Homo Pressa ?

Eetu_kpäästä

Olen 60-kymppinen suomalainen mies ja nyt olen nähnyt kaiken, tämä on kaiken huippu !!! Suomesta tehdään täysin naurunalainen maailmalla, vaikka onhan Halosellekkin naurettu 12 vuoden ajan maailmalla !!!
Suomen Presidentiksi ja armeijan ylipäälliköksi suunnitellaan " ruskean reiän ritaria "...uskomatonta !!!
Ottakaa nyt hyvät ihmiset järki käteen ja äänestäkää Saulia !!!!

59

1308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niin, nii

      Kyllä vaan - pakko äänestää Haavistoa, Niinistöä kun en voi äänestää.

    • näi o

      Kyllä vaan-pakko äänestää Niinistöä,en halua Antoniota maan äidiksi enkä sivaria armeijan ylipäälliköksi!!!!!!

      • vanhus

        maan äidiksi 34-vuotias vai?


      • Harkintaan

        Yrittäisit edes ajatella - mitä edellytyksiä Tarja Halosella on ollut olla armeijan ylipäällikkönä 12 vuotta? Ei ole tainnut Halonenkaan suorittaa asemiespalvelustaan? Eikös sillä Halosellakin ollut jotain kytköksiä johonkin SETA:an? Aika heikot perusteet...... Ja silti kaikella kunnioituksella Halosta kohtaan. Otin nyt vain pari esimerkkiä.

        Mieti, mitä näyttöjä Niinistöllä on lukuisien vuosien työskentelystä johtavilla paikoilla? Mitä etua duunarit ja tavalliset ihmiset ovat saaneet Niinistön politikoinnista ja ylipäätään kokoomuslaisesta ajattelumallista? Eikö Sinulta löydy inhimillisyyttä, jos itsellä menee loistavasti, niin etkö kykene ajattelemaan, että kaikilla ei menekään yhtä mallikkaasti. Siksi kannattaa tosiaan miettiä, onko Haaviston seksuaalisuuntautumisella niin iso merkitys loppujen lopuksi asioiden hoitamiseen.


      • White Dead
        Harkintaan kirjoitti:

        Yrittäisit edes ajatella - mitä edellytyksiä Tarja Halosella on ollut olla armeijan ylipäällikkönä 12 vuotta? Ei ole tainnut Halonenkaan suorittaa asemiespalvelustaan? Eikös sillä Halosellakin ollut jotain kytköksiä johonkin SETA:an? Aika heikot perusteet...... Ja silti kaikella kunnioituksella Halosta kohtaan. Otin nyt vain pari esimerkkiä.

        Mieti, mitä näyttöjä Niinistöllä on lukuisien vuosien työskentelystä johtavilla paikoilla? Mitä etua duunarit ja tavalliset ihmiset ovat saaneet Niinistön politikoinnista ja ylipäätään kokoomuslaisesta ajattelumallista? Eikö Sinulta löydy inhimillisyyttä, jos itsellä menee loistavasti, niin etkö kykene ajattelemaan, että kaikilla ei menekään yhtä mallikkaasti. Siksi kannattaa tosiaan miettiä, onko Haaviston seksuaalisuuntautumisella niin iso merkitys loppujen lopuksi asioiden hoitamiseen.

        Muistaakseni Halonen oli liittämässä Suomea Neuvostoliittoon v 1976 . Sellainen isänmaan seta pressa,, Se Luti muuten joka sanoi totuuden Halosesta sille pitääs antaa ylennys everstiksi..


    • Mies kankoonpäästä

      Mitä Eetu pelkää homoissa? Miksi Eetu pelkää homoja? Ovatko homot Eetun mielestä pahoja ihmisiä?

      Eetu tietää varsin hyvin, että hänellä on ollut, on ja tulee olemaan seksuaalista kanssakäymistä vain hyvin pienen ihmisryhmän kanssa. Ei Eetun tarvitse pelätä, että hänellä tarvitsisi tulevaisuudessakaan olla sukupuolisuhdetta Suomen presidentin kanssa!

      Niin, että eiköhän me kumpaisetkit miehet voida hyvin mielin antaa äänemme Haavistolle, joka hänen HENKILÖKOHTAISTA seksuaalisuuttaan lukuun ottamatta edustaa inhimillisempiä arvoja kuin hänen vastaehdokkaansa Niinistö.

    • Ota asioista selvää

      Oletko Eetu koskaan ajatellut noin kun vieressäsi seisoo joku, mietit varmaan muuta kuin hänen seksielämäänsä, koitappa muodostaa jokin järkevä mielikuva näistä ehdokkaista ja tutki heidän tekemisiään ulkopolitiikan alueella, se on ainut asia joka on enää pressan valtaoikeuksista jäljellä. Niinistö on ollut rahaministeri, Haavisto monissa maissa rauhanneuvottelija, Amiraali Klenber myönsi hänelle myös sotilasansiomitalin.

    • miki-66

      Haavisto on:
      - Vihreä
      - homo
      -sivari
      Siinä ihan tarpeeksi syitä äänestää Niinistöä. Ei kahta sanaa!

    • Isänmaa

      Kunniotan niin suuresti sotaveteraaneja että en voisi millään äänestää Haavistoa.
      Joten ääni menee varmasti Saulille.
      PS. itse olen kyllä kovan luokan demari.

    • hjghkghk

      Eetu on niitä miehiä jotka pelkäväät jonain päivänä dippaavansa kikkeliä kakkareikään ellei joka välissä ole homoja vastaan.

      Mitä tulee Niinistöön niin se on typerä ukko jota lehdistö on lobannut presidentiksi monta vuotta, koittanut joka välissä kusta normaalia suomalaista silmään ja nyt tarttis päästää isolle palkalle ja eläkkeelle.

      Kyllä se homo saa nyt meikäläiselle kelvata ja mulkosilmän äänestämistä en edes harkitse.

    • 1111111q2

      Minusta sivari sopii mainiosti puolustusvoimien ylipäälliköksi. Tämä siksi, että armeijan käynyt voipi olla sodan puolustaja. kattos ei ne sodat sotimalla lopu...


      res alik

      • Pointsit Väyryselle

        Kohta ainut sallittu liitto on homoliitto... Itse antaisin ääneni Väyryselle, jos hän olisi toisella kierroksella, mutta valitettavasti hän ei ole :( Kyllä Paavo ties kaikista parhaiten mikä suomelle oli parasta(ei kuntaliitoksia yms turhaa).


    • Haavisto pressaksi!

      Haavisto on:
      - Vihreä
      - homo
      -sivari
      Siinä ihan tarpeeksi syitä äänestää Haavistoa. Ei kahta sanaa!

      He jotka pelkäävät vihreitä, homoja ja sivareita, on parempi jättää äänestäminen muiden huoleksi. Jos päätöksentekoperusteet presidenttiä valittaessa ovat joillakin tuota luokkaa, ei demokratia todellakaan näytä parhaita puoliaan.

    • en oo eetu

      En mä homoja pelkää,mutta häpeän kyllä.Ja vihreistä ja sivareista ei ole mihinkään kovan paikan tullen

      • Mennyttä

        Paavo Väyrynen olisi kyllä ollut paras, niinkuin äskettäin joku mainitsikin... Hän oli
        -hetero
        -naimisissa NAISEN kanssa
        -kunta liitoksia vastaan
        -todella kokenut poliitikko
        -viisaat mielipiteet
        -itsevarma

        Siinä oli monta hyvää syytä antaa ääni Paavolle, mutta suomalaiset eivät tajunneet tätä... Hyvä näin jälkeempäin on valitella, ku homo on toisella kierroksella -.-


      • kpäänäijä

        On eetu vähän pöllö kun tollasia puhuu


    • Kyllä minun mielestäni presidentin uskottavuus kärsii- ja eikä ole sopiva edustamaan suomea. En voine olla miettimättä kun näen tämän tietyn ehdokkaan että tuossa vakuuttavasti puhuvassa suussa on ollut ekvadorilainen mulkku, heh.. Mietin myös millaisia kuvia mahdollisesti on tulevaisuudessa vaikkapa Avotakka-lehdessä joka tekee kuvilla varustetun artikkelin presidenttiparin kodista jossa Antonio nyplää- tahi virkkaa pitsiä luoden rakastuneita katseita puolisoonsa, maamme isään, siis tuo maamme "äitihahmo" Minäkin olisin ennemmin ollut Väyrysen kannalla presidenttinä koska pidän hänen inttämisestään ja mielessä vielä hyvin se kun väitti aikoinaan etten minä niin ole sanonut, vaikka sanomisistaan oli selvät todisteet olemassa. No minä nyt jätin joka tapauksessa itse vallan äänestämättäkin.

    • -JP-

      Lapset ja aikuiset tarvitsevat rajoja. Jos homous suvaitaan täysin ja siitä tulee jokapäiväistä kuin heterosuhteista niin mitä seuraavaksi?

      Jos rakastaa eläintä niin onko se sitten suvaitsemattomuutta ja rasistista?

    • proffa_

      Homous on seksuaalinen poikkeavuus ns. parafilia, muita parafilioita ovat mm: pedofilia, zoofilia (eläimiin sekaantuminen), urofilia, koprofilia, insesti ym.
      Jos homoudessa ei ole mitään hävettävää ja se on jonkun mielestä täysin normaalia, niin entä nämä muut seksuaaliset poikkeavuudet ???
      Pitääkö nekin hyväksyä jonain päivänä ???

      • avoinmielinen

        niimpä ja vasenkätisetkin ovat niin sairaita ja poikkeavia.. hohhoijjaa


      • Kpää

        Tuntuu siltä että täällä on vallan omasta seksuaalisuudestaan epävarmoja ihmisiä liikkeellä! Homoutta on ollut niin kauan kuin on ollut elämääkin ja tulee olemaan! Ei se mikään sairaus ole eikä tauti! Helvatti onhan elukoissakin homoja ja historiasta löytyy jopa yksi Suomen Suurista, jota ihaillaan ja kunnioitetaan vielä tänä päivänäkin jopa niin paljon että kaksi kilpailevaa elokuvaa on tekeillä, kumpi lienee valmistuu ensin jos valmistuu ollenkaan!
        Sillä ei ole mitään väliä onko se pressa hintti vai ei! Mielummin JULKIHOMO, kuin täällä kirjoittelevat KAAPPI..................!!! Tulkaa ulos ja lopettakaa rutina!!!
        Tulipa mieleeni että historiasta löytyy varsin kovia sotureita jotka kaikki harrastivat seksiä sekä miesten, että naisten kanssa, SPARTALAISET! Joten on turha inistä etteikö homo voisi olla armeijan ylipäälikkö, ja sitä paitsi jos sota tulisi kuka oikeasti luulee et pressa siel kaikki sotilaalliset pätökset tekee??
        Kyllä siellä silloin ammattilaiset hoitaa hommat!


      • Kandi.....

        Proffa on tuossa kirjoituksessaan täysin oikeassa !!!!!
        Homous ja muut vastenmieliset seksuaaliset poikkeavuudet ovat käytännössä vakavia sairauksia !!!!!


    • TRANSPORTERMIES

      Tällä nyky suvaitsevuudella,pedofiileilläki kohta omat lastentarhat!
      Kyllä joku roti pitäs olla.Suomen pressaksiko sopisi tosissaan, joku
      hintti sivari vai?

    • hej hej

      Annetaan Haavisto Ruotsiin kuningaaksi.Päästään eroon ja saa ruottalaiset yhden homon lisää.

    • Äly hoi!

      Tyypillistä Kankaanpääläistä pikkusieluista asennetta, onneksi pääsin pois sieltä. Ehdokkaan seksuaalinen suuntaus onkin se tärkein asia, tottakai...

      • Ei hyvältä näytä

        Lue Kari Uotin blogi Niinistöstä 24.1.


    • örkkipörkkil

      Äänestän paljon mielummin Haavistoa. Niinistö yök!

    • TRANSPORTERMIES

      Siis oikeesti porukkako,sitä mieltä että armejan ylipääliköksi sopii henkilö,joka ei ole suorittanut asevelvollisuutta?
      Toisekseen kun meidän presidenttimme lähtisi valtiovierailulle,ja astuu ulkomailla parrasvaloihin rekisteröidyn kumppaninsa kanssa,niin on siinä kyllä näky!!!
      Kyllähän meille nauraisi naurismaan aidatkin!!

      • Kpää

        ÖÖöh.. Onkos Halonen sitten suorittanut asepalveluksen????? Transportermies vois vaikka järkeillä nyt hieman asiaa vielä enemmän.. Kyllä täytyy sanoa vaikka mielestäni en kumpaakaan presidentiksi halua, ja siksi en myös toisella kierroksella äänestä, että mielummin Haavisto ja uskon täysin siihen, että Suomi saisi paljon enemmän positiivista julkisuutta kuin huonoa sellaista.. Nyt vaan näkyy kansalaisissa se peri tyypillinen MUNATTOMUUS!! Kun pelätään oman persreiän puolesta, vaikka on kyse VAIN presidentin vaalista ja kerrankin olisi mahdollisuus erottua muusta maailmasta olemalla ROHKEA ja NYKYAIKAINEN kansa!!
        Pressan homma on nykyään oikeastaan suurimmaksi osaksi olla maamme KASVOT ulkomailla, ja siinä hommassa Haavisto kyllä vie voiton sata - nolla!!


    • TRANSPORTERMIES

      Kyllä minä vielä sen sulatan, ettei nainen ole armejaa käynyt.
      Perustuuhan tuo naisilla vapaaehtoisuuteen.Enkä kyllä pelkää persreikänikään puolesta,kyllä vielä MIESTÄ löytyy senverran,että saan hätisteltyä tunkeilijat loitommalle.
      Kyllähän se on niin että julkisuutta tulee,mutta vielä positiivistä niin rohkenen olla eri mieltä.
      Suomi ja suomalaiset,voisivat nyt antaa jonkin muun maan olla edelläkävijöitä näissä suvaitsevaisuus asioissa.
      Enkä itsekkään kummastakaan piittaa,mutta kyllä tässä tapauksessa mielummin niinistökin.

      • Kpää

        "Siis oikeesti porukkako,sitä mieltä että armejan ylipääliköksi sopii henkilö,joka ei ole suorittanut asevelvollisuutta?"
        Mielestäni Transportermies toteaa tässä että presidentin on täytynyt suorittaa asevelvollisuus. Mutta sitten kuitenkin seuraavassa kommentissaan toteaa, että nainen kelpaa vaikka ei ole käynytkään armeijaa.. tuotanoinnii.. oltiinhan aikas pitkälti edelläkävijöitä aikoinaan kun Halonen valittiin ensimmäiseksi naispresidentiksi suomessa.. Eipä noita naispuolisia valtionpää(naisia)miehiä silloin montaa ollut maailmalla. Nyt kuitenkin ei voida olla enää edelläkävijöitä vaan pitäisi palata takaisin kivikaudelle?? Ja sitäpaitsi aikoinaan on yksi HOMO valtionpäämies ollut jo SUOMESSA!!!!! Joten ei se olisi edes enää uusi juttu, vaan lähinnä jo vanhan kertausta..
        Heh, enpä olisi uskonut , että saan näin paljon hupia irti yksistä presidentin vaaleista :) porukka niinniin tosissaan vakavina hihkuu: IIIK HOMOPRESSA HYI EI IKINÄ!!! ja seuraavalla kerralla saunassa kavereiden kanssa salaa vilkuilevat toistensa kalleuksia kadehtien...Voi teitä ressukoita.. Äänestäkää ketä ikinä haluatte, se TEIDÄN asianne! Mutta koittakaa jo päästä homokammostanne eroon, vaikka homouden takia ette Haavistoa äänestäisikään ja liittykää 2010-luvulle meidän muiden kanssa!!
        OLKAA ROHKEASTI ERILAISIA JA NÄYTTÄKÄÄ MAAILMALLE ETTÄ SUOMALAISILLA ON MUNAA OLLA EDELLÄKÄVIJÖITÄ!! Jos se joillekin maille maailmalla on liikaa, ei se meidän ongelmamme ole!!


    • kettu kuittaa

      Kaikkien pienituloisten lapsiperheiden kannattas miettiä että ketä äänestää... Niistöä en ite äänestä... Kaikki tuet ja etuudet se on ajamassa alas... Ja yleisesti ottaen, jo antiikin Kreikassa vanhemmalla miehellä oli hyväksyttävää, jopa suotavaa olla suhde nuorempaan mieheen, että se siitä edelläkäymisestä... =DDD Ei se sillä vehkeellään ketään kuitenkaan kättele...

    • huhhuhuhuhuh

      Ei varmaan kättele,mutta usein se vehje on miehen anuksessa.Haavistostako maamme kasvot ulkomaille,ei kukaan puppelipoikia miehenä pidä

      • Kettu kuittaa

        Jos sä et piä niin se ei tarkota sitä että kukkaan muukaan ei piä... Sullako on kokemusta että se on sielä anuksessa se vehje useestikki... Se on turha huuella jos ei tiä yhtään mistä siin o kysymys... Kyllä mä ne Haaviston kasvot nään uskottavampana ja kunnioitusta herättävämpänä tuola maailmallaki ku Niinistön ryppyottanen olemus... =D


    • Katariina Suuri

      On siinä enemmän miestä kuin tollasessa puskista huutelijassa, tule esiin omalla nimelläsi. Eipä kuule ole sun vehkees, joten älä sinä siitä huolta kanna, ei ole sinun asiasi miettiä missä kenenkin vehje on. Missähän olet omaasi dippaillut? Thaihieromoissa ladyboyn kanssa?

    • halooooooooooooooooo

      Enpä ole kankaanpäässä,vielä törmännyt Katariina Suuri nimiseen henkilöön.
      Onko joku muu kenties?

    • jeh jeh

      Ne ketkä kannattaa Niinistöä dippailee vehjettään kylläkin naisten sisällä,toisin kuin suurin osa Haaviston kannattajista............

      • Homoja liikenteessä

        On niitä homopressoja Suomessa ennekin ollut. Mannerheimi oli niistä ensimmäinen.


    • sossu

      Onko sdp kannattajat todella homoja kyllä laski Lipposen arvostus.

    • Käsittämätöntä

      että miesten mielestä Haavisto ei sovi presidentikski koska on "ruskeenreiän ritari joka panee miestä perseeseen"

      Persepano on 99,9% miehelle (saavuttamaton) unelma.

      Haavisto onnistui ja saa kakkosta, sä et, tyydy siihen.

    • nOrmAAli

      Jokainen voi tässä homohuumassa miettiä että olisko se niin ihqua jos omasta lapsesta tulis homo,ei varmaan riemun tunteita herättäis.Nykyään kun avaa minkä vaan lehden tai tv-kanavan niin aina siellä joku homo irvistelee.Haavistossakaan ei ole muuta erityistä kuin homous,jos se ei olis homo niin ei varmaan olis noin suosittu

    • Kettu kuittaa

      Kyllä se homous on sisäsyntystä, ei homoksi "tulla" ympäristön vaikutuksesta... =D Ja ei ne homot sen enempää irvistele ku muihinkaan seksuaaliryhmiin kuuluvat... Sitäpaitsi tosiaankin suurin osa ihmisistä haavelee tai jopa kokeilee jossaki vaiheessa seksistä samaan sukupuoleen kuuluvan kanssa ja se on ihan normaalia... Jos sä et niin sulla on varmaanki jääny joku seksuaalisuuden kehitysvaihe ehkäpä käymättä ja se selittää homofobisuuden... =D

    • Hetro perkele

      Joo ehän se mies eikä mikään joka ei ole miestä pannu...Hyi helvetti

    • 100 % hetero

      Luojan kiitos että Niinistö voitti !!!
      Haaviston kannattajat voi painua vaikka Ruotsiin leikkimään anuksillansa !!!
      Piru teidät suklaapojat periköön !!!

    • minä tiesin

      Älä muuta sa,nyt on asiat oikein ja homot voitettu!

    • hetero man

      Homot ällöttää !!!!!!!!!!!!!!!!

    • Tutkija.

      Vihreäliitto on ongelma ja tulee aina olemaan !!!!!

    • Nyt tiedän nimesi ja

      Jes Eetu istuu nyt vaan shellillä ja juo kahvia ja ottaa ihan rauhallisesti ne mielialalääkkeet.

    • Jorkku vaan

      Homot ovat vastenmielisiä, oikein ällöttää !!!

      • Anonyymi

        Ne piereekin aivan liian lujaa!


    • nimimerkki1

      Tuntuu Kankaanpäässä löytyvän näitä homomyönteisiä ikiluusereita,että kirkkovaltuuttettu eroaa luottamustehtävästään siksi,että kokee Homoasian olevan niin sydäntä lähellä.Niin eipä silti,kyseinen henkilö omaa kyllä kyvyn sekoittaa omat ja varsinkin muiden asiat.-Julkisuutta hinnalla millä hyvänsä,tuntuu olevan pää-asia???

      • Seurattu on

        Onko se lemppulaista sukujuurta omaava pressa nyt urotekoja tehnyt, ei ainakaan kovin naapurimaan suosiossa,ei mikään josta pitäis ikehua,Haavisto on edes rauhaa edistänyt maailmalla


    • Anonyymi

      En minäkään halua homoseksuaalia presidentiksi, mutta hän on ainoa todellinen vaihtoehto.
      Ei ole kuin huonompia vaihtoehtoja.

      • Anonyymi

        Mitäs hyvää on haavistos. Mieti sitä edustuskelpoisuuttakin kun esim.mennään ruotsiin edustusmatkalle luoja paratkoon. Laitan kyllä television kiinni ettei vaan kertaakaan näy ne naamat.


    • Anonyymi

      Muista kuiteski se, että Haavisto on jo edustanut Suomea maailmalla. Viimesimpänä ulkoministerin tehtävässä. Ainaki se puhuu muutaki ku että pyörittelis samoja asioita eri sanoilla.

      • Anonyymi

        No edustanut ja edustanut turhaa lätinää ja kehumista. Kaamea vaihtoehto.


    • Anonyymi

      äänestäkää nyt toisella myös 5 niin kantasi tulee selväksi

    • Anonyymi

      Harmi kun pekka hävisi vaalit olisi ollut hieno nähdä hänet maan johdossa.

      • Anonyymi

        Ei se hienous auta täytyy olla myös kykyä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1563
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe