Aihe

Autohuijarit toimii näin

Rahansa menettänyt

Sinä juuri siellä, kävit koeajamassa auton viikonloppuna. Missä siun piti muka töissä olla? Et ollut. Tarkistin ja soitin. Nyt vasta valkeni tämä kaikki totuus miten teit petoksesi.

Huijari haki muka naisystävälleen kauppakassia johon oma Audinsa ei sovellu. Hotellin parkissa osoitteli vielä omakseen varmasti jonkun toisen autoa! Minul oli myynnissä semmonen pikkunen Nissan. Kävimme koeajamassa ja siirryimme jutteluiden päälle kohti automaattia. Kirjoitimme luovarit ja hän lupasi sillävälin maksaa tililleni vaaditun summan rahaa. Hän kävi maksamassa ja antoi minulle kuitin kouraan. Kysyin, että miksi tuossa on eräpäivä huomena, sanoi että siirtyy kuulemma vain viikolla rahat tililtä toiselle, kun on ne pankkipäivät. Niimpä minä uskoin tämän asian.

Maanantaina auto olikin jo toisen nimillä. Tämä hyväkäs oli ehtiny auton välittää jo jollekin pussihousuissa kulkevalle. Minä koitin penätä autoani takaisin, mutta ostaja kertoi maksaneensa mielestään sellaisen summan rahaa autosta, ettei ollut syytä epäillä mitään. En voi vaatia autoa takaisin, koska auton välittäjä on vastuussa koko jupakassa. Kuulemma suositeltiin ettei kannata edes koittaa viedä oikeuteen, koska mitään rahaa ei tule saamaan ja se siitä.

Näin ihmiseltä voi tuhansien eurojen edestä hävitä rahaa noin vain. Mitään ei kuulemma asialle voi. Nyt jos vain hakisin autoni takaisin, niin syyllistyisin rikokseen. Rahoja en saanut, koska tämä autohuijari perui vain yksinkertaisesti maksusuorituksensa. Piti rahat ja vei autoni, teki kaksi kauppaa ja kaikki kuin laillista painajaista minulle.

24

1216

  Vastaukset

  • kukas m*lkku oli asialla?
   laita sen nimi tähän niin tietää muutkin.

  • vastaavassa tilanteessa hakisin ulosottoon vaikka se maksaa. Onhan sekin
   jotain kun menee luottotiedot ja jos saa perintöä niin siitähän se sitten
   lähtee. On ajateltava vuosien päähän.

  • Ei se nyt niin vaikeaa ole tehdä rikosilmoitusta. Et välttämättä saa rahoja tai autoa takaisin kovin äkkiä, mutta ainakin poliisille tulee tietoon millaista peliä joku pelaa.
   Tyhmiä ja hyväuskoisia on aina huijattu ja tullaan huijaamaan. Rahan pitää vaihtaa omistajaa ennen kuin nimiä laitetaan paperiin.

   • Muttaku ei vaikuta tehhä ilmotusta edes. Millä minä tojistan, etten rahoja saanu. Ei ole kuin kuitti ja rahoja ei tullukaan. Se ei kuulemma kerro vielä mitään. Kyllä sitä uskoin, että rahat ovat maksussa jo. Eihän tuommosta ois voinu millää tietää. Sanovat, ettei ole ensimmäinen kerta. Tutkitaan jos antaa aihetta. Soitettivatkin, mutta eivät löydä edes kuulusteluihin tuota sutkia autohuijaria. Kuulemma liukas hotelli elättivaris, syö ja nokkii kaiken. Siinähän on vaikea senkin takia tilanne, kun minä olin yksin ja en voi mitään näyttää toteen. Auto on kirjattu oikein järjestelmään ja kellään ei ole huomauttamista asiasta. Nyt kun aikaa vain kuluu, niin entistä pienempi todennäköisyys, että tunnustaisi mitään.

    Semmonen lyhyenläntä nuorimies tuntui olevan, Audistaan puhui ja IT työstään Kouvolaa naureskellen. Oli jokin "neitonen yksin hotellihuoneessakin odottelemassa", ja mainitsi myös tuntevansa jonkun psykiatrin Kouvolasta, joku Kari ja ulkolainen nimi. Mitäpä nimellä virkaa kunei varmaksi voi sanoa, onko oikia nimikään.

    4200€ on minulle eläkeläisukolle iso raha, kyllähän sen takaisin haluaisin.


   • Rahansa menettänyt kirjoitti:

    Muttaku ei vaikuta tehhä ilmotusta edes. Millä minä tojistan, etten rahoja saanu. Ei ole kuin kuitti ja rahoja ei tullukaan. Se ei kuulemma kerro vielä mitään. Kyllä sitä uskoin, että rahat ovat maksussa jo. Eihän tuommosta ois voinu millää tietää. Sanovat, ettei ole ensimmäinen kerta. Tutkitaan jos antaa aihetta. Soitettivatkin, mutta eivät löydä edes kuulusteluihin tuota sutkia autohuijaria. Kuulemma liukas hotelli elättivaris, syö ja nokkii kaiken. Siinähän on vaikea senkin takia tilanne, kun minä olin yksin ja en voi mitään näyttää toteen. Auto on kirjattu oikein järjestelmään ja kellään ei ole huomauttamista asiasta. Nyt kun aikaa vain kuluu, niin entistä pienempi todennäköisyys, että tunnustaisi mitään.

    Semmonen lyhyenläntä nuorimies tuntui olevan, Audistaan puhui ja IT työstään Kouvolaa naureskellen. Oli jokin "neitonen yksin hotellihuoneessakin odottelemassa", ja mainitsi myös tuntevansa jonkun psykiatrin Kouvolasta, joku Kari ja ulkolainen nimi. Mitäpä nimellä virkaa kunei varmaksi voi sanoa, onko oikia nimikään.

    4200€ on minulle eläkeläisukolle iso raha, kyllähän sen takaisin haluaisin.

    saat pankista apua ongelmaan, hae pankista oma tiliote jossa näkyy suoritukset ja tilisiirrot, sen kanssa poliisin puheille. Kyllä se sieltä pankkitositteesta näkyy se maksun peruutus ja se ettei tililläsi ole rahoja.


  • sellaiset runkkarit joita ei poliisi saa aisoihin pieksetään ennemmin tai myöhemmin vaikkei ne sitä itse aavistaisikaan.
   tarvitaan vain syylliset ja epäillyt.

  • Niin siis oletko käynyt poliisilaitoksella tekemässä rikosilmoituksen ?
   Unohda nuo et kuitenkaan saa rahojasi jutut ja ota kuitti sekä tiliote todisteena ettei rahoja ole näkynyt.
   Kuka tietää josko poliisi onnistuisi ongelmasi suhteen, mutta jos et edes anna rikosilmoituksella mahdollisuutta, niin teet palveluksen sille rosvolle.
   Kyllä se pussihousu on mukana ilmeisesti tuossa jutussa, joten voi olla vain ratkeamiseen.

   Kirjoititko vain luovarin vai annoitko myyntiosan mukaan, sillä vain luovarilla ei mitään autonvaihdoksia tehdä.

   Miten sait yhteyttä ostajaan, josko laitettaisiin verkot veteen ja käytäisiin kalassa. ?

   • On siitä ilmotukset tehty. Se on kuulemma kaikenlaista nettikauppaa tehny aikasemminkin Kouvolassa ennen Helsinkiin muuttoa. Minul sanottiin jo ettei niillä kuiteilla ole nyt virkaa, koska ne ei tue asiassa mitenkään. Käyttää jonkun toisen tiliä. Tarkemmin kun aloin katselemaan kuittia, niin siinä seisoi jonku toisen nimi kokonaan kuin autokappaa tehneellä. Tiliotteella ei näy rahaa ja se siitä. Mikään ei tue sitäkään etten ois voinu saada rahaa käteen hänen muuta väittäessä. Eli jos minul ois ollut tojistaja mukana, niin asia olisi selvä. Tietysti on jotenki vyyhdissä mukana, bulvaanihan minuu kusi silmään. Kaupat tehtiin asianmukaisessa järjestyksessä. Ainoa on tuo nyt, ettei rahaa tulekaan tai saa mistään.

    Ostajaan sain yhteyden, kun olin myymässä autoa itse. Minulle soitettiin ja kertoi olevansa hotellissa nyt viikonlopun ja etsivänsä sopivaa kauppakassia. Tavattiin sitten hotellin parkkipaikalla. Sano vitsaillen et Audinsa taitaa olla pikkusen pakkasessa. Se oli niin nokkela ja sujuva suustaan, ettei osannu mitenkään epäillä. Koitin sitten soitella perään vielä, kun auto oli jo hänellä. Mutta yhteyttä en saanut. Semmonen joku kioskista ostettava liittymä, minkä voi heittää pois noin vain.


   • Rahansa menettanyt kirjoitti:

    On siitä ilmotukset tehty. Se on kuulemma kaikenlaista nettikauppaa tehny aikasemminkin Kouvolassa ennen Helsinkiin muuttoa. Minul sanottiin jo ettei niillä kuiteilla ole nyt virkaa, koska ne ei tue asiassa mitenkään. Käyttää jonkun toisen tiliä. Tarkemmin kun aloin katselemaan kuittia, niin siinä seisoi jonku toisen nimi kokonaan kuin autokappaa tehneellä. Tiliotteella ei näy rahaa ja se siitä. Mikään ei tue sitäkään etten ois voinu saada rahaa käteen hänen muuta väittäessä. Eli jos minul ois ollut tojistaja mukana, niin asia olisi selvä. Tietysti on jotenki vyyhdissä mukana, bulvaanihan minuu kusi silmään. Kaupat tehtiin asianmukaisessa järjestyksessä. Ainoa on tuo nyt, ettei rahaa tulekaan tai saa mistään.

    Ostajaan sain yhteyden, kun olin myymässä autoa itse. Minulle soitettiin ja kertoi olevansa hotellissa nyt viikonlopun ja etsivänsä sopivaa kauppakassia. Tavattiin sitten hotellin parkkipaikalla. Sano vitsaillen et Audinsa taitaa olla pikkusen pakkasessa. Se oli niin nokkela ja sujuva suustaan, ettei osannu mitenkään epäillä. Koitin sitten soitella perään vielä, kun auto oli jo hänellä. Mutta yhteyttä en saanut. Semmonen joku kioskista ostettava liittymä, minkä voi heittää pois noin vain.

    Jaa,olisko ollut Sihvonen asialla ?


  • eli pikkupoikien liittymä

  • suotta tänne valitat. marssijärjestys menee niin, että sinä teet ilmotuksen sinne minne kuuluukin, tekijä saa sakot jos saa tai tunnustaa ja auto ei tule takaisin. Korvauslaput heitetään roskiin, sakot jätetään maksamatta ja asia kunnossa. jos joku kolmas osapuoli on ostanut auton edelleen ja hintakin on sellainen ettei aihetta ole epäillä, niin asia kunnossa. eriasia olisi, jos kolmas osapuoli olisi hinnankin puolesta alkanut epäilemään, onko jutussa koira haudattuna.

   • Ei jumankavita! Voiko oikeus olla noin hampaaton Suomessa!? Nyt kyllä vetää sanattomaksi.


   • Mitä, siinähän sinä samalla nimimerkillä olet kun autokauppoja teit! Siinähän oletkin. Tuo rahat välittömästi, minun rahat! Kelvoton huijari. Minä tässä pojan kanssa katselinkin mikä olet miehiäsi. Täällä sinä internetissä lymyilet ja kirjottelet.

    Et vastannu emailiinkaan, et vastannu puhelimeenkaan. Huijari taisit olla, kyllä tiesin sen heti. Nettiauto sivujen ihmiset, yksi sun on toinenkin, joka kirjottelee minulle, olit yrittäny huijata ja jotain mopopoikaa huijasitkin.

    Oli kuulkaa tilannu mopon tai jonku skootterin ja esiintynyt suurpiirteisenä sille. Mopo kun oli saatu peräkärryn kyytiin, niin perävalot vain näkyi. Siinä meni yhden pojan kesälomarahat! Ja niitä kännyköitä olet kuulemma postin kanssa kieroillut.


  • Ja tää koko juttu on feikki.
   Täyttä dibadaabaa veikkaisin.
   Tuo jutun hoito ei mene noin. Menköön vaikka kuka kysymään poliisilaitokselta.
   Jos tänäpäivänä menetät tuolaisen summan tai auton et jää tänne kirjoittelemaan,ja surkuttelemaan.

  • no ei millään pahalla huijatuksi tullut, sinähän todistat sen ettet saanut rahoja mitä kuitissa lukee niin sillä kun otat ne tiliotteesi mukaan..aivan hölmöä ettet itse sellaista tajunnut! Kuitissa lukee kyllä x-henkilön tililtä maksutoimeksianto y-henkilön tilille, päivänä jonain, summa se ja se. Mutta täsmääkö se y-henkilön tiliotteen mukaan kyseisen päivän kohdalla? Ei, jos rahoja ei ole kerran saanut..sitten jos sinä yrität siellä nyt huijata ja et näytäkkään niitä tilioteitas niin sit asia eri..

   • Olen kertonut, että tiliotte ei kerro koko totuutta. Siellä luki erääntyvästä maksusta, eli maksulle oli annettu aikaa, jonka voi peruuttaa. Siis koko laskun voi peruuttaa ja minulle puhuttiin pankkipäivistä vain ja tietysti lensin retkuun.

    Asianmukaisesti olen tehnyt ilmoitukset ja se siitä, mitään ei tule tapahtumaan.


  • Yksi samantyyppisiä huijauksia tehnyt on palannut kuuleman mukaan kaupunkiin. On huijannut liikkeistäkin... Aiemmin vuosia sitten myi mukamas konkurssipesän elektorniikkaa. Ja on muuten istunutkin. Oli aikanaan myös eräässä keskustan tavaratalossa töissä ja Kouvolasta ihan alunperin kotoisin. Onko alkuperäinen nähnyt henkkaria tai vastaavaa. Millähän kirajaimella mahtoi sukunimi alkaa?

  • se on toi kullipää sihvonen joka täällä puolustelee toimiaan niin miehekkäänä.

   "laput revitään" ja rahat pois ihmisiltä

   mene vaan niiden p*skahousu-romanien kanssa telmimään sinne sä kuulut!

   • sukunimi alkaa,,,,N


  • no sitte se ole sihvoska

  • Heh mie oon törmänny samaan tyyppiin joten ´nostellaan vähän topickia ;) Kusipää livahti tämän Yh.n elämään ja yritti huijata pikkusumman rahaa, sai rahaa, mutta vein siltä perseeltä auton, hyvässä hengessä kirjoitti paperit mulle :) en ole mikään turha YH. Kun alkoi hälytyskellot soimaan niin tutkin kaiken minkä tietooni sain ja juu on istunut petoksista, kymmenistä, on huijannut miehiä, naisia, nuoria, vanhoja ja firmoja :O
   paperit saa kouvolan käräjäoikeudesta kun nimellä pyytää. Edellisen otsikon niemi? on ihan passeli nimi kaverille, olen katsonut henkkarit sen nukkuessa. Kuuluisa häkkinen siihen eteen niin sama silmäpuoli on kyseessä. Saatanan hyvä puhumaan, osaa hommansa, ilmeisesti jatkaa edelleen nilkki touhuaan... Joutais takas linnaan. Mie kohtasin 2009 tän tyypin.

  • HÄH JA MITÄ HELVETTÄ???

  • Onko raimo kohtalon suku,sisko yms.muut(verotoimistossa työskennelleet) tälle vilpilliselle "oliolle" neuvoneet.miten veroo kierretään,hänen mottonsa kun on "maakunta maksaa"??????

  • Vain täysi idiootti myy auton ilman käteistä, pankkishekkiä tai pankin tiskillä tehtyä maksua. Eli sitä saa mitä tilaa...

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   12973
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   8942