Kari "murikka" Torniainen

Mitähän mahtaa mies nykyjään puuhailla..?
Otteli joskus halmetta vastaa aika huonol menestyksellä..:D
Ilmoita


Eiköhän tuo nuole haavojaan kuin kapinen piski, jos on jollekin Halmeelle hävinnyt, joka ei osannut edes nyrkkeillä.
Ilmoita
nii joo..eiköhä joka kylält ois yks halmeen pieksäjä löytyny..:D
Ilmoita
Ainakin jokunen vuosi sitten teki portsarinhommia kotiseudullaan. Mielestäni kohteliaimpia portsareita, joita vastaan on tullut. Jotkut vanhat jutut vain miehen maineen perässä vielä laahaavat, perisuomalaista kateutta yms. ....
1 VASTAUS:
Hienoa jos murikasta on tullut kohtelias. Halmehan totesi ennen ottelua että tulee näyttämään koulukiusaajalle ja linnakundille kaapin paikan. Näemmä Tony sitten onnistui siinä.

Tonyhan pisti näitä kylän kovimpia garjuja ruotuun enemmänkin.

kevyet mullat vaan Tonylle. Hyvä mies pohjimmiltaan oli ...
+Lisää kommentti
helppohan se tääl on haukkua oisitte suoraan menny halmeelle sanoo!!!!!
2 VASTAUSTA:
Tony Halme kaksinkertainen Suomenmestari ja molemmat vyöt voitti tyrmäyksellä. Eiköhän se jo todista ettei Halmeelle Suomesta löytynyt kengittäjää.

Aika huvittavaa että täällä jengi uskoo jonkun kylähullun voittavan Halmeen kunnei siihen pystynyt edes Suomen parhaat ammattinyrkkeilijät.
halåååå daijut kirjoitti:
Tony Halme kaksinkertainen Suomenmestari ja molemmat vyöt voitti tyrmäyksellä. Eiköhän se jo todista ettei Halmeelle Suomesta löytynyt kengittäjää.

Aika huvittavaa että täällä jengi uskoo jonkun kylähullun voittavan Halmeen kunnei siihen pystynyt edes Suomen parhaat ammattinyrkkeilijät.
Se todistaa vain sen, kuinka surkeita Mika Kihlström ja Jukka Järvinen olivat. Mitään muuta se ei todista.
+Lisää kommentti
"murikka" ei muuten ole koskaan otellut halmetta vastaan. Mielestäni "murikka" juoksi karkuun halmetta vastaan. Ei siis todellakaan otellut, vaan paskat housuissa juoksi karkuun ja ne pari iskua mitä näkyi näki niistä selvästi että edes nyrkkeilyn alkeet ei olleet hallussa.
Ilmoita
Edellisen kanssa samaa mieltä. Eli tossa näkee mihin näistä podareista (lihaksilla pullistelijoista) on. Toinen esimerkki "boo..." Mustonen, oikeilta nyrkkeilijöiltä tulee satasella turpaan vaikka ois minkälaiset lihakset. Pitää osaa lyödä ja ottaa iskuja vastaan, niitä ei punttitangot opeta.
Ilmoita
kyllähän se halme vaan oli aikansa kovin karju, jolla seläntakaa huutelijoita riitti, mutta päin naamaa uskaltautuneet putosivat maahan kun märkärätti. ja ottakaahan huomioon että mies hyppäsi nyrkkeilykehään pystymetsästä, ja silti laittoi lakoon raudankovia ammattilaisia. R.I.P tony
4 VASTAUSTA:
Nimeähän nyt edes yksi "raudankova ammattilainen" joka lakosi:)
höpö höpö kirjoitti:
Nimeähän nyt edes yksi "raudankova ammattilainen" joka lakosi:)
Mika Kihlström. Amatöörien EM kolmonen.
siinä . kirjoitti:
Mika Kihlström. Amatöörien EM kolmonen.
Kysyttiin ammattilaisia ja sinä tuot esiin amatöörin.
siinä . kirjoitti:
Mika Kihlström. Amatöörien EM kolmonen.
Halme-Kihlström I, 14.9.1998
Halme puolusti Suomen mestaruuttaan Helsingissä Mika Kihltsrömiä vastaan. Kihlström voitti amatööriurallaan EM-pronssia ja aloitti ammattilaisuransa Englannissa yhdeksän ottelun tappiottomalla sarjalla. Kymmenennen ottelunsa Kihlström hävisi ja piti vuoden ottelutauon ennen kuin kohtasi Halmeen. Kihlström voitti ottelun viidennessä erässä kehätuomari Esa Lehtosaaren todettua Halmeen puolustuskyvyttömäksi.
+Lisää kommentti
Missään nimessä Halme EI hypännyt kehään mistään pystymetsästä. Jenkeissä oli "ammattitappelijana" useamman vuoden ja taisi olla jossain muuallakin. Vaikka kyse on ns. showlajista, niin kyllä hän siellä aika pahastikin paikkojaan rikkoi.
Vaikka laji ei ollut nyrkkeily, niin kyllä siellä kehätyöskentelyä oppi ja paljon. Eli kaukana siitä pystymetsästä mitä sillä oikeasti tarkoitetaan.
1 VASTAUS:
Sama kuin nyrkkeilijää leffassa näytellyt ei tulisi pystymetsästä. Tai painija.
Eli kyllä Halme nyt vaan oli täysi noviisi ja näkeehän sen osaamisestaankin. Mutta voimaa oli. Lahjakaskin täytyi olla kun voitti ikänsä nyrkkeilleitä.
+Lisää kommentti
Halme harjoitteli usein jenkki aikoinaan myös iskuja. Säkkiä, pistehanskaa, varjonyrkkeilyä. Toisekseen kehä ei ollut hänelle vieras paikka niinkuin pystymetsästä tulleelle. Halme ei tullut pystymetsästä, kuten sillä sanonnalla tarkoitetaan.
1 VASTAUS:
No ok, vastasi kuntonyrkkeilyä 6kk harrastanutta.
+Lisää kommentti
Siihen lisäksi kova matsaaminen ja iskujen vaihto show tappelussa. Kuntonyrkkeilijät ei ole kuin nähnyt kehän harjoitellessaan, eivät edes ole koskaan kiivenneet sinne.
Parempi niin, koska kompastuisivat varmasti köysiin. Halmeelle se taas oli pitkän aikaa kuin toinen koti.
3 VASTAUSTA:
Kuntonyrkkeilijät sentään opetelleet lyöntitekniikkaa ja lyömistä säkkiin tosissaan, eivät näyttävien, mutta epärealististen lyöntien näyttelemistä, kuten nuo Hollywood-tähdet.
mies32 kirjoitti:
Kuntonyrkkeilijät sentään opetelleet lyöntitekniikkaa ja lyömistä säkkiin tosissaan, eivät näyttävien, mutta epärealististen lyöntien näyttelemistä, kuten nuo Hollywood-tähdet.
Näytä yksikin kuntonyrkkeilijä, joka osaa lyödä säkkiä TEHOKKAASTI, niin minä näytän sulle närhen munat.
Onpa nähty, kovaa löi kokoisekseen varsinkin koukkuja vartalokorkeudelle, ja silti rennosti ja jaksoi hakata pitkään. Lähinnä löi säkkiä, ja vähän palloja. Kehässä en nähnyt, joten vaikea sanoa varmasti oliko nyrkkeilytaustaa.
+Lisää kommentti
Missä torniainen lienee? Nuoleeko karkuun juoksija haavoja jossain kerrostalon loukossa,,,
Ilmoita
Suoraan sanottuna torniaisen ei olisi koskaan pitänyt yrittää otella halmetta vastaan.

Epäilen ettei siitä hyvää seurannut hänelle henkisesti,jokaisen pitäisi ymmärtää kun halmeen tasoista kaveria vastaan edes kuvittelee niin mitä siitä seuraa?

Tästähän on aikaa kulunut jo kauan kun tuo episodi oli muttei torniainen ole henkisesti välttämättä tuosta vieläkään selvinnyt ja ymmärtäähän sen jos luonne on sellainen ettei voi myöntää suoraa ettei huonolle hävinnyt.

Sitä ihmettelen eniten oliko torniainen koulukiusaaja joskus?

Video koosteessa edesmennyt halme kertoo noin oleen,kukaan ei ole voittamaton ja sikäli jos olikin kiusannut heikompia niin halmea ei kiusannut,halme ei todellisuudessa edes lyönyt kunnolla vaan pyyhkäisi.

Mainitsi vielä torniaisen pelänneen häntä,joka on kyllä tervettä.

Jos nyt kumminkin vastaavia torniasen tyyllisiä onkin vielä kylillä ja kaupungeilla niin käyttääkää järkeä ja hyödyntäkää heikompien puolustamiseen.

Se on karmeeta nähdä kun vetäytyy omaan kuoreensa ja menettää elämänsä muiden mielipiteiden miettimiseen,torniainen lienee nykyisin 60v jos oikein olen ymmärtänyt.

Joensuussa kun muutenkin niitä hulluja ollut iät ajat mm:kaikenlaiset jengit tai natsit ym:pikkurikolliset aina löytyy stoppi mikään tai kukaan ei ole voittamaton.
Ilmoita
Tonyn kaa sparraneena voisin sanoo jotain.. Mä treenailin Tonyn kaa joskus Larussa ja sanon ettei parempaa kundii ollut, v...tun mukava kundi ja mitä tulee tohon murikkaan, ni ei toi nekkauskehä oo tehty ko nyrkkeiliöille, koittaa voi, ja oikeesti, miksköhän Tony tyrmäs KAIKKI YRITTÄJÄT,lukuunottamatta Samin, (elovaara). joka ois ollut mahiksen tullessa mestari...lukuunottamatta kuopion brankkaria... ja mä näiden kaa hikoillu, exept Jari.
pölistähän voi, kehä eri juttu...
Olli "legenda" Mäen sanoilla, joskus saunan lauteilla kuultuna, voit ottaa kymmene erää ja voittaa, mutta saada joka erässä turpaas...vetäkää siit, "lauteilla" istujat...buah!
2 VASTAUSTA:
Jep, kans kuullut hyvää Tonysta siviilissä reilu jätkä kuulemma.
Olet oikeassa. Kun Tony heitti laulajan keikkaa Suomessa niin törmäsin mieheen Keski-Suomalaisessa yökerhossa. No kun metsurina olin vuosia töitä tehnyt niin haastoin Tonyn kädenvääntöön. Mies ei ensin suostunut vaan sanoi että kädenvääntöä saisi harrastaa vaikka joka ilta jos olisi tarve. Tony sitten suostui kun kerroin olevani metsuri ja olen vielä aika isokokoinenkin, enkä ollut kädenväännössä koskaan hävinnyt. On kyllä pakko sanoa että takkiin tuli ja pahasti. Tony kanssa lyötiin kämmenet yhteen ja mies kysyi että koska koska alan vääntämään. Kaikki pistin peliin mutta tappio tuli, ei minulla ollut mitään jakoa Tonylle. Tony oli herrasmies ja antoi kovasta yrityksestäni minulle CD-levynsä johon pisti vielä nimmarin ja sanoi että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan, lisää töitä vain. Tony oli voimamies mutta ennenkaikkea kohtelias herrasmies. Sen jälkeen en ole kättä vääntänyt, enkä väännä. RIP hieno mies Tony"Viikinki"Halme.
+Lisää kommentti
Halmehan oli itse jollain tasolla koulukiusattu, kait hänen loppuelämänsä oli sitten kostamista näitä haamuja vastaan. Muistaakseni tuo kiusaus oli Ruotsinkielisyydestä tai jostain. Nuorenahan Tony siis ennenkuin alkoi ensin kehonrakentajaksi ja sitten kaikkeen muuhun, niin oli aika ruipelo kaveri. Myöskin aika ujo ja arka.
1 VASTAUS:
niinhän ne kaikk nyrkkeilijät - haamuja vastaan tappelijoita eikö???
+Lisää kommentti
Halme alko nyrkkeilijäksi, kun ei pärjänny itsepuolutuslajien harrastajille edes.
1 VASTAUS:
jepjep..siel taas joku kateellinen pikkumies länkyttää.Tony oli oikeesti v'''tun kova nyrkkeilijä piste.tietys ku raameja oli siihen hommaan muutenkin.
Eiks tän keskustelun aihe ollu Murikasta ?!
+Lisää kommentti
Murikka voisi ottaa Heleniusta vastaan =) Ehkä se Roope voittaisi edes sen OIKEASTI. tai sitten saisi pataan.
Ilmoita
Uskon että Murikka Torniainen tekisi selvää Robert "Eine Kindekarden Fuhrer" Helniuksesta.
Ilmoita
Mutta kun se ei olekaan uskon asia, uskolla ei nyrkkeilymatseja voiteta. On tää taas korkealla tasolla tää kirjoittelu. Nyt ei Robbe pärjäisi enää kuopiolaiselle pokellekaan kehässä, joka ei nyrkkeilyä vakavissaan ole koskaan edes harrastanut.
Ilmoita
Annan sulle perustelut:

-Robbe melkein hävisi Sherman Williamsille. Williams olisi voittanut jos ottelu oltaisi käyty bahamalla. Vieraskehässä Williamsin oli vaikeampi keskittyä.

-Kuvitteellinen Robbe vs. Murikka Torniainen käytäisi pohjanmaalla eli Murikan kotikentällä

-Pistetuomarit olisivat kotikehän miehen puolella (murikka)

-Robertin tapaturma alttius yhditettynä apaattiseen mielialaan, on kuin tikittävä pommi joka odottaa vain hetkeä jolloin Robert vain yksinkertaisesti jää kulmaan istumaan.
Ilmoita
Murikka mistään v*tun pohjanmaalta ole. Pohjois-karjalan hulluja :D
Ilmoita
Sanotaan nyt näin että se Robbe joka tyrmäsi Petersin yms. olisi voittanut Murikan leikiten, mutta ei tämä nykyinen kaveri jolla on ruvennut olemaan jo ihan muut jutut kuin nyrkkeily mielessä. Siinä missä Robbe on miettinyt vauvan vaatteita ja lastenkoteja , on Murikka reenannut ja pitänyt nyrkkeilyn mielessänsä. Halmeelle koettu tappio kaivertaa miestä vieläkin ja näin ollen voitto Helniuksesta palauttaisi itsetunnon.
Ilmoita
Älkää nyt per..le puhuko edes samassa lauseessa Torniainen vs Helenius, siinä ei toista erää edes Torniainen tulisi näkemään. Ottakaa nyt järki käteen jos teillä sellaista edes on. Nyt puhutaan kuitenkin vuosia ammatikseen kehässä iskeneestä miehestä ja tätä ennen jo vuosia amatöörinä nyrkkeillyt (Robbe) ja nyrkkeilyssä mitään saavuttamaton mies (Murikka).
Ilmoita
Kuulemma syksyksi on kaavailtu Murikka vs. Helenius , 12 erää ottelu
1 VASTAUS:
Murikka vie tällä kertaa.
+Lisää kommentti
Helenius voittaisi Murikan vaikka olisi molemmat kädet kipeät. Helenius iskisi pippelillään karkuun juoksevaa Murikkaa niskaan, ja Murikka kyyristyisi kanveisiin niskaansa pidellen.
Ilmoita
Torniainen?
Vittu mikä vitsi koko äijä.
Joensuussa se on aina vain pienempiään kiusannut.
Liekkö enään etes hengissä, who cares..
1 VASTAUS:
Tunsin syvää myötähäpeää katsoessani tuon aku ankan(tornianen)kyyristelyä kehässä!!Paljon olen nähnyt otteluja ja torniaisen esitys oli ylivoimaisesti
totaalisin fiasko mitä koskaan tullaan näkemään!
Tyyppi näytti sen mitä pelko saa aikaan!
+Lisää kommentti
murikka! halme! kumpikaan ei ois kestänyt heleniuksen kyydissä! järki hoi älä jätä! helenius vaikka on otellut muutaman viime matsin huonosti niin on hän sentään oikea nyrkkeilijä,paras raskaansarjan ottelija gunnar bärlundin jälkeen suomessa! kari murikka torniainen ei ollut oikeasti mikään nyrkkeilijä vaan puntteja nosteleva kundi ,joka tappeli vain baari tai ravintola illan jälkeen! ja poltteli punasta norttia pari askii päivässä! ei puolen vuoden treenillä tule kenestäkään nyrkkeilijää! se on alotettava jo nuorena niin kuin yleensä tehdään. halmeesta sen verran että ei pelännyt ketään ei ainakaan näyttänyt sitä. kyllä pärjäsi suomen tasolla,mutta ei mitään asiaa.samoihin piireihin heleniuksen kanssa.ja torniainen asuu nykyisin etelä suomessa.ja on jo ikä mies,on ottelunsa otellut! kunhan terveys pysyis kasassa,niin siinä ois tarpeeks ottelua.
1 VASTAUS:
fakta homma kirjoittaa ihan asiaa! murikka ei ole ollut nyrkkeilijä ikinä. on treenannut vain punttien kanssa ja hoormooneja nappaillen.tämä asia on tosi.ja asuu nykyisin nummelassa ja on 60 vuotias dokaileva äijä,eli se siitä.ja mitä halmeeseen menee niin ei hänkään mikään ,nyrkkeily mestari ollut.esim.killeä vastaan kun nyrkkeili niin kille oli jo entinen nyrkkeilijä.kyllä helenius ois tiputtanut halmeen aika nopeesti. se on varma asia.ei mikään huippu nyrkkeilijä jolla on pituus 190 cm paina kehässä 140kg se on fakta. silloin on mennyt treenit pieleen.nyrkkeilijät painavat tuossa pituus luokassa noin 100-110 kg.kyllähän se suomen raskaan sarjan taso on surkea.ainut joka on niin helenius.tatli taas on oikea nyrkkeilijä.niinkuin jokainen lajia seurannut tietää.eli se siitä!
+Lisää kommentti
Se on nyt sanottava vielä näin reilu 15 vuoden jälkikäteen, että ei pysty ymmärtämään miksi aletaan haastamaan yhtään ketään nyrkkeilyssä tuollaiselta pohjalta, mitä tämä "Murikka" esitti. On kyllä aivan saatanan noloa. Kuka menee tuollaisella taustalla tekemään itsestään 5000 ihmisen eteen täysin pellen??
Ilmoita
Murikka majailee tätä nykyä Nummelassa Etelä-Suomessa! Tuli vastaan kadulla sattumalta,Oli niin huonossa kunnossa että piti vaihtaa muutama sana hänen kanssaan! Hänen ystävänsä sitten mainitsi murikan nyrkkeilytaustasta,niin piti ottaa asioista selvää ja eksyin tänne!
Ilmoita
Tämä jättää kyllä sanattomaksi. Bodarien nyrkkeily-yritykset taisivat olla 90-luvun lopulla joku muoti-ilmiö.
6 VASTAUSTA:
Viittasin siis tapahtuman taltiointiin:

https://www.youtube.com/watch?v=e2pPsyHrc8A

https://www.youtube.com/watch?v=FR_E-3ON_64
Kohdassa 4:50 lyö maassa polvillaan olevaa vastustajaa NISKAAN.

Upeeta!!
SDdfy kirjoitti:
Kohdassa 4:50 lyö maassa polvillaan olevaa vastustajaa NISKAAN.

Upeeta!!
Kieltämättä harvemmin nähty tekniikka. KO!
SDdfy kirjoitti:
Kohdassa 4:50 lyö maassa polvillaan olevaa vastustajaa NISKAAN.

Upeeta!!
Täytyy testata joskus kehässä (olen vain yli-ikäinen harrastelija, tosin niin olivat nämä murikatkin). Kopataan siis pakeneva kaveri nurin jollain nyrkkeily-wrestling-sekaotteella ja sitten lyödään niskaan!
SDdfy kirjoitti:
Kohdassa 4:50 lyö maassa polvillaan olevaa vastustajaa NISKAAN.

Upeeta!!
Ei varmaan ollu Halmeen tarkoitus tuikata niskaan kuhan huitaisi sinne päin. Paha tähdätä kontillaan olevaan kaveriin. Jos ukko kirmaa karkuun kuin aropupu ja menee kontilleen piiloon niin saa kai sinne sohasta. Ikävä jos osu niskaan mutta mitä helvettiä menee maahan makailemaan. Toivottavasti Murikka otti tosta opikseen ja pysyttelee pystyssä ensi kerralla!!!
Lyödä saa niin kauan kunnes tuomari keskeyttää, tai vastuksella osuu polvi, perse tai käsi maahan. Oma vikansahan se on jos kääntää niskan tai takaraivon vastustajaa kohti. (Jos tuossa oli polvillaan, niin silloin käsittääkseni rikottiin jo sääntöjä) Itse en kyllä kehtaisi vetää pois päin kääntynyttä vastustajaa tarkoituksella niskaan tai takaraivoon. Ei se matsin voitto ole vastustajalle tuotetun aivovamman arvoista.
+Lisää kommentti
Halmeen menestys oli kiistaton 90-luvulla, mikä sai kaikilla koulunyrkkeilijöiden kannattajilla karvat pystyyn.
Menestys olisi ollut parempikin, jos olisi pitänyt painon kurissa, tyylin Iran Barkley matsissa. Ei 150 kiloinen pärjää kehässä vaikka olisi ollut minkälainen taikuri.
1 VASTAUS:
Joo, siis Halmehan pärjäsi (vähän vaihdelle toki), mutta kun siellä kehissä tosiaan hyppi kaikenmaailman boogiemustosia, murikka-portsareita ja ties mitä miehiä, joiden ainoa laji oli puntti....
+Lisää kommentti
en tied mis o?
Ilmoita
HALME OIS PÄRJÄNNY JOS OLIS NOUDATTANU USA,STA TUODUILLA
HARJOTUSJUTUILLA!
3 TUNTIA PER PÄIVÄ NARUHYPPYÄ ONKISIIMALLA!
ETUNOJAA 100 PER PÄIVÄ SELÄLLÄÄN! AVAA OLKALIHAKSIA!
TENNISPALLON PURISTUSTA 4 TUNTIA PER KÄSI!
RYSTYSEN KOVETUSTA! HIEROA SIMENTTILATTIAAN KIERTOLIIKKEIN MINUUTTI PER PÄIVÄ!
LEIPÄKIVIEN HEITTOA METRIN AALLOILLE! AVAA SELKÄLIHASTA!
KONTTIMISTA PURURAJALLA 8 KILOMETRIÄ! ADIDAKSEN VERKKARIT
PÄÄLLÄ! PARANTAA ITSETUNTOVA! PÄIVÄSAIKAAN!

KAATUMISTA! TÄRKEÄ THREENI! KAATUMISTA ETUPÄIN SUORANA!
VASTAAN EI SAA OTTAA KÄELLÄ! 100 KERTAA!
TAAPÄIN 100 KERTAA! SIVUTTAIN, MOLEMMILLE SIVUILLE! PARANTAA
TYRMÄYKSEN SATTUESSA LOUKKAANTUMISRISKIÄ!

KANTAPÄILTÄ PÄKIJÖILLE NOUSUVA! TÄRKEÄ! 500 KERTAA PER THREENI!
VOI TUNTUVA KOVALTA MUTTA NÄKYY SITTEN LIIKKUMISESSA
OTTELUN AIKANA! VUORONPERÄÄN VASEN JA OIKEA, JALAKA!
AINA KUN PÄKIÄLLE NOUSEE, SAMALLA PITÄÄ YSKÄSTÄ! TUO TEHOVA
THREENIIN!

TÄSSÄ ALAKUA! NÄILLÄ PÄRIJÄÄ!LISÄÄ TULEE KUN THREENEILTÄ
KERKEÄÄ!
TÄTÄ KUN NOUDATTAA MEIJERVETERI, HALME SUN MUUT TORNIAISET
JÄÄ KOLMOSEKS!!
1 VASTAUS:
Miks sää Ilmari-pelle huudat koko ajan?
+Lisää kommentti
HALMEHAN ON HEITTÄNY KINTAAT NURKKAHAN, SORY, SORY!!
MUISTIKATKOJA!! MUISTITHREENIN PUUTE!!
Ilmoita
Murikka vs. Robert Helnius on Tatlin MM ottelun esiotteluissa- Tämä on varma tieto.
Ilmoita
miksi tony halme ei ikinä kohdannut hulk hogania? mutta molemmat on otellut vaderia vastaan?
Ilmoita
Varmaan juoksee vieläkin Halmetta karkuun... Ja velipoika juoksee perässä! Hieno oli saavutus, 56 sekuntia jakso juosta ja sitten heitti voltin kun kunto loppu. Pelkäs nousta ylös, kun huomasi ETTEI PÄRJÄÄ PASKAN VERTAA!
Ilmoita
Tämähän oli Suomen suurin vitsi, tämä ottelu. Tää juntti höpötti haastatteluissa harrastaneensa "aina" nyrkkeilyä. Amatöörikin näki, että sitä ei ollut edes alkeita harrastettu. Tää juntti on just. niitä tyyppejä, jotka ovat hakanneet säkkiä muutaman kuukauden ja sitten luulevat snagarilla olevansa vähintään Suomen huippuja.

Tää jätkä "torniainen" olisi saanut SM-tason stadilais-JUNIORILTA pataansa niin, ettei muistaisi tänäpäivänä ottelusta mitään. Silloin kun tää olento sai Halmeelta kuokkaansa, hänet pelasti pahemmalta nöyryytykseltä vain se, että hän hyppäsi kanveesin pintaan itkemään, kun häntä lyötiin niskaan. Jos olisi ottanut sen, mikä hänelle kuului ja noussut ylös, olisi hän muutaman minuutin jälkeen ollut todella rumasti tyrmättynä kanveesin pinnassa. Tokikaan Halme ei ollut mikään juoksija, ja näitä lampaita on niin perkeleen vaikea saada juosten kiinni, mutta jossain vaiheessa tää pelkuri olisi kuitenkin juossut Halmeen nyrkkiin.
1 VASTAUS:
Miks just stadilaiselta onko niissä eroa missä asuu.
+Lisää kommentti
Miksi tää olento "murikka" ei alkanut harrastamaan juoksemista? Koska paskat housuissa on hemmetin kurja juosta.
Ilmoita
Uskon että Tyson Furyn vihjaus "Ette ikinä arvaa kuka tulee vastaan" viittaa juuri tähän mieheen
Ilmoita
halmeella oli tuota kansainvälisyyttä jos olisi vetänyt ottelut kaikkien sääntöjen mukaan aina menestystä ei voi sivuuttaa urheiluhistoriassa ei voi kyllä nytkään pääsihän se pinnalle siellä ihan hyvää settiähän se vetää huumorimielessä tuubissa videoita
Ilmoita
Torniainen on vaihtanut alaa. Hän etsii nykyään tryffeleitä, siinä mennään turvallisesti kuono maassa ja maan alla. Ei tule kukaan paha setä lyömään, ei tartte juosta karkuun.

Mites se emakon hakkaaminen onnistui, Kari? Noin niinku omasta mielestä? Jäit raukkamaisesti maahan kun et uskaltanut nousta ylös. Muistatko vielä sen pelon, kun tajusit ettei sinusta ole mitään vastusta Halmeelle? Häpeän tunnet vieläkin, joka päivä...

Hah hah hah hah!
Ilmoita
hän löi niskaan mua... uusitaan. t. murikka
2 VASTAUSTA:
koska on uusintaottelu
ei siitä oo vielä sovittu.... mut o varmasti,,,, tän vuode puolella.......
+Lisää kommentti
Aika pientä näyttää olevan kunnioitus vainajaa (Halme) kohtaan. Pöyristyttävää.
2 VASTAUSTA:
Ai jos henkilö on kuollut niin mitään ei saisi siihen liittyen puhua?

Halme ei ollut kuollut vielä kun tämä ottelu käytiin, joten lähdetään siitä liikkeelle.

Loistava pätkä, näin tämän vasta vuonna 2016.

Mitähän Murikalle nykyään kuuluu
Kait se juoksee unissaan yhä kehässä karkuun halmeen heijareita. Huom. Torniainen ei ole otellut halmetta vastaan, hän on juossut karkuun halmetta vastaan. Kiljahdukset on saatu otettua videolta pois, mutta kaikki toki näkee omin silmin tuon suorituksen.
+Lisää kommentti
Jokainen joka vähänki nyrkkeilystä tajuaa, ymmärtää että Murikka ois aktiiviaikoina vetäny Mike Tysoniakin kuokkaan. Tysonin saapumisesta Suomeen neuvoteltiinkin, mutta ei sitten uskaltanutkaan tulla Joensuuhun hakattavaks. FAKTA TIETOO!
Ilmoita
Nykyään Murikka viettää ansaittuja eläkepäiviään Zairessa, saunoen ja syöden banaaneja.
Ilmoita
Olikos tää se legenda jolla oli ne aurinkolasit päässä haastattelussa ettei olis selvinnyt kuinka sekaisin silmät on?
Ilmoita
Legendaarinen äijä. Mieletön uho, mutta ei osannut nyrkkeillä ollenkaan:) hupaisa ukko.
Ilmoita
Onko Murikka Heleniuksen sparrivastus?
Ilmoita
Kymmenvuotiaasta harjoitellut nyrkkeilyä ja ainut mikä oli oikein niin hanskat ilmeisesti oikeissa käsissä. Viikinki olisi lyönyt sen katsomoon, ellei olisi käynyt lepäilemään kehässä.
Ilmoita
Vuosisadan nyrkkeily spektaakkeli tulossa Murikka vs. Robert Helenius Nummelan kisahallissa 24.12.2017. Murikka , jonka häikäisevä saldo 0-0-1, on elämänsä kunnossa. Treenannut tyrmäämällä Nummelan puli-ukkoja ja juomalla Kölnin vettä, lupaa tyrmäyksen jo ensimmäisessä erässä, ellei sitten pupujussimaisen karkuunjuoksunsa lomassa törmää Heleniuksen nyrkkiin. Murikalle on luvattu palkkioksi ottelusta viikon kuntoutusjakso Kaunialan veteraanisairaalaan sekä Eurokossu. Tappiolla hän pääsee Meilahteen teholle. Helenius valmistautuu otteluun katsomalla Youtubesta Murikan suurudenaikojen videoita, joissa Murikka loikkii Halmetta karkuun hengenhädässä kuin kauris savannilla. Heleniuksen valmentajan mukaan Robben täytyy kuitenkin varoa liiaallisesta nauramisesta helposti aiheutuvaa ylikuntoa.
Ilmoita
Tää "Murikka" on kyllä tosiaan veikeä ukko. Tosiaan haastattelussa sanoo harrastaneensa nyrkkeilyä suurinpiirtein koko elämänsä. Olipahan järkytys, kun katsoi tuon matsin.
Mun vaimonikin ottaisi kunniallisemmin turpaansa kehässä, kuin tuo vitsi, siis Torniainen.
1 VASTAUS:
Puhukkos ihan kokemuksesta :D.
Oli pakko sanoa kun petasit vitsin niin kauniisti.
+Lisää kommentti
Murikka spurguilee nykyään Nummelassa, ei meinaa pyörän selässä pysyä.
Ilmoita
Katsoin videon 2018.
1 VASTAUS:
Minkä vitun videon?
+Lisää kommentti
https://www.youtube.com/watch?v=e2pPsyHrc8A https://www.youtube.com/watch?v=FR_E-3ON_64&t=320s Näiltä videoilta löytyy ehdottomasti maailman hupaisimman nyrkkeilijän ura täydellisenä koko illan versiona. Oikea ylistys 90-luvun portsari nyrkkeilijöille, joista muut sentään yrittivät nyrkkeillä Halmetta vastaan , mutta tämä pupujussi veti karkuun hengenhädässä kuin Gebselassie olympialaisten kympillä, joka tosin kutistui Murikan tyylinäytteessä alle minuutin pikaspurtiksi. Tietenkään ei voi olettaa että mies olisi Tyson tyyliseen iskujuhlaan ollut kykenevä, kun ei edes nyrkkeilyn alkeet ollut hallinnassa, vaikka rehenteli ennen matsia otelleensa tosissaan 10 vuotiaasta saakka. Huhujen mukaan treenaa nykyään Nummelan puistokemistien seurassa, jossa hänen tyylinsä pötkötellä kanveesissa heti matsin alkaessa on ilmeisen tehokas. Odotamme mielenkiinnolla tämän tyrmäyskoneen come-backiä.
Ilmoita
Hupaisat videot, mutta isommat naurut tuli tätä ketjua lukiessa :D oikeen vedet valuu silmistä. go murikka go!
Ilmoita
Menipäs sulla kauan lukiessa ja vastatessa? 4 kk. Pitipä vain kaivaa joku ja nostaa se esille. Hah.
Ilmoita
Kattelin torniaista tuossa matsin alussa, se oli jo silloin jotenkin vanhan oloinen. Hyväkuntoinen toki mutta jotenkin kulahtanut ja hauras. Miten silloin kannattaa edes yrittää halmetta vastaan... Ilmeisesti ovella tullut niin monta 'voittoa' känniläisistä että se on jotenkin vääristänyt arvomaailman.
Ellei sit raha ollut vaikuttimena jos ottelupalkkio oli sen verran suuri? En tiedä.

Niin tai näin, Halmeen suuruus aika oli sama aika kun itsekin olin vielä tiptop kunnossa, sitten samoihin aikoihin kun Halme kuoli, oli omakin 'ura' 'voimamiehenä' ohi, kun paikat hajosivat länteen ja itään. Mutta niistä ajoista jäi kunnioitus miehiä kohtaan jotka tulevat todella suuriksi ja vahvoiksi niin että paikat kestävät. Siinä ei auta hormonitkaan kun paikat ei kestä. Geneettistähän se pitkälle on.

Paras kommentti olikin tässä ketjussa tuo : "torniainen asuu nykyisin etelä suomessa.ja on jo ikä mies,on ottelunsa otellut! kunhan terveys pysyis kasassa,niin siinä ois tarpeeks ottelua."

Sama se on jo itsellä, ikää ei ole numeroina vielä kauheasti mutta ihan vittu loppu olo. Koko ajan särkee huimaa ja väsyttää. Uusia outoja vaurioita tulee kroppaan sinne sun tänne. Toivottavasti voin Halmeen kanssa jatkaa treenailua ikinuorena sitten taas pilven reunalla.
1 VASTAUS:
PalaPauli, oletko roinari? Se selittää sen, miksi sinulla on loppu olo. Itse en arvosta roinareita, säälin vain ja niinhän toki tekee suurin osa ihmisistä. Meillä on treeniporukka, jossa on 50-60-vuotiaita natuja, jotka kaikki edelleen hyvässä kunnossa ja vain osalla jotain urheiluvammoja. Tietenkään ei olla 300 kg koskaan penkistä nostettu, mutta kaikki kuitenkin 165-185kg penkkitulokset ilman penkkipaitaa, mikä on mielestäni ihan hyvä monipuolisesti treenaavalle natulle.
+Lisää kommentti
Torniainen myy persettään nummellan homoille kaljapullosta.
Ilmoita
Tämä "Murikka" Torniaisen ketju on niin ehtaa tavaraa, että onhan tätä nostettava!

Murikka, joka lienee tänä päivänä kemistin hommissa Nummelan vainioilla, on kyllä mahtavin pullistelija minkä olen videolta kuunaan nähnyt. Sanat olivat niin suuria että pelkäsin miehen halkaisevan turpansa ennen matsia, mutta veli teki kyllä kehässä itsestään niin pienen, että ei ihme ettei Halme löytänyt kaveria kuin suurennuslasin kanssa lattian rajasta, missä jänöjussi rakensi pesäkoloa. Tuomion julistuksen jälkeen tämä hiirulaisen karikatyyri koitti pelastaa mitä pelastettavissa on uhoamalla Halmeelle uusintaottelusta ja heristelemällä kättään.

Mitä tulee Halmeeseen Heleniuksen haastajana, niin ilmeisesti Suomi 24- palstalta löytyy porukkaa jolla on niin paljon pölyä hyllyllä, etteivät ymmärrä nyrkkeilystä enempää kuin pygmi korkeushypystä. Lasileuka Halmeella ei olisi ollut pienintäkään palaa Robbea vastaan, vaan avustaja olisi kerännyt hammassuojia tatamilta alta aikayksikön.
2 VASTAUSTA:
Lähdetään siitä että pygmejä vastaan Suomessa ottaa kolme-eräisiä vain Pertsa Keita. Keitan jalostunut, vaaniva ja kyykkivä tyyli käy hyvin pygmejä vastaan jotka luonnostaan ovat matalia ihmisiä. Friherr Helenius hakkaa vain kovatasoisia ja kovakuntoisia nyrkkeilijöitä kuten esimerkiksi Jevgeni Orlov. Heleniuksella on tähtäin asetettu mestaruusvyöhön ja taitaa siellä joku Baltic Princess Intercontinental Challenger Silver Belt jo olla plakkarissa. Suomen poika Kubrat Pulevkaan ei halunnut lähteä koittamaan vapaaherra Heleniusta vastaan kun tiesi että vastassa on mies joka lyö mittarit paskaksi ja ei ikinä väsy kehässä tai naisen päällä.
Minulla oli aina tähtäin asetettu vihollisen leuan kohdalla kun harrastelin päähänyöntikisoja. Sillä taktiikalla en koskaan hävinnyt ainuttakaan ottelua.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kari "murikka" Torniainen

Mitähän mahtaa mies nykyjään puuhailla..?
Otteli joskus halmetta vastaa aika huonol menestyksellä..:D

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta