Nartulla juoksut, leikattu uros ihan sekaisin

Tango Pelargonia

Eipä auttanut uroksen kastrointi juoksukäyttäytymiseen. Onko olemassa mitään jarrua jolla uroksen saa pysymään aisoissa nartun juoksun aikana. Minulla on vanha narttukoira ja hänen pesueestaan pahnanpohjimmainen, leikatu uros. Juoksut tuskin näkyvät muuten kuin urosparan käytöksenä. Se läähättää, hermoilee ja pyrkii pukille.
Onko mitään muuta keinoa tilanteen rauhoitamiseksi kuin erottaa ne kokonaan toisistaan. Aiemmin sain hoidon järjestymään...tänä vuonna en.

9

1898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tötsö

      Kuinka pitkä aika leikkauksesta?
      Saattaa kestää yllättävän kauan että tasaantuu hormoonituotanto.

    • Tango Pelargonia

      kolme vuotta

    • Tiedä nyt

      onko tästä paljon apuja, mutta aikoina ammoisina kun vielä oli sulttaaneita ja niiden haaremeita, niin oli säädetty kuolemanrangaistus jos eunukille joka kajosi sulttaanin omaan. Tarinoiden paikkansapitävyydestä ei tiedä mutta mikäli säädös oli, niin sellaista myös saattoi tapahtua. Mahdolliset todennetutkin eunukin teloitukset saattoivat silti olla myös seurausta haaremin narttujen keskinäisestä politikoinnista.

      • Tango Pelargonia

        just joo, oikeinpa paljon kiitosta valaisevasta vastauksestanne.


    • Minä vain :)

      Voisit kokeilla sellaista narttusuihketta joka peittää kuulemma sen hajun. Jos muistan oikein niin löytyy ainakin nimellä bitch spray :)

      • Tehoaakohan

        tuo myös ihmistyttäriin? Pojankollit kun on alkaneet vallan villiintyä meidän tytöistä. Tunkeutuvat jo ikkunoistakin keskellä yötä... ;D


    • Joobax

      Enpä tiedä, mutta meneehän nartutkin vähän sekaisin, jos yhdellä on juoksu. Niiden keskisiin hommeleihin en puuttunut. Meni ohi, kun juoksut loppuivat. En usko, että uros menettäisi viettiään kokonaan kouhinnan jälkeen, ainoastaan laimentaa sitä. Erottaminen lienee paras lääke ja toinen olisi tietty komentava narttu. Mitään kikkakolmosia mulla ei ole tarjota, sorry :( mielenkiinnolla kyllä ootan, jos jollain olisi enemmän tietoa aiheesta.

    • Tötsö

      Epäilyjä on mistä on kyse,tiedosta niinkään tiedä onko ylipäätään mistään.Omakohtaista kokemusta ei tuosta kastroinnista ole, eikä sitä koirillenikaan ole tehty,tuttavien koirille kyllä.
      Jarrun reseptiä jos sitä kaipaa kannattanee kysyä joltain vanhoilta keittiömiehiltä tai lämäreiltä,tiedä sitten vaikutaako ja suositellaanko koirille varsinkaan....Vääpelinrakään sitä yleisimmin ainakin huhuttiin sekoitetun.
      Kastraatio ei aina vaikuta toivotulla tavalla varsinkaan se ei poista opittua toimintatapaa josta saattaa nyt olla kysymys.Nartun käytöksestä huomaa kyllä juosuajan ja siihen käytökseen uros peilaa myös hajuasti kertoo ajan olevan käsillä.Voi myös liittyä muotisana dominanssiin sekin taas käyttäytymistiede asioita ja korjattavissa jollain asteella ainakin ohjauksella.
      Kolmevuotta toki on sellainen aika leikkauksesta että hormonaalinen tuotanto pitäisi olla jo päättynyt.Tiedän muutamia jotka kuitenkin ovat joutuneet käyttämään vielä jotain eläinlääkäriltä saatua lääkitystä ohella.
      Vaihtoehtoina lienee joko eläinlääkäri käynti tai portinhankkiminen tai muutoin eroittaminen näin pikasesti pääteltynä ja pikakeinona.

    • Tango Pelargonia

      Alan kallistua siihen erottamiseen mutta kun se ei tällä kertaa ole mahdollista kuin eri huoneissa pitämisellä. Raapivat sitten ovenpielet aika pahaan kuntoon. Täytyy kyllä todeta, etten toista kertaa enää tyydy kodissa erottamiseen. Uros kärsii, on levoton, läähättää, ei pysy nahoissaan. Tälllä kertaa mennään näillä ja eihän se enään montaa päivää kestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5634
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2496
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      59
      1725
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe