemat ja heti lääkitys, sukurasite

        Kyllä nuo on niin korkeat paineet että pitäisi saada heti lääkitys. Ja sitten laihduttaa.Nuo ovat musta jo terveydelle vaaralliset.


    • Anonyymi

      Paineet 120-150/90-110, aloitin lääkityksen Candesartan Actavis, tuon alapaineen takia, vahva sukuperimä, ikää 43

    • Anonyymi

      Mies 49 v. Paineet viime syksynä luokkaa 142/91 työterveydessä, lekuri ehdotti joko elämäntapamuutosta tai mietoa lääkitystä. En ole koskaan ollut ylipainoinen, mutta olin ns. laihaläski; teen istumatyötä, enkä liiemmin liikkunut. Aloin lenkkeillä, käydä salilla ja syödä terveellisemmin; nyt puoli vuotta myöhemmin paineet pysyvät normaalin rajoissa n. 126/83, ei lääkkeitä.

    • Anonyymi

      Mies 56. 215 /165 huomattiin ajokortti tarkastuksessa. Ei juurikaan oireita.
      Nyttemmin lääkityksellä 145/80 losartan 50

    • Anonyymi

      Kumpaakaan ei ollut, mutta oli tulla useampikin. Ritolakävely on hieno malli.

    • Anonyymi

      nostaako estrogeenihoito verenpainetta? mikä on 50 v naisen normiverenpaine? 120/ 70?

      • Anonyymi

        Toistuvasti 140/90 tai enemmän, niin verenpaine on koholla. Yksi mittauskerta ei kerro vielä oikein mitään, tarvitaan useita mittauksia, ja niistä sitten lasketaan kesiarvo.

        Sinun 120/70 on erittäin hyvä arvo kenelle tahansa.


    • Anonyymi

      Parikymppisenä vuonna 2000 aloitettiin lääkitys paineilla 140/90. Nainen, d1.

    • Anonyymi

      210/140 mies vähän päälle 40, huippasi niin ettei meinannut pysyä pystyssä. Mitään muuta syytä ei löytynyt, lääkitys korjasi paineet.

    • Anonyymi

      Nainen 32v. Seurattu satunnaisia korkeita vuosikausia ennen lääkityksen aloitusta. Ei ylipainoa, urheilen keskivertoa enemmän, vähäsuolainen ja terveellinen ruokavalio. Geenit..
      Nyt raskauden jälkeen alapaine noussut 95 tasolle, aiempi låäkitys ei riitä ja pitää taas lääkärille varata aika.

    • Anonyymi

      Itselläni verenpaineen huomattiin olevan koholla jo 16-vuotiaana urheilu-messuilla. Harrastin silloin jalkapalloa, taistelulajeja, ja yleisurheilua, ja koska olin todella hyvässä kunnossa, ajattelin että sen täytyi olla virhe.
      (Vaikkakin suvussa on sydän- ja verisuonitauteja)
      Työmaailmassa sitten stressi kasvoi, ja maailma alkoi pyörimään ja tuntui kuin joku kuristaisi jatkuvasti kurkusta. Sain työterveydestä vuorokausiseurannan, ja korkeimmat paineet päivän aika olivat 175/100 luokkaa.
      Sain lääkitykseksi Olmetec 10mg. Olin tuolloin 28v.
      Nyttemmin olen ollut kasvisruokavaliolla, ja sen lisäksi nyt yli vuoden (tässäkin ketjussa mainitulla ) tulehdusta estävällä ruokavaliolla (Vähän sokereita, Vehnää, Maitotuotteita, Huonoja rasvoja jne,). Tämä tosin alunperin fibromyalgian takia, juurikin tulehduksen vähentämiseksi.
      Harrastan myös edelleen säännöllisesti jalkapalloa, Joogaa, ja kuntosalilla käymistä.

      Matkan varrella on tutkittu mahdolliset hormonaaliset syyt, mutta mahd. ahtaiden munuaisvaltimoiden kuvausta ei ole tehty.
      Nämä voivat olla myös korkean verenpaineen taustalla.
      Feokromosytooman osalta minulla on lähete laboratoriotestiin. Näitäkin kannattaa harkita, kun miettii kohonneen verenpaineen syitä.

      Verenpaineet ovat itselläni parantuneet aiemmasta, ja nyt olenkin lääkärin kanssa sopinut kokeilujakson lääkkeiden vähentämiseksi/lopettamiseksi.
      Keskimäärin paineet ovat ok, mutta rankemman urheilun jälkeen alimmillaa jopa 104/65, eli hyvät. Välillä saattaa toki nousta myös koholle esim. 136/92. (1kk mittausjaksolla)
      Kerran piikannut myöhään valvoessa (videopelejä pelatessa) 158/103.

      En vielä tiedä pääsenkö eroon lääkkeistä, mutta suosittelen tätä elämänmuutosta kaikille.
      Toivottavasti näistä tiedoista on hyötyä jollekulle. =)

    • Anonyymi

      Edelliseen viestiin lisätäkseni, myös uniapnea voi aiheuttaa korkeaa verenpainetta, ja sekin on itseltä tutkittu, eikä ko. yön seurannassa ollut viitteitä siihen.
      Purentakiskot olen kuitenkin joutunut hankkimaan bruksismin takia. (Yöllinen purenta ja narskuttelu)
      Olen stressaavaa tyyppiä

    • Anonyymi

      Ai niin, olen siis Mies, ja tällä hetkellä 44v.

    • Anonyymi

      Sain pikkuaivoinfarktin 4 vuotta sitten. Jouduin sairaalaan. Paineet huitelivat 180/130 tasolla. Lääkehoidot aloitettiin. Olen 60-v. mies.

    • Anonyymi

      naama alkoi punoitella ja illalla mittasin paineet nin oli 270/180 j vartti lattialla maaten niin kohtaus meni ohitse.
      tuota verenpainepiikki kohtauksia kesti parisen vuotta
      hoitona amolipidin 5 mg tarvittaessa mitä en ottanut ku ei ollut tarvetta kun se makaamalla meni aina ohi
      tutkittiin ja endokrinologille mennessäni mies sanoi jotta minä nostan kädet pystyyn, nyt en ymmärrä enää mitään.
      kyseessä siis keskusrl endo.
      syytä ei havaittu.
      nykyään otan puolikkaan tabletin per pv.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1831
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1749
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1662
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe