Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Makadi bay, saraya suites maaliskuu

La La laa

Millainen paikka, onko rauhallinen ja ennen kaikkea TURVALLINEN.. Lapsia myös lähdössä, mahataudit ei nyt niin pelota, vaan tuo uutisointi egyptistä:)
Millainen muutenkin hotelli, ympäristö ja ihmiset..halutaan vaan tästä suorituskeskeisestä elämästä viikon lepotauko, aurinkoa, ruokaa ja yhdessä oloa lasten kanssa. Kertokaa kokemuksia ja vinkkejä matkalle mukaan..

10

385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tikkis64

      Eilen palattiin Sarayasta kolmen lapsen kanssa. Makadi bayn alue on nimenomaan turvallinen. Siksi olimme siellä toistamiseen. Illalla lapset ( 7-12v.) saattoi päästää käymään kaupassa tai menemään edeltä ravintolan eteen odottamaan ruokailua. Hotelli ihan ok, alkaa jo hieman kulua ,mutta toimiva. Nyt oli melkoisen viileä tuuli, joten uudessa vesipuistossa emme käyneet kuin kerran. Nyt ei kukaan kärsinyt suuremmin vatsataudista, viimeksi yksi sai salmonellan.
      Mukavaa matkaa!

    • Niisku-10

      Olette valinneet kerrassaan ihanan paikan. Makadi Bay on todellakin rauhallinen ja ennen kaikkea turvallinen. Vartijoita on joka paikassa ja tämä tekee todellakin turvallisen tunteen. Hotelli on aivan loistava ja huoneet erityisesti. Hotellin työntekijät ovat erittäin ystävällisiä ja rakastavat lapsia. Makadi Bay on pieni eristetty alue turisteille. Siellä on mukava liikkua paikasta toiseen. Rannalle on lyhyt matka ja siellä on varattu hotellin asukkaille omat paikat.

      • asartk

        Kohde oli hyvä, samoin hotelli ja henk.kunta, voin suositella.


      • dfgfdf

        Ottamatta mitään kantaa turvallisuuteen, mutta, mutta...
        Mitähän oikeesti se yksi vartia tekisi, siinä hotellin edessä, jos tilanne todellakin pukkaisi päälle? Senhän kolkkaisi kuka tahansa vyölaukkuun sonnustautunut turisti. Eiköhän se ole aika silmänlumetta tuo hotellien vartiointi. Yksi mies ei todellakaan tee mitää, jos joku oikeesti haluaisi hotelliasukkaita vahingoittaa


    • Mymmi- 75

      Aivan mahtava ja turvallinen paikka! Tulimme huhtikuun alussa reissusta neljän lapsen kanssa eikä minkäänlaista turvattomuuden tunnetta tullut. Paikka on todella siisti ja hyvin hoidettu. Puutarhurit ja siivoojaat puunaavat jatkuvasti paikkoja. Saraya on vartioitu hotelli eikä alueellekaan pääse muuta kuin ne, keillä sinne on oikeasti asiaa. Vesipuisto oli myös kiva, siellä kaikki maksutonta (mikäli on AI sarayassa). Pikkubussi kulki nonstoppina sarayan ja vesipuiston väliä. Ruokakin maittoi mainiosti ja sitä myös oli riittävästä : ) joka ilta eri teema ja sen mukaan myös tietyt ruuat vaihtuivat. Osa oli aina samaa.

    • Riivinrauta

      Ollaan menossa tuonne tammikuussa. Jotenkin mulle finnmatkojen esittelystä jäi käsitys että siellä vesipuistossa ruoat ym on ilmaisia myös vaikka ei olis inclusivea tuolla sarayassa. Paljon on tullu lueskeltua näitä kommentteja mitä porukka on paikasta kirjoittanut ja hyvällä fiiliksellä ollaankin lähdössä.
      Vielä mietitään että olisko kuitenkin vielä varattu se inclusive.... kovasti siitä on tullut kehujakin.
      Oi että... kun vaan malttais odottaa.... :)

      • Niisku-10

        Vesipuistossa ilmaiset ruoat. En ole kyllä kuullutkaan! Ilmeisesti sitten vaatii sen, että Sarayassa on all inclusive. Mutta sen vinkin annan, että kannattaa ehdottomasti ottaa inclusive. Makadissa on kyllä paljon ravintoloita, mutta hinnat ovat kyllä suht korkeita jokapäiväiseen ruokailuun...Sarayassa on niin paljon erilaisia ruokia seisovissa pöydissä, että varmasti löytyy jokaiselle jotakin syötävää. Samoin joka ilta on jokin eri teema.


      • saosaoasoiaSQWER

        mekin ollan menossa tammikuussa ja vesipuitossa ilmaiset ruuat finmatkojen sivuilla luki näin perus hintaan sisältyy Vesipuisto: kuljetus, sisäänpääsy ja tietyt ateriat sekä juomat


    • Matkaaja.

      No nyt sitten tiedät. On yhtä turvallinen kuin Porvoo ja kaikki toimii. Hotelli vallan erinomainen. Sekä melkein liiankin siisti - kävellessä sisään tuli hangattua kengän pohjia melkein liiaksikin, jotta ei vain puhtauttaan kiiltävälle lattialle tulisi jälkiä. Palvelu kohteliasta ja aulista. Kannattava paikka.

      No miinusta kaikkien välimeren maiden tapaan jatkuvasta tinkimisestä. Itse käytän tuon takia kiinteähintaisia kauppoja. Yleensä niissä hinnat ovat edullisempiakin.

    • Mymmi-75

      Voihan se olla, että vesipuistossa ne ruuat olisi joka tapauksessa olleet ilmaisia. Kun oli tuo all inclusive, niin ei tarvinnut miettiä. Sarayan alueella oli italialainen ravintola, joka ei kuulunut AI-systeemiin ja yksi egyptiläinen ravintola AI:n ulkopuolelta. Kaksi buffet-ravintolaa kuului all inclusiveen, lisäksi biljardi-kahvila, allasbaarit, ravintola rannalla sekä lobbybar vastaanoton vieressä. Vesipulloja sai hakea niin paljon kuin sielu sieti mistä tahansa ravintolasta. Rannalla oli pizzaa ja hampurilaisia klo 12-17 hedelmäsalaatteja ja leipiä ja sipsejä. Kaikki kuului hintaan. Suosittelen kyllä lämpimästä all inclusivea. Helposti menee sama raha ruokiin, eikä tarvitse ainakaan yhtään "säästellä" syömisissään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe