Letkukasettiin jarrut+aisannosto

kysyvä3

Miten olette toteuttaneet letkukasettiin kärrin jarrujen ohjauksen jos ei ole käytössä kuin pelkkä valojen pistoke, koska eikös kaikki navat ole käytössä 7-napaisessa? Jos joku muistaakseni sanoi että kärrin jarruventtiilissä on yks lähtö mihin ohjaa painetta niin jarrut pysyy päällä vaikka ois ilmaletkut kiinni?

5

422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sm340

      Ei ymmarrä taysin kysymusta...
      Ajatuksen kylläkin, mutta niin se ainakin niissä vehkeissä on menny millä ite ajanu että aisannostolla ollu jättää se hyppääminen pois kun käy laittamassa sen jalan aisan alle. Duomatic ja valojen pistoke käydään kumminki laittaa kun kita kiinni, eikä pahaa tee varmistaa sen kidankin kiinni meno samalla. Siispä aisan nosto saa ohjauksensa tavalla tai toisella mekaanis pneumaattisesti ilman duomaticin saatikka sähköpistokkeen kytkentää.

      Tuosta kidan kiinni meno aiheesta... on muuten monta pitkäksi venyvää iltaa kasetoinnin parissa jääny väliin kun muistaa perus säännön numero yksi!
      Katso kaksi kertaa että kaikki meni oikein joka vaiheessa. jos et muista katsoitko toisen kerran niin katso mieluummin kolmas kerta kuin tuumit ääh olkoon... Pikku asioita vaikkapa laatikko lavalla ja etulukko auki, Duomatic ja piuhat kiinni, mutta kita auki... talvella huonosti hiekotettu kärryn alusta(on muuten tupakki lakko kovilla kun saa temppuiltua laatikon joko lavalle tai kärrylle siinä vaiheessa kun viimeksi mainittu karkaa alta. Sössii laatikon kiskoiltaan, jne... Sama homma joka tapauksessa jos ei satu aamulla ekan kuorman kans niin pitkä ilta tiedossa.

    • aisa nousee

      ilmalla,minulla kolme kärryä aisan nostajalla ja 7-napasella pistokkeella,parkeille on vasen ja oikea erikseen ,niin yhdistää ne samaan piiriin jää ylimääräinen napa

      • kyselijä2

        Täytyy itsekin muuttaa nuo parkit samaan napaan kun kaikki valot on ledejä niin se ei haittaa kun ei kulje mahdottomia virtoja


    • Kasettiuuko

      Tee aisannosto kuten SLP.ssä,laatikko kun menee takaisin kärryyn päin niin se mennessään vetää ilmaventtiilin vivun nosto asentoon nii et tarvii mitään sähkövipstaakeja.Ja yks hyvä puoli mikä minulle tule tuossa järjestelmässä mieleen on just tuo kidan kiinni menon varmistaminen kun käyt letkut laittamassa kiinni!!!!
      Niitäkin tapauksia on ollut että letkujen kiinni laiton jälkeen kun et välttämättä käy katsomassa kitaa niin aisa on pimeässä tökätty vetopalkin ja runkopalkin väliin ja lähdetty ajelemaan...muutaman kilometrin jälkeen ei olekaan ollut käryä perässä.
      Ja muistakaa se että kun on kiire ja mennään juoksulla koko päivä niin olkaa tarkkana,silloin niitä virheitä tulee.On tullut minullekkin vaikka ajan parhaillaan kesällä 6-10 rekkaa päivässä omalta kuopalta.

    • Herra elg

      Kannatais hommata autom.vehkeet.Olisit kuin taivaassa:Ei sen puoleen toimivia vehkeitä:Mut uusilla laitteilla jää kävelyt vähemälle:Ja pysyy kädet puhtaana,letkuista sen verran aina...roiskuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1867
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1757
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1353
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      70
      1158
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      909
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      815
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      47
      795
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      769
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      755
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      747
    Aihe