Tilasin Hometutkimuksen - kyllä kannatti

Niiskunen

Vihdoin löysin ratkaisun oireiluun - talostamme löytyi hometta ja onneksi asia saadaan nyt korjattua kohtuullisin kustannuksin.

Iso kiitos hometutkija Koskiselle, joka teki tutkimuksen asiantuntevasti.

Suosittelen!
http://hometutkimukset.nettisivu.org/
Hometutkimukset: Helsinki, Lahti, Porvoo -vaikutusalue

9

692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies Lapista hometta

      Hyvä homma.
      "joka kolmas tutkimamme home-epäily on aiheellinen, joka johtaa vaurioituneen alueen korjaamiseen".
      Tuohon ei tarvitse olla edes mikään erikoisosaaja koska rakennuskannastamme on home- ja kosteusvaurioisia noin 80 % kertoi tämän minulle kosteus ja kuivausfirman "huippuosaaja". Yksi näyte analysoinnissa on noin 50 e jossain toisessa paikassa ja tuohon 350 euroon mahtuu niitä seitsemän joten jo on ihme jollei tärppää jos selviä oireita asunnossa ja asunnon ulkopuolella ei.
      Postikulut lisäksi mahdollisesti päälle.
      Homebisnes on hyvä bisnes. Homekorjauksista harva vain onnistuu sen oikein pahasti oireilevan vinkkelistä. Pelkkä desinfiointi jollain Penetrox PF savujutulla tai vastaavalla ei ole vielä homeremontti eikä maalia päälle senkään vertaa.

      Lainaus alkaa:

      Voidaanko homevaurio korjata kemiallisesti ilman rakenteiden avausta?

      Mikään viranomaisohje ei suosittele kosteusvauriomikrobien kasvustojen jättämistä paikoilleen. Vesihöyryn ja erilaisten kemikaalien ruiskuttaminen rakenteisiin ei ole ratkaisu homeaongelmaan vaan rakenteet tulisi aina avata ja poistaa mikrobeilla saastunut materiaali. Kasvustojen kemiallinen käsittely voi johtaa entistä vakavampiin terveysongelmiin. Myöskään pelkkä kuivaus tai kuumennus ei ole homekorjaus. Kuivat ja kuolleetkin itiöt ovat terveydelle haitallisia. Huolellisen korjauksen jälkeen on vielä huolehdittava jälkisiivouksesta, jossa pinnoille laskeutunut pöly poistetaan mekaanisesti.
      http://indooraid.com/?page_id=86

      http://homepakolaiset.fi/

      Kannattaa tutustua aiheeseen lisää jos pahoja oireita on ollut asunnossasi.

    • 14+22

      Täällä ei saa mainostaa, enkään amatöörit.

    • Inhottaatämä

      Niin ja pidetään vaan piilossa kaikki hyvän työntekijät ja huijarit, että hometalon kurjimuksessa elävä saa testata nuo kaikki huijarit ensin ja saa menettää rahansa ennen kuin löytää tuo hyvän, jos löytää. Inhoan tätä, miksi rikollisia pitää suojella, miksi hyvää työnsä tekijää ei saa paljastaa?

      Meillä käynyt viisi täysin ammattitaidotonta hometutkijaa, ja on ollut hienoja pätevyyksiä AKK, HTT, FIse-A:ta ja muuta paskaa. Ei mitään ammattitaitoa kenelläkään. Itse olen hometalon ongelmia selvitessäni hankkinut paremman pätevyyden. Ei rakennusasiantuntija huomannut edes rakennuskuvista, että kapillaarikatko sokkelissa vajaa, vaikka erikseen kuvaa näytettiin. Talo haisee imelälle, ei mitään vikaa ja asukkaat vuoden asumisen jälkeen vetää astmapiippua. Rakennusmestari ne virheet etsi ja riskirakenteet. Ja muuten nopeasti, silmäili rakennusaikaisia kuvia sekunnin, ja sanoi, että rakennusvirhe. Samat kuvat meni asiantuntijoille, ei mitään kilinää aivoissa. Täyttä paskaa on nuo VTT sertifioimat asiantuntijat ja HTT:t. Ainoa homma on mitä osaavat, on varmaan se, että voivat kirjata rakennusmestarin löytämät virheet ja kirjoittaa iso lasku.

      Varmaan vetävät kohta ulkomailta tulleet laatuinsinööritkin sinne. Ei mua haittaa, taso voi pelkästään parantua. Sehän takia täällä ei saa haukkua ketään, ettei totuus paljastuisi, että kirjoitetaan useamman tonnin euron raportteja ilman todellista ammattitaitoa. Ja jos yksikin hyvä on joku joskus löytynyt, niin sitä ei voida kertoa kun on mainostamista.

    • Tavaraa-tarkastamaan

      jos pyytää jonku tavaran tarkastajan kämpille, niin pitääkö naisväki viedä pois tarkastuksen ajaksi vai mikä on oikea käytäntö? Voiko talonväki olla seuraamassa tavaran tarkastusta. Paljonko yleensä tavaran tarkastus maksaa?
      Rivari, kolme huonetta ja heittiö?

    • Kallistalystiä

      Jos pyydät tavarantarkastajan, pyydä paikalle myös ammattitaitoinen timpuri, joka tekee tarkastajalle tutkimusaukot, ettei tarvitse koko taloa tuhota. Lisäksi hän voi selittää tavarantarkastajalle pahimmat rakennusvirheet. Ainakaan meidän HTT ei niitä havainnut. Tavarantarkastus maksaa 4000- 5000 ja pahimmissa tapauksissa 8000 euroa, jos vika ei ole ilmiselvä ja tarvitsee useampiakin käyntejä.

      • HTTtaiEI

        Miksi pitää tehdä tarkastusaukot ? Ihan älytöntä. Jos kyseessä hometutkimus, ei mitään paikkojen rikkomista ja repimistä tarvita, se on rumaa ja osaamattomuutta.


      • SekundaJatkuu

        "pahimmat rakennusvirheet" no parin vuoden päästähän todetaan aina, että ennen rakennettiin aina väärin....


    • Kallistalystiä

      Niin ja vaimoa ei tarvitse ajaa pois, jollet sitten pelkää, että tarkastaja tarkastaa kaupan päälle hänetkin. Tavarantarkastuksessa saa olla koko perhe, , että huomio myös se paikalle on kutsuttava riitatapauksessa myös vastapuoli.

    • kysymys20

      Ainakin Talokki ja Raimo Wagner tekevät näitä aukkoja. Wagnerin tutkimusreikien koko oli 50 cm * 30cm. Kuka tekee pieniä poranreikänäytteitä, ettei näiden tutkijoiden toimesta tarttis koko seinää uusia?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      336
      3173
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2325
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      89
      1705
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      201
      1662
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      71
      1456
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      57
      1323
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      13
      1116
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      22
      1107
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      3
      1083
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      164
      998
    Aihe