Koira pissaa petiinsä

ZcaPandra

Hei, 4 kk ikäinen koiranpentu pissaa omaan petiinsä. Koira alkaa olla muuten sisäsiisti, mutta käy välillä omaan petiinsä tekemässä pissat. Pentu on nukkunut samassa pedissä eka yöstä alkaen ja nukkuu siinä päiväunetkin. Olen tarjoillut pedissä ruuat pissapaikan "karkoittamiseksi" toisaalle, piilotellut petiin makupaloja jne. mutta ei. Tänään otin taas pedin esille pesemisen jälkeen ja kun se oli ollut 2 sekuntia lattialla niin koira oli käynyt siihen pissimässä. Mainittakoon että esimerkiksi matolle ei tee pissiä, yksistään omaan petiin sisällä ollessa. Se saattaa käydä suhaisemassa pissat siihen juuri ulkoa tulon jälkeen ja kuten mainistin, niin sisäsiisti alkaa muuten olla. Oman pedin ollessa pesussa/kuivumassa koira nukkuu lasten vanhan täkin päällä johon ei tee tarpeitaan. Harmittaa, kun pissaamiseen käyttämänsä peti on eläintarvikeliikkeestä ostettu ja aika hinnakas, ja onhan se pehmoisempi ja mukavampi kuin pieni peitto.

10

11263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peittopeti

      Omilla koirillani on monenmallisia petejä mutta viihtyisimmät ovat peitot. Olen ostanut kunnon ison peiton,pussilakana päälle ja laskostus lattialle. Koirani muotoilevat niistä itselleen sopivia nukkumapaikkoja.
      Koirasi luultavasti viihtyisi paremmin peittopedissä. Hinta ei aina ratkaise mukavuutta. Ystäväni osti kauniin ja hintavan sängyn johon koira käy sännöllisesti pissalla. Peiton päällä nukkuu ja sänky toimii wc:nä.

    • mister in bed

      Meillä uusin tulokas pissasi aina pentu aikana uuteen hienoon sänkyynsä. Onneksi sänky oli pestävä,ja kesti oikein hyvin pyykkikone pesut. Pissailu kyllä loppui aikanaan.

      • adante01

        Meidän 2 kk pentu pissaa vain sisälle, ei ulos! jos ollaan pihalla oltu puol tuntii, niin kun pääse sisälle, tekee tarpeensa sisälle!? Älystä ei kiinni, kun oppii kaikki muut komennot, ja leikit. mitä teen??


    • sirkkutiina

      Minun pentuni teki aivan samoin! Pesin ( petinä pari vanhaa sängynpeitettä), ja pesin lattian siltä kohtaa, niin hävisi hajujäljet, on kyllä tehnyt pari kertaa ns mielen ilmaus kakkoja, sillon kun imuiroin, jota pentu inhoaa! Ja nyt kun pentu vajaa 8kk, ei ole tehnyt pedilleen moneen viikkoon mitään! Joten ei hättee, ja kuiten peittopeti sanoin, niin peitot parhaimpia, koska koirat tykkää myllätä sen mieleisekseen :) Edellinen koirani mylläsi pedin niin että oli kuin vino vuori, ja sitten meni sen päälle makaamaan, puolet koirasta lattialla puolet mytyn päällä ja tyytyväisenä nukkui. Nykyinen koirani Lili, on aika rauhaton yösin, ei ns löydä sijojaan, jatkuvasti vahtaa paikkaa jne, ja kun on aika paksu turkkikin, niin ei ihme, että on kuuma, joten trimmausta odotellessa :)

    • Pomoksiko tahtoo?

      Meillä on 6 kk:n ikäinen urospentu, joka on ollut sisäsisti jo kaksi kuukautta. Yllättäin eilen ja tänään se pissasi petiinsä kunnon loraukset, vaikka oli ollut ulkona hetki sitten. Pesin petin eilen ja nytkin se pyörii koneessa, onneksi on vettäpitävää laatua ettei sisätyyny kastunut.
      Olen kuullut että poikakoirat voivat merkkailla myös petinsä tai kysymyksessä on johtajuusasia. Toisaalta sanotaan, että koira ei sotke omaa petiään. Peti on ollut käytössä muutaman viikon. Olisi luullut, että jos se ei siitä tykkäisi, niin pissaus olisi alkanut aiemmin.
      Koira on alkanut myös purra uudestaan maitohampaiden vaihduttua. Tästä päättelen, että se yrittää pomottaa. Kysymyksessä on keskikokoinen paimenkoira, joka on hyvin oppivainen ja iloinen tapaus. Tuo pureminenkin on melko hentoa, mutta pelottaa, jos se opi siitä pois.

    • Hope85

      Mun 4kk vanha narttu pentu teki samaa ja nyt kun onnistuu hyppäämään mun sänkyyn (jossa välillä ottaa nokosia) tekeekin pissoja sillon tällön sinne. Nyt veinkin sitten sen virtsaa eläinlääkäriin ja todettiin virtsatientulehdus...

    • Darwaq

      Meillä on kaikki(uroksia) jossain vaiheessa tehneet pissoja petiinsä. Ja sitten vaan lopettaneet.
      Mikä lie kehitysvaihe...

    • 19-17

      Meillä oli sama juttu. Pissailivat pedit, pestiin ja otettiin pois pariksi kuukaudeksi, nyt saivat pedit takaisin, ja pissailu pedeille loppunut. :)

    • TaidatOllaTyhäm

      KOSKA SILLÄ ON KUSIHÄTÄ JA ET VIE SITÄ ULOS KUSASELLE THATS WHY BITCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • kasvalapsiaikuiseksi

        The edge is strong in this one...
        Mites jos mäyhäämisen sijaan opettelisit lukemaan sen viestin ihan kunnolla ja tajuaisit ettei siitä ulos menemisestä ole kyse. Sen jälkeen kannattaa opetella semmoinen kiva juttu kuin päivämäärät ja vuodet koska apn viesti on vuodelta 2012


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe