Elisa Viihteen todellisen toiminnan esittelyvideo

Elisaviihteen uhri

Rästä voitte katsoa kuinka huono Elisan Viihde -palvelu on. Linkittäkää eteenpäin että kukaan ei hairahdu enää tätä ostamaan ilman todellista käsitystä millaista Elista Viihteen katselu voi olla.

http://youtu.be/ZyUBM0L4-1w

3

120

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • enklikkaa...

   Eikö voi katsoa suoraan Elisalta, ilman mitään juutuupia?

  • ljijgosidfhog

   Onko tullu mieleen, että saattais olla internetyhteydessäs vikaa? Ehkä ei kannattais hommata semmosia laitteita, joiden toiminnasta ei tajua mitään, eikä osaa käyttää niitä? Tavallisen tallentavan digiboksin saa kaupasta aika halvalla. Se saattais olla riittävän yksinkertasta tekniikkaa.

   • Elisan Viihteen uhri

    Tiedän kyllä täysin miten tuo systeemi toimii. Tiedän myös että Elisa vastaa verkosta pk-seudulla ja että Elisa lupasi kaistanopeuden riittävän Viihde-palvelun käyttöön kun sen myivät.
    Mitattu nopeus on 8-9 megaa, joka useimmiten riittää palvelun toimivuuteen. Kuitenkin Elisan palvelu jumittuu ajoittain - myös sellaisilla asiakkailla, joilla laajakaistan nopeudet ovat selvästi omaa nopeuttani korkeammat.
    Kun ehdottelet tavallista tallentavaa digiboxia, niin tokihan sellaisista antiikkisista masiinoistakin on kokemuksia, mutta sellaista esimerkiksi ei pysty ohjelmoimaan etänä kännykkäsovelluksella (joka toimii muuten kivasti), tallennuskapasiteetti on vaatimaton Elisn palveluun verrattuna ja lisäksi Elisa Viihteellä tehtyjä tallenteita pystyy katselemaan tietokoneella ihan riippumatta missä olet (siis jos kaista on tarpeeksi nopea).
    Edelliselle kirjoittajalle toteaisin lisäksi, että kannattaa käydä tutustumassa Elisan Palstaan, josta löytyy tuhansia asiakkaiden kokemuksia palvelun ongelmista.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2016
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   818
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   779
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   73
   686
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   658
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   600
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   558
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   546
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   529
  Aihe