Eilat

1+2

Mietin seuraavaa lomakohdetta lasteni 7v ja 10 v kanssa....onko Eilat hyvä kohde lapsien kanssa?
Loma olisi lasten kanssa kaksi viikkoinen....mitä tekemistä Eilatissa on lapsille ?Mitä retkiä suosittelette? Ajattelin että puolet päivistä voisi viettää retkeillen....eli 5-7 retkeämahtuisi kahteen viikkoon.

Onko siellä turvallista kulkea illalla siis äiti ja 2 lasta olisi lähdössä matkaan ? Onko siellä tapana silitellä lasten hiuksia yms... saammeko siis kulkea rauhassa?

Todennäköisesti mentäisiin AM:lla mutta hotellia mietin...kolme vaihtoehtoa...Dan Panorama, Club hotel Eilat, Astral Village...mitä näistä suosittelette ?

Entä hintataso...paljonko tarvitsisi rahaa mukaan kahdeksi viikoksi ? Tietysti lapset haluavat Shoppailla tuliaisia, minäkin :) puolihoitoa olimme ajatelleet...kannattaako ottaa ?

Entä matkustusajankohta ? mietin itse lokakuuta tai vaihtoehtoisesti maaliskuuta ? Kumpi parempi sään kannalta ?

Kiitos asiallisista vastauksista jo etukäteen !

17

3449

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mamma matkailija

      Olimme 5 lapsemme kanssa vuosi sitten marraskussaa Eilatissa. Lapset 3v - 13v. Tosin olimme viikon vain ja aika kului nopsasti. Olimme Astral villagessa. Se hotelli sopi meille oikein hyvin. Aidattu alue joten isommat lapset voivat turvallisesti liikkua hotelli alueella. Tykkäämme matalista, bungalow tyyppisistä hotelleista. Äänieristys oli huono mutta ei meitä häirinnyt. Eikä luksusta ole mutta meille oikein sopiva;) Altaat hyviä lapsille. Puolihoito ruuat hyviä, paljon erilaista eikä kellekkään mitään mahavaivoja tullut. Hinta - laatu suhde kohdallaan.

      Retkeilimme vain ympäristössä, taksilla snorklaamaan korallirannalle ja akvaariovierailu. Uimme lähirannalla. Kävelimme paljon ympäristössä, etsimme palmumetsätien yms. Vähän soppailimme, mutta se ei ole meidän juttuja. Lapset lähtisivät milloin vain uudelleen...

      Erittäin turvalliselta tuntui Eilat. Isommat lapset kävivät yksin lähi kaupassa vaikka kotona olin ajatellut etteivät ilman aikuista kaupungilla liiku. Ainakaan meidän lapsia vieraat eivät silitelleet. Hotellin väki oli hymyileväistä ja huolehtivaista mutta ei tuppaantuvaa. Kun 3v putosi ruokailussa tuoliltaan niin tuntui että koko ruokasalin henkilökunta tuli kyselemään että" Kuinkas kävi?"
      Näiden pakkasten keskellä jo pelkät muistot lämmittävät!

      • jusssssss

        Me ainakin menemme Albanian rivieralle kesäkuussa..5 kertaa jo käyty ja parempaa kohdetta Euroopasta tuskin löytyy..Durres..Saranda ja Schengjin Montenegron rajalla..kaikki ruoka luomua.ja euroopan mukavimmat ihmiset..auton vuokraus 20 euroa päivä...


    • mitens teneriffa?

      Suosittelen miettimään kohdetta uudestaan.Kahdeksi viikoksi ei tekemistä löydy.
      Rahaa tarvitset PALJON..kohde on KALLIS muihin paikkoihin nähden joten itse ainakin ottaisin puolihoidon.Retket kalliita joten alat tarvita jo pankkilainaa jos meinaat 3 henk viedä 5-7 retkelle...onnea!

    • #reissulainen#

      Mamma matkailijan kanssa samaa mieltä.

      Useaan otteeseen kolmen lapsen kanssa Eilatissa lomailleena voin vain suositella kohdetta. Ollaan oltu sekä viikon, että kahden matkoilla. Nyt suunnitteilla vuokrata kuukaudeksi asunto talven kotimaan pimeimpään aikaan.

      Kaupunki on erittäin turvallinen, siisti ja puhdas. Rauhassa saa olla.

      Oletko valmis reissaamaan omin päin? Silloin parin päivän reissu Jerusalemiin ois paikallaan. Matkustaminen bussilla helppo, suora yhteys Eilat-Kuolleenmeren kautta-Jerusalem. Retki Timnaan (ainakin Lomamatkat järkännyt). Eilatissa on myös upea lintupuisto kaupungin pohjoisosassa. Sinne kävelimme lasten kanssa retkelle.Päivä delfiiniriutalla, merenalaisessa observatoriossa, David King-linna.

      Taksit ja bussit edullisia, ruoka ja muu samaan tasoa kuin Suomessa.

      Molemmat kuukaudet hyviä, lokakuussa ehkä merivesi lämpimämpää kesän jäljiltä. Meren lämpötilahan ei ole koskaan alle 20. Maaliskuu on myös hyvä, itse olen ollut pari kertaa tuolloin. Aurinkoa Eilatissa riittää oikeastaan aina!

      Meidän pojille ainakin uiminen, vesi on ollut se tärkein lomallamme. Hotellien altaat ja meri... niissä viihtyy päivät ja illalla sitten muut riennot. Ranta esim.on täynnä ihania ostoskojuja ja ruokapaikkoja joissa saa asioida aivan rauhassa!!!!!!!!!!

      Me olemme lomailleet vähän samaan tyyliin kuin mamma matkailijakin, paljon keksitty itse tekemistä ja oltu, nautittu. Rahaa saa palamaan vaikka kuinka, mutta vähemmälläkin tulee toimeen. Itse ajattelen rahan kanssa niinkuin lomailisin Suomessa.

      Meillä pojat haluaa aina paltata takaisin Eilatiin, vaikka muuallakin ollaan käyty.

      Tässä jotain..... kysele lisää jos haluat!

      Hyviä lomasuunnitelmia.. kohti Eilatia

      • 1+2

        Kiitos viesteistä...lisää saa informaatiota antaa...mielellään sen otan vastaan :) Kaikenlaisen informaation !

        Me mennään tänävuonna Teneriffalle jo toistamiseen joten seuraavaksi jokin muu,erilainen kohde olisi kivempi. Lapset niinkuin myös äitikin tykkäävät retkeilystä ja myös uimisesta mutta pelkkä uima altaalla / rannalla löhöily ei kiinnosta ! Ollaan sovittu jo lasten kanssa että kun 2 viikkoa ollaan, (ikinä en lasten kanssa lähde viikoksi )kohde kuin kohde niin puolet ajasta vietetään retkeillen eli esim : joka toinen päivä ollaan altailla ja sitten joka toinen päivä retkeillään.
        Retket on kalliita mutta se ei haittaa. Kun ollaan jossakin kohteessa ja lomalla tutustutaan myös paikkoihin...näin lapsetkin saavat hienoja kokemuksia ja elämyksiä jota sitten voipi muistella ;) En ajattele tuolloin rahaa...että kuinka paljon retki maksaa vaan minusta on tärkeää että lapset myös näkevät ja oppivat ja kokevat matkoillaan ! Säästän sen verran rahaa mukaani että ei tarvitse koskaan miettiä voinko ostaa tuota tai tuota...ostan jos haluan ! Sama pätee retkeilyyn ja aina olen lasten ehdoilla mennyt. Yhdessä mietitty retkeilykohteet jo Suomessa ja säästetty sen mukaisesti....siksi täällä kyselenkin että minkälaisia retkiä /tutustumiskohteita Eilatista käsin voisi tehdä :)

        Tänä vuonna lomailimme Kreikassa ja kun kysyin mikä on ollut parasta lomalla....poika vastasi jopa minut yllättäen että ihmisten aitous ja ystävällisyys,vanhakaupunki ja palatsissa oleva näyttely sekä palatsissa kiertely sekä Argeologinen museo. Sanoipa myös että Kreikkalainen ruoka on hyvää ;)
        Taakse jäivät esim vesihuvipuistopäivä joka sekin tietysti oli kiva elämys,meri,aurinko sekä uiminen !

        Olen kallistumassa ainakin puolihoitoon se on varmaa. Yksinään retkeily mietityttää kovasti....uskaltaako,kun en puhu niin hyvin edes englantia...vaikka kyllä puhunkin ainenkin jotenkin :D Eilatissa kuitenkin kävellään ja tallataan sekä retkeillään jos sinne mennään ;)
        Yhdessä ollaan katseltu retkiä: MAtkanjärjestäjän retkillä ainakin Petraan ja Jerusalemiin. mutta kuinka pitkän kävelylenkin tuolla Petrassa joutuu tallaamaan....jaksaako lapset ? Petran retki varsinkin kiinnosti lapsia !
        Bussilla matkustaminen kuolleellemerelle olisi myös kiva mutta mieluummin varmaan matkanjärjestäjän kauttta tämäkin retki ?

        En tiennytkään että Eilatissa on lintupuisto...sinne varmasti mennään...kiitos tiedosta . Delfiiniriutalle meno ehdoton sekä merenalainen observatorio...mutta mikä tuo David king linna on ? Timnan retki...mikäs retki tuo on ? onko Eilatissa vesihuvipuistoa ? onko nämä kohteet kokopäiväretkikohteita vai puolipäivää kohteita ? Pitäisi vähän suunnitellä näin etukäteen :) Lapsille olen luvannut että joka retkipäivä saavat ainakin pari tuntia uida kuitenkin vaikka altailla !

        Tehdäänkö Eilatista päivä merellä retkeä ? Se olisi varmasti kiva retki jokaisesta ! Tarvitseeko rannoilla /meressä uidessa pelätä Esim: meduusoja ?

        Onko se hygieniataso Eilatissa minkälainen ? Jostakin olen lukenut että jotkut on sairastellut kovinkin ja on roskaista sekä likaista mutta sitten toisenkinlaisia näkökulmia olen saanut....maitohappobakteeritabletteja kannattaa varmuuden vuoksi syödä ainakin...eikös? ! Onko teidän lapset ikinä sairastelleet tuolla,saaneeet esim : ruokamyrkytystä ,oksennustautia,ripulia ? Jos on, niin kuinka kauan se on kestänyt ?

        te perheelliset....uskaltaako siellä liikkua pimeään aikaan...meinaan klo 22-23 vai olisiko turvallisinta jo olla hotellissa silloin ? Onko alue siis turvallinen pimeään aikaan ?

        Jostakin luin että sotilas alueita ei saisi kuvata....mistäs tämmönen tavallinen tallaaja tietää onko joku kohde sotilas alue vai ei ??? Voiko esim : sotilaita,poliiseja kuvata ?

        Kerrotteko jotakin hintaesimerkkejä? Paljonko maksoi illallinen kolmelle keskitason hotellissa ? PAljonko esim :jäätelö,cokis. Mitä kannattaa ostaa tuliaisena Suomeen ? Onko minkälaiset ostosmahdollisuudet lasten tuliaisille....leluja yms ?

        Kiitos valtavasti jos jaksatte vastata !


      • matkailija
        1+2 kirjoitti:

        Kiitos viesteistä...lisää saa informaatiota antaa...mielellään sen otan vastaan :) Kaikenlaisen informaation !

        Me mennään tänävuonna Teneriffalle jo toistamiseen joten seuraavaksi jokin muu,erilainen kohde olisi kivempi. Lapset niinkuin myös äitikin tykkäävät retkeilystä ja myös uimisesta mutta pelkkä uima altaalla / rannalla löhöily ei kiinnosta ! Ollaan sovittu jo lasten kanssa että kun 2 viikkoa ollaan, (ikinä en lasten kanssa lähde viikoksi )kohde kuin kohde niin puolet ajasta vietetään retkeillen eli esim : joka toinen päivä ollaan altailla ja sitten joka toinen päivä retkeillään.
        Retket on kalliita mutta se ei haittaa. Kun ollaan jossakin kohteessa ja lomalla tutustutaan myös paikkoihin...näin lapsetkin saavat hienoja kokemuksia ja elämyksiä jota sitten voipi muistella ;) En ajattele tuolloin rahaa...että kuinka paljon retki maksaa vaan minusta on tärkeää että lapset myös näkevät ja oppivat ja kokevat matkoillaan ! Säästän sen verran rahaa mukaani että ei tarvitse koskaan miettiä voinko ostaa tuota tai tuota...ostan jos haluan ! Sama pätee retkeilyyn ja aina olen lasten ehdoilla mennyt. Yhdessä mietitty retkeilykohteet jo Suomessa ja säästetty sen mukaisesti....siksi täällä kyselenkin että minkälaisia retkiä /tutustumiskohteita Eilatista käsin voisi tehdä :)

        Tänä vuonna lomailimme Kreikassa ja kun kysyin mikä on ollut parasta lomalla....poika vastasi jopa minut yllättäen että ihmisten aitous ja ystävällisyys,vanhakaupunki ja palatsissa oleva näyttely sekä palatsissa kiertely sekä Argeologinen museo. Sanoipa myös että Kreikkalainen ruoka on hyvää ;)
        Taakse jäivät esim vesihuvipuistopäivä joka sekin tietysti oli kiva elämys,meri,aurinko sekä uiminen !

        Olen kallistumassa ainakin puolihoitoon se on varmaa. Yksinään retkeily mietityttää kovasti....uskaltaako,kun en puhu niin hyvin edes englantia...vaikka kyllä puhunkin ainenkin jotenkin :D Eilatissa kuitenkin kävellään ja tallataan sekä retkeillään jos sinne mennään ;)
        Yhdessä ollaan katseltu retkiä: MAtkanjärjestäjän retkillä ainakin Petraan ja Jerusalemiin. mutta kuinka pitkän kävelylenkin tuolla Petrassa joutuu tallaamaan....jaksaako lapset ? Petran retki varsinkin kiinnosti lapsia !
        Bussilla matkustaminen kuolleellemerelle olisi myös kiva mutta mieluummin varmaan matkanjärjestäjän kauttta tämäkin retki ?

        En tiennytkään että Eilatissa on lintupuisto...sinne varmasti mennään...kiitos tiedosta . Delfiiniriutalle meno ehdoton sekä merenalainen observatorio...mutta mikä tuo David king linna on ? Timnan retki...mikäs retki tuo on ? onko Eilatissa vesihuvipuistoa ? onko nämä kohteet kokopäiväretkikohteita vai puolipäivää kohteita ? Pitäisi vähän suunnitellä näin etukäteen :) Lapsille olen luvannut että joka retkipäivä saavat ainakin pari tuntia uida kuitenkin vaikka altailla !

        Tehdäänkö Eilatista päivä merellä retkeä ? Se olisi varmasti kiva retki jokaisesta ! Tarvitseeko rannoilla /meressä uidessa pelätä Esim: meduusoja ?

        Onko se hygieniataso Eilatissa minkälainen ? Jostakin olen lukenut että jotkut on sairastellut kovinkin ja on roskaista sekä likaista mutta sitten toisenkinlaisia näkökulmia olen saanut....maitohappobakteeritabletteja kannattaa varmuuden vuoksi syödä ainakin...eikös? ! Onko teidän lapset ikinä sairastelleet tuolla,saaneeet esim : ruokamyrkytystä ,oksennustautia,ripulia ? Jos on, niin kuinka kauan se on kestänyt ?

        te perheelliset....uskaltaako siellä liikkua pimeään aikaan...meinaan klo 22-23 vai olisiko turvallisinta jo olla hotellissa silloin ? Onko alue siis turvallinen pimeään aikaan ?

        Jostakin luin että sotilas alueita ei saisi kuvata....mistäs tämmönen tavallinen tallaaja tietää onko joku kohde sotilas alue vai ei ??? Voiko esim : sotilaita,poliiseja kuvata ?

        Kerrotteko jotakin hintaesimerkkejä? Paljonko maksoi illallinen kolmelle keskitason hotellissa ? PAljonko esim :jäätelö,cokis. Mitä kannattaa ostaa tuliaisena Suomeen ? Onko minkälaiset ostosmahdollisuudet lasten tuliaisille....leluja yms ?

        Kiitos valtavasti jos jaksatte vastata !

        Minäkin täällä suunnitellaan lomaa Eilatiin, mutta sää mietityttää... Helmikuun loppupuolta ajattelimme, mutta onko silloin kylmä? Joku jo mainitsikin että illat ja aamut saattavat olla viileitä, mutta miten viileitä..? Riittääkö esim. neuletakki kesävaatteiden kanssa lämmittämään, ja tarkeneeko rannalla ottaa aurinkoa ja uida? Sellainen lämmin suomen kesäpäivä riittäisi meille, mutta palella ei saa :)


    • #reissulainen"

      Laitan tuohon alle muutaman linkin, saattaa olla hyötyä

      http://www.goisrael.fi/tourism_fin
      http://www.goisrael.fi/Tourism_Fin/Search.htm?SearchWords=timna
      http://www.goisrael.fi/Tourism_Fin/Items/Attractions.htm?SearchWords=e&Searchregion=10

      Eilaton todella siisti, puhdas, turvallinen kaupunki. Hygieniataso korkea. Kaikkee voi syödä, me esim joudaan kraanavettä. Mitään mahatauteja ei koskaan ollut.
      Yksi pojista sairastui angiinaan. Nopeasti saatiin lääkäri hotellihuoneeseen, poika sai lääkkeet ja oli taas jalkeilla. Israel on korkean teknologian maa kaikin puolin.

      Sotilaat todella huomaa; vihret kuteen ja ASEET aina ollalla, vaikka oisivat lomalla (niinkuin Eilatissa joskus ovat). Siellä aseet luo turvallisuutta.... Kuuluu maan tapaan ja historiaan. Itse olen saanut kuvata sekä nais-että miessotilasta. Uset kyllä kieltäytyvät, aina kannattaa kysyä.

      Kaupungilla uskaltaa kulke pimeäänkin aikaan klo 22-23 ihan hyvin.

      Tuo lintupuisto on sellanen bongareiden suosima paikka. Siellä ei linnut ole häkeissä, vaan se on kiva puisto vesielementteineen, jossa muuttolinnut lepäilevät. Mukava retkipaikka. Oppaat ei tällästä kerro, ainakaan meille, selviteltiin paikka.

      Toivottavasti saat linkeistä hyödyllistä tietoa!

      • israelinmatkaaja

        Itse olen lomaillut useaan kertaan Eilatissa, lasten kanssa, ystäväni kanssa, mieheni kanssa. Eilat on pieni paikka ja viikon lomalla siellä ehtii nähdä ne tärkeimmät paikat. Melko uusi on Kings City siellä (http://www.israel-travel-center.com/attractions_kingc.html). Ihan mukava museo/3Delokuva/vesipuisto-yhdistelmä, jonka kiertää läpi muutamassa tunnissa. Suosittelen! Ja tietysti tuo delfinaario/meriakvaario. Tyttäreni kävi myös ratsastamassa läheisellä kibbutz Eilotin tallilla, sieltä on mahdollisuus tehdä myös erämaahan ratsastusretkiä. Itse kävin 90-luvulla 5 tunnin kamelisafarilla, ihana retki.
        2 viikon lomalla kannattaa jo ehdottomasti tehdä Jerusalemin, Petran ja Kuolleenmeren retket. Itse aion seuraavalla Eilatin lomalla ostaa lentoliput Haifaan ja tutustua samalla pohjois-Israeliin Haifan ja Akkon kaupunkiin. Myös Tiberiaaseen Gennesaretinjärvenlla kannatta mennä. Tänä keväänä on tosin ohjelmistossa Tel-Avivin ja vanhan Jaffan kaupunkiloma (Toiviomatkojen Finnarin lomalennolla suoraan Tel-Aviviin) ja sieltä päivän retki Jerusalemiin.
        Israel on korkeatasoinen, moderni ja hygieeninen maa, jossa englannilla pärjää hyvin. Rauhassa saa kulkea ja katsella ostoksilla. Kukaan ei tuputa eikä häiritse niinkuin esim Egyptin rantalomakohteissa. Sotilaat ja turvatarkastukset siellä sun täällä luo vaan turvallisuutta, enkä koe mitenkään Israelia vaarallisena. Minun suosikkituliaisostokset sieltä ovat Kuolleenmeren kosmetiikka, viinit, israelilaiset muotivaatteet, juutalaiset esineet, esim. hanukka-kynttelikkö on ihana meidän jouluun.


    • 1+2

      Kiitos,oikein paljon kaikille kirjoittajille ja kiitos tuhannesti linkeistä. Kyllä uskoisin että seuraava loma lasten kanssa suuntautuuu tuonne Israelin Eilatiin...sitten vuoden päästä... tänävuonna mennään Teneriffalle ! Mutta nyt on kuitenkin hyvä alkaa suunnittelemaan jo lomaa...kun tässä pitää kuitenkin kolmen henkilön mielipiteet ottaa huomioon ;)

      Helpotus oli se että onhan tuolla Eilatissa vaikka mitä tekemistä lapsille...meidän lapset kun ei jaksa koko 2 viikkoista lomaa viettää uiden ! He tykkäävät historiasta kuten äitinsä...ja pitäähän siellä olla lapsille jotakin huvitusta myös ja Onhan tuolla ....eli kiitos ja kumarrus teille ...en olisi muuten varmaan kaikista paikoista edes tiennyt :)

      Hienoa myös lukea että Eilat on puhdas ja siisti lomakohde ja ennenkaikkea turvallinen...myös ilta aikaan !

      Vielä kun osaisi valita hotellin oikein :D

    • Jääneiti

      Menkää ihmeessä! Kaikki oleellinen on jo sanottu! Ihana, siisti, puhdas ja lämmin lomakohde. Turvallista on ja kukaan ei väkisin myy mitään, ei edes silloin kun katselee kojuissa kaikkea. Eikä tartte tinkiä. AM:lla on retki merelle. Se on kiva, laivan kannella on poreallas ja kun laiva ankkuroidaan, niin mereen lasketaan liukumäki joka on ihan ehdoton kokemus :)
      Club hotel Eilat on varmasti hyvä vaihtoehto lasten kanssa. Paljon uima-altaita ja leikkipaikka. Huoneet on tilavia. Ja hotellin sijainti on tosi hyvä. Edestä saa takseja tosi helposti, ranta ja ostokset on ihan lähellä!

    • matkallemukaan

      Ketju täynnä hyviä vinkkejä Eilatista!

      Kannattaa lukea, reissata ja nauttia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Pernis

      Lisään vielä muiden vastauksiin.
      Onhan siellä jäähallikin Kampen-kadulla, lähellä hotellialuetta.
      Turvallista on. Saa olla rauhassa, kauppiaat ei tyrkytä.
      Eikä muutenkaan turhan palveluintoista porukkaa, mutta asiallista.
      Auton voi vuokrata, joko etukäteen netistä tai lentokentän vierestä jossa useita vuokraamoita. Tiet ovat hyviä ja liikenne rauhallista.
      Puolihoito on hyvä ratkaisu, valinnan varaa on joka makuun.
      Panoramassa olemme olleet useasti, ihan ok.

    • matkustaja46

      Suosittelen myös Eilatia lämpimästi. Tuosta Teneriffasta..... Itse olen käynyt Kanarialla yhden kerran , ja voin sanoa että toista kertaa ei tule. Maailmassa kyllä riittää lomakohteita joista valita. Minulla Mikään Kanarian saarista ei ole listan kärkipäässä kun suunnittelen seuraavaa lomamatkaa.

    • uudelleenvielä

      La Palman saari on erilainen ja suosittelen lämpimästi.

    • kertariitti

      Kävin Eilatissa kaksi kertaa, eli ensimäisen ja viimeisen kerran. En yksinkertaisesti jaksa keskustella näiden terroristien ja Jeesuksen tappajien kanssa.

    • eijutsku

      Kävin kaksi kertaa, eli ensimäisen ja viimeisen kerra. En koskaan halua nähdä näitä Jeesuksen tappajia

      • hepskukkuu

        Häh, siitä on kyllä aikaa jo 2000 v. Ja tapaus yhä epäselvä, tosin silloinhan roomalaiset roistot ketkuilivat vieraalla maalla Israelissa. Maankin nimesivät lähtiessään jo 600 vuotta ennen ajanlaskun alkua Kreetan saarilta tulleen, ei-arabialaisen barbaariheimon eli filestealaisten mukaan. Silloiset roomalaisetkin ovat kyllä jo delanneet, ellet sitten halua syyllistää italialaisia tai muuta lähinnä silloisen latinan kieltä muistuttavaa kieltä puhuvia, käytännössä tämähän tarkoittaisia romanialaisia, seuraavaksi italialaisia :D. Älä mene Italiaan, älä mene Romaniaan. ehkä parasta pysyä täällä koti-Suomessa ja lähellä jotain terapiapistettä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe