Luonnollinen hoito tehoaa!

voi hyvin

Kokeilkaa ravitsemusta.

Gluteiiniviljat pois ja sokeri.

Hyviä rasvoja.

D-vitamiinia.

Mielen ongelmien hoito liiaksi lääkekeskeistä!
""" Suurelta osin elintavoista aiheutuvia kansantautejamme, kuten kohonnutta verenpainetta, aikuistyypin diabetesta, kohonneita veren rasva- ja kolesteroliarvoja sekä osteoporoosia ja myös masennusta, hoidetaan pääasiassa lääkkeillä. Lääketehtaat voivat hyvin, kansa sairastaa, syö lääkkeitä ja kärsii sivuvaikutuksista. Lääkkeet eivät kuitenkaan tehoa kansantautiemme todelliseen syyhyn eli epäterveellisiin elintapoihin. Lääketieteen isä Hippokrates sanoi jo aikanaan "ruoka olkoon lääkkeesi". Miksi nykyiset terveydenhuollon ammattilaiset ovat unohtaneet tämän ikivanhan viisauden? Vuodesta toiseen intetään, etä tavallinen ruoka riittää turvaamaan ravintoaineiden saannin. Monelle tavallinen ruoka on lisäainepitoisia eineksiä, sokerisia muroja, valkoisia jauhoja sisältäviä leivonnaisia sekä sokeririkkaita maustettuja maitotaloustuotteita. Sellainen ruoka ei riitä. Ravintoainepuutokset ajavat ahmimaan ja sekoittavat ihmisen herkän sisäeritysjärjestelmän ja aiheuttavat sitä kautta monia vakavia riippuvuuksia. Ravintoainepuutokset altistavat sairauksille, räjäyttävät terveydenhuollon kustannukset ja katkaisevat työuran ennen aikojaan."""

Mielen ongelmien hoito liiaksi lääkekeskeistä!
Nykypäivän psykiatrista sairaanhoitoa moititaan ylenmääräisestä lääkityksen käytöstä.

Aiheestakin, sillä lääkkeitä määrätään aivan liian herkästi. Lääkitystä tulisi käyttää harkitusti ja mahdollisimman pienin annoksin, ettei lääkkeillä tukahduteta tunteita, joita ihmisen tulisi käydä läpi. Lääkkeillä on myös ikäviä sivuvaikutuksia, psykiatri Ilkka Härkönen toteaa.

Lääkkeiden räjähdysmäisen lisääntymisen takana ovat Härkösen mukaan lääketehtaat.

Lääke-edustajat kiertävät puhumassa lääkäreille lääketutkimuksista. Jos lääkärillä ei ole tietoa tai uteliaisuutta muihin hoitotapoihin, lääkitys on jokseenkin "helppo" tapa kohdata potilas. Ennakkoluulotkin estävät vaihtoehtoisten hoitotapojen löytymistä. Tiedon etsiminen edellyttää vaivannäköä ja aitoa halua auttaa potilasta.

D-vitamiini ja rasvahapot aivojen ruokaa:
Psykiatri Ilkka Härkösen mukaan vitamiineilla ja hivenaineilla on oleellinen rooli myös psyykkisessä hyvinvoinnissa. D-vitamiini ja omega-3-rasvahapot ovat aivojen ruokaa, hän painottaa. D-vitamiinia Härkönen itse syö 100µg/vrk. Suomalaiset viralliset saantisuositukset ovat kovasti jäljessä.

Aivot ovat 80% rasvaa ja hän ei suosittele lainkaan MARGARIINIA ja KEVYTLEVITTEITÄ.
Luontaisterveys Nro 5/2011 http://www.karprint.fi/luontaisterveys/



Lisäravinteita masennuksen hoitoon:

5-Hydroksitryptofaania myydään Suomessa ja ympäri maailmaa reseptivapaasti luontaistuotekaupoissa lisäravinteena masennuksen hoitoon, ruokahalua vähentämään ja unilääkkeeksi. Sitä markkinoidaan myös vakavan masennuksen hoitoon Euroopassa mm. tuotenimillä Cincofarm, Levothym, Levotonine, Oxyfan, Telesol, Tript-OH, ja Triptum. Useat kliiniset lumelääke-kontrolloidut kaksoissokkotutkimukset ovat osoittaneet 5-HTP:n tehokkaaksi masennuksen hoidossa.
http://www.iherb.com/5-HTP-100-mg

Gluteeniviljat pois! Mielenterveysongelman taustalla voi lymyillä gluteeni. Tämän neuvon voi antaa melkein minkä sairauden kohdalla tahansa ja se toimii.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/viljat.htm

Masennuksen omatoiminen hoito
http://masennus.nettisivu.org/osa-1/

Unettomuutta voi hoitaa melatoniinilla (luontaistuote), jolla ei ole sivuvaikutuksia, ei aiheuta riippuvuutta eikä toleranssi nouse:
http://www.tietoaunettomuudesta.fi/melatoniini/
http://www.iltalehti.fi/terveys/2011072214001810_tr.shtml
http://www.tiede.fi/keskustelut/post1275228.html#p1275228


Myös piilevä kilpirauhasen vajaatoiminta voi aiheuttaa masennuksen kaltaisia oireita. http://www.kilpirauhasenvajaatoiminta.fi/


D-vitamiinin puute liittyy masennukseen, sanovat psykiatrit:
http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2239

Masennuslääkkeiden sivuvaikutukset
http://www.tiede.fi/keskustelut/laaketiede-ja-terveys-f11/masennuslaakkeiden-sivuvaikutukset-t36763.html

""" 70-luvulla Yhdysvalloissa tutustuin sellaisiin herroihin kuin Linus Pauling, psykiatri Abram Hoffer sekä muihin, jotka loivat perustan ravinnon käytöstä sairauksien hoidossa, mikä on aivan jotain muuta kuin viralliset ravintosuositukset. Läheisin näistä oli new yorkilainen psykiatri Richard Ribner, joka hoiti ihmisten mielenterveysongelmia pelkän ravinnon avulla erittäin hyvin tuloksin. Pellinkidieetti on oikeastaan suomalainen versio hänen ruokavaliostaan. """
http://www.anttiheikkila.com/index.php?id=2&art=260

35

9857

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lääkkeetön

      Olen samaa mieltä!

      Ihmiset luottavat ihan liikaa lääkkeisiin. On esimerkiksi tutkittu, että useimmista masennuslääkkeistä tehtoo huonommin kuin plasebot. Lääkefirmat mm. maksaa lääkäreille siitä, että ne antavat kasvonsa jonkin lääkkeen markkinoimiseksi. Aivan älytöntä! Tiesittekö, että vielä muutama vuosi sitten lääkefirmat tako enemmän rahaa kuin öljy-yhtiöt?! Ja minkä kustannuksella? Lisäksi todella monet lääketieteen tutkimukset on maksettu lääkefirmojen lahjoituksilla, joten sehän nyt on ihan selvää minkälaisia tutkimuksia saa tehdä ja minkälaisia tuloksia saa julkaista. Jos tulokset tarkoittaa lääkefirmojen tuottavuuden laskua, tulokset laitetaan silppurista läpi ja tutkijat maksetaan hiljasiksi. Ystäväni on lääketieteen tutkija ja juuri näin hänen tutkimukselleen on tehty; tutkimustulokset kiellettiin julkisemasta, koska se vähentäisi lääkefirmojen voittoja. Älytöntä!

      Minä olen sairastanut diagnosoidun vakavan masennuksen, olen syönyt masennuslääkkeitä monta vuotta, saanut paniikkihäiriödiagnoosiin ja siihen lääkkeet, lisäksi sain lääkkeet adhd:n, vaikka sellaista minulle ei diagnosoitukaan. Yhtään mitään lääkettä en syö enää enkä ole moneen vuoteen syönytään. Olen vain tutustunut itseeni, tustunut muihin ihmisiin ja todennut, että olen ihan normaali, korkeintaan hieman impulsiivisempi, tunteikkaampi ja lyhytjännitteisempi kuin muut :) Ajatusratani saattavat olla joskus hieman synkempiin vesiin vieviä, mutta entäs sitten? Saahan sellasiakin olla, kunhan niiden ei anna vaikeuttaa arkielämää eli ei anna niiden jäädä päälle.

      Pitää vain olla itsensä paras ystävä, olla ihmisten seurassa edes jonkun verran, nukkua hyvin, liikkua säännöllisesti, levätä välillä, uskaltaa päästää irti ajatusketjuistaan ja uskaltaa ajatella itselleen vieraalla tavalla (esim. olen huonon sijaan ajattelee,että olen hyvä jossakin) syödä hyvin ja juoda vettä riittävästi. Ei siihen mitään mielialalääkkeitä tarvita, että ihminen pystyy elämään :)

      Lääkevapaata elämää kaikille!

    • Mahtava "keksintö"

      Paras apu ADHD:n ADD:N, oppimisvaikeuksien ym hoitoon on sensomotorinen kuntoutus! :) Suosittelen! Se pureutuu itse ongelmien aiheuttajiin, esim. päällejääneisiin vauva-ajan reflekseihin jne. eikä vain hoida oireita, kuten kaikki muut kuntoutusmuodot tekevät!
      p.s. Ei pidä sotkea sensorisen integraation terapiaan, joka on ihan eri asia...

    • kannattaa kokeilla
    • bisnesmies.

      Aina ensin ruokavalio kuntoon, sitten lääketehtaan myrkkyjä, jos tarvitaan.

    • oma valinta

      Väärä ravinto myös sairastuttaa ja pahentaa mónien sairauksien oireita.

    • Vai että vielä oikein luontaishoitoa? Seksihän se on kaikkein parasta luontaishoitoa. Läkkeet kun ovat niitä vaarallisimpia ihmisen käyttämistä aineista. Huumeet taas ovat laittomia Suomessa.

    • Luontaistuotteita halvalla&luotettavasti: http://www.iherb.com/

      Koodilla ZEB562 saat $5 alennuksen ensimmäisestä ostosta.

    • ADHDLUOMU

      Ihanaa kiitoksia tästä viestiketjusta! :)

      Minulla kanssa ikäni ollut taipumusta panikoimiseen ja ahdistumiseen kaikenmaailman normaaleistakin arjen pienistä huolista. ADHD diagnoosin olen saanut myöskin ja syönyt siihen lääkitystäkin aikoinaan.

      Nykyisin noudatan gluteiinitonta ruokavalioita, en syö karkkeja, en lisäaineita, en valmisruokia tai muita ihme mössöjä. Normaalia perusruokaa, suomalaista ja mahdollisuuksien mukaan luomua. Käytän myös paljon hyviä rasvoja päivittäin.

      Liikun paljon, pysyy levottomuuteen taipuvainen luonteeni kurissa kun suuntaan juoksupolulle. Jooga auttaa rauhattomuuteen. Yöt nukun kuin tukki kun päivisin on ulkona ja liikkuu. Pidän myös huolen riittävästä magnesiumin saannista.

      Olen yrittäjä, naimisissa, omakotitalossa asustan ja elän itseni näköistä elämää. Olen hyväksynyt sen, että olen aika vilkas, tykkään puuhastella asioita enkä jaksa enää hävetä sitä, että putoan usein kärryiltä ja ajatus katkeilee. Minä olen minä ja en varmasti tollaisia asioita ala millään lääkityksellä enää hoitamaan. Huh, miten kalliitakin ne oli ja oudosti välillä nosti pulssia ja hengästytti.

      Minulla on vielä diagnosoitu vaikea-asteinen adhd ja suositeltu keskittömyyskyvyttömyyden ja tarkkaavaisuuden pätkimisen takia syömään stimulantteja näin aikuisenakin ihan jatkuvasti. Näin jälkeenpäin mietin asiaa ja ihmettelen koko juttua. En tiedä uskonko edes enää koko adhd asiaan...olen miettinyt, että mistä sitä tietää jos neurologiset oireet on vaikkapa yliherkkyysreaktioita esim. gluteiiniin tai johonkin ruoka/lisäaineeseen? Entä jos oireet tulee rasvahappojen puutteesta? Verensokerin voimakkaasta heittelystä?

      Lisäksi kävin kerran Espanjassa ja viivyin paikallisten joukossa. En voinut olla miettimättä kuinka moni espanjalaisista (tämä maa nyt esimerkkinä kun siellä olen käynyt) saisi adhd diagnoosin Suomessa? Suomessa ollaan aika tuppisuita ja rauhallisia. Jos linja-autopysäkillä alat höpöttelemään niin aika nopeaa ihmiset katsoo, että mikä sua vaivaa... Huomasin vain, että Espanjassa ihmiset olivat jotenkin eläväisempiä, tempperamenttisempiä ja nopeita. Siellä adhd ei vaivannut minua tippaakaan.

    • .

      Ruoka olkoon lääkkeesi!

    • voipallero

      HALLLLLLLLLLLLLELUUJAH

      Syön terveellisesti, liikun paljon, en polta, en juo - ja silti olen niin ADHD kuin vain voi olla. Ollut pienenä ja olen edelleenkin.

      Jos normaali terveellinen ruokavalio auttaa ADHD:seesi, niin siinä tapauksessa ei ole ADHD

      • VAP.1949

        Mitä on ADHD? Lääketieteen keksimä, jotta saavat takoa rahaa ihmisten kustannuksella. Me olemme erilaisia, toiset vilkkaita ja toiset vähemmän vilkkaita. Monet taiteilijat ovat sellaisia, joita voisi myös lääkitä heidän impulsiivisuutensa ja levottomuutensa vuoksi. Ns. ADHD- ihminen on luova, älykäs ja intuitiivinen ihminen, sellaisia luonteenominaisuuksia ei saisi turruttaa millään kemikaalisilla lääkkeillä, koska ne vain tuottavat vahinkoa k.o persoonalle.


    • lääkkeet

      Lisä-aineet ja sokeri auttaa.

    • Minjami

      Mindfulness-harjoitus auttaa noin 6 viikon kuluttua. Valitettavasti vain monet eivät sitä pysty tekemään.

    • .

      http://valtsuhealth.blogspot.fi/2012/01/mineraalit-ja-psykiatriset-sairaudet-ja.html

    • pelkkää pelleilyä

      Jooo!!! Älkää syökö ikinä vehnää, kauraa, ruista, ohraa tai maissia, karkkia, lihaa, kalaa, tai oikeastaan mitään muutakaan! Ostakaa kaikki epämääräiset luontaistuotteet mitä ikinä löydätte apteekin hyllyiltä tai netistä ja uskokaa mitä mainokset sanoo. Siellä se on Totuus! (ja sitten valikoikaa mahdollisimman kalliita tuotteita, hintahan se ratkaisee tehon!!!).
      Liikkukaa apinan raivolla tai älkää liikkuko yhtään, mikä sattuu nyt sopimaan aikatauluun. Ja missään nimessä, älkää ikinä uskoko tuloksia vähintään sadoista, jopa tuhansista, tieteellisistä tutkimustuloksista maailmalla. Tai varsinkaan oikeiden adhd-ihmisten kertomuksia elämästään. Huvikseenhan me ollaan tällaisia, se kun on niin h***tin hauskaa!!! Ja kaikki, ihan ihan kaikki "oikeat" lääkkeet, ovat pahasta, hirveitä myrkkyjä!! paholaisen keksintöjä, rahastuksen makua!! Ei tunnu missään!!
      Oikeastaan adhd:ta ei ole olemassakaan, kyllähän kaikki muut kuin diagnosoidut adhd:t ja tuhannet tätä "pikkuista ohimenevää keksittyä sairautta" hoitavat/tutkivat lääkärit ja tiedemiehet ovat väärässä ja kaikki "musta tuntuu"-tyypit ovat oikeassa!!! Ongelma ratkaistu!! Hallelujah ja lehmät lentää...

      Pikkuisen paloi käämit mutta mähän kärsin vain tällaisesta keksitystä jutusta ja haluan huomiota, tiedättehän te ei-addit paremmin kaiken. Kertokaa toki lisää, kaikki ohjeet tarvitaan että me lopetetaan tämä pelleily ja osataan olla kuin normaalit ihmiset... plääh :(

      • pelkkää pelleilyä

        ...niin, unohdin kertoa kuinka hyvältä se tuntuu kun kerrotte omat mutu-mielipiteenne suoraan päin naamaa. Kaikki alentuvat kommentit, "loistavat" neuvonne serkunsiskonkaimankaverilta (joka tietää kaiken paremmin kuin me addit, jotka elämme tätä elämää 24h vuorokaudessa), ääliömäiset kysymyksenne kuten "miksi ette vain ryhdistäydy, eihän se niin vaikeaa ole? eihän? opetatte vain vähän tapoja lapsille yms. yms.

        Vähät hienotunteisuudesta tai edes pikkuruisesta avarakatseisuudesta, tai varsinkaan asiaan tutustumisesta. Asialliset keskustelutkin ovat ihan turhia, eihän meihin satu mikään ennakkoluulo tai kaltoinkohtelu. Meidän parastammehan te vain ajattelette, vai mitä?. Kun emme itse ymmärrä mitään ja vain kuvittelemme kaiken.

        Eli uskoakseni voin tässä nyt sanoa kaikken addien puolesta: Kiitti v***sti neuvoistanne ja mielipiteistänne, heti tuntuu paljon terveemmältä. Mutta jos kuitenkin tekisitte palveluksen ja tunkisitte mielipiteenne sinne minne aurinko ei paista. Se on lähinnä oikea paikka niille.

        Ja toki voimme tehdä Teille vastapalveluksen ja neuvoa teitä omissa ongelmissanne. Lupaamme pyhästi, että emme ota asiasta selvää millään tasolla. Näin tiedämme sitten paremmin kertoa miten teidän pitää itseänne hoitaa. Silmä silmästä, palvelus palveluksesta ja maailma pelastuu!!


      • ADD 69
        pelkkää pelleilyä kirjoitti:

        ...niin, unohdin kertoa kuinka hyvältä se tuntuu kun kerrotte omat mutu-mielipiteenne suoraan päin naamaa. Kaikki alentuvat kommentit, "loistavat" neuvonne serkunsiskonkaimankaverilta (joka tietää kaiken paremmin kuin me addit, jotka elämme tätä elämää 24h vuorokaudessa), ääliömäiset kysymyksenne kuten "miksi ette vain ryhdistäydy, eihän se niin vaikeaa ole? eihän? opetatte vain vähän tapoja lapsille yms. yms.

        Vähät hienotunteisuudesta tai edes pikkuruisesta avarakatseisuudesta, tai varsinkaan asiaan tutustumisesta. Asialliset keskustelutkin ovat ihan turhia, eihän meihin satu mikään ennakkoluulo tai kaltoinkohtelu. Meidän parastammehan te vain ajattelette, vai mitä?. Kun emme itse ymmärrä mitään ja vain kuvittelemme kaiken.

        Eli uskoakseni voin tässä nyt sanoa kaikken addien puolesta: Kiitti v***sti neuvoistanne ja mielipiteistänne, heti tuntuu paljon terveemmältä. Mutta jos kuitenkin tekisitte palveluksen ja tunkisitte mielipiteenne sinne minne aurinko ei paista. Se on lähinnä oikea paikka niille.

        Ja toki voimme tehdä Teille vastapalveluksen ja neuvoa teitä omissa ongelmissanne. Lupaamme pyhästi, että emme ota asiasta selvää millään tasolla. Näin tiedämme sitten paremmin kertoa miten teidän pitää itseänne hoitaa. Silmä silmästä, palvelus palveluksesta ja maailma pelastuu!!

        HELVETIN HYVIN KIRJOITETTU JA TÄYSIN SAMAA MIELTÄ !


    • 100µg

      Kokonaisvaltainen terveys: lepo ja uni – rentoutuminen – fyysinen ravinto – psyykkinen ravinto – liikunta – elämän haasteet


      Ravinnolla on merkittävä vaikutus aivan kaikkiin sairauksiin ja niiden ehkäisyyn.

      Lääkkeitä syödään sitten tarvittaessa.

      Yleensä lääkitys vähenee, kun ruokavalio ja muu elämä on kunnossa. Ja täten potilaskin voi paljon paremmin kuin pelkällä lääkityksellä.

      Mutta kertooko lääkäri tästä mitään?

      Ei kerro, koska ei kiinnosta.

      Nykylääketieteessä tutkitaan vain lääkkeitä, jotka voidaan patentoida ja jotka tuovat rahaa.

      Lääkäri, joka on kiinnostunut omasta golf-tuloksestaan enemmän, kuin potilaittensa hyvinvoinnista tai pahoinvoinnista on valinnut väärän ammatin, ja tulee kalliiksi koko yhteiskunnalle. Tällä hetkellä käytännön terveydenhuollosta vastaavat paljolti luontaistuotekauppiaat, hierojat, fysioterapeutit ja liikunnan opettajat.

      Viljat pois. Kokeile pahentaako oireita.

      Lisäksi C-vitamiinia ja D-vitamiinia tarvii kaikki purkista.

      C-vitamiinia 500-1000mg / vrk
      D-vitamiinia 100µg / vrk

      Tärkeä D-vitamiini, Lääkäri Antti Heikkilä
      http://www.katsomo.fi/?progId=140659

      Miksi pillereitä kannattaa syödä pimeällä eli kaikki mitä sinun pitää tietää D-vitamiinista
      http://honkanen.wordpress.com/2012/10/04/d-vitamiini-ihmelaaketta-purkista/

      D-vitamiinilisän käyttö on perusteltua
      http://hevoskuuri.fi/terveys-ja-ravinto/444-d-vitamiinilisaen-kaeyttoe-on-perusteltua

      Terveys on niin valtava, sekava ja monihaarainen sekoitus politiikkaa, bisnestä, tutkimusta, huuhaata, perinteistä viisautta, perinteistä hölynpölyä ja miljoonia erilaisia kannanottoja ja mielipiteitä.

      Olemme palanneet takaisin aikaan, jolloin todellisuus muotoutui poliittisten tarkoitusperien mukaan. Nyt muokkaajana on puhdas raha ja valta.

    • toimii.

      Kalan ja Omega 3 rasvojen tärkeys ihan kaikille ja varsinkin raskaana oleville.

      Maanantaina 5.11.2010 kello 16.00 Yle Fem

      Voimmeko syödä itsemme terveiksi? Thomas ja Kurt lähtevät vankilaan tapaamaan nuoria rikollisia, jotka ovat vaihtaneet hampurilaiset ja kolat kalaöljyyn ja salaattiin. Mitä ADHD-lasten perheissä syödään?

    • vvvvvhessu

      Lääkehän on suuri saatana ja Terapia Jeesus. vittu joo...

    • 50µg

      "Euroopan Unionin elintarviketurvallisuuselin EFSA nosti D-vitamiinin turvallisena päiväannoksena pidetyn nuorten (11–17 v) ja aikuisten rajan 50 mikrogrammasta (µg) 100 µg:aan. EFSA päätyi tähän tulokseen käytyään läpi uudet D-vitamiinitutkimukset. Vauvojen rajana on nyt 25 ja 1–10-vuotiaiden rajana 50 µg päivässä."
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247

      Lausunnossa mainitaan, että edes 250 mikron päiväannoksella ei löydetty mitään haittavaikutuksia.
      http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/2813.htm

      Alhaiset D-tasot altistavat itsemurhille!
      http://www.psychologytoday.com/blog/evolutionary-psychiatry/201301/suicide-and-vitamin-d

      D-vitamiini ja mielenterveys!
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2460

    • viljaton.

      C- ja D-vitamiinin sekä magnesiumin ja Omega-3 rasvahappojen puute on mm. Suomalaisten yleisin ravitsemuksellinen puutos.

      C-vitamiinia 500-1000mg / vrk
      D-vitamiinia 50-125µg / vrk
      Magnesium (sitraattia) 300-400mg/vrk
      Omega-3 rasvahappoja

      D-vitamiinit saa kympillä iHerbistä.

      Muut saa todella edullisesti esim. Citymarketin luontaistuotehyllystä.

      Eli kuukausihinnaksi tulee n. 5€.

      D-vitamiinia pitää syödä, niin paljon, jotta veren D-vitamiinipitoisuus nousee luonnolliselle (kesäauringon nostamalle) tasolle, joka on keskimäärin 120 nmol/l. Lukuisten tutkimusten valossa tämä tarkoittaa vähintään 50µg D-vitamiinia päivässä. Yleensä 100µg ja jopa enemmänkin, jos on isokokoinen ihminen. Pienille lapsille hiukan vähemmän.

      D-vitamiini herättää paljon kysymyksiä. Fysiatrian erikoislääkäri Jukka Pekka Kouri vastaa katsojien kysymyksiin. (kesto 10 min)
      http://areena.yle.fi/tv/1802812/?start=2m27s

      D-vitamiini — hyötyä koko terveydelle!
      http://ruohikolla.blogspot.fi/2013/01/d-vitamiini-hyotya-koko-terveydelle.html

    • näin tällä kertaa

      Aiheuttaako ruokavalio ADHD:ta? Tarkkaamattomuushäiriötä, ADD, ja tämän häiriön lisäksi ylivilkkautta. Tämä kirja näyttää tien luonnonmukaisempaan hoitoon ADD:sta ja ADHD:sta kärsiville. Kirja löytyy myös kirjastosta.

      http://cdon.fi/kirjat/bell,_rachel_ym./add-_ja_adhd-ruokavalio-19199578


      ADHD:n lääkehoito kyseenalaista!

      http://www.youtube.com/watch?v=S77DlFclNGM&feature=relmfu


      Japanilais-amerikkalais-saksalainen kaksoissokkotutkimus vahvistaa tietoa, jonka mukaan soijasta uutettu fosfoseriini lievittää lasten ADHD:n oireita. Lapset saivat päivittäin joko 200 mg fosfoseriiniä tai lumevalmistetta kahden kuukauden ajan. Fosfoseriini paransi tarkkaavaisuutta, vähensi yliaktiivisuutta ja impulsiivista käyttäytymistä ja paransi lyhytaikaista kuulomuistia.

      Fosfoseriiniä saa terveyskaupoista, markettien luontaistuotehyllyiltä ja apteekeista. ADHD:n lisäksi se voi ehkäistä dementiaa ja olla avuksi stressissä. Fosfoseriini on turvallinen luonnonaine, jota on runsaasti esimerkiksi säilykkeinä myytävissä pikkumakrilleissa.

      http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jhn.12090/abstract



      ADHD:n ja ADD:n hoito ravinnolla!

      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=111



      Nykylääketieteessä tutkitaan vain lääkkeitä, jotka voidaan patentoida ja jotka tuovat rahaa.

      Suomi on täysin kehitysmaa, kun ennaltaehkäistään tai hoidetaan eri sairauksia ravinnolla ja korjaamalla ravintoainepuutokset. Niinpä lääkärikoulutuksessa onkin pitkään, siihen pakollisena sisältyvässä yhden opintoviikon laajuisessa ravitsemustieteen osiossa käytetty Diabetesliiton ja Leipätiedotus ry:n kustantamaa virallista ravitsemusoppia. Vastavirtaa kulkevia tutkijoita ja lääkäreitä on pidetty tärähtäneinä kummajaisina ja vastuuttomina kansankiihottajina.

      Lääke lihottaa mutta laajakaista toimii?
      http://blogit.iltalehti.fi/christer-sundqvist/2013/04/30/laake-lihottaa-mutta-laajakaista-toimii/

    • huolestunut mummo

      lääkärit itse rikastuu adhd lääkkeillä mutta asikkaat eivät sitä
      tajua !! e-epa rasvahapot ym luonnolliset ovat terveellisempiä
      hoitomuotoja mutta vanhemmat pääsee helpommalla kun
      huume pillerin vain päivässä antaa! monet eivät aattele lapsen
      parasta ollenkaan !! surullista mutta totta !!!

    • PIG PHARMA

      Nykylääketieteessä tutkitaan vain lääkkeitä, jotka voidaan patentoida ja jotka tuovat rahaa.

      Suomi on täysin kehitysmaa, kun ennaltaehkäistään tai hoidetaan eri sairauksia ravinnolla ja korjaamalla ravintoainepuutokset. Niinpä lääkärikoulutuksessa onkin pitkään, siihen sisältyvässä yhden opintoviikon laajuisessa ravitsemustieteen osiossa käytetty Diabetesliiton ja Leipätiedotus ry:n kustantamaa virallista ravitsemusoppia, jolle ei ole vaihtoehtoa. Vastavirtaa kulkevia tutkijoita ja lääkäreitä on pidetty tärähtäneinä kummajaisina ja vastuuttomina kansankiihottajina.

      Tuloksekkainta terveydenhuoltoa on ennaltaehkäisevä. On harmillista, että julkisuudessa levitetään THL:n toimesta yksipuolista ja perätöntä tietoa ravinnosta ja ravintolisistä aiheuttaen sekaannusta ja turhaa huolta kuluttajien keskuudessa.

    • näin se vaan on

      Poikamme on 17v.ja me on kyllä kokeiltu vaikka mitä. On kokeiltu lisä ja säilöntäaineeton ruokavalio, karsittu sokerit pois, syönyt omega rasvahappoja, on saanut ratsastusterapiaa, sensomotorista kuntoutusta, toimintaterapiaa, ravitsemusterapiaa, on käynyt jo vuosia kuntoutusohjaalla jne.mutta silti poika ei pärjää ilman lääkitystä.

      • ravinto vaikuttaa

        huonolla ravinnolla söisi lääkkeitä paljon enemmän ja olo olisi silti pahempi

        aivot tarvii oikeita rakennusaineita

        niin se vaan on, on sitten terve taikka sairas jo valmiiksi


    • just...

      voi vittu...

    • kirveskantainen

      Jos haluat asiallista tietoa vaihtoehtohoidoista, lue kirja Simon Flint: Villit vaihtoehdot. Uskomushoitokritiikkiä viisaille", Nordbooksi 2014

      • just...

        No ruokavaliohoidolla ei ole mitään tekemistä vaihtoehtohoitojen kanssa.

        Eli olet nyt ymmärtänyt ihan väärin.

        Eihän murtunuttta kättäkään kukkasilla hoideta kuntoon?


      • A:DH:D
        just... kirjoitti:

        No ruokavaliohoidolla ei ole mitään tekemistä vaihtoehtohoitojen kanssa.

        Eli olet nyt ymmärtänyt ihan väärin.

        Eihän murtunuttta kättäkään kukkasilla hoideta kuntoon?

        Joo ruokavalion muuttaminen tai kai sitä voi ruokavaliohoidoksikin sitten kutsua ei tietenkään ole mitään tekemistä niin sanottujen 'vaihtoehtoishoitojen' kanssa. Tietenkin ruokavalion korjaaminen huumeiden nielemisen sijaan on vaihtoehto, vaihtoehtohoito, varsin järkevä sellainen.


    • simonis

      Jos haluat tietää tosiasioita vaihtoehtohoidoista, lue kirja Simon Flint: Villit vaihtoehdot. Uskomushoitokritiikkiä viisaille", Nordbooks 2014.Siinä lukiessa se sielu kirkastuu.

    • pyh ja pah

      Mä en usko, että yhdelläkään näistä vitamiini-ihmisistä on ADHD:ta.

      Jos tietää, millaista on elää tämän häiriön kanssa, tietää myös, että se ei ole tahdonvoimalla tai vitamiineilla poistuva asia.

      En tiedä, miksi teitä ahdistaa niin kovasti, että jotkut ihmiset ovat aivokemialtaan erilaisia, eivätkä selviä elämästä niin hyvin kuin te normaalit. Ongelma ei ole siinä, että joku olisi luonteeltaan vähän villimpi tai saisi vähän huonompia numeroita, vaan siinä, että ADHD-ongelmaisen aivot toimivat todella hitaasti ja laiskasti, ja ihminen kehittää erilaisia tapoja vilkastuttaa aivojensa toimintaa. Häiriökäytös, hösöttäminen, hillitön shoppailu, tyhmät ideat, päihteiden käyttö, jatkuva riitely ovat kaikki osa tätä ikävää sairautta. Siitä tulee itselle paha mieli ja tunne, että ei pysty siihen, mihin muut. Se masentaa, ja passivoittaa, monet meistä jäävät kotiin erilaisille tuille, jotkut päätyvät vankilaan. Moni meistä on oikeasti luonteeltaan varsin harkitseva, älykäskin, haluaa asioita elämässään, mutta häiriö vie kaiken mahdollisuuden onnistua.

      Tässä on yksi listaus ongelmista, joita vielä aikuisella voi olla: http://paivitasala.wordpress.com/testeja/tarkkaavaisuushairio/

      ADHD-diagnoosi, lääkitys ja oikeanlainen terapia auttavat takaisin elämään, töihin. Se ei voi olla keneltäkään pois. Lakatkaa kiusaamasta meitä näillä höpöjutuillanne!

    • toimi.

      Suomalainen elää leivällä, pastalla, puurolla, makaronilla, perunalla, sokerilla, margariinilla, prosessoiduilla kasvirasvoilla ja rasvattomilla sokeririkkailla maitotaloustuottella. Ja mikähän on lopputulos?

      lihavuusepidemia
      diabetesepidemia
      osteoporoosin jatkuva kasvu
      autoimmuunisairauksien jatkuva kasvu
      vatsa- ja suolisto-ongelmien jatkuva kasvu
      psyykkisten ongelmien jatkuva kasvu
      suolistosairauksien jatkuva kasvu
      allergioiden jatkuva lisääntyminen
      neurologisten sairauksien jatkuva kasvu
      jne...

      Suurin osa suomalaisista kuvittelee, että ravinnolla ei ole mitään merkitystä ja vielä harvempaa edes kiinnostaa.

      Liian monelle tavallinen ruoka on lisäainepitoisia eineksiä, viljaa eri muodoissaan, sokeria, keinotekoisia makeutusaineita, prosessoituja kasvirasvoja (margariini, kasvirasvakerma jne...), sokerisia muroja, sekä sokeririkkaita maustettuja maitotaloustuotteita. Tällainen ruoka EI riitä, se sairastuttaa.

      Maailman vauraimmassa maassa syödään ala-arvoista myös kouluissa ja työpaikoilla. Länsimainen lääketiede ei suostu ottamaan ravitsemusta terveydenhoidon osaksi. Ruokapyramideillä ei tehdä mitään, jos ei konkretiaa ravitsemuksesta saada toiminnan tasolle.

      Terveellisen ravinnon kivijalka koostuu kolmesta asiasta: proteiineista, väreistä ja rasvoista.

      Lyhyesti: Aikuinen tarvitsee n. 80 grammaa hyviä rasvoja ja proteiinia päivässä. Lisäksi vähintään 500 grammaa kasviksia, vihanneksia, juureksia, hedelmiä, papuja, linssejä, herneitä ja marjoja. Vettä janoon 1,5-2 litraa. Ja jos nälkä jää (lähinnä huippu- ja aktiiviurheilijat), niin perunaa, riisiä ja viljaa.

      Kuuntelemalla omaa elimistöäsi, löydät juuri sinulle sopivan ruokavalion. Ihmiset ympäri maailmaa elävät mitä erilaisimmilla ruokavalioilla ja pysyvät terveinä, koska he syövät puhdasta ja luonnonmukaista ruokaa sekä ennen kaikkea ruokaa, joka sopii juuri heille.


      http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

      Ravinnolla on keskeinen merkitys psyykkiseen ja fyysiseen olotilaan ja terveyteen, joten EI ole ihan sama mitä suuhunsa laittaa.

    • Anonyymi

      Minulla vasta cdb-öljy vähensi keskittymisongelmia ja vireystilan vaihteluita niin, että saatoin jättää lääkkeet. Suosittelen googlaamaan, miten cbd voi olla tukena adhd:n lääkkeettömässä hoidossa, jos sille tielle haluaa lähteä. Lääkettähän se ei ole, mutta tosi hyvä tuki yhdessä ruokavalion ja muiden asioiden kanssa (mm. tarpeeksi aikaa rauhoittumiseen, luontoretket, elämänhallintataitojen opettelu).

      Tässä eka firma, joka on saanut luvan myydä cbd-öljyä Suomessa, niin että öljystä on poistettu kaikki thc-jäämät kokonaan (mikä on tosi tärkeää etenkin jos antaa tätä lapsille, ja kyllä hyvä juttu aikuisillekin!): https://kannaway.com/eu/3198503

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      121
      9509
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      49
      2794
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      159
      2557
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1613
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      10
      1407
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe