Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kiviallas

OKH

Kylpyhuone remppa etenee ja ajateltiin laittaa tason päälle erillinen kiviallas. Millaisia kokemuksia löytyisi asiasta? Jääkö lika helposti kiveen ja mikä kivilaji olisi paras?

2

431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pete G

      Hei Verkkokaupassa www.sisustalasilla.fi ovat myynnissä graniitti, marmori ja onyx-kivilajitelmat. Kaikki soveltuvat erittäin hyvin kylpyhuoneeseen.

    • Anonyymi

      LAATTAKESKUS Vantaan Petikossa on täysi HUIJARIFIRMA, joka käyttää myös nimiä RIVERSTONE, KIVIALTAAT ja LUXURY TILES, omistajana rikoksesta tuomittu Peter Rif (https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000003727381.html) ja ilmeisesti poika Daniel Rif. Älkää missään tapauksessa erehtykö ostamaan sieltä mitään! Minä tilasin ”korkealuokkaisen” kivisen pesualtaan, joka osoittautui täysin sekundatuotteeksi. Altaan reuna ja osia pinnasta oli joskus pahasti murtunut, ja ne oli korjattu harmaalla epoksimassalla. Lisäksi kivilaatu oli tarkoitukseen sopimatonta, sillä kivipinnan suonikuviot alkoivat liueta veden vaikutuksesta. 1-2 kuukauden kuluessa pinnan alkuaan punertavat suonet olivat kadonneet ja tilalla oli syöpyneitä uria ja niiden risteyskohdissa lohjenneita alueita. Pinnassa oli myös umpeen kitattuja vauriota, joista pari irtosi veden vaikutuksesta. On kuvaavaa, ettei yritykseen saa puhelinyhteyttä. Kaipa siellä halutaan pitää petetyt vihaiset asiakkaat sopivalla etäisyydellä. Kehotan jokaista liikkeeseen erehtynyttä petettyä asiakasta viemään asian Kuluttajariitalautakuntaan. Itse tein niin, ja voitin asian lautakunnan yksimielisellä päätöksellä. Saa nähdä, viitsinkö viedä tämän Käräjäoikeuteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe