Rinkka Sporesta

gaijini

Morjesta.

Osaako joku sanoa paljon maksaa 60-70L rinkka Singaporessa? Tarkoituksena on lähteä yhden rinkan kanssa matkaan ja ostaa toinen paikanpäältä. Netistä kun etsin niin hintoja eivät kerro ja osalla kaupoista ei ole nettisivuja. Mistä ostitte ja paljonko maksoi?

Mites rahanvaihto? Vaihdanko kassan jo Suomessa vai vaan esim. satasen ja loput Sporessa? Eikä mitään mutuvastausta tähän,kiitoksia.

Paljon kiitoksia etukäteen.

4

139

Vastaukset

  • Hinnat kalliimpia kuin Suomessa. 123

    • Tuskin kuitenkaan ovat kalliimpia. Singaporesta löytyy laatutavaraa ja todella hyviä tarjouksia, mutta sattuuko just sun kohdalle? Yleisesti väitän Suomea edullisemmaksi. Tuo kommentti SP:n korkeista hinnoista on vitsi.

      Lentokentältä löytyy automaatti eli siellä voit vaihtaa. En tiedä kurssista Suomessa, mutta kannattaakohan täällä vaihtaa? Vaihtopisteissä on eroja SP:ssa, mutta automaatteja on joka kulmalla.


  • Itse ostin kiinalaisen 70l rinkan Thaimaasta, maksoi alle 800 baht eli noin 20 euroa. Samoja tuotteita abaut samaan hintaan näkyi olevan myös SP:ssä.

  • suomen lentoasemalla ei ainakaan kannata vaihtaa rahaa. Vaihda suurin osa Singaporessa. Rinkkoja löytyy esim. Queensway ostoskeskuksesta (on vanha ostari Alexandra Roadilla, mutta hyvä reppu ja rinkkavalikoima ja suht edullinen)

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.