Kokemuksia haapuku.fi ja juhlapukubella.fi ?

kesällä7.7

Hei,

Näillä suomalaisilla sivuilla olen nähnyt puvut, jotka haluaisin?
Onko luotettavaa palvelua, vastaako yhtään odotuksia ja miten on onnistunut palautus, jos ei olekaan istuva ja sellainen, kuin odotti.

Kertokaahan kokemuksia?

4

430

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • cara1979

   Tämä näyttää olleen täällä jonkin aikaa, mutta haluan kuitenkin jakaa oman kokemukseni haapuku.fi sivustosta.

   Olin hyvin skeptinen sivun suhteen, siellä kun näytti olevan hieman huonoa suomea (jota kyllä itsekin kirjoitan) ja muutenkaan ei tuntunut montaa arvostelua netistä löytyvän.
   Päätin kuitenkin tilata sivulta löytyvän todella halvan poistossa olevan puvun. (Puku on tulossa illallistilaisuuteen, mutta on kuitenkin hääpuku. Aion poistattaa laahuksen, jotta puku ei näyttäisi liikaa morsiuspuvulta)
   Poistopuvuille luvattiin muutaman päivän toimitus ja palautus mikäli puku ei sovi.

   Tilasin ja maksoin puvun Paypalin kautta muistaakseni sunnuntai iltana ja puku saapui postiin torstaina.
   Eli muutamassa päivässä.

   Olin epäillyt sivun kuvia katsoessani, että puku olisi halvannäköinen, halvasta kankaasta ja siinä olisi rumasti kirjaillut paljetit vyötäröllä.
   Ilokseni olin täysin väärässä!
   Puku oli todella laadukkaan tuntuinen (tuskin kuitenkaan mistään ykköskankaasta tehty, mutta näytti ja tuntui tosi hyvältä) Jopa epäilemäni paljettikoristelut näyttivät paremmilta kuin kuvassa.

   Eli henkilökohtaisesti voin lämpimästi suositella haapuku.fi sivua joka toimii ilmeisesti Fabela nimisen nettikaupan alla.

   Tietysti kannattaa miettiä millainen kuva sivulla puvusta on. Minun pukuni oli kuvattu torson päällä ja siksi varmastikin ajatukseni, miltä puku näyttäisi todellisuudessa, olivat realistiset. Kuva kopiot alkuperäisistä puvuista eivät välttämättä vastaa sitä mitä sitten saat. Mutta itse olin tyytyväinen.

   Tietenkään minulla ei ole kokemusta heidän mittatilauspuvuistaan, mutta naimisiin.fi sivustolla on käyty vastaavaa keskustelua ja olenkin sinne laittanut vastaavan kommentin kuin tännekin.

   Mutta minä suosittelen!

  • Mä ostin pukuni Tukholmasta (risteilyltä!). Suomalainen mukava nainen myy liikkeessä lähellä Siljan terminaalia Amerikasta tuotuja tehtaitten outlet-pukuja.
   Mun puku maksoi 2380 kruunua eli n. 270 euroa. ( euro on noin 8,8 kruunua). Se on huippusuunnittelijan tekemä ja todella ihana. Tässä sivut:
   http://www.bridaloutlet.se
   Nykyään siellä on myös miesten juhlapukuja.

  • y.e.n

   Voin kyllä suositella haapuku.fi sivustoa!
   Tilasin sieltä hääpuvun, joka tuli sovittuun aikaan postissa, hyvin pakattuna. Puku oli täysin sopiva, mutta koristelut, sellaiset ruusukkeet, olivat erilaiset runsaammat kuin kuvassa (nettisivuilla lukeekin että kuvan koristelut eivät täysin vastaa puvun koristeita) Päätin palauttaa puvun, koska halusin hieman linjakkaamman mekon, joka enemmän sopii minun vartalolleni. Laitoin viestiä asiakaspalveluun ja sain ehdotuksia myös mekoista, jotka olisi saatavilla nopealla toimituksella. Niistä kuitenkaan mikään ei ollut sellainen, joka olisi minua miellyttänyt. Laitoin mekon asiakaspalautuksena takaisin ja ei mennyt montaakaan päivää, kun raha oli jo takaisin tililläni. Todella hyvä palvelu, suosittelen.

  • iituli1

   Ajattelin jakaa myös oman kokemukseni haapuku.fi sivustosta.Tilasin itselleni sieltä hääpuvun ja vaikka kauheasti pelotti puku hakea postista avata paketti niin positiivisesti yllätyin!:D Puku oli juuri sellainen kuin toivoinkin. Ainoa miinus oli puvun hieman liian suuri koko mikä tosin melko varmasti on itseaiheutettu kun mittasin itseni ja pelkäsin ettei puku ole vaan liian pieni..isompaa on helpompi korjata;D

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2117
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   139
   1355
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   142
   1220
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   446
   986
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   27
   758
  6. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   662
  7. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   647
  8. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   107
   587
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   74
   572
  10. Aatteles kulta

   jos oltais eletty keskiajalla niin ei oltais ees tavattu 🤗. Silloin oli keski-ikä 30-35v. Ihanaa kun olet ❤.
   Ikävä
   62
   532
  Aihe